Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@p.j.jacky ked je spolocny ucet,tak majitelmi su obaja rovnako.aj karty by mali byt vydane na kazdeho spolumajitela.takze si jednoducho mala poziadat o vydanie tvojej kraty .len ak je ucet na jedneho z vas /ktory je majitelom / tak musi dat suhlas na vydanie karty druhemu .a moze stanovit limit.mate len jednu spolocnu kartu?a na ake meno?na jeho?ak mate spolocny ucet tak si nemala suhlasit len s vydanim karty na jeho meno.na tom ucte sustredene prostiedky /aj tvoja rodicovska davka / su spolocne a patriace do bsm. terminom vyplatenia.vase podiely v bsm su rovnalke,ak ste nezuzili ci nerozsirili bsm.
prostriedky /ako tvoja rodicovska davka,plat tm a tvoj pripadne/,co pridu na konto pocas trvania manzelstva patria do bsm.
iba prostriedky ,ktore nadobudnute dedictvom ci darovanim a nie je rozsirene bsm,patria len tomu kto je obdarovany ,ci dedic..skoda,ze si sa neporadila spravnikom hned ako nastala prva kolizia ohladne spolocneho majetku.
jeho reci ci ho chces zruinovat by som na tvojom mieste ani napocuvala.podstatne su realne skutocnosti.
podla indicii co si napisala mi bolo jasne,ze pri usporadani bsm sa nedohodnete.tak musi na navrh rozhodnut sud.ak sa nedohodnete do 3 rokov odo dna pravoplatnosti rozhodnutia o rozvode,majetok sa pocita ako vysporiadany tak,ako je v tej danej chvili a ako ho obaja uzivate.takze kedze mas hypoteku,tak je v tvojom zaujme,aby si po pravoplatnosti rohodnutia o rozvode podala navrh na vysporiadanie.bude zalezat od viacerych okolnosti,ako sa majetok vyporiada.aj od tvojej schopnosti splacat uver.a aky dalsi majetok mate
celkom mozne ,ze dojde k predaju bytu.
co sa taka toho prevolania,tak pocitaj s tym,ze mozno to na teba vytiahne.povedz to pravnikovi aby nic mu nezamlc.len tak moze pre teba urobit maximum.
skoda,ze si prepasla ten drahocenny cas,kedy si mohla profitovat z podanych navrhov.neviem aky prijem ma manzel.ale urcite by si na tom bola lepsie aj mala.pretoze by ho zaviazali prispievat na chod domacnosti do rozvodu aj vyzivne a styk s dietatom sa dal upravit.
manzelstvo ako vase postavene na zlych zakladoch a uz vlastne nefunkcne sa neda zachranit.niet uz co,koniec bol uz davno.mozno pribuzni nevideli do vasej situacie.a urcite nevideli tie nasledky,co obnasa oddalovanie riesenia problemu.rozvod mohol pockat .ale nie je na to dovod.co nemalo cakat bolo upravenie prave tych pravnych pomerov a finacnych pomerov do rozvodu. chapem,ze vasej dcerke si chcela zachranit uplnu rodinu.ale ver mi,ze niekedy je lepsie
ak dieta nemusi znasat napatie nefunkcneho vztahu.jej otec zjavne nema o nu zaujem ani nie je schopny zodpovedneho rodicovstva.ak by ju lubil tak aj na ukor vlastnej zivotnej urovne by jej poskytol vsetko,co je v jeho silach.
ani ty si asi tiez nezelas zit s clovekom,co si ta nevazi.a nemiluje ta.
a je na nom,aky vztah si vybuduje s dcerou.svojim povinnostiam vsak neujde.ide o to,ake majetkove pomery ma .
verim,ze situacia je pre teba zlozita ☹ .ale vnimas realitu a pozrela si sa na vec realne.a to je super zaciatok.to,co ta caka nebude lahke .ale pomocou pravnika to zvladnes.nic mu nezamlcuj ,aby ti mohol efektivne pomoct.
Nerozumiem preco tu vlastne riesite muzov,ktori vas podviedli...Naco?Uz som to tu x krat pisala,ked yb ste neboli naivne poslete ich davno tam kam patria mile damy.Ste hlupe ze sa nimi vobec zaoberate.
@omnia23 a načo si vlastne túto diskusiu čítaš, keď sem píšu také "hlupane". Pravdepodobne si si ani nič také nezažila. Veď oni si idú spolu ponadávať, aspoň sa im uľaví. Nechápem, načo vlastne sem prispievaš , treba si nájsť inú pre teba zaujímavejšiu diskusiu, veď tu na koníku je ich dosť. 😉
@omnia23 no ale vyznelo to dosť zle. ja som nestranná, ja som si také nič nezažila, dúfam že ani nezažijem, ale tie tvoje príspevky sem neznejú práve povzbudzujúco.
ešte na margo ako by si sa s tvojím mužom nezaoberala v prípade nevery - ak by sa ti to stalo po xy rokoch akože funkčného vzťahu, mala si niečo vybudované - domov, svoj život, rodinu- tak by si inak zostala pozerať. Neuraz sa, ale myslím že v 23 rokoch si to veľmi predstaviť nevieš.To si stále povieš nie je jeden bude iný, ale za takých 10 až 15 rokov sa na to budeš pozerať trocha inak.
😀 😀 😀 jáj ja som si hneď podľa rečí vravela,že ty si z druhého konca 😀 😀 😀
budú deti,hypotéka a som zvedavá, ako to budeš "neriešiť" 😀 😀 😀
@omnia23 jajaaaaj, ide to trapiť sa aj kvôli sviniam ktore si to nezaslužia. ˇJa som nič take nezažila, ale len ta predstava že muž s ktorym som chcela straviť zbytok života, vie o mne prve posledne, je otcom mojich deti ma vymenil za inu mi trha srdce. A viem že to musi kurevsky bolieť a tom som ani nič take neprežila. Ta predstava, nielen toho že ťa sklamal muž ktoremu si dala všetku svoju dôveru, ale aj ta predstava že je to otec tvojich deti a už nikdy to nebude take ako to "malo byť" ako si si to predstavovala ked si stala pred oltarom. Viem že by som to nedokazala len tak hodiť za hlavu a netrapiť sa. Velmi dlho by som to spracovavala asi aj vela plakala.... Ja len dufam že sa mi v živote nič take nestane
@omnia23 jasne berem že si mohla zažiť velke sklamanie, ale teraz nejde len o teba. Vieš v každom vzťahu sa občas ludia hadaju aj si povedia čo nechcu a v takej ťažkej chvili ked mi prebleskne hlavou že by sme sa rozviedli pozrem na maleho a už mam slzy v očiach. Neviem to opisať, ale ked dvoch ludi spoji dieťa je to celkom ine, vždy budeš rozmyšlať nad tym či je to tak važne aby si zobrala svojmu dieťaťu otca. Sama neviem čo by som robila keby mi bol muž neverny, ani to nejdem pisať, lebo pravda by bola možno celkom ina. Ale bola by to velmi ťažka volba asi

@p.j.jacky pj tvoj buduci ex je chuj....
želám ti nech máš čo najskor za sebou toto obdobie a nech nájdeš dobrého partnera a ocka!
Drž sa!