Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
aby som to vyjasnila....povedal mi,ze si s nimi pisal na pokeci a neskor sa s nimi stretol.....ze z oboma v jeden den....no neviem......ale tak asi to tak bude, nakolko musel odbehnut z roboty v nejaky vikend o ktorom som si ja myslela,ze je v robote....a on bol na Slovensku...lebo to ma daleko aj domov cca 600km....a neviem odkial boli tie dve...
@bruna7 no ved tuto otazku si stale kladiem aj ja....da sa mu este verit...???
lenze ja som mala len indicie, ale on ked tento tyzden prisiel domov, strasne milo sa spraval, bol na mna velmi dobry vobec sme sa nehadali....este som mu zo srandy povedala,ze nieco vykonal ked je teraz ako med....a siesty zmysel ma nesklamal............ 😔 tak ked bol taky mily asi chcel zacat vsetko so mnou odznova.........ale bohuzial som nasla tie smsky spred niekolkych mesiacov...........a bolo po vsetkom....
@bruna7 ano, lebo chlapi sa drzia hesla zatlkat, zatlkat, zatlkat, aj ked su uz prichytení...Ten moj mi povedal, ked sme sa raz bavili na temu nevera, ze by tiez zatlkal...no ale ked uz su dokazy, tak sice prizna, ale nebude sa priznavat k dalsim veciam, aby si chudak nahodou nepohorsil, ze??
inac podla mna v dnesnej dobe mobil moze za 90% odhalenia uletov 🙂 tj bud sa najdu nejake smsky, alebo ked zrazu partner/ka zacne s mobilom chodit po byte pri sebe, vo vrecku, ked ho jednoducho uz nenecha len tak pohodeny a pod.
@filipal a ja plzaka chapem, mal vo vacsine aj pravdu. Ono totiz strasne vela podvedenych partnerov chce uverit, ze nevera bol len vymysel. A ist dalej. A castokrat sa nevernik prizna, len aby ulavil svojmu svedomiu. A vlastne prehodi svoje trapenie aj na partnera.
A cim som starsia, tak tym viac si myslim, ze nevera v partnerstve je este jedno z tych najmenej zlych veci, co si vedia partneri navzajom sposobit. Este teda doplnim, jednorazova nevera, pripadne nevera pre sex. Nevera "z lasky", to je uz ine kafe, aspon pre mna teda. To mi hned na pomyselnom rebricku " manzelskeho zla" vyskoci o hooodne vyssie.
@alenka600 pises o jednorazovke a o vztahu s milenkou. ako to my zeny mame vediet o co ide, ked chlap klame a zatlka. a ci slo o sex, ci o viac. chlapi vraj vedia oddelit lasku a sex. hned ako som zistila neveru opytala som sa, ci je zamilovany. povedal nie, nie som zamilovany a to mi vravel viackrat. nieco blabotal aj o biologickej potrebe muzov. niekedy vravel aj o chlapoch, ktori maju kamaratky len na sex. a ked je milenka vydata a nechce sa rozvadzat, ako to berie ona, ako on? ako to mam vediet o co ide? a to je to, co ma trapi.
@viera27 podobne o nevere uvazujem aj ja, pisala som o tom niekde na predchadzajucej strane....
Plzak bol skuseny psychiater, takze vedel o com hovori. bol trochu na strane chlapov, ale povedal okrem ineho, ze " chlap potrebuje - sedni, jedz a lehni 😅" bol cynik. mna skor prekvapilo, ze v sukromnom zivote bol taky zranitelny...(podla dokumentu). a nezvladal az tak svoj zivot. dokonca syn mu spachal samovrazdu v den maturit a on si nic nevsimol.
@bruna7 Podla mna (z toho co som videla, zazila, co si myslim)
KED KLAME A ZATLKA=OPAKOVANA ZALEZITOST
1. jednorazovka - chlap sa sprava uplne inac, nevymysla huposti typu "nehovorme o tom", "az teraz chapem co mozem stratit", proste nevykruca sa. Na jednorazovke nie je velmi co obkecavat, chlapp ostane skor taky strohy, a je na nom VIDIET, ze uznava, ze to bola hovadina, smsky vymaze, ziadne dalsie telefonaty, ziadne stretnutia nic. Tj ak ho nahodou niekto pri tom nevidel, ani sa to nema druha strana ako dozvediet vlastne. Prosste po tom neexistuje stopa, ked sa to stalo len raz.
2. VSETKO OSTATNE je opakovana nevera/zrada/klamstvo/oblbovanie. Vobec nemusi byt zamilovany, ale ked sa s nou opakovane styka......ja to nevidim ruzovo. (kamaratka na sex patri podla mna do druhej skupiny tak isto. )A ked to obkecava blbostami a jeho vola riesit to je neslavna - no podla mna ide o ten druhy pripad.
Lebo v prvom pripade vidis, ze ma na cele napisane "som vôl, stalo sa a je mi to luto". V druhom pripade nevies co si mas mysliet, veci su nejasne, zamlzuje, obkecava.
Ale to je len moj osobny nazor, kazdy moze mat hranicu nastavenu inac.
@viera27 @filipal
Akoze Plzak bol jeden stary cynik a ako sranda sa to pocuvalo dobre, ale ako realita sa nam to uz akceptuje tazsie 🙂
Ja si priznam, ze som v tomto "na hlavu postavena"
JA NECHCEM VEDIET ak moj manzel nieco take urobi. Nepatram, nepytam sa, ja proste vychadzam z predpokladu, ze je vsetko dobre. Lebo darmo sa budem trapit pochybami - sebelepsia kuchyna a tepla domaca postel este nie je garanciou vernosti. A ako som tu pisala, dokaz vernosti neexistuje (tusim to tiez tvrdil Plzak 🙂.
Ocakavam od manzela, ze uz ked by bol taky idiot, ze je neverny, tak ostane aspon natolko slusnym clovekom, ze laskavo vymaze vsetky smssky, laskavo sa postara o odstranenie dokazov atd. Nevera je zrada, ale nechat podvedeneho to odhalit je degradacia osobnosti. Lebo tym padom si nevernik ulavi a podvedeny trpi a trapi sa.
@alenka600 ja viem, ze to bola opakovana nevera. a este s byvalou. povedzme, ze slo "len" o sex. aj to je uz na psychiatra pre mna. ale, da sa to ukoncit, ak slo napr. len o sex? a co ak nebola na ten sex jedina? a co ak to bolo cely zivot, popripade niekolko rokov? co ak takto fungoval cele roky a bral to ako nejaky unik z reality, ako tu ktosi pise? zas si myslim, ze by som to zbadala skor. ja som na to neprisla nahodou. kde bol moj instinkt dovtedy? a nebude sa to opakovat? to su otazky, co ma zeru.
@bruna7 Mozem Ti povedat co si myslim. Ale
- musis ratat s tym, ze sa mylim, lebo vas nepoznam
- nie som vsevedko 🙂
- odpopved Ti nemusi priniest ulavu. Ziadna odpoved od kohokolvek ineho ako od Tvojho manzela, Ti vlastne ulavu neprinesie :(
Takze chces pocut moj nazor, alebo to bola recnicka otazka? 🙂
@bruna7 😖
Mozno som len pesimisticka koza a nic mi do toho nie ja. Ale z toho ako sa sprava, z jeho neochoty riesit a toho vsetkeho o com sme tu uz vela pisali, ved vies co myslim - no z toho mi vyplyva, ze mozno je pohodlny a preto nechce nejaku zasadnu zmenu, vsak nie je mu s Tebou zle, naco by sa rozvadzal? Ale nevidim zatial inu motivaciu na jeho strane. A tym padom to cele povazujem za dost pochybne.
nakopirujem si sem Tvoje otazky a doplnim moje domnienky:
- da sa to ukoncit, ak slo napr. len o sex? podla mna da
- a co ak nebola na ten sex jedina? ci bola ci nebola - je to jedno. opakovana nevera je pre mna to iste ako viacero mileniek.
- a co ak to bolo cely zivot, popripade niekolko rokov? plati ta ista odpoved ako vyssie. ak to trva dlhsie ako 1x tak je to na prd 🙂
- co ak takto fungoval cele roky a bral to ako nejaky unik z reality, ako tu ktosi pise? podla vsetkeho to tak bolo
- kde bol moj instinkt dovtedy? to je normalne, pod lampou byva najvacsia tma a mame tendenciu citit sa doma s istotou a nepredpokladame nieco take
- a nebude sa to opakovat? z jeho laxneho pristupu (neochota odpovedat, neochota ist k psychol, atd...)by som povedala, ze sa to kludne kedykolvek moze stat.
Prepac ☹
@alica22 och joj, to uz vobec nema logiku....jedine ze si chcel z tych dvoch vybrat tu lepsiu.
v kazdom pripade si precitaj tieto nase vyplody 😅 , snad ti aspon trosku ulavia. ak to bola jednorazovka u tvojho muza, mas velku sancu, ze to bude pre neho ponaucenie na cely zivot.
a aky mas nazor ty. keby si mohla vratit spat, chcela by si o nevere svojho muza vediet, alebo nie?
@bruna7 A co by si sa od nej chcela dozvediet? Ake otazky by si jej polozila? Ake odpovede by Ta vlastne upokojili?
Jednak si podla ma pripravili tu istu verziu a jednak vlastne naozaj neviem, co by si saa od nej mohla dozvediet. Ked tie odpovede uz tusis. Mozno hladas nejaku pravdu, ktora vlastne neexistuje :(
Je mi to vsetko tak strasne luto - oni si nejako ziju svoje zivoty a Ty si ta, co teraz sedi a rozmysla nad tym po akom rieseni siahnut. ist za nou, neist? riesit s muzom? riesit s psychologom? odist? ako sa s tym vyrovnat? Povazujem to za strasne nespravodlive, ze Ty si teraz v tej pozicii. Obrazne povedane Ty by si mala teraz drzat bicik v rukach a plieskat ponad hlavu manzela a ten by sa mal umarat snahou :(
Ale o tom je laska - ked najviac davame, najviac aj trpime. A o tom je zivot - spravodlivost nie je vobec samozrejma.

@vejula ano mala som podozrenie, uz dlhsie sme mali krizu,stale sme sa hadali....bol velmi nervozny....mal dva nicky na pokeci a o tom druhom mi nic nechcel povedat, iba zatlkal.....a z tohoto telefonu mi predtym pisaval, a zrazu prestal......mala som vela veci, ktore ma navadzali tomu,ze sa nieco deje...len mi stale tvrdil,ze je to v pohode a ja mam bujnu fantaziu....a nakoniec mi to vsetko pekne zapadlo....ked som si to davala dokopy, vsetko mi pasovalo....ked sme sa najviac hadali, vtedy viem,ze bol nervozny lebo musel byt s nimi 😢 😢 😢 a vsetko to zvaloval na mna.....
@filipal nepytas sa hlupo....ano ja by som tomu nechapala....ibaze v mobile boli spravy od dvoch zien......a kazdej pisal v podstate to iste......ked som sa ho pytala ako to bolo, povedal,ze sa s nim stretol v jeden den, ale nezavisle od seba........ 😕 😅 😔 😔 😔 😢 😢 😢 nechapem..........bohvie ci to povedal pravdu...... 😢