icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

gemini2
7. nov 2011

@taminka11111 aj ja som riesila neveru.... priznal sa sam..... hocikedy mam pocit ze to asi pokracuje ale prestala som to riesit.... mam deti tym sa venujem a na oko vyzerame ako stastny par.....

viera27
7. nov 2011

@bruna7 hm, s tymto vobec nesuhlasim. prilezitost nerobi zlodeja. To ak by som nad tym mala takto uvazovat, tak to boh uchovaj. Ludia su ludia preto, lebo okrem ineho nejednaju pudovo, ale aj rozmyslaju. Pokial by som mala partnera, ktory "obskoci" vsetko co sa mu ponukne, lebo ved prilezitost, tak to teda nie. To ma zjavne nejaky problem sam so sebou. Toto je presne to co by mi vadilo, ze nie som u mojho manzela na prvom mieste, ale som len taka nudzovka, ked sa mu nepostasti nieco lepsie.
Moze ma podviest, ako som pisala predtym, nevera za urcitych okolnosti pre mna nie je az taky problem oooobrovskych rozmerov. Ale rozhodne by som ocakavala satisfakciu, milenka z jeho zivota by musela zmiznut takym sposobom, ze by ani sama nechapala. A nie ze brat na nu ohlad, pripadne mat pre nu slabost a este ja sa mam kontrolovat, aby som sa nezhovadila. Dufam ze ma chapes, nie je to myslene v zlom, len som to trosku tvrdsie napisala, lebo to tak citim.

taminka11111
7. nov 2011

@gemini2 ja mám ten istý pocit,presne rovnako som natom aj ja....

gemini2
7. nov 2011

a tiez to neriesis? ja sa obcas sama seba pytam- lubim ho este?

bruna7
7. nov 2011

@viera27 ja s tebou v podstate suhlasim, ale to co ma trapi je prave ona, pretoze ona sa mi vravela pred 30 rokmi, ze moj manzel za nou behal za slobodna, asi 7x zacali spolu chodit ci co, a nikdy to nevyslo. jej brat bol totiz jeho kamarat. tesne predo mnou sa zase pokusali spolu chodit, ale ona ho nechala. mali vtedy sex len raz. to viem aj od neho, aj od nej aj od sestry, ktora bola jej kamaratka. nemali mi preco klamat, vtedy sme sa este s muzom nepoznali. preto vidim, ze ma na nu slabost. dokonca teraz sa obhajoval tym, ze som mu predsa davno vravela, ze ak ma ma niekedy nedajboze podviest, nech to nie je so ziadnou byvalou. teraz mi vravel:to by som ti predsa neurobil. viem, ze to by ta najviac trapilo. chapes tie dristy? a znovu liezol za nou?

viera27
7. nov 2011

@bruna7 no neviem neviem. Ako da sa bojovat s neverou aj sama so sebou. Ale s prizrakom zenskej, co sa polovicu manzelovho zivota nad nim (a castokrat aj sprosto povedane pod nim) vznasa neviem ci je mate velku perspektivu. Ale zase ak som dobre rozumela, tak teraz zijete oddelene a len sa spolu schadzate. Ja by som to nejak neriesila, uzivaj si kolko sa ti chce a co ta bavi, ale urcite sa aj silno rozhliadaj naokolo pre nieco "lepsie". Len tazko sa da rozkazat citom, co?

gemini2
7. nov 2011

moja mama zvykla hovorit- ak nemas stastie doobeda, poobede ho nehladaj
@viera27 zeny v takej situacii uz mozno nejak nedufaju ze najdu nieco lepsie...ci?

filipal
7. nov 2011

@gemini2 to by bolo smutne, keby to fungovalo....
myslim si, ze taketo zmyslanie vedie k naprogramovaniu " uz nic dobreho necakaj".
ale nie je to tak. aj tu na koniku je vela prikladov, ze vsetko sa na dobre obratilo. vela zien si naslo noveho vyborneho partnera.
napriklad aj ja. 🙂 najvacsiu chybu zivota by som urobila, keby som zotrvala v zlom vztahu. trapila by som sa cely zivot a lutovala sa, ako mna nic dobre necaka.
tymto som chcela povedat, ze treba svoj osud zobrat aktivne do svojich ruk.

bruna7
7. nov 2011

@viera27 oddelene znamena ja na poschodi a on na prizemi rodinneho domu, oddelene financie, samostatne varenie, upratovanie. a predstav si, ze sme teraz castejsie spolu, ako ked sme boli pri sebe

gemini2
7. nov 2011

@filipal mne sa prve manzelstvo rozpadlo a terajsi priatel ma dvakrat podviedol a ktovie o com este neviem.... mam tri deti...myslis ze mam este cakat ze pride lepsie? nehladam. uvidim ako dopadneme......pre istotu myslim na najhorsie aby ma uz nic neprekvapilo....

filipal
7. nov 2011

@gemini2 s terajsim priatelom mas kolko deti? ako ste sa zoznamili? co sa ti na nom pacilo, respektive, preco si si vybrala za partnera prave jeho? musim poznat trosku tieto informacie, aby som sa vedela vyjadrit.
niekde sa stala chyba. napis viac.

gemini2
7. nov 2011

teraz mam dvojicky...pozname sa od mojej 18stky.... nikdy som ho nechcela...bol pre mna stary...ale poznas to..odriekaneho chleba najvecsi kus....byvaly- vtedy este manzel ma zbil tak som zavolala kamosovi, stretli sme sa pomilovali...a boli sme spolu. rozviedla som sa a zacala zit s tymto....je to dlha story....nepotrebujem rady lebo nechcem nic konat, len asi vyckam...ked sa rozideme...co uz....

gemini2
7. nov 2011

ked sme spolu zacali zit podviedol ma lebo on vtedy chodil s kamoskou a ja som jej ho prebrala... a ona mi to vratila....

filipal
7. nov 2011

@gemini2 necakas rady, tak ti ani nejdem radit. ale za to ako zijes si mozes sama. sama si sa rozhodla.
zabrdli sme sem len tym porekadlom, ze ked je doobedie zle, bude urcite aj poobedie.
nuz, ked preto nic neurobime, tak zrejme bude.....

gemini2
7. nov 2011

@filipal ved to, sama si za to mozem a sama sa s tym musim popasovat...a rady typu- nechaj ho alebo vyrieste to.... ja s nim neviem rozpravat.....

sisaha
7. nov 2011

@viera27 ja by som tiez manzelovi dotycnej oznamila co ma doma..Nech si aj ona trosku uzije tej nepohody. A, ze by som sa mala bat, aby za nou nebehal? tak nech si ide..viem, ze citom sa neda rozkazat, ale ja mam z toho taky pocit, ze on je chorobny suknickar a nerobi mu problem s hociktorou,ktora otrci. Mna by teda taketo nieco velmi zranovalo a radsej plakat do vankusa 2 mesiace, ale nie cely zvysok zivota.

tequila0
7. nov 2011

@bruna7 prepac moja, mozno ti bude zniet kruto, ale ako to tu opisujrs, neverim, ze ak to bola pre neho taka srdcovka tak to skoncilo...ako sa vravi stara laska nehrdzavie, a ak ich k sebe uz tak dlho stale nieco prittahuje, mozno su si naozaj sudeni, jasne ze muz nechce prist o teba, lebo ma pri tebe vsetko co chce, ktory by nechcel byvat so zenou oddelene, nemat ziadne povinnosti, navarim si kedy chcem, urpacem kedy chcem, minam a nikto nevie naco...sem tam si odskocim vrznut za milenou a vecer zajdem so zenou na veceru....jemu je sveta zit, a najhorsie na tom je, ze on si uvedomuje, ze tebe to vyhovuje tiez, ze si myslis aky je vzorny, ked s tebou travi tolko casu, osobne ja neverim, ze sa nestretavaju, a ju by som si tiez niekde vymakla a dala s nou kavu a pokec, nie hadky, ved ste dospele zeny, ale chcela by som vediet ako to teda vlastne je, ci ho miluje, alebo to je len kratkofka ako sa hovori, poviem, ti ja mam najvacsi strach z tiho, ak by sa to prevalilo ze mam milenca ja, ze by som sa tej zene nedokazala pozriet do oci, a v momente ako by som zistila ze ta zena co i len nieco tusi, hned by som to ukocila, pretoze nech to znie akokolvek paradoxne ja mu nechcem rozvrattit rodinu, takako on nechce rozvratit tu moju....mozno niekedy neskor, ak budu deti starsie a my zistime ze jednoducho patrime k sebe tak to budeme riesit ale teraz urcite nie, vy ste vsak uz dost starí na to, aby ste si vyjasnili taketo veci teraz, zivot mas len jeden, nikdy uz neprid emoznost prezit ho este raz, a ja osobne by som ho neobetovala preto, aby som sa dokonca zivota trapila, ci uz ako manzelka(podvedena) alebo ako milenka, deti mas velke, finanace si na tom asi tiez celkom dobre, mozno ta caka este nieco co je omhoho krajsie, ako zitie na poschodi svojho domu, a rozdelenea kasa s manzelom, velmi ti drzim palce, nemyslim to v zlom, ja keby som zistila ze ma manzel podvadza, no popravde asi y ma to tiez mrzelo , ale urcite by som sa mu nevnucovala, ani s nim netravila vecere, musel by prosit o moju pritomnost, zacala by som si zit svoj vlastny zivot, odist by som neodila, lebo nemam kam, a ani by som ho kvoli dcerke nevyhodila, ale to by bolo z mojej strany asi tak vsetko, a popravde ani teraz od toho nemame daleko, cim dalej tym viac sme si vzdialeni a ja uz akosi nemam chut bojovat, kedze bojujem stale iba ja 😖

bruna7
7. nov 2011

@tequila0 popradve cim viac som ho odhanala a chcela s nim skoncit, tym viac sa snazil. ulahcil by mi to, keby bol hnusny, uz som mohla byt niekde inde. a ja sa mu nevnucujem, nechodim za nim, snazim sa byt samostatna. a odist nemam kde ani ja. ten dom, je totizto jeho a ked som sa chcela rozviest, povedal, ze si mam najst byvanie u milenca, alebo mi moze pomoct prenajat garsonku. po rokoch, kedy som sa 25 rokov starala o jeho rodicov v rodicovskom dome a trpela ako nevesta. dnes nemam nic. vzal mi vsetko, lasku, iluzie, domov aj zdravie. takze to fakt nie je take jednoduche ako to vyzera. ale dakujem za uprimnost . a este k tej babe. neverim, zeby sa do nej zamiloval, a tiez som mu pisala, ze asi je ona jeho osudova zena a nie ja. ale myslim, ze chlapi chcu doma dobru poslusnu a vernu zenu, ale potrebuju aj adrenalin a ten pri nej ma. ona je vydata a znama mi povedala, ze ak by som sa jej len prihovorila, ze sa rozplace. vraj je psychicky labilna. hlce lieky a zapija ich alkoholom a ma s tym problem aj na pracovisku. za nieco take by sa verejne hanbil

sisaha
7. nov 2011

@bruna7 takze preto ta drzi v hrsti a robi si co chce a zrejme aj bude. On vie, ze nemas kam ist a budes mu ci chces, alebo nie tolerovat aj dalsie milenky....Prepac za moj nazor, ale hajzel je to.

bruna7
7. nov 2011

@sisaha tolerovat urcite nebudem. toto bolo prvy raz a posledny. nemyslim neveru, ale to , ze som na to prisla. ale zivot ide dalej a ja so sebou zametat nenecham. ja ho vlastne trestam vernostou, na jeho uroven neklesnem a on vie co robi. alebo nevie, sledujem ho a pri prvej prilezitosti ked nieco vyvedie, je koniec. ja davam len jednu sancu.

sisaha
7. nov 2011

@bruna7 ono, keby bolo najhorsie, tak aj ked sice nemas strechu nad hlavou, tak oholiť by si ho vedela za tie roky.. mozno si to uvedomuje, ale tu naozaj pomoze iba to, ze neustupis a on si musi vyžrať to, čo spôsobil..

bruna7
7. nov 2011

@sisaha nedávno mi povedal, ze ho porazam svojou laskou. on je ako pubertiak, nevyzrety sopliak a to ma po 50.

sisaha
7. nov 2011

@bruna7 porazas svojou laskou? to je zart nie? Ja nikomu nic zle neprajem, ale mal by si uvedomit, ze ma svoj vek a ked by sa mu nedajboh nieco stalo a ostane priputany na lozko, tak ho bude chodit milenka opatrovat???? Skus sa ho opytat, ci sa ma o koho opriet ked bude zle... Keby mal 30 rokov tak chapem, ze mu preskakuje.., ale v tomto veku? Poviem ti pribeh z mojho blizkeho okolia. Otec rodiny - dlhe roky holdoval alkoholu, milenkam.. Zena sa s nim rozviedla, ked jeho dcera mala asi 10 rokov, ozenil sa druhykrat..ten pan ma 58 rokov v sucasnosti, uz vyse roka je na voziku, po operacii hlavy, v ktorej mal tri nezhubne nadory velkosti pingpongovych lopticiek... jeho druha zena sice s nim ostala, ale je plne na nu odkazany, z domu nevychadza, lebo vsak s vozikom sa daleko nedostane....

bruna7
7. nov 2011

@sisaha presne na tuto temu sme minule aj s dcerou zartovali. vravel, ze si my dve mame setrit, ked bude niekedy odkazany na nasu pomoc. ja som mu hned povedala, ze aj s vozickom ho odtlacim na ulicu xy povedala som konkretnu, kde ona byva. bol ticho. vsetci sme vedeli o com je rec.

sisaha
7. nov 2011

@bruna7 ved ano...a mala by si mu castejsie prizvukovat, ze nie je mladik...zdravotny stav sa moze zmenit z jedneho dna na druhy a teda muzi umieraju skor ako zeny (nie je to pravidlo, ale vacsinou). Chcela by som ho vidiet hrdinu, keby lezal v nemocnici napojeny na hadičky, či by mu jeho milenka priniesla slepaciu polievku a hladkala po ruke a uistovala ho, ze vsetko bude dobre...boze, chlapi su niekedy takí hlúpi...

gemini2
7. nov 2011

Tí chlapi.....!!!!!!!

vejula
7. nov 2011

ach baby, normalne mam zimomriavky ked to tu čitam. Ja som už rozmyšlala čo by som robila velakrat. Ale asi by som pri nom nemohla ostať. Ja by som s nim už spavať nemohla, lebo by mi prave vtedy hlavou prebiehali tie myšlienky ako si to rozdaval s druhou 😖 To by bol život už o ničom 😒

bruna7
7. nov 2011

@sisaha predstav si, ze moja mama, ktora neveru nikdy nezazila, je vdova, nadavala mne, ze muz ak si najde milenku je vzdy na vine zena. a chcela, aby som sa k nemu vratila, lebo on je chory a je odo mna starsi a kto sa o neho postara. ze on ma potrebuje. riadne sme sa vtedy vadili. o mna jej vobec neslo. neskor povedala, ze nechcela, aby som ostala sama, lebo ona je sama a to je strasne. ale to ze je o generaciu starsia a ja este mozem zazit aj ineho muza vobec nepripustala. teraz k nam nechodi, lebo byvame oddelene. ale to ma uz neprinuti sa nastahovat naspat k nemu. moze sa aj na hlavu postavit a k nam chodit nemusi. ja chodim k nej aj s manzelom.

sisaha
7. nov 2011

@bruna7 no starsie zeny takto boli vychovavane, ale vobec ju nepocuvaj..prave preto, ze to nikdy nezazila.. A samozrejme ze mozes najst este aj novu lasku..Je vela chlapov, ktorí sú vdovcami a necítia sa este do starého železa, prípadne sa zo svojich rozvodov poucili a hladaju uz len lasku a klud...

bruna7
7. nov 2011

@sisaha najhorsie na tom vsetkom je to, ze z kazdej strany pocuvas o nevere. staci zapnut telku, ist na internet, v kazdom casopise, v pesnickach, ako potom na to zabudnut. doteraz som si to velmi nevsimala, ale teraz ma to prenasleduje na kazdom kroku.