Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@aduskatt mame takmer rovnake miery a mm sa taktiež nesťažuje. KEd sme sa spoznali mala som 48kg a vtedy sa velmi tešil že ked otehotniem tak priberiem 😅 😀 KEd vidi v telke sa predvadzať tie vychrtliny tak v momente prepina, lebo ho vraj z tych vychrtlin naťahuje. Že taku by doma nechcel ani keby mu zaplatili 🙂
@irriss to poznam..ja tiez kade chodi, tade zobkam🙂)ja som strasne pribrala po dlhodobej marodke, lekarku som presviedcala, ze ma zlu vahu, lebo ta moja ukazuje o 10 kg menej...a prisla som domov a zistila, ze ta lekarkina vazi dobre...............zrazu bolo na svete z 56 kg 67..........a manzel za celu dobu ani slovkom neupozornil, ze nejak priberam🙂) asi bol spokojny.............teraz to nejak padlo a manzel zakazdym so smiechom splechol, ze ci sa chcem stratit, ze zasa som schudla, nejak sa mi to nezdalo..........ale mal pravdu..ja sama nejak neriesim to, kolko vazim vzhladom k tomu, ci ma manzel podvedie............podla mna kravina ako mraky🙂)tam su vaznejsie dovody na neveru ako par kil hore dole🙂
a odolat zbytkom po detoch je fakt vykon, tomu verim..a hlkavne, ked ich pripravujes sama, teda su neskutocne dobre a famozne, kedze sme uzasne maminky: -) a obdivujem Ta, tri litre vody do seba nedostanem ani nahodou, aj ked viem, ze by som mala
@jania023 no ja to vnímam inak. Muž si predovšetkým váži vedla seba samostatnu manželku , ktorá nie je závislá na ňom a vie žit aj bez neho.
Žiadna krása a ani udržiavanost ti nezaručí že tvoj muž pri tebe aj zostane. Nezaručí ti to nič ale ani jemu nikto nezaručí že pri ňom ostaneš ty.
Preto treba aby každá žena mala aj svoj život, svoje záujmy.
@maminuska Hm niekedy mam pocit, ze muzi preve vyhladavaju neschopne krehotinky, ktore potrebuju ich starostlivost a chudatka ani natankovat same nevedia. Asi mi robi dobre neskonaly obdiv z ich strany alebo co. ☹ Skutocne je mi niekedy do placu, ked viem aku fajn zenu maju doma a co za čudo lenive, neschopne, nesamostatne vydrziavaju 😢
@irriss........tak taku kapacitu nemam...........ale ak mas pocit a potrebu dat to dole, budem ti velmi drzat palce, nech sa ti to podari🙂.mne fakt stacia tie 3 pripadne 4..momentalne marodujem, tak predpokladam, ze sa nieco nalepi na mna, kedze nemam stres z prace
@suem možno , ale to škemranie potom keď sa chce vrátiť by si mala zažiť.
To su slabé jedince mužov, ktorí nezvládnu vztah so ženou ktorá nie je na ňom závislá tak podvedome vyhľadávaju ženy slabšieho razenia, manipulovateľné. Málokedy a veľmi zriedkavo kvôli nej opuštaju manželku.
@petkaa28
a ja vzdy hovorim.. 🙂 mozes o seba dbat ako len chces... ked ta chlap raz chce podviest tak mozes byt bezchybna..a aj tak ta podvedie.. a ak si chlap niekoho najde.. tak budes mat na sebe aj tak plno chyb... 🙂 o ktorych si doteraz ani netusila... 🙂 ja by som napriklad kvoli chlapovi v tomto smere neurobila nic.. ci uz z kg.. prsiami...vraskami... atd.. ked uz urobila by som to kvoli sebe... a nie kvoli nemu... chodit do posilky.. len kvoli tomu aby som sa mu pacila. lebo sa mu nepaci par kg navyse... by ma ani nebavilo .a ani netesilo... . a nemalo by to ani taky ucinok ako by malo mat.. taketo veci treba robit kvoli sebe.. kvoli svojej radosti... a nie kvoli chlapovi... aby bol so mnou spokojny..🙂
@jania023 bola by si velmi prekvapena s kym vsetkym je chlap schopny podviest.. to nepisem len o milenkach ale aj o jednorazovkach.. este si nepocula o pripadoch ked manzelka bola zhrozena koho si jej muz nasiel???.. ze ked ju videla tak skoro odpadla?..🙂 nie je to len o vahe a krase.:🙂
@irriss no pre mňa veľmi drahá skusenosť.
Často sa manžesltvo rozpadne aj preto že žena je úspešnejšia ako manžel ( čiastočne aj môj prípad ) a muž to neunesie tak sa chodí vyplakávať k inej žene, tá ho potulká , pohladí mu ego a aj niečo iné, no a problém je na svete. Žiadna úspešná a sebavedomá žena vám ho hladkať teda nebude to mi verte , ale práve tie krehotinky a ženy závislé , nesamostatné.
Zrelý muž ked vie že jeho žena je úspešná je na ňu pyšný , podporuje ju ale sám si ďalej pracuje na svojom osobnom kariernom živote.
Preto z môjho pohľadu je milenka tá slabšia, manipulovatelnejšia ktorá čaká aj roky a v drvivej väčšine sa ani nedočká.
inak, ja som mala moznost vidiet zopar fotiek jednej slecny, ktora robila milenku manzelovi jednej kocke. A teda, mozem povedat, ze ta "milenka" bol riadny odpad (škareda tučka). Zato jeho zena je velmi sympaticka a naozaj pekna zena..Takze nechapem, kam tí chlapi pozeraju ked si hladaju milenky..
@irriss
@sisaha , mám kámošku-známu, ktorú po 20. rokoch a 5. deťoch opustil jej muž, pre inú, rozviedli sa. Nedávno ho bol navštíviť môj muž, býva v byte so svojou milenkou a jej 2 dcérami. Keď môj muž prišiel domov, vravel že tá jeho nová baba je čistý klon tej pôvodnej, len v menej peknom a upravenom vydaní.
Čo ho teda viedlo k zmene, k tomu, že opustil svoje deti, svoj dom? 😒 .
pre mňa otázka neznie : čo robiť, aby vás muž neopustil? pre mňa je doležité niečo iné - rozmýšľať a žiť tak, že táto otázka pre mňa nemá význam.
.

@aduskatt
az zhubnu, reknu Ti me miry...a vahy..ona to totiz neni jen obycejna vaha - vzhledem ke Tve, to budou skoro 2 vahy 😎
i kdyz jsem vyssi nez ty...2 vahy se neztrati... 😉
uz hubnu poctive cely dnesek..nesmej se, to je vykon, odolat zbytkum po detech 😀 😀 😀
kdyz vidim neco, co me oci rozzari- no priznam se, zarim cely den..tak rychle sahnu po flasce s vodou..uz piju 3.litr..a skoro ani nedobiham 😒