icon

Podvádza ma! Ako o nej zistím čo najviac?

kristinaxsxn
19. jan 2019

Ahojte dnes som sa dozvedela ze ma ten zmrd podvádza z nejakou mladou pipkou a potrebovala by som zistiť o nej nejaké info. Mam len číslo telefónu no už mi nedvíha.. Neviete ako sa dá zisti meno podľa toho tel. Čísla?

indiankaindi
22. jan 2019

@kristinaxsxn skús hodiť číslo do googlu, čo ti vyhodí, ak nie v normálnom formáte, tak vo formáte s predvoľbou na Slovensko, aj to niekedy nájde niečo. Potom prípadne ešte bazoš vyhľadáva, ak by náhodou niekedy niečo predávala, tak to bude v histórii, resp. tam budú hodnotenia. Je to síce najmenej pravdepodobné, ale niekedy motyka vystrelí. No a ak máš niekoho známeho u operátora, vie ti to zistiť. Presne meno aj adresu. Na facebooku sa to myslím už nedá vyhľadávať, ale ak by si našla konkrétnu osobu (cez manželových priateľov) ona tam môže mať v profile zadané číslo - vieš porovnať. Viber aj Whatsup sú tiež fajn, keď si číslo uložíš a nájdeš cez apku a otvoríš, ako keby si chcela písať správu, môže ti vyhodiť niečo o nej - fotku, prezývku a podobne. Držím palce.

zuzanockamt
22. jan 2019

@mamickadusicka tu sa týmto naivkám neoplatí písať realitu 😉 nepochopia ... žijú v ružových bublinách

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka Asi sa príliš k tebe vyjadrujem, ale nedá mi to. V súvislosti s tebou tú ide o to, že mnohé budú podvedené alebo rozvedené, ale väčšina z nich nebude milenkami ženatých mužov, ktoré budú zľahčovať neveru a robiť obhajcu milenkám ženatých mužov.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka To všetko je pravda, len nepochopím ako sa taká žena môže cítiť úplne v pohode a myslieť si, že nič zle neurobila. Jasné, slobodne sa rozhodla, ale ja by som sa cítila veľmi ponížená, že nemám na to, aby som bola s nezadaným mužom, ktorý nejde po sexe so mnou k svojej rodine. Budem sa tváriť ako hviezda, lebo ja mám na to, aby som mala milenca a to len on je ten zbabelec, ja nič, ja si len užívam a je mi jedno s kým?

ada309
22. jan 2019

moja rada :
"pravidlo duševnej pohody - musíš vedieť kto si zaslúži vysvetlenie,kto iba odpoveď a kto absolútne nič " (autor citátu neznamy)

ver,že najlepsou pomstou je IGNORACIA. Nenechaj na sebe poznať hnev,bolesť,strach,sklamanie. So vztycenou hlavou sa im usmej do tváre.
Najlepšie sa pomstis milenke svojho muža tak, že jej ho necháš!

sisaka
22. jan 2019

@katkati zbytočné sa namáhať niečo vysvetľovať ľuďom čo nemajú žiadne zábrany a nič im nie je “sväté” , vidíš, že nevidí nič zle na tom, že ... so ženatým

katkati
22. jan 2019

@sisaka Máš pravdu.

katkati
22. jan 2019

@sisaka Len ešte jedna poznámka, že @mamickadusicka naznačila, že nie je najmladšia a pritom tak naivne verí tomu, že ženatí muži hovoria pravdu o svojich manželstvách. Veď jasné, že narozprávajú bludy, keď odhadnú ženu, ktorá im na to naletí. Podľa mňa vo väčšine prípadov je situácia doma úplne iná a koľkokrát sa stane, že milenka stretne milenca s manželom a vyžaruje z nich pohoda a nikdy by sa k milenke na ulici nepriznal. Nemusí byť ani zďaleka pravda o zlom manželstve a že si to žena v rokoch neuvedomuje ...

katkati
22. jan 2019

Jasné, že stretne milenca s manželkou a nie s manželom 🙂

stela01
22. jan 2019

@kristinaxsxn jedine čo by mna zaujimalo na tvojom mieste :

Kam pošlem DHL kou jeho krabice s papierom A 4 pre slečnu
Návod na použitie !
Aby slečna mala na ladnicke pripnuty zoznam požiadaviek ktoré pánko nového domu má 😉.

zuzanockamt
22. jan 2019

@katkati sú muži,ktorí vravia pravdu a dá sa to overiť aj z druhého zdroja-manželka

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
22. jan 2019

@mamickadusicka Blud mohol byť aj to, že je do teba zaľúbený. Keby tak veľmi bol, tak sa rozvedie, aj keď ty tvrdíš, že si to nechcela.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
heyoka
22. jan 2019

@ada309 Lepšie ani ja by som to nenapísala.

maminuska
23. jan 2019

to že mnohé z nás máme doma manželov za ktorého by dali ruku do ohňa že oni by nikdy nepodviedli a mnohé ani len netušia že si ich manžel vrzne tam , potom onam na takom školení alebo inom školení jednoducho to je tvrdý fakt . Mnohé z nás a možno aj ja sama žijeme v sladkej naivite. Jediný človek za koho dám ruku do ohňa som JA sama. Ja som sa rozhodla že v tomto konkrétnom manželstve budem verná a neexistuje situácia ktorá by ma zviedla z daného rozhodnutia . Žiadny chlap čo sa na mňa uprie svoje psie oči čo mi bude vyplakávať ako je neštastný vo svojom manželstve , ako sa do mňa zamiloval nemá jednoducho odozvu . A nie, nie som veriaca. Rovnakú zásadu som mala ako slobodná . Ženatý je tabu . Takže za posledných 12 rokov spím s jedným a tým istých chlapom , či už je to aj tak u neho ( môjho manžela ) neviem zaručiť , ale tajne v to dúfam 🙂. Také niečo že srdcu nerozkážeš ..mne je skôr na smiech . Tak keď nevieš rozkázať srdcu , ale vagíne sa predsa dá nie ? V najhoršom prípade lad a medzi nohy a plne chladit.

@mamickadusicka tiež nemám 20 ,30 ale 40 + a súhlasím s tebou že mnohé z nás žijú v sladkej naivite. Taktiež som toho názoru že muž si rád odskočí vždy keď sa dá a keď má vysokú istotu že sa to manželka nedozvie. V drvivej väčšine tá druhá pre neho nič neznamená ... maso , ktoré osúložil , malá časť sa z nich zaľúbi ( akože ale možno aj v skutočnosti ) ale sú tak zbabelí že hrajú na dvoch frontoch dlhodobo a ked to praskne čakajú ktorej skôr dôjde trpezlivosť , nech sa za neho rozhodne. Potom je úplne úzkoprofilová časť mužov ktorí sa skutočne zaľubia a chcú odísť od rodiny. Ale to zas sú takí veční hľadači lásky , vzrušenia , šteklenia na penise ..ale to tiež netrvá večne max dva roky a zas prichádza sklamanie lebo to večné opojenie jednoducho neexistuje. Človek muž/ žena ktorý tento fakt neprijme je určitým spôsobom duševný mrzák neschopný hlbšej lásky voči žiadnemu partnerovi , aj keby ten druhý mala /malvagínu alebo penis zo zlata.
To že si spala so ženatým chlapom bolo tvoje rozhodnutie a nie že ON začal , on za tebou behal , stačilo povedať jednoduché nie a zopakovať to aj niekoľkokrát. To že sa tvoj milenec nerozviedol svedčí o tom že nie je schopný samostatného života bez ženy, len sa presúva. O jednej k druhej , čo je doménou drvivej väčšiny mužov. Chcel sa rozviesť ale presunúť sa k tebe, o to si nestála no ta zostal na mieste .

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
katkati
23. jan 2019

@mamickadusicka "Dokonca to neskryval ani pred kolegami, chytal ma pred nimi za ruku a pod. Ja som z toho mala zvlastny pocit, ze nielen, ze to netaji ale este to ukazuje. To robil aj po navrate do nasho mesta, ked sme isli spolu po ulici, drzal ma za ruku, objal a pobozkal ma na verejnosti" - za toto si sa nehanbila pred kolegami a na verejnosti? Že si to dovolila ženatému mužovi?

katkabg
23. jan 2019

@kristinaxsxn skus si ju pridat do viberu.Teda to jej cislo

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
laska201
23. jan 2019

Normalna zena si zo zenatym nikdy nic nezacne a take bludy ake ma nestastne manzelstvo tak na to by tiez normalna zena neskocila lebo by zareagovala otazkou takpreco sa erozvedies?Odpovved kvoli detom je uplne hlupa a ormalna zena by a neskocila.takze ked suka nechce pes neskoci.Keby sa kazda zena normalbe chovala tak aj chlap by nemal kam skocit.

katkati
23. jan 2019

@laska201 A to, že sa vodia na verejnosti za ručičky je možno bezcharakternejšie ako to, že mu tajne poskytne 3x sex.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
sono2
23. jan 2019

@kristinaxsn prosím ťa sa neponižuj. Čo tým dosiahneš.

laska201
23. jan 2019

@mamickadusicka to povedat mohol ale skutek utek.Proste keby boli zeny normalne nevery by neexistovali.Nevernici by nenasli ziadnu suknu.