Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@irriss ako pruser 😀 ze manzel ta podvadza boli samo o sebe ale keby to bolo z chalpom tak ma asi dorazi ked chece tak ja mu metlu do zadku stracim aj sama 😀 😀 ja nemam nadvahu ale zato nie stale som upravena,manzel sa nestazuje lebo je zamilovani do nasej malej a nic ine ho nezaujima ako nase buduce deticky ale pravdu povedat uz som zacala fitko a tak lebo nemam chut sa zobudit jedneho dna stara,tlsta,skareda a este aj bez muza 😀 😀
@mamavera
@katy31
Prepac, nepochopila som, preco je katy zakomplexovana naivka? Nepoznam ju, nejdem sa jej zastavat ani obranovat. Nemam preco. Bola polozena otazka, vyzva, aby sa zapojila aj "druha" strana a ked sa zapojila je zle...katy iba povedala svoj pribeh. Kazda milenka, ktorej nejde iba o prachy (hlavny motiv mileniek v ba) je urcitym sposobom naivna..len preto lebo sa zamiluju, mozno od zaciatku ani nevedia, ze je zenaty...naivita v tom, ze snad ostane so mnou..pravdepodobne neostane. Takmer vzdy sa vratia k manzelke. Preco? Lebo im tento styl vyhovuje. Doma maju zenu - matku ich deti, ktora pod natlakom starostlivosti o deti a dom nie je stale upravena a mila, nie vzdy ma chut na sex..a na par hodin ci dni v tyzdni ma ju - vzdy uzasne upravenu, milu, nestara sa kde bol, netreba s nou riesit platenie skolky, plynu. Je tam len prenho.
Mozno toto by si mohli manzelky v hlavach uvedomit - ze chlapov nebavi stale nariekanie a riesenie. Preco nepodvadzali na zaciatku vztahu?? Nie za vsetku spinu sveta mozu milenky..ano, ony povolili ked uz prislo na lamanie chleba, ale kto ju vyhladal a kto dal podnet, aby vobec bola vyhladana??
Ked nechcete pocut nazor aj z druhej strany, tak sa nepytajte. A ked uz tak nesudte, nemate na to pravo..
A hlavne prestante pozerat na milenky ako na mimozemstanov, su to take iste baby ako vsetky ostatne. Mozno ani neviete ci k nim nepatri niektora z vasich blizkych - kamaratka, sestra, mama...
@petkaa28 z teba hovori urcitym spôsobom tiez naivita. Vsetko pochopis o par rokov neskôr, ked budes na kolenach hojdat svoje dieta a tvoj muz bude presne taky, ako si ho opisala. Nie, nemozu za vsetko milenky, môžu za to aj tí sviniari muzi, ktorí si nedokazu svoj chtíč udržať na uzde. Ak je niekto nezrely, nemal by sa zenit, zakladat rodinu. Ale na milenky, ktore sa tahaju so ženáčmi budem vždy krivo pozerať, hlavne ak su v tych rodinach už deti. To nie je ani naivita tych žien...to je priam ich debilita, ked to mam tak hnusne nazvať..
Ahojte baby...milenkou som nikdy nebola,ale podviedla som byvaleho patrnera,na co samozrejme hrda nie som 😒 Vtedy som myslela,ze v druhom vztahu budem stastnejsia,no asi je to vzdy len o tych kompromisoch a porozumeni...
Nikdy nic nie je cierne a biele...viem,ze sa mi to pravdepodobne raz vrati...
Suhlasim s jania023 ,ze zeny si myslia,ze ked sa vydaju,tak uz maju muza isteho a nemusia sa dalej o seba starat,starat sa o vztah...ale to iste plati aj u muzov,preto vznikaju podla mna nevery...
Ja uprimne mozem povedat,ze by som sa vobec necudovala,keby si moj muz nasiel milenku...velmi som sa zmenila,poznal ma ako zabavnu osobu,s ktorou sa citil dobre,no postupne sa zo mna stala harpya,ktora mu len stale nadava,vycita nieco,vsade vidi len problemy,nedokaze sa odreagovat a uvolnit a tiez ho v sexe odmieta...no boli by ste v takom vztahu stastne? Preto sa necudujem,ak si chlap alebo zena najdu niekoho,pri kom sa citia prijemne a stastne...Moj muz ma kolegov,ktori podvadzaju svoje zeny a tvrdi,ze sa mu nevera hnusi a odsudzuje ju...dufam,ze mu taketo presvedcenie vydrzi cely nas zivot...a preco taka som? Sama ani neviem,kedy sa takato harpya zo mna stala a je mi z toho mizerne,no neviem sa premoct... 😖
@savanahhh
1.) keby to bola pravda, že nevera vzniká preto, že po svadbe sú si partneri sebou príliš istí, tak by nevznikla aj vo vzťahoch, kde ženy o seba dbajú a doprajú mu kopec sexu a uvaria mu, čo mu na očiach vidia a podobne...
2.) pri sobáši si dvaja sľubujú, že budú spolu v dobrom aj v zlom... to sú snáď len slová? alebo si myslia, že budú celý život rovnakí a nič sa nezmení? že ich nezmenia deti a byt/dom a hypotéka a rôzne problémy, čo ich stretnú? berú si tú zábavnú osôbku, ktorú stretli a myslia si, že sa bude len celé dni rehotať a hovoriť vtipy?
😉
Kdyz to beru po case a s casovym odstupem 20ti let... 😉
Nemyslis, ze jsme to nakonec vyhraly?"vyhraly"
Podle meho je horsi se trapit v manzelstvi a nevere, kdyz je zene okolo 40ti-50ti let..lepsi je si to "odbyt" v mladi😉
Ono je lepsi projit si peklem v mladi, - ve 20ti dostanes "par facek" vzbudis se ze snu o Princi na modrem koni...prehodnotis priority a zjistis, ze pokud chces zit az do konce zivota v klidu, tak to chce "vyber pres cednik"
1. Hledat muze o nekolik let starsiho (svobodneho) (pokud mozno alespon o 10,15,20 let) 😉
2. vyboureneho a hledajiciho zenu, ktera mu bude oporou...
3. zena, co si prosla peklem je idealnim spojenim 😉 - oceni oporu, vazi si ji a respektuje
4.neni treba se obavat "hormonu" - 20ti lety vekovy rozdil vice mene zaruci vetsi snahu MUZE o svuj zevnejsek, krok s "mladim" (zenou), oceni navzajem rodinnou pohodu a klid..vetsinou nicim nerusenou..
p.s. Podniknute urcite kroky a rozhodnuti jsou vysledkem a nasledkem "zkusenosti"...
Ja osobne svym vrstevnikum - muzum neverim, vidim za nimi potencialni ..... 😖 😎...
@sisaha naivitu som stratila strasne davno, takze jedine co za mna hovori je vlastna skusenost. Lepsie ako hned na niekoho nakydat je upratat si pred vlastnym prahom. Stale tu vsetky utocite len na milenky - nikde nevidim, ze by ste sa takto pustili do tych vasich svatych manzelov - oni su ti, ktori maju mysliet na to, ze doma maju zenu a deti! Milenka vam slubovala pred oltarom vernost ci vas manzel?? Je mi jasne, ze je najlahsie obvinit milenku ako vlastneho muza, ved jemu nakoniec odpustite. Spravili ste tu obraz milenky ako pomaly uira, co ciha na zenatych, niktora ste tu nepovedali, ze milenka je obycajna baba, ktora vacsinou vyzera ako jeho manzelka (pripadne absolutny opak), ktora sa iba zamilovala a zial dovolila, aby to zaslo tak daleko, tie baby to vacsinou ukoncia, posielaju chlapa domov kym nie je neskoro. Nakoniec upokojene slovami o nechapajucej manzelke a podanom tozvode, drzia ten vztah az kym sa nedozvedia pravdu o tom chudacikovi...
Takze ja si stojim za svojim: kto je v tomto trojuholniku bez viny, nech hodi kamenom. Garantujem, ze na zemi ostanu vsetky kamene. Keby bolo na mne, tak chlap by ten kamen nemal ani dostat..
@petkaa28 nikto nehovori, ze tí chlapi sú svätí...Nie, sú to hajzli.., ale o tom sa nemusíme baviť. Ide tu o to, ze ak by žena, ktorá si ctí nejaké hodnoty (ak si ich uz nectí chlap), dobre rozmyslela, ci vlezie do postele so zenatym chlapom. A ked uz..., tak to ma aspon robit tak, aby o tom nikto nevedel a nie, ze si este necha urobit dieta (deti).
@irriss :DDD ja som pisala, ze nikdy neviete ci aj vo svojom okoli nemate milenku :D
Haha teraz to vyzneli akoby som z nich vytvorila nejaky "druh" :D
Ja milenky urcitym sposobom obdivujem - to co robia nie je kosher- ale skuste sa odosobnit - viete si predstavit, ze ste cely cas same, cakate kym si na vas niekto majde cas, kazdy a jeden sviatok ste same, ziadne spolocne dovolenky, foto, nic...ak to nie su klasicke "bratislavske" milenky (tento "druh" sa vyznacuje tym, ze je to baba od 18 do 28 rokov, z malej dediny panu bohu za chrbtom a prisla do ba spravit "karieru"), ale ak sa baba naozaj zalubila, tak ju obdivujem, ze toto zvlada...a pritom vie, ze chlap je teraz so svojou zenou. Takto isto obdivujem manzelky, ktore a nevere vedia a neriesia...oba tieto obdivy sa mi miesaju s pociton, ze ako tie zeny mozu byt tak sproste, ze to dovolia a trpia..sorry za vyraz sproste, je to prve co ma napadlo 🙂
@sisaha konecne s tebou aspon z casti suhlasim :D je ine ak sa dieta "postasti" a ine ak je v takomto "vztahu" planovane. To ze niekto - narazam na chlapa - v tom vztahu planuje dieta, je znak absolutneho bezcharakteru. V pripade katy slo naozaj o naivitu, kde si mozno myslela, ze ked uz takto rozmysla, asi naozaj so zenou nie je stastny a chce sa usadit so mnou..je to len moja dedukcia! Osobne by som takehoto chlapa nakopala rovno niekam...ak chlap v manzelstve NAOZAJ nie je stastny - moze sa stat - riesi to hned ako niekoho stretne a netaha to na dve strany. Takyto chlap ma pre mna este cenu. Ale chlap co to naraz taha stastne na dvoch frontovh, bude raz stastny aj na tretom.
@irriss to su uz tie regionalne skusenosti :D ja v ramci ba poznam x chlapov, ktori maju peniaze a VSETCI maju milenku z hornej dolnej...niektori ich maju aj viac naraz. Baby su spokojne, maju prachy, ktore by nikdy nezarobili a cas pre seba, kym je ich muz s rodinou.. ale tento druh by som vedela fackat...
@eaka 1, no a niekedy je prave problem opacny-zena sa prilis stara,urobi muzovi,co mu na ociach vidi a to mu lezie na nervy,ked ju ma istu 😀 ale aj v opacnom pripade to tak moze byt...
2, ano slubuju si vsetky tie pekne veci,ale v podstate su to len slova,realita je trochu ina...
Kedze som neveru zazila z oboch pripadoch-neverna a aj podvedena,uz ju vnimam realne...to vsak neznamena,ze ju schvalujem!!! Len realne vidim,ze sa to moze stat je jedno uz z akejkolvek priciny...Radsej zit v realite,ako potom skoncit z toho na psychiatrii,lebo som mala ruzove okuliare a verila v dokonalu lasku...taka ani nie je...a dokazom su miliony vztahov,v ktorych nevera bola a ostali aj napriek tomu spolu...ten vztah uz nie je rovnaky,no ani ludia v nom nie su uz rovnaki...
@katy31
poznam podobny pripad...a take zeny ako ty,su pre mna hanbou zenskeho pokolenia...ako moze zena, matka ...sposobit taketo trapenie inej zene /este stale manzelke milenca ,jej rodine a ich dietatu...fuj,taketo zeny,ktore dokazu takto ublizit su pre mna spiny a ta najvacsia spodina.... 😢 😢 😢 😔
@sisaha no vidis presne si tomna manzel podviedok z mojou sestrou..bolo to sice davno a jednorazova zalezitost ale zivot ide dalej.Chla v 20 rokoch nema ten rozum co chlap v 35 dodnes sa zato hanbi ale naspet to uz nevezme.Dali sme si sancu a poviem vam ze od vtedy je nas vztah o 100x silnejsi..preslo uz sice viac ako 10 rokov a keby mohol tak ma na rukach nosi.Su aj chlapy ktora sa proste nechaju zviest kd im chyba sex ale z laskou to nema nic spolocne.Ja som nezatrpla na svet len preto ze som bola podvedena.Zijem iba raz a toto mi zato nestoji aby som sa trapila aj 10rokov nato.

@irriss nie nepochopila si to vobec 😀 my sme slovaci u nas to este nieje az take ze;normalne;ale u tych moslimskych jedincov a vseobecne je to normalne mne to pripada ako populacna choroba-peniaze a sex 😖 Proste my zeny si myslime ze ked sme vydate ze uz to mame v kapse a to ze sme pribrali 20kyl a mame stale neopravene vlasy ci vobec niesme upravene nasim manzelom prekaza viac ako su schopni priznat.Alle ked si pozrieme ich milenky tak su stihle a stale upravene no a mozno tam je problem ze sa malo o seba starame kedze uz su ty nasi chlapy zenaty