Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@fantagiro31 dobrú nocku..
@katy31
Pises, ze je jeho zena "naivni"..kdyz jsem si precetla Tve radky, mam dojem, ze jsi naivni TY.. 😉 😒 😔 🤐
Vis proc? Chlap, ktery oduvodni odchod ze vztahu, ve kterem zplodil dite-syna...protoze ho vice tahne druhe dite-dcera....je k nakopnuti do prd...
Otec, ktery dela rozdily mezi detma, neni v poradku..a ten, kdo se snazi pochopit ho, je naivni blazen...
Zbytecna snaha, zbytecny vztah..zbytecne doufani... 😉
Nechapu, jak jsi mohla prekousnout takovy duvod..."preferuju dceru"..a pritom mas v postylce jeho syna..
Jak je mozne, ze mu otevres dvere a nechas ho travit cas u Vas doma...
To neni otec, to neni partner...to neni seriozni clovek ani vztah.. ☹
Zabouchnout dvere, smazat vzpominky a otevrit dvere zivotu smerem "jen ja a dite(deti)"...
@sisaha ja som tiez zo zaciatku muza chcela spat,priznavam...dokonca ani teraz z istotou neviem povedat ci by som ho odmietla ak by sa doplazil a prosil,ale viem isto ze aj keby som ho vzala,prisiel by krach.Lebo by som uz nikdy neverila a podozrievala ho zo vsetkeho.A toto vie aj on ☹ Toto je to najhorsie,ze by som stym nedoka zala zit.
@katy31 to ma mrzi, co si si musela prezit, ale nic nemeni na veci, ze si si zacala so zenatym a este s nim aj plodila deti. Zda sa ti to fer voci tomu dietatu co ma doma? Ze si jej chcela ukradnut otca a tomu dietatu sa zrutili vsetky idealy a sny, ktorym verila? Ked uz nemas vycitky voci jeho zene, ani to dieta ta nezastavilo? Ako by si prezivala to, ze on by povedzme bol s tebou a o par rokov by si nasiel dalsiu a zistila by si, ze s nou ma dalsie deti? Brala by si to light?
dokonca som jej aj volala 2x,prvy krat mi povedala ze su len priatelia nic viac,ze sa nemusim bat ze ona by mu roztiahla nohy,ze to vobec nehrozi,ze on ma velmi miluje. 😠 a druhy krat mi poslala do pi.. a mame si svoje problemy riesit sami.
@sisaha popravde som sa to aj muzovy snazila vysvetlit co ona je za zenu,ked vie ze ma doma male babatko,zenu a ze sme spolu tak dlho a aj tak ho namotava a prichyluje.....nepochopil to,vykrical mi ze ona je lepsia ako ja...i ked ja by som so zenatym nedokazala co ona...je mi stoho velmi smutno...
@sisaha
Vlastni zkusenost..
😀
Z duvodu rizikoveho tehotenstvi a zakazaneho intimniho styku si manzel chodit vybijet hormony jinam..
Za meho tehotenstvi otehotnela i tato zena...milenka.
Porodila jsem ja..
Za par mesicu ona..
Ja jsem se s nim rozvedla...
Ona si ho vzala....
Jejich manzelstvi trvalo par mesicu...
Rozvedli se...
Ona zustala s ditetem sama...
On se chtel vratit ke mne..
...
...
Nasel si pani se dvema detma, podle soudcu 😀 😀 😀 se stal dobrym otcem...
vychoval 2 "cizi" deti..(jejich otec ve vezeni)
Na sve vlastni kaslal..
Vlastni otec deti se vratil z vezeni....a on prisel o predni zuby 😎
Ted je sam...jeho cilem jsou cesty Tirem po Evrope...tak, jako cesty nikde nekonci, od domova nema zadny klic 😉
Jeho milenka?
Nasla si dalsiho, opet zenateho..momentalne je sama se 3ma detma 😎
@sisaha
no devce, po tech letech mi to taky prijde jako vtip...ale 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja to rikam vzdycky - prijde cas, kdy ten, kdo plakal, se bude smat..
a pro mne toto znamenalo "vyhru" a to nejsem skodoliba..ale jak pises Ty - "Kdo chce kam, pomozte mu tam"..
Ja jen lituju toho, ze jsem nebyla u toho navratu z vezeni 😀 😀 😀 😀 😀 😀
- ja to cetla jako oduvodneni, proc nemuze platit alimenty..ze setri..NA ZUBYYYYYYYYYYYYY
@p.j.jacky ak myslis navrh na predbezne opatrenie, tak to podas na sud.mozes aj ustne.uvedies dovody preco musi byt vydane predbezne opatrenie.sud musi v kratkom casovom useku rozhodnut.velmi zalezi na naliehavosti pripadu aj na tom,ako je navrh podany. ale ak mas aj ty pristup k spolocnemu uctu,tak na to pozor.zalezi ,ci mas neobmedzeny pristup.ci len urcity limit.pretoze ak mas pristup k uctu a su na nom prostriedky,tak mas moznost potreby dietata uspokojovat.zalezi na tom ako to mate zavedene.ake mas skutocne podmienky dostat sa k peniazom.preto navstiv pravnika a uved mu vsetky skutocnosti.ale ozaj pravdivo,aky je skutkovy stav.ver mi ze ak je to naliehave a su ohrozene potreby maloleteho dietatka,sud rozhodne v tvoj prospech.teda v prospech dietatka.
ostatne navrhy ako je tvoje ´´manzelske´´ vyzivne tiez treba podat na sud.moze to byt aj sucasne s tym predbeznym navrhom.ale ak nie je mimoriadny dovod,tak normalnym navrhom.
@p.j.jacky tak preco nechavas na neho aby ti daval peniaze?to nedava zmysel.predsa ak sa na ucte kumuluju vase prostiedky tak jednoducho vyber,kolko potrebujes na vydavky.ako je mozne ze cakas,ze ti neco da ci neda? teraz ked byva v inej domacnosti sa dohodnite,kolko treba na chod domacnosti.vydavky na jej servis,stravu a vydavky pre malu a samozrejme pre teba.a pre neho.tiez na stravu a vydaje.a dbaj na to,aby si mala prehlad,ako sa plati hypoteka.to je na tebe nezabudaj.v tomto stadiu ak mas nestazeny pristup k fin.prostriedkom by si s predbeznym navrhom nepochodila .kedze niet nad dovod.chapes?
ak ste schopni sa rozumne dohodnut na chode domacnosti a starostlivosti o malu,tak je to dobre.ale ak nie tak trvaj na tom,ze podas tie spominane navrhy.ale riadnym navrhom.na predbezne to nie je.
predebatujte to spolu,pretoze len ak sa nedohodnete , a ty nemas pristup k dostatcnemu zdroju financii z uctu,tak je navrh dovodny.tak by to chapal sud.a to iste plati aj o spolocnej starostlivosti o dieta.a urcite podaj navrh na rozvod.ved ked mas pristup k uctu,tak to nie je problem.vsetko je na vas dvoch.oboznam s tvojim umyslom manzela a pokuste sa o dohodu.v zaujme malej.ak sa nebude dat,tak zostava len sudna cesta.
musis byt aktivna a veci ries.a co najskor.
@katy31 napišem čisto teoreticky keby že som v tvojej koži a chlap sa rozhodne pre druhu kvli tomu že dieťa ktore splodil s nou miluje viac ako dieťa ktore splodil so mnou bolo by to pre mna ovela ovela bolestivejšie ako keby povedal že proste svoju manželku miluje viac. PRečo? Lebo moje dieťa znamena pre mna viac ako vlastny život a ak povie jeho otec že ho nemiluje dostatočne... Bolo by to to najhoršie čo by mohol urobiť.

@katy31 nemôžem ti tvrdit, ze to iste si zasluzi aj tvoj syn, hoc deti za nic nemôžu. (možno neskôr si ho bude brávať do svojej rodiny). Nikde ani nemas napisane, ze s tebou ostane az do konca svojho zivota. Ja neveru neuznavam a nemam zlutovanie so zenami, ktore si zacnu so zenatymi chlapmi a este s nimi aj splodia deti. Uznavam, ak si dvaja nerozumeju - nech idu od seba a potom nech si zaklada rodinu inde. Ale toto? prepac, nemozem s tebou suhlasit, ani keby som sa na to neviem ako inak pozerala. Btw. neverila by si, ako sa muzi dokazu pretvarovat, ked idu za svojou milenkou na "skok". Ak dvaja nezdielaju spolocnu domacnost a problemy, tak nemozno hovorit o kvalitnom vztahu.