icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

alice107
24. mar 2012

@p.j.jacky ja som precitala tak letmo tvoj problem.vidim to ako ty ked si napisla,ze on ta uz davnejsie chcel opustit.ty si prehliadala symptomy a este s nim splodila dieta.to bolo ozaj lahkomyselne..to mi prepac.aj ked chapem tvoju tuzbu po dietati.takze tieto problemy vas dobehli.dieta vztah nikdy nezachrani.a nemalo by byt rukojemnikom na vlastne ciele.tvoj muz ako to ja vidim dieta s tebou nechcel .nie je zrely byt v tomto smere zodpovedny.nechce byt.ale teraz voci dietatu musi.aj podla zakona
co sa tyka pozicky ak ju mas ty ,tak v prvom rade si povinna ty.az v druhom rade rucitel-manzel.v prvom rade budu splatky pytat od teba..ak to chce splacat manzel dobrovolne,daj si vystavit o tom zmluvu u notara. pretoze inak ak dojde k exekucii,tak budu exekuovat najskor tvoj osobny majetok a majetok bsm z tvojo podielu .v zasade plati,ze podiely su rovnake.ak nedojde k uspokojeniu pohladavky z tvoho majetku a podielu,siahnu aj na jeho podiel v bsm.
takze daj pozor.on nie je prvy v rade opravneny .ale ty.
vyzivne ma prednost pred inymi pohladavkami.takze by som ti radila,aby si ziadala na sude pokial stale ste manzelia o prispevok na uhradu niektorych nakladav spojenych s chodom domacnosti od manzela.dalej by si mala sudne ziadat o upravu prad.prav a povinosti pred rozvodom/vyzivne ,zverenie do starostlivosti a styk s dietatom/.a to najlepsie predbeznym opatrenim.vyhnes sa tak konfliktom s manzelom a naroky budu jasne upravene.
rozhodne maj prehlad o tom,ci manzel za teba plati spaltku hypoteky.
a necakaj z rozvodom.pretoze po zruseni bsm treba pristupit co najskor k jeho vyporiadaniu.
ver mi ze najlepsie urobis,ak vase vztahy aj financne budu co najskor jasne.a aj tvoje postavenie.aby si bola financne co najskor nezavisla.o to sa snaz predovsetkym.ak nemozes objektivne z vaznych dovodov pracovat,poziadaj o vyzivne na manzelku pocas manzelstva.konaj cim skor.otalanie nikam nevedie.

dia0403
24. mar 2012

Ahoj,ja som na druhej strane brehu.Rozpoviem vam svoj pribeh a hodnodte "ake su milenky".Vydala som sa ako 20 rocna z lasky,manzelom som bola cca 4 roky pred tym a slo to naozaj super.Manzel sa zblaznil a chcel odist do ciech ze vraj za lepsou buducnostou tak sme sli obaja,ja som tu nechala vsetko a sla som s nim no ale nevyslo to a vratili sme sa na SR.Manzel si pracu nasiel ale ja nie a nie nieco najst az jedneho dna mi svokra vykrikla ze ci sa nehanbim ze ma jej syn zivi,no citila som sa hrozne ved stale som pracovala a koli tomu ze nemam pracu cca 2-3mesiace neumrieme od hladu,tak ma nastvala svokra ze som sa zbalila a sla robit do zahranicia a cim dalej on nej.Vtedy zacali probemy,prvy rok bol ok chodila som domov casto takze tam byt problem nemohol.Mala som zle obdobie,na cierno v krajine,prisla som o pracu a zistila som ze ma manzel podvadza zo svojimi koleginami v praci a co bolo najhorsie aj z mojou sestrou ☹ Dozvedela som sa to dve dni pred tym ako som mala navzdyy opustit tuto krajinu a odyst na SR za manzelom ale mala som chut na vsetko len nie sa vratit domov a ako som bola taka nestastna den pred odchodom som spoznala chlapika tak nahodou co mi slubil pracu a ze sa kludne mozem vratit po 2 tyzdnoch a zacat hned pracovat u neho,ze mi da aj ubytko.Pre mna to bolo ako znamenie a chopila som sa toho hlavne ze budem daleko od manzela,doma bola hroza sa na neho divat a hlavne som nechapala preco to spravil.Po navrate do zahranicia som sal robit k tomu chlapikovy a ukazalo sa ze on ma zaujem skor o mna ako o moju pracu tam potreboval praveze nîekoho ako ja ze lacna pomocna sila kedze som nemala papiere a este si prisiel i na svoje po druhej stranke.Asi po nejakych 2 mesiacoch skom podlaha jeho sarmu ale pre mna to bbolo ze novy zaciatok vztahu,pre neho to bolo zabava.Kedze vedel ze nehovorim vobec francuzsky len nejake slabe zaklady tak mi sice povedal ze zije z nejakou zenou a ma deti ale pouzil naschval slova aby som tomu nerozumela.Az po nejakych 3mesiacoch som pochopila o co ide..Z manzelom sme sa nakoniec rozhodli ze to este skusime ale len v pripade ze on necha vsetko tak a pride za mnou.Tak sa aj stalo a manzel zacal pracovat tam kde aj ja a moj akoze priatel to velmi zle znasal,ale nakoniec vd ze on je zenaty ze on tu byt nemoze tak suhlasil ze plepsie to ako keby ma nemal pod dohladm a ja si niekoho ineho nasla.Roki plinuly a my sme boli taka 3ka.Vela krat som chcela ukoncit ten vztah ale jednak som ho milovala i ked nechapem preco ked to je obycajny klamar a jednak som si vazila manzela za to co urobil.Ostala som tehotna z miilencom a manzel o tom vedel a dodnes sa o malu stara on ako o vlastnu a ani len naznakom nepovie ze nieje jeho.Vtdy ked som otehotnela zacali velke problemy lebo milenec s mi vyhrazal ze ked ho opustim tak mi vezme malu a viac ju neuvidim a este stale sme boli na ciernov krajine a robili u neho a zevraj nam vezme vsetko.bolo to hrozne tie roky az nakoniec prislo po 8rokoch vyslobodenie a to tak ze jeho zena nato prisla a vtedy som vlastne vydela jeho charakter a aj vsetky tie klamstva o laske a tak.Jeho zena mi prisla robit cirkusi domov a strkla do malej a ta sa udrela o roh stola vtedy manzel sa nahneval a vyhodil ju von.Neprestala mi vyvolavat a pisat sms a nadavat mi do k... ako keby ja som jej manzela odlakala ale v skutocnosti to bol on kto nedovolill aby som to ukoncila,raz mi prilozil k hlave zbran ze teraz ma mozes opusti a povviem vam nebolo mi vsetko jedno v tu chvilu.Tak nakoniec som povedala jeho zene v hneve ze keby ona lepsie trtkala jej muz by nechodil za mnou kedze ona stale vypisovala manzelovy ze trtkaj lepsie svoju zenu aby nechodila za mojim manzelom,no proste jedna komedia tu bola.Ale kedze som jej tak chuderke odpisla tak milenec sa nahneval zobral zenu a prisiel mi buchat na dvere ze kurva otvor,to ma neskutocne urazilo pretoze sice som bola milenkou ale v zivote som mala strasne malo sexualnych partnerov na jednej ruke by som ich spocitala a on mi povie kurva ked este pred mesiacom mi lasku vyznaval ze nemoze bezomna zit nech si to uvedomim a tam.Kedze sa mi vyhrazal zbranov tak som zavolala policiu a ta ho spacifikovala pred nasou branou.Podala som na neho trestne ozanmenie a aj na jeho zenu a vtedy sa truchu ukludnil lebo vedel ze si tym poskodi ale zato som dostala vypoved aspon tam mi urobi zle,ze vraj musi lebo zena to tak chce,no proste hanba mu.Nakoniec som stialha trestne obvinenie lebo ma k tomu nutil aleje mu to nanic kedze sudca uz vyticil pojednavanie inapriek tomu ze som to stiahla.Vraj psychicke a fyzicke vydieranie a ktomu vyhrazanie sa smrtou je tretsne aj ked ja to ztiahnem.No tak od vtedy co sa to vsetko stalo presiel cca 1,5mesiaca a neprestava sa somnou kontaktovat stale nieco chce nejaky dovod sa stretnut a tak.Niesom si naozaj ista ze to je koniec z jeho strany ale pravdu povediac so z toho unavena zit takto ani tu ani tam.Prajem si mat viac sili a skoncit to skor ako sa toto vsetko stalo ale uz je pozde.
Vsetkym podvedenim zenam neverte muzom a hlavne tym co podvadzaju,ja viem ake je lahle niekomu klamat a ten tomu veri tak ako ja som verila a jedneho dna pride kruta reakcia a vy s toho vyjdete najhorsie.

vierka987
24. mar 2012

akoze ta gramatika...hroza,des..niv viac sa k tomu neda napisat...🙂))))

kveta
24. mar 2012

@dia0403 No a ako si, vojin Kefalin, predstavujete taku k.rvu? :D

ukana
24. mar 2012

@kveta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

p.j.jacky
24. mar 2012

@alice107 ahoj dakujem za rady.Len ta chcem uviest do obrazu,ze dieta sme chceli obaja,ale 6,5 roka sa nam nedarilo a uz sme (teda aspon ja)nedufala ,ze nejake budeme mat.A zrazu bum,bola som necakane tehotna...takze to uz ani nejako planovane babatko nebolo,skor nahoda.Ano mas pravdu,nebrala som na vedomie,ze muz sa zaplieta s inou,nechcela som si to pripustit,ze by to urobil po 15tich a hlavne teraz ked mame dieta..bola som naivna a hlupa....rozviest sa urcite chcem,len v tomto som zavysla na mojich rodicoch aby mi financne pomohli.

dia0403
24. mar 2012

@kveta prepac ale neja nerozumiem tvojej odpovedi 😒

dia0403
24. mar 2012

@vierka987 prepac ak ta pohorsila moja gramatika,skusk zit niekde inde ako na SR viac ako 10 rokov a budes mat problem aj skonovat 😀 mne sa stava ze musim hladat slova aby som vobec nieco povedala 😀 A ak sa zmozes iba na to ze najdes chybi v gramatike namiesto reagovania na prispevok tak sem radsej ani nepis alebo to ani necitaj,tu su obe strany brehov a nikto nikoho neuraza a ked zacnete urazat ludi vo fore tak to rovno mozte zrusit tuto temu,ja som si sem prisla najst niekoho kto si prezil nieco podobne nie to aby som tu nasla pani ucitelku ktora mi opravi chyby 😀

dia0403
24. mar 2012

@vierka987 a este pozeram ze je to tvoj prvy prispevok vobec na KM tak dakujem ze patril prave mne 😉 no super ze tak negativne zacinas 😅

ksw
24. mar 2012

@dia0403 no nehnevaj sa na mna, ale z tohto pribehu vyjdes jedine ako plytka, povrchna mrcha. Vobec Ta nelutujem, mas co si chcela..

alice107
24. mar 2012

@p.j.jacky ano verim ze ste dietatko chceli.ale ak sa chcel rozist tak uz pravdepodobne vtedy neplanoval mat spolocnu rodinu.prave toto sii zial nebrala na vedomie vtedy.ale akokolvek,ak dietatko nebolo aj planovane svoj diel zodpovednosti na tom ze ste ho splodili ma aj on.ak teda nezlyhala jeho ochrana.akokolvek,teraz je otcom a musi niest cast zodpovednosti za jeho vychovu a vyzivu.preto ozaj by bolo dobre necakat a konat .co sa tyka navrhu na upravu vyzivneho ,tak to nepodlieha poplatku.takze tam mozes kludne predbezne opatrnie dat .hned.samozrejme pravnik nieco stoji.to je pravda.je velmi zle,ze si az tak na nom zavisla,ze nemate spolocny pristup ku kontu.ak mas,tak necakaj.predbezne opatrenie o vyzivnom sa prerokuva v kratkej lehote.takze tie prostriedky sa ti vratia okamzite.nemyslim,ze tvoj manzel po rozhodnuti sudu nezaplati.nemylim,ze bude cakat na vykon exekucie.takze konaj rychlo.cas hra totiz proti tebe.hlavne proti vasmu dietatu.

p.j.jacky
24. mar 2012

@alice107 kde to vybavim?

dia0403
24. mar 2012

@ksw preco si myslis ze som si to zasluzila?lebo som bola necia milenka?no ono to celkom tak nebolo ale ked sa ti vyhraza niekto pernamentne ze ta zabije a vezme ti dieta a ty ho uz nikdy neuvidis tak nepremyslas nad tym ci je alebo nieje dobre tvoje rozhodnutie.Ja neskryvam to ze to co som urobila nieje spravne a ze som nato hrda skor naopak hanbim sa pred ludmi tory o tom vedia a keby som mohla tak sa prevrtam niekde do Ciny od hanby.Ja som ho aj na zaciatku mala rada ale ked som zistila ze je agresivny a v podstate chori clovek uz bolo pozde a ja som bola tehotna a kedze smme z manzelom nemohli mat deticky tak sme si juu nechali a ja som v podstate ani o tom nerozmyslala lebo ziaden chlap na svete mi nieje viac ako moje vlastne dieta.Zvladli sme to z manzelom a dufam ked panboh da tak uz toho cloveka viac nestretnem,i ked o tom mozem asi len snivat pretoze on ma asi nikdy nenecha na pkoji a ked uz nic tak mi bude aspon zle robit.

katy31
24. mar 2012

@dia0403 ja na Tvojom príbehu nevidím nič zlé.. Aj ja som akože milenka, žila som a žijem so ženatým mužom, ale nikdy som sa tak necítila. So svojim partnerom mám aj dieťa, v poradí tretie tehotenstvo, pretože viac, ako mňa a nášho malého miluje svoju dcéru a preto sa rozhodol ostať pri pôvodnej rodine. Nikdy som sa ako milenka necítila, človek má byť šťastný a žiť plnohodnotný život. A jeho žena? O všetkom je informovaná a drží si ho zubami, nechtami, hoci vie, že sme spolu čakali tri detičky. Žiaľ, o tie dve predtým som prišla potratom. Definitívne sa rozhodol a opustil nás mesiac pred narodením malého, ale dodnes nám pomáha ako vie a chodí za nami. A viem, že nás miluje a nie je šťastný tak, ako bol pri nás, ale čo narobíš. Muži sú takí a tento môj je kapitola sama o sebe. Absolútne sa necítim vinná ani voči jeho žene. Pre ich manželstvo som obetovala veľa, neznášam ju, pretože je to jedna pokrytecká a hnusná osoba. Proste, má dve rodiny a ja som súčasť jednej, tej v ktorej je šťastnejší.. v tej druhej rodine je šťastnejšia malá...

dia0403
24. mar 2012

@katy31 ahoj dakujem za odpoved aspon niekto ma tu neukamenoval.Sme natom viac-menej rovnako.Len nechapem ako som mohla-mozem milovat niekoho kto je zenaty.Pre man je to stale otec mojej malej i ked on o nu zaujem nikdy nemal a vzdal sa zodpovednosti i ked zase na druhej strane ked vie ze mala je chora tak vola k lekarke aby ju objednal a tak,ale od kedy to prasklo tak ja sa mu vyhibam lebo mu neviem odpustit ako sa o mne vyjadril.Viem ze aj on ma miluje ale viac ako mna miluje svoje dve deti,co sa tyka svojej zeny nikdy sa o nej zle nevyjadroval len to ze je to matka jaho deti a ze ju nikdy nemiloval ale ma ju rad tak neviem co si o tom mysliet 😝 Mrzi ma to vsetko ale asi to tak malo byt lebo asi by som nikdy nenasla silu ho poslat prec a tak to urobil on i ked od vtedy uz olutoval a hodne..Najhorsie na tom je moj manzel,mam ho rada a velmi ale nemilujem ho asi ta nevera ako som spominala v minulosti zabila lasku k nemu,sme spolu len koly malej ale zato zijeme v harmonii bez hadok a nadavok,kazdy z nas si zije svoj zivot.Pre mna manzel je skor moj dovernik a priatel a citim sa dobre v jeho spolocnosti ale uz davno to nieje zamilovanost.Ale teraz ked druhy je prec tak mozno moje srdce zisti co je naozaj pre nas dobre takze tomu davam cas.

fantagiro31
24. mar 2012

Bola som veľmi podvádzaná a potom som sa vyspala so ženatým.A poviem Vám, nie som dodnes na to pyšná. Myslela som si, že nachviľu je tiež zrazu pekné čerpať to dobro aj z inéj stránky. Vraj žena už od neho odišla atď. Zrazu som bola u neho a zbadala som kočík. Spomenula som si, ako mňa to veľmi , veľmi bolelo , keď niekto na nás upne zabudal, Ako som neznášala milenku, čo mi berie muža. A zrazu som mohla byť aj taká. Taká bez srdca a mohla som myslieť na seba. Skončila som to sním, hoci tvrdil, že sa ide rozvádzať, Nie, ja taká nie som ! nechcem brať inej žene muža,. Nie, A takého ani nepotrebujem. Raz som telefonovala s milenkou môjho muža. A ona , že aj ju muž podvádzal. A teraz mi ona zobrala toho môjho. Nerob to, neberme nikoho nikomu.Na druhej strane je žena, ktorá sa trápi. Dnes je môj chvilkový milenec rozvedený a som rada, že so nebola príčina.

katy31
24. mar 2012

@dia0403 ja som na tom dosť podobne... tiež viem, že ma miluje, ale kvôli dcére ostáva doma. Ja som rozvedená, ale podobne, ako Tvoj muž, aj môj exmanžel chodí stále za nami, maličkého má rád, ako svojho vlastného, vychádzame spolu super, ale tiež sme už len ako brat a sestra... no ja som ho opustila skôr, ako som si našla priateľa, kvôli iným veciam. Aj mne môj priateľ hovorí, že som jediná žena, ktorú miluje a že nikdy nikoho tak nemiloval, ako mňa. A dokonca o tomto jeho tvrdení vie aj jeho žena. Prečo nechcel žiť s nami odôvodnil tým, že viac, ako nás miluje svoju dcéru. Vieš, mňa život naučil, že treba byť šťastný a žiť život, nie len prežívať. A ja som s týmto človekom naozaj žila a bola šťastná, preto sa ho nevzdávam ani teraz. a ani preto, že je to otec môjho syna a ten si zaslúži mať takú istú lásku a starostlivosť svojho otca, ako jeho dcéra. A srdcu nerozkážeš, láska je taká, niekedy nepochopiteľná. Jeho manželka mu zakázala styk s maličkým aj so mnou, musel sa nás "akože" vzdať. Ale nevzdal sa nás a ani sa nás nikdy nevzdá. Myslíš, že takto je to správne a je to život? Ja by som nechcela byť ňou... stále je taká naivná, hoc celé roky o našom vzťahu a o cite, ktorý je medzi nami hlboký vie.. A len čo vypadne z domu, je u nás... 😔 Hmm... asi to má nejaký zmysel, neviem...

katy31
24. mar 2012

@fantagiro31 aj milenky sa trápia, nemyslite si, že všetky sú bez srdca... sú to také isté ženy, ako aj manželky, možno niektoré z nich aj lepšie, citlivejšie, oddanejšie.. je to indi vindi... a sú manželstvá, ktoré spolu fungujú len kvôli deťom, hypotékam a podobným veciam.. ale sú prázdne... umelo udržiavané konvenciami, vierou... takže každý prípad je iný... 😔

p.j.jacky
24. mar 2012

Baby,ja osobne si myslim,ze ak by chlap nechcel nenecha sa namotat.Nedavam vinnu muzovej milenke,ale skor nemu,ze to nechal dojst tak daleko aj sebe ze som nic neurobila a brala som to na lahku vahu...ale na druhej strane si myslim ze by som to nezachranila na veky.Aj tak by to prislo,ked nie tato. bola by to ina...a tak si hovorim,nemam za cim plakat.Nemiluje mna a aby somnou bol pre dieta,alebo z lutosti je voci nam vsetkym nefer I ked je to teraz tazke,boli to ako svina,sklamanie,ponizenie a dovere k muzom v riti,musim to zvladnut,tak ako aj ine.
,

katy31
24. mar 2012

@p.j.jacky držím Ti palce.. vidíš, ja som na opačnej strane a tiež mám rovnaké pocity ako ty... držím Ti palce, aby si sa čím skôr postavila na nohy.. máš dieťatko a to je najdôležitejšie na svete.. muži prichádzajú a odchádzajú, ale dieťa je Dar... tak buď šťastná, všetko v živote sa deje pre niečo.. ja si stále hovorím, že asi ma čaká niečo lepšie.. a svoju lásku milujem naďalej v svojom dieťatku...

fantagiro31
24. mar 2012

@katy31 neverím, prosila som ju, nech to nechá tak, lebo muž spával s obidvoma, ešte mi hovorila milenka jeho aký je môj muž zlý. neverím, že mala srdce, aspoň pre deti to mala nechat tak. Obidva boli vinní. Len ona mi rozprávala, že vie ako mi je.Ak naozaj vedela, ko mi krvacá srdca nechala by to tak. Že aj jej muž bol takí.Veď ja som bola už na pschyatriu z toho všetko. Bolo to hnusné obdobie.Taká som rada, že je to za mnou. On stále nevedel ako má fungovať.Chcel obidve.Jedna ustupila a to ja. Už som nemala energiu. Sali ju zo mňa obaja.

fantagiro31
24. mar 2012

ani neviem, prečo som nakukla do tejto témy. Už sa mi zase otvará rana, čo som myslela, že je zahojená ☹

p.j.jacky
24. mar 2012

@katy31 ano a ja som rada ze mam dcerku aj ked to bolo vraj nezodpovedne.Milujem ju nadovsetko,je moja vytuzena a ziadny chlap nestoji za to aby mi ubral z radosti zo zivota.Nech sa uz stane cokolvek,nech je aj ten hajzel spokojny .Minulost ho raz dobehne...verim tomu.Nie zajtra,nie za rok..mozno za 20 rokov..ale dobehne a ja toto vsetko budem mat za sebou a budem hrda ze som dcerku vychovala a neopustila ju,tak ako on nas.On ziskal dve cudzie deti a neverim,ze ho svedomie nezacne hrizt...... 😉

sisaha
24. mar 2012

@katy31 naozaj si myslis, ze ta az tak velmi miluje? Keby to bola pravda, tak ho doma nedrzi ani dcera. Tak ako pises, ze tvoj syn si zasluzi rovnaku lasku a starostlivost ako jeho dcera mi pride trochu prepac, ale naivne. On vie, preco ostal so zenou. A urcite to nie je jeho dcera. To, ze chodi za tebou hned ako ma volno, neznamena, ze je to preto ako ta velmi miluje. Moze to byt kludne preto, ze je to chronicky suknickar a ma rad to "sladke zakazane", ktorym si svoje ego hladka...

sisaha
24. mar 2012

@p.j.jacky zacne ho hryzt a casom pochopi, ze spravil chybu. Ale za chyby sa plati...

katy31
24. mar 2012

@fantagiro31 no veď to, že tí muži sa nevedia často krát rozhodnúť pre jednu a chcú to všetko naraz... sú to slabé tvory... a potom jedna strana musí ustúpiť... 😔

sisaha
24. mar 2012

@katy31 trochu vyssie som si precitala co si pisala o zene svojho milenca a stupol mi tlak...idem to predychat, aby som sem nenapisala veci, ktore by ma potom mohli mrziet 😠

katy31
24. mar 2012

@sisaha a nezaslúži si to isté aj môj syn? veď deti za to nemôžu, akého majú otca. A každé dieťa má právo mať oboch rodičov, aj keď nežijú spolu. Nie, nemyslím si, že je to preto, to už dávno nie je to "sladké zakázané" . Prečo ostal so ženou, viem aj ja.. ale viem aj to, že ma má naozaj rád.. A vôbec to nie sú ružové okuliare.. cítim to..

fantagiro31
24. mar 2012

@katy31 aj by som dlhšie popisala, ale tak ma zase bolí srdca. Dobru noc ☹

p.j.jacky
24. mar 2012

@sisaha suhlasim stebou..mna muz nemiluje,to viem a aj to povedal a nezadrzala ho ani nasa mala dcerka....ak by mna miloval,nikdy by to neurobil,neopustil mna ani malu a nezacal by si s inou zenou...takze naivita z katy31 je naozaj velka,preco nieje snou...ved laska hory prenasa..moj je prenesenu uz uplne...uz si musim stoho robit aj srandu,lebo zosaliem.... 😖