Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@nexa ale je to urcite hlboky vztah. Len ta hlbka nie je ani tak v duchovne, ako v telesne 😀. Vravi sa tomu aj vnutorna krasa - ked som vnutri, krasa 😀 😀 😀
Som sprosta a ospravedlnujem sa katy za taketo poznamky, ale to je skutocne to prve, co ma po precitani jej pribehu napadlo...
@viera27 veľmi sa mi páči tvoja odpoveď, lepšiu som v živote nepočula. Vďaka takýmto zakomplexovaným naivkám ako je katy 31 (je mi fuk, či sa urazí), veľa žien príde o svojho manžela a veľa detí o svojho otca. Mne to pripadá, že si nie je vedomá svojej hodnoty a predáva sa pod cenu, uspokojí sa s takýmto vzťahom, lebo si nie je istá sama sebou. Súhlasím so všetkými, čo tu písali, že muž, ktorý si hľadá milenku v čase, keď je jeho partnerka chorá, tehotná, vyčerpaná po pôrode, alebo starostlivosťou o malé dieťa je nevyzretý sebec, ale keby im to typy ako katy neumožňovali, možno by hodili spiatočku. Keď suka nedá, pes ide preč, drsné, ale pravdivé. Som zvedavá, koľko mužov by udržiavalo vzťah s milenkami, keby im odmietli poskytovať sexuálne služby tak na mesiac, dva. Potom by bola hĺbka ich vzťahu jasná už úplne. Babeny, ktoré ste podvádzané, je to pre vás ťažké, ale nie nekončiace obdobie, verte, že zase bude lepšie. držte sa.
@viera27 ja by som nevedela byt s muzom o ktoreho sa musim delit... ci uz v tej alebo v tej ulohe.. bud nech je so mnou.. stale a za kazdych okolnosti.. alebo nech pali..kade lahsie... je naivne mysliet si ze ostava so zenou len kvoli dcere... a to ze on pride ked jeho zena vypadne.. tak to by ma priam urazalo.. ze som ta druha.. ja neviem pochopit niektore zmyslania.. je normalne ak sa dvaja nerozumeju ze idu od seba a zacnu zit ine zivoty.. ale toto muzove hranie sa na dve strany.. je u mna nepochopitelne....
@mamavera my sme mali obdobie, že sme spolu nespávali štvrť roka... a bol stále s nami.. a nebola som ani tehotná.. náš vzťah nie je o sexe, ako si mnohé z Vás myslia, dieťa, ktoré mám, chcel on, on prišiel z myšlienkou, že chce žiť so mnou a mať so mnou dieťa... a nemyslite si baby, že som naivná, ja veľmi dobre viem, o čo tu ide a nezahmlievam si pred tým oči, toho muža poznám lepšie, ako jeho vlastná manželka, ona ani len netuší kopec vecí... @fidka79 ja tu nenariekam, rozpovedala som tu svoj príbeh a nie pre Vás, ale pre ženu, ktorá prežíva to isté, ako ja. Ja som spokojná a šťastná so svojim životom... a mám pocit, že som spokojnejšia, ako väčšina zúčastnených strán tohto príbehu.. nebudem sa tu obhajovať, ale poznám veľmi dobre aj svoju cenu.. A jasné, slovo milenka je samo o sebe k odsúdeniu, ale stať sa to môže... a mne sa stalo.. a možno som lepši človek, ako ktokoľvek iný.. aspoň nežijem prázdny život a neprežívam....
@fidka79 ja som nemala dobré prvé manželstvo a to ma zblížilo( citovo iba ) s kolegom , ktorý mi také veci rozprával o svojej žene že až . Pomaly by som si myslela že to hádam ani žena nie je.
Vraj ju nemiluje , ho podvádzala, je s nou kvôli deťom , míňa kopec peňazí.
Len mi bolo velmi divné , že jej po skončení školenia vždy volá , pýta sa ako sa maju deti , ona mu volá a tak . Raz som však počula keď si blízko mna pustil záznamník :" Zlatko , tak sa dnes teším na spoločnu večeru v tej reštike k nášmu výročiu, deti som dala k mamine. Ďakujem za pozvanie. "
Klamal , klamal len aby si užil. Len si fešák u mňa nevrzol.
baby ja mam taku otazku mozno blbu, obcas sa na tuto temu bavim zo sestrekou a skumame, preco muzi podvedu....
mozno na to vedia napisat nejlepsie tie ktore to u muzov zazili, ja nastastie u mojho nie...
ja som ho nepodvadzai aj ked tam boli iny, ale to je plny iny pribeh, moc nechcem rozoberat, do dnes sa uz o tom nebavime beriem to ako uzavrete, a asi aj on ked mi dal druhu sancu....
viem, ze tretiu by mi nedal a neoplati sa mi pokusat 😉
ale skor ta moja otazka, ci sa doma, nevenuju polovicke, alebo polovicka ani nechce, vsade su problemy, raz, ze muz nema chut a inde ze ma ale na zlom mieste vrta mi to v hlave, asi najlepsie odpoved by mali chlapy na to 😅
mi to nedalo, musim sa sem zase zapliest 😀
by som sa veru divila, keby nejaky chlap pred svojou milenkou neociernoval svoju zenu...ak by mala byt pravda vsetko, co o mne nakecal moj coskoro ex, tak uz asi chodim kanalmi 😉
a nikdy teda nepochopim konanie zeny, ktora ide do takehoto vztahu, s tym, ze niekomu rozbije rodinu...mne by teda svedomie nedalo spavat
nechcem, aby to vyznelo, ze by som ho snad chcela naspat...je to bezcitny, egoisticky sviniar a dufam, ze si nasiel seberovnu partnerku 😠
trosku som sa zacitala odvaha, zien co pisu ako milenky, neviem ci je to dobre, alebo zle, ale oni su spokojne co ma mrzi, lebo naozaj je to o inim, ale kazdy mame iny meter, nesudim, mozno to maju este zo svojej rodiny, a tazko sa teketo veci riesa, oni si myslia, ze je to okej a ja nikomu neberiem svoj nazor na zivot.....
a nemyslela som konkretne tych workoholikov a prachatych, ale vlastne ta odpoved ani nie je tazka vzdy je to o vztahu.....
nastastie, ked sa ja mojmu pozriem do oci, viem, ze tam mam to miesto, a dufam, ze aj o to cita z mojho pohladu a to je to najdolezitejsie aska, porozumenie, a akceptovanie, milovat cloveka aj z chybami 😉
a chcem povzbudit vsetky podvedene,,,, nezufajte karta sa raz obrati, vela odvahy pri rieseni, rozhodovani a odpustani a hlavne konajte srdcom a nenechajte sa ponizovat a vydierat, vsetky mame hodnotu to je jedno na ktorej strane hrame hru 😉
@katy31 pridávam sa k babám, ktoré označujú tvoje rozhodnutie mať dieťa so ženatým mužom ako veľmi nezodpovedné. Šťastie, že sa ti nenarodili dvojčatá....a čo sa týka tých troch mesiacov bez sexu, skús mu navrhnúť, že váš vzťah bude pokračovať, až keď si vyrieši svoj terajší a hneď budeš vedieť, na čom si. Nie som podvedená manželka, ale bohužiaľ zažila som to v rodine a viem, čo to urobilo s psychikou toho druhého 😒 , ty nemáš najmenšie právo posudzovať jeho ženu, lebo si s ňou nežila, ani keby bola akákolvek.
@eri28 môžem ťa ubezpečiť, že nie vždy je to tak, že sa manželka manželovi nevenuje, niektorí chlapi si proste v určitom veku potrebujú niečo dokazovať. A niektorí to potrebujú k svojmu imidžu - postavenie, auto, dom, mladá milenka a že miluje jeho peniaze a nie jeho samého mu akosi uniká...
milé dievčatá, ďakujem za Vaše príspevky, viac tu svoj život a svoje konanie nejdem komentovať.. ktorá chcete, kľudne si kopnite, urážajte, veď je to predsa fórum, nikomu svoj názor neberiem, tak prosím, povedzte si svoj názor, táto téma je o tom, aby sa vyjadrila aj druhá strana.. preskočte môj príbeh a naďalej sa tu venujte osočovaniu všetkých mileniek sveta... potom to nie je diskusia... nikdy neviete, čo sa Vám v živote môže stať... môj bývalý manžel nikdy nemal dôvod podvádzať ma, ani to nerobil.. dones mi je oporou a stojí pri mne, aj pri mojom druhom synovi.. asi vie, prečo.. necítim sa vinná a ani sa necítim ako lacná šlapka.. som človek, ktorý má svoju hodnotu a tu mi vy tu určite nezoberiete... tak dobrú noc a veľa šťastných dní Vám tu všetkým želám... za problémy sú vačšinou zodpovedný dvaja.. ale harmonické manželstvo nepotrebuje hľadať milenku.. ani zakladať iné rodiny...
Aj moj muz riesil cez azet nase problemi aka som hrozna a ze snim nemozem sexovat(rizikove tehotenstvo) a on bol stoho nestastny,nechapal preco.Ze asi ho nenavidim,hnusi sa mi atd...tak zo seba urobil chudacika a zo mna semetriku.Len nechapem tu dotycnu zensku.Vedela ze som tehotna,ona sama ma dve deti.Vedela ked uz muz za nou chodil,ze ma doma babatko a aj tak ho prichylila a namotala...a on ju vidi ako svatu .... 😠
@mamavera asi mas pravdu, to je zivot, mam v tom stale velky otaznik, ved aj zena moze byt sexi jeho nic v zlom, nenerazam na nikoho....no uvidim ja po 10 rokoch manzelstva....snad sa ho dozijem moj premysla, ale asi chce, len si upratuje v hlavicke 40 rokov slobodny a zrazu zena a baby 😅
@fantagiro31 dobru niekedy mi rozum stoji, ked toto citam 😝
Ahoj tak som k vam nakukla a som v uzase kolko zien si mysli ze ked suka neda pes ide inde no a ved prave tam je problem.Keby sme si uvedomili ze chlapy nas podvadzaju zo zenamy nie z chlapmy a my sme tiez zeny takze sme vsetke v jednom vreci lebo sme zeny??Stale sa najde nejaka mlada-sama slecna ktora si mysli ze moze mat vsetko ale potom sa jej sen rozlonie a ostanu len sluby.Ja zijem v state kde podla mna mat milenku je to iste ako sa ozenit proste normalne a je to rarita ked ju niekto nema.Chlapy su schopni nahovorit hociakej hocico aby sa jej zapacil a potom ked zistis krutu realitu tak uz si v tom az po usi.Tak ako manzelka zatvara oci nad nevernim manzelom tak milenka zatvara oci nadtym ze jej milacik je zenaty a tak to ide pekne ruka v ruke,keby sme si viac vazili same seba chlapy by nemali milenky lebo ziadna by nechcela byt ta druha ale kedze odpustame a zase odpustame pre X dvodov tak mame co sme chceli a plakat nam uz nepomoze dali sme im zelenu kartu.To je moj nazor.

@katy31 neviem..ale podla mna je vas vztah hlboky len z tvojej strany... lebo stale si ta druha... z jeho strany hlboky urcite nie je.. kedze stale ostava pri svojej zene.. a je uplne jedno z akeho dovodu...