icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

maminuska
5. apr 2012

@p.j.jacky tak a chceš aby sa vrátil ? Vráti do bytu = vráti k tebe ?

kveta
5. apr 2012

To Ti ide robit psychicky teror, aby Ta dostal z bytu alebo ho vykopla milenka a nema kde ist? :o

sissmiss
5. apr 2012

@p.j.jacky : právnik

p.j.jacky
5. apr 2012

da sa urbit tato tema sukromna?

eaka
5. apr 2012

@p.j.jacky a nebolo to pôvodne tak, že tá druhá si ho vydržiavala a neplatil tam nič?? tak aké dve domácnosti? rýchlo to rieš, žiadne vracanie, to ako si predstavuje, bože to je taký hňup, že nemám ani slov...že dávaj decku kravské mlieko, nie drahé umelé a kúp je topánky zo sekáča, to jej bude stačiť a on si na svoje nové predsa zarobí...tak to sú hlody.. mala by si s ním komunikovať písomne, aby si všetky takého hlody mala dokázateľné neskôr pred súdom, že čoho je schopný..

eaka
5. apr 2012

@p.j.jacky všetko sa dá...a nerobila sa už nejaká??

tinika
5. apr 2012

zatial som kuk len par prispevkov lebo nestiham, ale som stastna ze mam muza akeho mam. nechapem, ako sa niektori dokazu tak zmenit :( a ublizovat vam aj vasim detom :(((

krajinka
5. apr 2012

dnes sa ten moj zase vyznamenal...ze vyzivne max 150 eur 😝 a zase odo mna drankal veci po malom, ze boli kupene v BSM a ma na ne narok, no chapete? 😠

eaka
5. apr 2012

@krajinka Je to maximálne trapné. Je až neuveriteľné toto tu čítať, vždy si predstavujem, že stými mužmi sme/ste stáli pred oltárom, sľubovali si hory doly, milovali sa a mysleli, že je to navždy a akí sú úžasní a ktoviečo... a pozri... prejde pár rôčkov, okolo nejaká sukňa a manželka či partnerka s dieťaťom , tí, čo majú byť stredom jeho vesmíru, sú nikto... ☹

krajinka
5. apr 2012

@eaka sa nestacim cudovat, co sa s nim porobilo 😠
a samozrejme ho vobec netrapi, ze co s bytom...jemu ho netreba 😝

sisaha
5. apr 2012

@krajinka to je neuveritelne, ja by som mu tam asi fakt dieru vystrihla od zurivosti... Ale ze ani ona nema kožu na papuli...

eaka
5. apr 2012

@krajinka Je to hnus, ja nechápem, ako tu ženy píšu, že s jedným hňupom skončili a potom našli muža svojho života, to nemyslím v zlom, ale proste, že ja si to neviem predstaviť, lebo ten hňup bol tiež najprv muž jej života, nie? ako to dokážu nemať strach, že tak isto proste raz prepne aj tomu ďalšiemu??

eaka
5. apr 2012

@sisaha čoooo? 😨 nerozumiem reči Tvojho kmeňa? kožu na papuli?

sisaha
5. apr 2012

@eaka no pytat si veci od svojej skoro "ex" pre svoje buduce mimomanzelske dieta...

sisaha
5. apr 2012

@eaka to neovplyvnis ci aj tomu druhemu neprepne, lebo clovek sa meni, ale ja sa skor zamyslam nad tym, ci sa ta zena, ktora si zacala so zenatym sa neboji, ze jej raz spravi to iste co svojej manzelke...Ja by som takeho chlapa veru nechcela..

eaka
5. apr 2012

@sisaha mne sa rozum zastavuje, keď čítam túto debatu... fakt väčšinou nemám vôbec slov (okrem nadávok teda)... neviem, čo konštruktívne poradiť a tí chlapi by potrebovali lopatou po hlave, že to poviem takto narovinu, ale čo s nimi, veď to nie je človek!

eaka
5. apr 2012

@sisaha no to je zase druhá stránka veci, lebo ako sa vraví, milenke sa najlepšie pomstíš tým, že jej svojho muža necháš, tak ako podviedol Teba, bude určite schopný podvádzať aj ju... a ona sa môže po nociach trápiť neistotou... opustená manželka si možno poplače a bude sa predierať životom, ale tá neistota, čo ostane tej milenke...teda ak je intelektuálne schopná takej ťažkej matematiky...

eaka
5. apr 2012

@sisaha neovplyvníš, samozrejme, ale že majú v sebe stále schopnosť mať voči niekomu takú dôveru...po takej skúsenosti..

sisaha
5. apr 2012

@eaka mam vela rozvedenych kamaratok, ja som tiez. Aj ked u nas ten odchod zo spolocnej domacnosti bol z jeho strany pokojny a kedze mal vycitky svedomia, tak sa da povedat, ze som vyborne obisla.. NO nie kazdy je taky, hlavne ak uz ma novu partnerku, ktora mu dava "rozumy". Ja kazdej takej prajem, aby bola v rovnakej situacii a aby zazila to iste od neho, len s tym rozdielom, ze aby ta jeho nova, za ktoru ju vymeni bola este o par chlpov horsia... Kurnik, ja sa dnes vyjadrujem, asi tym, ze je vecer, ale chapete ma, ze? Ak nie, tak to skusim preformulovat.. 😀

eaka
5. apr 2012

@sisaha chápeme 🙂

sisaha
5. apr 2012

@eaka len vies, kazdy k tomu zivotu potrebuje lasku a zostat sam len preto, ze ho ten druhy sklamal? Cas rany zahoji a otupí, preto ked uz to ma ta zena v sebe spracovane, tak si novy vztah kludne moze hladat..

sisaha
5. apr 2012

@eaka a podla mna najlepsie by bolo keby sa jej podarilo najst medzi tymi volnymi chlapmi fakt ten drahokam, aby tomu ex padla sanka a mohol iba zavidiet, ze sa ma lepsie...

krajinka
5. apr 2012

@sisaha myslis, ze taki su este volni? 😅

eaka
5. apr 2012

@sisaha myslím, že hlavné slovíčko bolo "otupí", nielen bolesť, ale aj ostražitosť a proste tá negat.skúsenosť sa zatlačí ... ja chápem, že čas všetko vylieči, ale mne to proste príde ako "nepoučenie sa z vlastných chýb"... no to je fuk... zo mňa hovorí asi ešte nespracované sklamanie.. až časom uvidím, ako to sama zvládnem.. 😒

sisaha
5. apr 2012

@krajinka urcite su...velmi vela chlapov nema prilezitosti na zoznamenie a zostanu sami, alebo su z rovnakeho dovodu ako aj zeny sklamaní, teda boli podvádzaní.. Ale co vidim na okolí, tak vacsinou su to potom uz zrelí muži po 40-45-tke.

sisaha
5. apr 2012

@eaka ostrazitost stratis ak ten vztah uplne zufalo hladas...vtedy ma ta zena asi na cele napisane, ze hladam a to hocikoho... Ale ak mas v sebe uz upratane, vies co chces a hlavne co nechces, tak si potom uz vyberas..

eaka
5. apr 2012

@sisaha tak to je pre mňa staré... 😉 ja chcem ešte deti!

sisaha
5. apr 2012

@eaka a uplne najlepsie je zit po rozchode chvilu sama. Zacnes sa spoliehat iba sama na seba, mas svoj rezim, vies co zvladas, kam mozes zajst, vies hospodarit s tym co mas a teda nemoze sa ti stat, ze zacnes byt zavisla zase od niekoho prijmu. lebo to je takisto riziko

sisaha
5. apr 2012

@eaka no ved ich mozes mat... 🙂. Netvrdim, ze chlap nemoze byt zrely aj skor ako v 40-tke, môže. Len ten vyber je potom asi horsi

eaka
5. apr 2012

@sisaha to je jednoznačné, nič iné ani nemám v pláne, žiadneho iného chlapa by som teraz pri sebe ani len nezniesla, nie že chcela...to je fakt to posledné, čo mi chýba... teda okrem nejakého toho pipíka sem-tam... 😉 nuž čo, nie je každý deň nedeľa... 😀