icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

nexa
26. mar 2012

@katy31

nie je to o odsudzovani... len o nepochopeni... pre vacsinu zien ako napriklad aj pre mna je nepochopitelny taky trojuholnik.. ja v prvom rade neopovrhujem tebou ale nim.. preto som aj pisala ze vztah je hlboky len z tvojej strany.. pretoze ty si sa vzdala vsetkeho co naprikald manzelstvo alebo vztah vo dvoch podla mna prinasa.. tak ako pisala petkaa... spolocne dovolenky.. spolocne prechadzky.. predstavenie sa kamoskam.. spolocne vecere... ... kazdodenne zaspavania vedla seba.. podelenie sa o kazducku radost... pretoze neverim ze si moze najst cas.. a zdielat s tebou vsetko co prezivas.. ze nemozem navstivit svojich a jeho rodicov.. nehovoriac o sviatkoch vianociach... ja si to napriklad ani neviem predstavit.. ze by som o to bola ukratena.. nemala by som dojem ze zijem zivot.. ...vsak kvoli tomu som si manzela brala a chcem s nim prezit cely zivot.. aby som nezaspavala sama.. aby ma pohladkal objal.. ked mi je na hovno.. aby sme si zalozili rodinu.. a dali detom lasku ktora ide z nas dvoch.. dokonca ma prekvapilo ze vies byt este aj v takom pripade stastna.. ja by som stastna nevedela byt.. ked viem .. ze si vecer laha ku svojej zene.. ze jej dava prednost.. nech je uz dovod akykolvek.. ze ma dieta s nou radsej ako so mnou.. ze sa mu nevenuje tolko ako by si zasluzil... ze nema na mna cas.. prave to by ma robilo nestastnou.. v tom vidim jeho sebectvo.. ze by urobil nestastnou jeho zenu a este aj mna... hlavne ze on je spokojny.. lebo ma vsetko co chce.. nemusi sa o nic delit.. to je podla mna sebectvo a chrapunstvo..

@petkaa28

a tu nejde o to ze sa zena prestane o seba starat... ze som pribrala 5-7 kg?.. ze moje vlasy nie su stale dokonale?.. v normalnom zivote je to podla mna normalne.. ved zena napriklad pri malom dietati nema tolko casu na seba ako ked boli len dvaja..bezstarosti bez zodpovednosti... nehovoriac pri dvoch malych detoch ako som ja.. som rada ked si pri kazdodennych povinnostiach ..starostiach ...radostiach...unave... najdeme na seba cas a raz za cas vypadneme na veceru.. nehovoriac kolko radosti je v nas ked si dokonca uzijeme milovanie ... tak ako niekedy..🙂 ano dalo by sa to riesit tym ze sa deti budem zbavovat a davat ich k babickam.. pribuznym.. ale to by sa zase nepacilo mne..🙂 nie preto sme sa rozhodli mat deti.. len chlap sebec by pozeral na moje 7 kg naviac a nie na to ze som mu porodila 2 deti.. ktore s laskou vychovovam.. ze som sa obetovala a preto ich mam na vrch lebo posilka a kazdodenne cvicenie je pre mna scifi pri malych detoch... ze to na mne zanechava stopy.. ze prsia po kojeni uz nie su take ake boli.. vsak o tom je zivot.. a ja osobne nepoznam muza ktory by sa po 10 rokov manzelstva nezmenil fyzicky.. aj moj muz pribral.. kvoli detom prestal fajcit.. prestal hravat futbal 3 x do tyzdna.. ale hra uz len raz.. tiez uz nema tolko casu na seba ako predtym.. a to ze pribral.. ze uz nechodi stale do hladka na tvari vyholeny.. mi este nedava pravo obhliadat sa po niekom inom...ja si ho dokonca preto aj vazim.. ze cas ktory by venoval sam sebe.. venuje .. mne a nasim detom....

kveta
26. mar 2012

@nexa Nuž... veľa žien si myslí, že manžel má s nimi ostať, lebo sa obetovali... a potom sa nestačia diviť... Chodí na fotbal raz do týždňa? Tak vybehni aj Ty do posilky raz do týždňa... Dať dole sedem kilo nie je až taký problém... Baby, starajte sa o svoj vzhľad... /ak máš bábo mladšie ako rok, tak ma neber vážne... jasné, že máš nárok ešte na nejakú nadváhu po pôrode.../

katy31
26. mar 2012

@zuzulik pre mna je jediná špina a splodina jeho manželka a nechci, aby som si to myslela aj o tebe 😠 to je najlepšie, nahulákať na niekoho, koho vôbec nepoznáš

irriss
26. mar 2012

@katy31
Proc je pro Tebe spina jeho manzelka?

Uvedomila sis, ze pokud je spinava ona, ze jsi spinava i TY?
Alespon ja tak vnimam "manzelsky trojuhelnik" ☹
O to nejspinavejsi jste se "delily"... 😖

katy31
26. mar 2012

@nexa konečne normálny názor.. ďakujem.. Ja som toto všetko mala, aj spoločné zaspávania, aj spoločné prebúdzania, víkendy.. tento človek trávil aj prázdniny s mojim synom a so mnou, aj chodil na návštevy k mojej mame a rodine, ktorá žije 200 km odo mňa.. máme spoločných známych, priateľov, svojim kamarátom ma predstavoval ako svoju budúcu manželku, žili sme normálny "manželský" život, a to povedala odborníčka, psychologička, s ktorou sme riešili naše problémy a dilemy, ako fungovať ďalej. Pretože my sme rok žili spolu dennodenne. A som šťastná, pretože mám svoje dve deti. Toľko k tomu, viac sa tu už naozaj vyjadrovať nebudem..

katy31
26. mar 2012

@irriss pretože nie je svätá, dobrá, milá manželka, ktorej bolo ublížené.. je to hyena a ja ju ani nijak inak nenazvem.. sorry, ale fakt tu nebudem písať, prečo...

irriss
26. mar 2012

@katy31
ale katy 😉
nemuzes tvrdit o nekom, ze neni svaty, kdyz sama nejsi...

Jsi plna zlosti, kdo by nebyl...ale tak, jako jsi kdysi ziskala "trofej" TY, ted ji drzi v ruce ONA...
Zrejme zjistil, ze "kazda zena" se po chvili se zmeni ...najednou ve vas dvou nevidel rozdil..mozna ten, ze z ni se stala "MILENKA"..chtela ho zpet, pouzila zbrane, ktere funguji a drive ji chybely..zbrane, ktere jsi mela TY, a uz mozna nemas...
Kdyz to shrnu, neprisla jsi o nic, bude neustale preletat..a opet ho manzelka-milenka omrzi a pujde jinam..
Verim tomu, ze pokud bude klepat u Tebe, vezmes ho zpet..ani ne tak kvuli sobe, ani ne kvuli diteti, ale kvuli "trofeji" 😖

p.s. Prijde mi, ze Vam nejde o neho, ale kdo ho ma..😉

zapomen na nej...snaz se, aby z Tebe nebyla "obycejna mama", ale maminka...to ostatni prijde samo..

lu2112
26. mar 2012

Ahojte ja som sice nezazila neveru z manzelovej strany ale bola som ja neverna niesom na to hrda stalo sa to co sa stalo. Bolo to tazke obdobie manzel sa velmi nezaujimal a hlavne mu bolo uplne jedno co robim on si zil svoj zivot a ja ten svoj a kedze sa nasiel niekto mili pozorny a slovo dalo slovo a bolo. Ale poviem z vlastnej skusenosti chyba je vzdy na dvoch stranach a but sa cez to clovek dostane alebo ho to znici su to uz dva roky a mi sme sa pohli dalej ostali sme spolu vela si vysvetlili vyhladali odbornu pomoc a teraz je to cast zivota ktoru nerozoberame bolo co bolo ide sa dalej. tento rok sme si kupili novy domcek a cakame nase prve dieta zivot sa nam obratil a konecne sme nasli spolocnu rec zivota vieme sa o vsetkom otvorene porozpravat a vobec sa nehambim ze sme siahli po psychologovi vela nam to obom dalo a hlavne sa clovek pozera na veci trochu inak. 😅
Nevera je tazka vec ci zjednej alebo druhej strany ale bohuzial sa stava a hlavne kvoli tomu ze ludia spolu nedokazu komunikovat a hlavne niekedy nechceme pocuvat co nam ten druhy hovori. U nas to psycholog pomenoval, pocujem co mi hovoris ale nerozumiem ti'

katy31
26. mar 2012

@irriss ďakujem, ja viem, že nie som bez viny a moja vina je veľká, ale v niečom inom... ale mne nejde o toho chlapa ako o trofej, ide mi o otca pre malého.. malý je chlapček, potrebuje k svojmu zdravému vývinu mužský vzor, otca, ako autoritu.. Ja už nemám ani otca, ktorý by mu toto zabezpečil. A on stále tvrdí, že sa o malého chce starať, akurát je taký posera, že to nechce priznať doma. Ja som tak sklamaná životom, že nemám chuť si hľadať iného partnera.. radšej budem sama..

irriss
26. mar 2012

@lu2112
Velmi pekne napsane 🙂
Jsi jedna z mala, co mela Stesti..tak si ho chran.. 😉
Hodne Stesti... 🙂

irriss
26. mar 2012

@katy31
Nehledej a zachovej postoj, ktery mas v posledni casti Tve posledni vety:
...radsej budem sama...

Jakmile zjistis, ze nejdulezitejsi na Svete je Tve dite a TY a ze nikoho jineho ke Stesti nepotrebujes, bude to ten pravy okamzik na to, aby do Tveho noveho Sveta nekdo novy vstoupil....

Osobne si myslim, ze je lepsi byt mamka-tatko v jedne osobe, nez vecne utrapena mamka s "nepritomnym ockom" vedle...

radeji budem sama..toho se drz 😉

p.s. Katy..nevim, jestli se Te tu nekdo ptal, i kdyz jsem tu od pocatku a sleduju, je mozne, ze mi neco uniklo..
ale jak je to s malym"Matkom" 😉

lu2112
26. mar 2012

@irriss dakujem 🙂

vejula
26. mar 2012

@jania023 moj muž mi od začiatku hovoril že som najkrajšia rano strapata a nenamalovana neupravena, ked som mu zo srandy povedala že si dam kozy spraviť lebo ich mam po 2 ročnom dojčení vyťahane, tak povedal že ak to spravim tak ma domov nepusti, lebo on miluje moje kozičky take ake su 🙂 Takže nie každy chlap tuži po tom idealnom symbole krasy, ktorý sa nam prezentuje a vtlka do hlavy. Ak chlap miluje je mu jedno či ti po pôrode ovisla koža na bruchu alebo po dojčeni sa prsa vyťahali. Miluje na tebe všetko tak ako maš. Niesom najivna, len tá šťastna ktora si našla chlapa, ktorý ma miluje taku aka som. A ja jeho tiež. Popravde je mi jedno či je oholený alebo v rozťahanych teplakoch, moja laska sa nemeni v zavislosti od toho ako prave vyzera

dadis
26. mar 2012

@katy31 presne si to napisala...ty si to vsetko MALA...ale uz to nemas, tak sa nas nesnaz presvedcit o tom, aka si stastna...nie ty si na vine(pravdepodobne ta cely cas presviedcal o tom, aka bola jeho manzelka nemozna a ty si jeho spasa), jeho manzelka tiez nie (aj ked z tvojho pohladu, nesie za vsetko vinu ona...je to tvoj iracionalny sposob vyrovnat sa s touto nelahkou situaciou)...vinny je on, pretoze pokazil zivot dvom zenam a dvom detom...

nexa
26. mar 2012

@kveta ja som o tom vobec nepisala ze ma ostat so mnou lebo som sa obetovala... podla mna je nenormalne ak chlap kvoli tomu ze mu zena po jednom dvoch porodoch priberie par kil.. a uz si hlada nejaku inu... to podla mna nie je normalny chlap.. to akoze teraz mam podstupit plastiku prs.. lebo som kojila.. ???.. ist na plastiku lebo mam zacinajuce vrasky tridsiatnicky???? a co s bedrovymi klbmi?... uz nikdy nebudu take ako pred porodom... o tom som pisala.. ze normalny chlap.. taketo veci berie normalne.. o tom je zivot a hlavne ked sa clovek rozhodne pre rodinu.. ze si ma preto predsa neprestane vazit.... neprestane lubit.. nie som studenkova.. alebo ina hviezda.. aby som s kazdou jednou chybickou.. ktora je normalna pri pribudajucom veku /ci uz ide o kila...vrasky... prsia.../ behala kade tade.. len aby ten moj bol so mnou stale spokojny??? ... brala som si ho pre ine veci nie preto aby mi robil modela bo boku.. keby si moj mm kvoli tomu napichol nejaku inu.. tak ho vlastnorucne pobalim a poslem kade lahsie... pretoze s takym clovekom by som si nemala co viac povedat.. a myslim si ze celkovo muzi svoju neveru davaju za vinu manzelke.. lebo su natolko zbabeli aby si priznali svoju chybu... je jednoduchsie svoju zbabelost hodit na zenu... ci sa uz o seba stara alebo nie.. inak si neviem vysvetlit preco su podvadzane aj zeny ktore sa o seba staraju..🙂 ich vyhovorka pri zene ktora uz na seba nema tolko casu je ze sa o seba prestala starat... a vyhovorka pri zene ktora sa o seba stara ze sa zmenila vnutorne.. povahovo...🙂 tiez si osobne myslim ze ked muzovi nieco na zene zacne vadit.. je to az vtedy ked si niekoho najde... dovtedy mu nevadi nic.. a odrazu ma manzelka plno chyb.... a to mam potvrdene aj z mojho blizkeho okolia....

jania023
26. mar 2012

@vejula Nezabudaj ze kazda laska raz opadne a potom ostava uz len pochopenie jeden pre druhheho a az v tedy zacina nebezpecie ci zo strany manzela ci zo strany manzelky.Keby ti manzel pribral naraz 30kyl tak urcite by si mu negratulovala.Neverim ze by si mu sepkala do uska milacik milujem ta aj ked sa mi hnusis taky tlsty 😉 Ja niesom rozmazanana ale chcela by som muza takeho akeho som si brala a nie kopu tuku ci ja neviem zeby sa neumyval a tak.Mozno si myslite ze som cinicka ale v podstate som iba realista,ak by manzel ochorel a jeto po chorobe tak ok ale ak by to bolo len z nedbanlivosti tak to v ziadnom pripade ☹

maminuska
26. mar 2012

@katy31 tak ja som si doteraz myslela že sa na situáciu dívaš ako tak reálne.
Ale to čo píšeš o jeho manželke, o tom teda nesvedčí. Nazývať niekoho špinou , hyenou no...... Ten kto siahol
na niečo čo mu nepatrilo si bola ty.
Ona bola jediná a zákonitá žena, nie ty. Akékoľvek kroky spravila, možno neboli správne a ani morálne, ale z jej pohľadu pochopiteľné.

danjelca
26. mar 2012

@katy31 WAKE UP !!!

ale neboj prejdu roky, zmení sa ti optika nato čo je CHLAP...
a never ani slovo čo muž nakecá manželke...akože..
v realite nevie ani slova a možno pracuju na dalšom dieťaťi.
Mrzí ma čo sa stalo, ale tu svoju lásku kopni do prdelky

maminuska
26. mar 2012

@jania023 príliš sa sústreduješ na fyzický vzhľad.
Po čase neupadá láska ale zamilovanosť. A tu je veľmi dôležité aby ten vztah bol postavený na dobrých základoch . Radšej sa budem smiat a plánovať s obeznejším manželom ako so štíhlym nevrlým krásavcom. Starať sa o seba len so strachu aby ma neopustil manžel je pre mna tak trocha choré.

irriss
26. mar 2012

@maminuska
chore a nervozni..
radeji o kilo navic a smichu na rozdavani..
nez stihle krece a sevreny zadek (nejen ze strachu ) 😉

petkaa28
26. mar 2012

@nexa podla mna je to prave o tom. Spravny chlap na zene miluje jej par kil navyse, lebo si uvedomuje co za nimi je..ze su tam 2 porody, prsia tiez, cas na nic, lebo sa s laskou staras o JEHO deti. Chlap, ktory toto vie, ta nepodvedie. Pretoze radsej zabezpeci babku alebo niekoho na 2 hod v tyzdni a vyrazite spolu do fitka, kina.. chlapi, ktori si toto nevedia uvedomit sklamu...
Stale si vsak myslim, ze to, ze sme sa stali manzelkami a matkami (toto mna este leb caka 🙂 ) nedava ziadnej zene pravo na to, aby o seba prrstala dbat. Najlahsie je povedat, ze pri detoch nestiham. Ja vzdy hovorim: kto chce hlafa sposoby, kto nie hlada dovody. Myslim, ze aj ten najdokonalejsi chlap oceni ked sa jeho zena o seba trocha stara..nehovoriac o tom, ze nase sebavedomie si tiez pride na svoje ;)

suem
26. mar 2012

@katy31 Dufam, ze grcas kazde rano ked sa na seba pozries do zrkadla 😠 Aspon budes stihla a tvoj "perfektny partner" ta bude neskonale milovat 😀 Hruza taka zena 😝

sisaha
26. mar 2012

@katy31 hold, ale otca pre svojho syna budes musiet hladat niekde inde. Tvoj milenec zjavne uprednostnil niekoho ineho... Píšeš, že si mala objatia, spolocne zaspavania, víkendy, návštevy u tvojej rodiny... Nuž, ked ti stačí, že ste chodili iba k tvojej rodine. to je presne to o com tu pisem. Ty si pre neho ta trofej, o ktorej tu hovorime. Nie on tvoja. Ty si potrestana tym, ze nemas pre syna otca... Ale asi to tak ma byt..

jania023
26. mar 2012

@maminuska ale aj manzel si viac vazi upavenu manzelku ako neupravenu.Ak sme si mile dami nevsimlii tak manzel nechodi za neoparvenymi milenkami ale naopak len za upravenymi,tak ked chceme aby naas nevymenili tak sa stravajme k sebe tak ako si zasluzime co je aspon raz za 4 mesiace kadernik ako taky nejaky sport a hlavne ked uz z nim nekam ides tak nech ta obdivuju ostatni.Chlap ked ma doma unikat nebude hladat inde a aj keby siel tak aj keby mal te hned miss amerika doma tak by siel za inou ale v tom pripade ide skor o psychycky problem u muza ako oo neveru ako taku.

sisaha
26. mar 2012

@jania023 nie kazdy tukovy vankusik je zo zanedbania starostlivosti o seba. Ja napr. po 14 rokov spolunazivania mam uplne ine hodnoty ako je fyzicky vzhlad.. Cloveka miluje pre to akym je a nie preto ako vyzera po par rokoch.

vejula
26. mar 2012

@jania023 nie nesuhlasim s tebou. PRave naopak. Pokial chlap miluje na žene to ako sa meni, pretože je to prirodzene nezačne mu to postupne vadiť. To niesu chlapi ktorí očakavaju že žena bude stale vyzerať ako ked mala 20rokov a žiadne deti. Moj muž mi stale hovorí, že ked sme sa spoznali vyzerala som ako dievčatko a teraz je zo mna žena matka a tak to ma byť, bolo by praveže čudne a nenormalne keby som stale vyzerala ako to 20 ročne dievčatko ktore spoznal. Povedal že sa mu pači že som ina, lebo tak to ma byť. Tak to je normalne a bral si ma s tym že vedel že neostanem taka aku ma spoznal.
Chlapi ktorí chcu po svojom boku len stale mladu babu s pevnymi prsiami a dokonalou postavou tak by sa podla mna nemali ani ženiť, lebo toto je chorý pohlad na život. A prave takí po vyprchaní tej zalubenosti o ktorej si pisala opušťaju manželky. Nie tí ktorý chpau ako ide život a beru zmenu ako sučasť života ktorý si vybrali.

sue
26. mar 2012

@katy31 je mi ťa tak veľmi ľúto 😔 teraz by si podľa mňa veľmi potrebovala niekoho,kto by si k tebe sadol s fľašou vína a veľkým vankúšom a rozprával by sa s tebou o tvojom živote, o mizernom vzťahu s otcom dieťaťa...a pri tom by si mohla zo seba dostávať tú bolesť a zlosť, ktorú v sebe máš - zlosť na seba, že si sa zaplietla so ženatým mužom, zlosť na jeho manželku, že ho nevyprášila z domu, keď zistila neveru a aj zlosť na toho muža, pretože vás roky obidve ťahá za nos - aj keby vám hovoril obom do očí pravdu (btw čo je pravda??? muž žijúci v takomto bordeli ani nemôže vedieť kde končí pravda a kde začína to, čo si nahovára) svojím správaním dokazuje, že nech povie hocičo, hocikedy sa to môže zmeniť na klamstvo 😔
- nebudem odsudzovať, obeťami sú všetci, rovnako ako vinníkmi 😔 a najhoršie je, že na to všetko doplatia dvaja nevinní ľudia - tie dve deti, ktoré sa ničím neprevinili, aby museli toto trpieť 😔 a môžeš oponovať koľko chceš - rodičia sú od toho, aby s deťmi boli vtedy, keď ich potrerbujú, pokiaľ ma otec dve deti s dvomi rôznymi ženami, za ich život sa milionkrát stane, že ho jedno z detí bude potrebovať a on pri ňom nebude, pretože bude pri tom druhom 😔 pokazila si to, pokazil to ten muž 😔 skôr či neskôr si to uvedomíš, potoms a budeš trápiť, mať výčitky, ako si mohla premrhať najlepšie roky života delením sa o muža s inou ženou...potom sa budeš hnevať...a potom konečne príde odpustenie...a budeš sa môcť nadýchnuť a konečne začať žiť, pretože tento život v zlosti, ktorý vedieš (a je fuk či to voláš zlosť na manželku, na chlapa alebo na seba) nie je život, to je len prežívanie... prajem ti veľa sily, aby si si uvedomila, že život je strašne krátky, aby si videla len každý druhý úsmev človeka,ktorého miluješ - pretože ten prvý venuje svojej žene 😔

aduskatt
26. mar 2012

@irriss musim suhlasit🙂)ja som vdaka stresovaj praci schudla a mojmu poloviciakovi sa to veru nepozdava🙂)staram sa o seba, teda chodim upravena, oblecena, ale keby som pribrala nejake 4 kliecka, veru by sa tesil🙂)a to uz teraz nemam zrovna ploche brusko🙂takze nech mi nikto nehovori, ze vsetci muzi chcu mat doma kostricky🙂a ked nemaju, hladaju inde🙂

irriss
26. mar 2012

@aduskatt
potrebujes 4 kila?
..muzem se dohodnout
zn. prodam levne 😀 😀 😀 😉

aduskatt
26. mar 2012

@irriss xixi🙂)podla mna mam tak akurat, 57 kg pri 160 cm..........akurat manzelik by prijal viac.......netvrdim tym, ze teraz je nespokojny🙂