icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

kaja73
14. jan 2011

@dadis to nie su moje kamošky,len ich poznam,alebo ich rodičov,nežijem v až tak velkom meste.Ale for nie je zly.

tosibka
14. jan 2011

Úplne náhodou som sem zablúdila, išla som hľadať inú tému no táto ma veľmi zaujala. Tak dovoľte aj moju skúsenosť.
Mám manžela s ktorým žijem 12 rokov. Je rozvedený a má skoro dospelú dcéru z prvého manželstva. Zoznámili sme sa keď bol ešte ženatý. No pravdou je, že sa nerozvádzal kvôli mne ale manželke. Neschvaľujem neveru tiež som si prešla svojim, ale taktiež sa neprikláňam k názoru, že milenka môže za všetko a manžel je" povinný ". Môj muž od prvej ženy doslova utekal. Neustále ponižovanie, že by mal schudnúť a že je nikto, tak ako jeho rodičia , pri m ilovaní rozprávala svoje túžby o mladšom partnerovi ( vekový rozdiel je medzi mini 3 roky ), že byt majú vďaka jej otcovi, až nato že ho zaplatili svokrovci...a podobne.Začal s kamarátmi chodiť po nociach a jej to nevadilo. Však prečo by aj keď jej prišiel domov po troch dňoch a ona sa s ním týždeň nebavila no keď po týždni vytiahol z vačku 20 tisíc tak bolo všetko OK. A to podotýkam , že sme o sebe ešte ani nevedeli že existujeme. tak sme sa náhodou zoznámili. Keď mi povedal, že je ženatý nebolo mi všetko jedno. Aj sme sa rozišli aj zasa "zišli". Manželstvo pokračovalo a jeho žena to vedela aspoň si to teda myslím. Asi každá žena to vycíti, že nie je všetko OK. Ale peniaze boli peniaze a dáma si myslela a nielen myslela aj hovorila, že on na inú nemá lebo ona je dokonalá a jej sa to stať nemôže ,stalo sa. Samozrejme jej povedal, že má priateľku. Nezmohla sa na nič iné ako povedať svojej osemročnej dcére žeju tatino nechce a že už má inú ženu, ktorú ma radšej. Do dnes v nej živý myšlienku že som štetka, no na šťastie dievča už má svoj rozum. Ale vrátim sa k správaniu exmanželky. Manžel odišiel doslova s jednými trenkami. Nechal im 3 izbovy byt , auto, peniaze a platil všetky výdavky ako nájom telefóny a podobne mal len jednu podmienku, pokiaľ budú bývať samé. Ako k nám tak chodila jeho dcérka, tak som na nej videl, že nie je z mesiaca na mesiac v poriadku. Muž sa somnou ešte hádal, že čo robím zle, že furt vidím na jeho bývalej chyby a podobne. No len do momentu keď išiel v jeden krásny večer na prechádzku so svojou vtedy už jedenásť ročnou dcérou. Keď sa vrátili, došiel ku mne a hovorí: " mala si pravdu, prepáč , že som Ti neveril. Moja ex má v byte nasťahovaného tri mesiace chlapa a malej nakázala klamať mi aby som neprestal platiť tie obrovské peniaze ". Podotýkam, že sa tam nasťahoval v tom istom mesiaci ako mali rozvod. A to na súde plakala a robila scény. Manželova dcéra býva s nami a keď pri rozvode prisúdili dieťa matke. Muž jej platí výživné úplne pravidelne a keď jej povedal, že dcéra býva tu tak mu začala posielať peniaze naspäť spôsobom , že čo preješ u mňa to odrátam a čiastku pošlem späť.Je milión ďalších vecí , ktoré keby mali posúdiť ženy matky, tak by to neschvaľovali. Ale to je jedno. Týmto som chcela napísať, že nielen ženy môžu byť tie ublížené, a nie vždy treba vidieť chybu len v tej druhej " milenke ". Naozaj sú chlapi, ktorí hľadajú aj milé slovo u cudzej ženy a nejde im len o rozkoš. Tak asi toľko...

mojalili
14. jan 2011

Dosť rušná téma 😕 ....a samozrejme ju každý pozná zo svojho hľadiska, takže ju i tak berie.... 😉
😔 Osobne - ked sme po 6.rokoch spolužitia a 2 rokoch manželstva čakali dcerku (vytuzenu), tak som prisla muzovi na neveru. Prevalila sa, ked mala dcerka 3 mesiace, ked mala 5 mesiacov rozvadzali sme sa. On sa zamiloval do druhej....ine vychodisko neexistovalo, cestu spet zamietol.........
.......a teraz s odstupom casu, ked dcerka bude mat 5 rokov, to beriem uplne inak........Jej bratcek bude mat 8 mesiacikov a mam opet vysnivanu velku rodinu - este lepsiu ako som mala.......takze vdaka byvalemu manzelovi a jeho druzke za to, ze mam sa lepsie....... 🙂 🙂 🙂 Taketo scenare sa malokedy stavaju a som rada, ze sa stal mne... 😉 a na zaver, mam skveleho manzela.... 😵 😵 😵 😵 😵

martina2001
14. jan 2011

@kaja73 verím že mi aj zostane, vedeli sme už pred mojim tehotenstvom, že bude pravdepodobne rizikové, čo sa aj potvrdilo, u nás je sex teraz tabu, a veľa sme sa o tom rozprávali, že ja bez sexu vydržať budem musieť ak chcem dieťa donosiť a môj muž mi nato povedal, že sex nie je všetko aj keď v našom predošlom životnom štandarde bol skoro pravidelne každý deň, a stojí mu zato vydržať lebo dieťa sme chceli obaja, neviem či je z inej planéty, ale moj muž si stále stojí za svojim slovom. A už ani vek na skúšanie dôvery nemáme, jednoducho to tak je. A poviem ti že ani jeho dobrý kamaráti, čo nemajú stále partnerky ho v tomto neovplyvnia, jednoducho ak nechce tak nepotrtká hoc čo. Ako som písala už pred tým má sa nato veľmi rád. U nás nie je problém ani to že ide na dovku s kamošmi a ja so svojimi kamoškami, ale hranice každý pozná. To je práve tá dôvera vo vzťahu vybudovaná rokmi. že kukne na babu? ale tak slepotu mi nesľuboval, ale vernosť sľúbil.

dadis
14. jan 2011

@martina2001 pekne napisane..

mimialli
14. jan 2011

@kaja73 ...suhlasim s Tebou. Mna moj prvy muz podvadzal tak sikovne, ze som sa to dozvedela az po rozvode! Dovod rozvodu bol samozrejme iny....tento fakt bol potom akokeby " dalsia sracka na kope hnoja" (odpustite mi ten vyraz)...nikdy som ho neobmedzovala, netrapila, nedrzala pod papucou snazila som sa mat normalny vztah...jednoducho bol jeden s tych " sympatickych usilovnych dobracikov " ( na vysvetlenie bol sympaticky a na okolie posobil ako dobrak, pracoval, staral sa TEN BY NEUBLIZIL 😅 )..... Teraz zijem uz 11 rokov vo vztahu "na divoko" mame 2deti ... ma slobodu vo svojom konani tak ako ja .....a mozem povedat, ze zatial o TOM neviem a on moze povedat tiez, ze zatial o TOM nevie!!!! Lahko sa to pise, tazsie je ist cez realitu....ak uz cosi praskne hlavne treba zachovat chladnu hlavu, ist sa niekam prec vyvrieskat/vyplakat no a potom robit zavery-rozvadzat sa-odpustat...a tak 😒

mimialli
14. jan 2011

@martina2001 ..drzim palce/nema klona 🙂 🙂

martina2001
14. jan 2011

@tosibka stále to je tak, že chlap čo nenájde doma hľadá inde. Tu ide o to aby manželstvo - partnerstvo fungovalo vyvážene a potom sa nie je čoho báť

martina2001
14. jan 2011

@mimialli neviem ale určite ešte takého nájdeš, v mojom okolí poznám ešte aspoň 5tich, ale všetko už zadané 🙂

kaja73
14. jan 2011

@mimialli v tvojom pripade maš bud dokonaleho manžela,alebo dokonaleho klamara.Dufam s tebou,že to prve. 😉 Sorry,to je pre martinu 2001

kaja73
14. jan 2011

@martina2001 keby platilo,čo muž nema doma hlada inde,to by bolo super.Ono to sice plati ale s dodatkom,aj ked to ma doma,može chciet zmenu a dobrodružstvo.

kaja73
14. jan 2011

Možno moja skepsa prameni aj z toho,že sa teraz v mojom okoli rozvadzaju 2 pre mna doteraz dokonale vztahy,s dokonalymi mužmi.Vzorni,strostlivi oteckovia,dobre zarabajuci,vždy mili a usmiati.vždy som sa v ich pritomnosti citila dobre a trochu aj zavidela ich ženam.Dnes su jedny už po rozvode a druhy v konani.Obaja si našli nove partnerky.Tiež sa spatne dozvedam ohladom vztahov,čo už funguju 50 rokov-znami mojich rodičov,že riešili nevery mužov,ale sa nerozviedli.A ked to skombinujem s tou mojou kamaratkou,čo zvadza ženačov,tak mam ten nazor čo mam.Ale verim tomu-chcem verit-že su aj vynimky.

martina2001
14. jan 2011

@kaja73 odpoveď chlapa je niekto hľadá adrenalín,a môj hovorí že ho má dosť aj bez toho

duffy22
14. jan 2011

@jv245 Ahoj precital som si tvoj pribeh.partim aj ja medzi nevernikov bohuzial nie som s toho pysny ale stalo sa. Mam krasnu manzelku nic mi nechybalo a mame krasnu zdravu dcerku. Jeden vecer som bol s chalanmi na oslave a tam sa to stalo prisla ku mne blondinka pekne upravena a zacala na mna pouzivat tie zenske zbrane.Mal som trocha vypite preto netrvalo dlho a odisiel som s nou prec.vzala ma do svojho bytu a tam sme sa milovali. ked som prisiel domov a vytriezvel az vtedy som pochopil realne co som vykonal.Kedze som manzelku miloval aj milujem zlomilo to aj mne a sli dni a noci a ja som nemohol s tym okolo nej chodit pretoze bola na mna mila a vobec si nezasluzila aby som urobil to co som urobil.Jeden vecer som si k nej sadol ked sme mali dcerku u starkej a priznal som sa co som vyknal. manzelka bola tiho nepovedala mi ani slovko bola len ticho.Chcel som aby mi aspon dala po hube alebo sa vykricala alebo neviem co len nech nebude ticho.po par minutach sme sa rozplakali obaja. chcel som ju objat ale ona si to nezelala ani sa jej necudujem.Prisli mesiece odlucenia so mna sa stala uplna troska nevedel som si bez nich predstavit zivot boli pre mna vsetko.volal som jej pisal sledoval ju aby som ju zazrel aspon na chvilku.ked mala narodeniny kupil som krasnu kyticu a bol som za nou odmietla ma chapem kiticou sa neriesi nevera.chcel som jej len povedat ze ked som ju stratil tak som stratil vsetko a moj zivot je sa rozsypal na uplne trosky.stal som pred dverami ako kol a reval ako maly chlapec.po 2hodinach presedenych na rohozke som odisiel a kiticu som tam nechal.Rano mi zavolala ked som zbadal jej meno na mojom telefone ani som nedychal.Chcela aby som prisiel.Hned som odisiel z prace a letel som ako vietor k nej otvorila mi dvere a obaja sme plakali. povedali mi len jednu vetu,, odpustam ti ale neviem ci ti to zabudnem" to bola pre mna sanca ako si ju znova ziskat. vysvetlili sme si to a sme opat spolu. teraz je tomu uz 4 roky od vtedy mame uz druhe dieta synceka ma 2 roky vazim si manzelku ako nikoho ineho na svete a teraz viem ze nikdy viac by som to nechcel absolvovat este raz. Preto jv245 ak ta tvoj priatel miluje naozaj a uprimne nespal by s manzelkou a sucasne s tebou si myslim pretoze by sa v nom nieco ozvalo.Ale ak ho ty milujes verim ze to boli chapem to bolelo to aj mna ked som stracal manzelku a mohol som si za to sam!!! Preto ti drzim palce aj tvojmu diatatku zelam vsetko dobre Dušan

mimialli
14. jan 2011

@martina2001 ...uz nejdem hladat-snad mam.....uvidime casom 🙂 😉

mimialli
14. jan 2011

@kaja73 ....jaj to som sa zlakla ☹ ...jasne chapem 🙂

0013
19. máj 2011

myslím že je nefér od chlapa keď mu dá žena druhú šancu a on si je istý že má odpustené a nesnaží sa to znova napraviť! berie to ako samozrejmosť. ved stalo sa stalo a teraz je zatým a koniec. onana to nedokáže zabudnúť a už vôbec odpustiť. majú spolu krásnu dcéru a vie že on by dal zaňu všetko len sa jej zdá že za ňu by nedal ani korunu. je správne byť s niekym kôli dieťaťu?

eaka
31. máj 2011

@duffy22 tak toto znie tak dokonalo, že sa mi tomu nechce ani veriť... ale to som mala urobiť aj ja, keď ma maldý prvýkrát podviedol... poslať ho kade ľahšie a nie mu odpustiť (a to vôbec nebolo také opité zlyhanie ako u Teba) a dočkať sa iba repete... Tak ak to naozaj bolo tak, ako píšeš, tak držím palce, nech sa už taká blondínka nenaskytne a nech ste naveky šťastní!!! 🙂

zdenkaxyz
23. jún 2011

Ahojte. Ja sa snažím už mesiac odpustiť svojmu manželovi neveru. Zdá sa mi, že je to čoraz horšie a horšie. Mám stále väčší pocit, že ma nemiluje a myslí len na milenku. Cítim sa velmi zle, neviem čo mám robiť, ako ďalej?

michelleuk
23. jún 2011

@zdenkaxyz Ahoj zdenka je mi luto ze to mas tak,ale tym ze si mu to odpustia si mu dala najavo to ze nespravil vlastne nic zle.....ty musis vediet aky je ci mu na vas zalezi...niektory chlapi su taky ze si uvedomia chybu iba vtedy ked pridu o nieco na com im velmi zalezi 😠

claudica
24. jún 2011

@zdenkaxyz Áno, verím Ti, že je to veľmi ťažké. Máloktorý chlap si uvedomí, čo tým žene spôsobí. Lebo ak aj žena dokáže odpustiť, zabudnúť sa nedá. Dôvera je naštrbená a ťažko sa získava späť. Prešla som niečím podobným už dosť dávno...Keď sa moc snažil, preto mi to bolo podozrivé, keď sa nesnažil, tak preto... keď prišiel neskôr z práce, tak preto, keď skôr, tak preto.... jednoducho som sa cez to nedokázala povzniesť a veriť mu. Nakoniec sa naše manželstvo neskôr aj tak rozpadlo, ale to už kvôli iným veciam - a ešte horším ako nevera. Ale zas poznám manželstvá, ktoré takáto "jednorázová nevera" posilnila. Je to čudné, ale fakt takých poznám. Obaja si uvedomili, čo pokazili, napravilo sa to a fungujú. Že ako - vedia len tí dvaja...
V podstate je to teraz na ňom. Ty si odpustila a aj tak to máš ťažké a je rad na ňom - aby Ťa presvedčil, že mu môžeš veriť a že sa to nezopakuje.
Nuž držím palčeky a prajem Ti, aby si s ním ešte dokázala byť šťastná 🙂

sisaha
24. jún 2011

@zdenkaxyz bola to jednorazovka, alebo mali spolu dlhsi vztah? Ako sa k tomu stavia manzel? Ono tazko je radit, kedze kazde manzelske zlyhanie je niecim specificke. Ak sa teraz snazi a docvaklo mu co spravil, mozno sa to zlepsi. Casom mu mozno odpustis, ale nezabudnes. Mali by ste mozno zajst za manzeskym poradcom a pokusit sa tuto situaciu vyriesit, tak aby sa dovera obnovila. Aj ked bude to tazke..Drzim palce.

zdenkaxyz
14. júl 2011

bola to troj-rázovka. Trvalo to mesiac. Presne ten mesiac, ked som začala pracovať, začalo sa mi dariť, veľa času som trávila prácou a zarábaním. Mesiac mi trvalo, kým som si vedela zorganizovať čas a miesto toho, aby ma podporoval a tešil sa somnou, tak bol s inou a pekné sms-ky chodili inej...

sarzan
14. júl 2011

@enilora vela zien vnima neveru už pri pisani si s inou zenou-netreba to nafukovat az tak 🙂

ani3012
14. júl 2011

@sarzan odpovedáš niekomu,kto tu už nepísal 1,5 roka...aspoň si si čítal príspevky ? 😝

sarzan
15. júl 2011

@ani3012 prepac,zameriam sa na tie co chodia pravidelne 😔

ani3012
15. júl 2011

@sarzan treba sa zamerať na aktuálnosť príspevkov ...to čo bola pravda pred rokom,teraz už nemusí .....
nečítaš príspevky→nevieš že neprispieva → o jej problémoch vieš veľké H → tak sa ani nevyjadruj
netreba za každú cenu vyjadriť svoj názor

sarzan
15. júl 2011

@ani3012 poucuj niekoho ineho,ja napisem komu chcem a kedy chcem a aj keby tu 100 rokov nebol nemalo by ta to vobec trapit

ani3012
15. júl 2011

@sarzan fíha ! Dotkla som sa tvojho ega...
veľa chlapov vníma poučovanie už len pri nesúhlasnom vyjadrení -netreba to nafukovat az tak

sarzan
15. júl 2011

@ani3012 aj tak si myslim,že by ta to nemalo trapit