icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

aduskatt
9. apr 2012

@ani3012 musim len suhlasit.....ked pridu deti, tazsie posles chlapa do prdele, lebo ho inak lubis, mate nieco spolocne..pokial deti nie su, hypoteka nie je, nic zavazujuce, tak to jo, to sa fajn lahko povie chlapovi, aby isiel kadelahsie.....nastastie som to zatial nemusela riesit.......................a je fakt, ze keby k tomu raz doslo, vobec netusim, co s tym, ale urcite nebudem teraz hrdinsky vykrikovat, ze na co sa takym vobec zaoberat.

omnia23
9. apr 2012

@vejula uznavam,urcite by to bolo velmi tazke,ale ja by som nedokazala byt s tym clovekom....

koniarova
9. apr 2012

@omnia23 To je možné. Ale ver, že jednu šancu by si mu dala. 😉

vejula
9. apr 2012

@omnia23 tiež si to neviem predstaviť, hlavne v tej intimne oblasti, neviem či by som to dokazala prekonať a nemyslieť pri sexe na to ako si to rozdaval s inou. No ale neviem si ani predstaviť že by sme ostali bez ocka

omnia23
9. apr 2012

@koniarova momentalne si to nemyslim 😉

omnia23
9. apr 2012

@vejula presne tak,ja si nedokazem predstavit ze by som s nim zila po sexualnej stranke ale ani emocne by som to uz nedokazala,ja by som mala potrebu mu to neustale vycitat...

aduskatt
9. apr 2012

inak presne, ako viacere piseme....pamatam si tie pocity, ked som bola slobodna a chodili sme spolu, hovorila som si, ze by to urobil len raz.potom sme sa vzali a hovorila som si najskor, ze urobil by to len raz, ale ja som si ista, ze to nikdy neurobi..potom bolo stadium, ze stat sa moze, ale radsej to vediet nechcem, lebo ho vyrazim..........po narodeni maleho prislo stadium, ze je to mozne, ale hadam sa nam to vyhne, neskor nastalo premyslanie nie o tom, ako ho vyhodit, ale ako to poriesit, kedze mame syna🙂)a teraz som v klude, lebo si nehovorim, že sa to nemoze stat, ale ze stat sa to moze, ale hadam mam natolko inteligentneho chlapa, ze sa to nedozviem🙂.,ale stale verim, ze do dnesneho dna nie som podvedena🙂

maminuska
9. apr 2012

@aduskatt
@omnia23
@koniarova
@vejula len problém je aj v tom Keď ta muž chce opustit aj tak ta opustí , či máš dve alebo 6 detí. On ťa pošle do prdele bez mihnutia oka, máloktorý rozmýšľa nad spoločne strávenými rokmi a nad tým ako budete ďalej po finančnej stránke.
Súhlasím však s
@omnia23 v tom že niekedy by sme len otvárali oči čo o nás naši dokonalí muži hovoria svojim milenkám.

silvia31
9. apr 2012

@omnia23 ja som sice mladá ako tak, ale v situácii už s dieťaťom a ze nemam kam inam ist, keby som aj zistila neveru a on mi bude tlačiť kaleráby, že to bol len sex a bla bla.. a ako miluje mňa a maleho, tak ano ostala by som s nim, aj ked nebolo to dávno, čo som s kamoskou pri vine hovorila, ze raz by ma podviedol a skončil by... Vieš ako, žena ked už má rodinu, robí pre ňu všetko, aby fungovala a bola kompletna ... Lebo nikto nesniva o tom, ze bude slobodná matka bez strechy nad hlavou a finančnej istoty či nebodaj áno? Vsetky filmy koncia happyendom ....

vejula
9. apr 2012

@aduskatt ja som zas celkom ina, ak by mi chlap bol neverny a ešte to aj zatajoval dorazilo by ma to dovjnasobne. že by zo mna nerobil parohačku ale ešte aj hlupanu. Nepatrim k tym ženam ktore chcu žiť v sladkej nevedomosti... Chcem vedieť na čom som a myslim si že mam pravo vedieť v akej situacii sa nachadzam a ako sa k tomu postavim... A som v štadiu, že manželovi verim že by ma nepodviedol, ale napriek tomu som ostražita a obozretna a každu vec ktora sa mi nezda tak ju preverim 😝 🙂

omnia23
9. apr 2012

@maminuska suhlasim,ak ta muz chce opustit,opusti ta...Suhlasim aj v tom,ze chlap nepremylsa nad tym,co bude s manzelkou a detmi...Bohuzial,ak premysla,tak malokedy,a aj to nad detmi,nie nad manzelkou...

aduskatt
9. apr 2012

@maminuska mne stacilo( robila som v bare), ked som pocula, ako chlapi, ktori ked boli s manzelkami struhali dokonalych a ked boli sami medzi chlapmi, tak ake kravy a slepice robili z manzeliek.no, mala som dost........tak to co este milenkam porozpravaju musi byt velmi zaujimave...ale myslim, ze ked chlap chce sex, tak co ma povedat milenke? ze jeho zena je v posteli fantasticka a uzasna a ako kucharka by sa uzivila aj v Hiltone? jasne, ze milenke s vidinou sexu narozprava, aka je manzelka neschopacka a ze im to neklape a ze sa chce rozviest.........obavam sa, ze chlapi za nasimi chrbtami vedia o nas nepekne rozpravat.to nekonkretizujem, myslim to tak vseobecne.viem, ze normalni chlapi to nerobia, dufam, ze ani moj nerobi zo mna pred kamaratmi sekeru🙂

omnia23
9. apr 2012

@silvia31 ano to mas pravdu ale mozno to je aj mojou hrdostou ako takou...Nedokazala by som s tym muzom fungovat dalej...Ale nehovorim,ze by som nepadla na hubu...

aduskatt
9. apr 2012

@vejula ja mojmu tiez verim, len netvrdim, ze sa ti nikdy v zivote nemoze stat 🙂

kveta
9. apr 2012

@omnia23 Vsak Ty si presne s takym muzom fungovala.. sice na inej strane trojuholnika, ale fungovala..

omnia23
9. apr 2012

@kveta ano a?

maminuska
9. apr 2012

@omnia23 a aj tebe hovoril o manželke nie práve pekné veci ?
Boli pravda ?

silvia31
9. apr 2012

@omnia23 tiež som bola hrdá a silná vždy som vzťahy ukoncovala ja, dokonca som isla vždy zo vztahu do vzťahu... Nikdy som nemala problém poslať chlapa do p... či už bola vina na jeho alebo mojej strane, proste som vždy mala navrch .... No neskutočne ma zmenilo, že som sa stala mamou, nehovoriac o tom ze ostať doma na materskej 3r to hrdosti a sebavedomiu 2x nepridá.. áno, kým si mladá, krásna a bez zavazkov tak toho debila, co ťa oserie kopneš do riti na jeden nádych a neriešiš.. lebo nemáš čo.. ale predstava, že hop hľadaj si partnera a dobrého otca pre svoje dieťa ? Ako? Ako ho nájsť a ako mať vôbec chuť hľadať, ked nemôžeš vedieť čo vlastne bude keď jeho vlastný otec sa na to vysral ... A to sa môže každý jeden... a tiež je teda rozdiel mať vzťah a vztah a vzťah rok a x rokov ... Bože je mi na grc z toho ako ľahko sa chlapom riesia ich "problémy"

aduskatt
9. apr 2012

@maminuska otazka je, ci si milenka pripusti, ze chlap jej to hovori len preto, aby ju ukecal na sex 🙂 nehovorim, ze manzelky su dokonale bytosti, ale opis vztahu milenke je pravda tak ani nie spolovice

kveta
9. apr 2012

@omnia23 Domysli si.

maminuska
9. apr 2012

@aduskatt lenže aj milenka je len človek a verí tomu čomu chce verit pokiaľ je zamilovaná.Vtedy zvyčajne nerieši či je to pravda alebo nie.

aduskatt
9. apr 2012

@maminuska no ked je zamilovana, tak veri tomu, ze on sa idee rozvadzat, lebo jeho zena je a tu si domysli vsetky privlastky nelichotiveho charakteru..............len otazka, ci je to naozaj tak. a to si myslim, ze celkom pravda nebude

maminuska
9. apr 2012

@aduskatt tak tu s tebou súhlasím , milenky zväčša čakaju že nahradia manželky.

eaka
9. apr 2012

@omnia23 prvú správu si síce napísala dosť tvrdo, ale nech to znie akokoľvek kruto, tak máš pravdu... boli sme odchované na rozprávkach o princoch a "žili spolu, až kým nepomreli", dávame do vzťahu celé srdce a potom, keď Ťa začne podvádzať, tak Ti všetci povedia, že hľadal inde, čo nenašiel doma a že je to vlastne Tvoja chyba... pozrieš sa do očí svojmu dieťaťu, ktoré plače a dokola opakuje "môj milovaný tatinko" a ide Ťa roztrhnúť, doslovne! že čo do riti máš vlastne robiť! zachraňovať svoju hrdosť, alebo prehltnúť horkú pilulku, len aby Tvoje dieťa nemuselo takto plakať!
Ale chcela som Ti povedať hlavne jedno, prajem Ti, aby Ti tento postoj vydržal, naozaj úprimne, akonáhle zistíš neveru, kopni ho do riti, aby si sa v tom nemusela plácať ako podaktoré z nás... ja si už niekedy pripadám ako úplný idiot..keď si sadnem s kamoškou na víno a poviem nahlas, ako to medzi nami vlastne "je", tak sama nechápem, čo všetko si nechám... no keď ho vidím, som s ním... ja som ako nesvojprávna...
A inak, aj preto sú dobré takéto debaty, žena vedúca rozhovory len sama so sebou, sa stále motá v kruhu... tu dostane radu, zistí, že to nie je tak, ako jej tvrdí svokra či mama... prípadne dostane také kvapky ako od Teba... ale vykročí z bludného kruhu vlastných myšlienok a vidí iný pohľad na svoju situáciu, čo je podľa mňa veľmi vhodné...
Tak nech nás tu je čo najmenej!!
🙂

omnia23
9. apr 2012

@maminuska nie mne o manzelke nerozpraval nikdy,o jeho manzelke sme sa nerozpravali za ten cas ani raz.

aduskatt
9. apr 2012

@maminuska ja som to aj pred tym tak myslela, len som sa zle vyjadrila🙂

omnia23
9. apr 2012

@eaka dakujem ti.Ja si za svojimi slovami stojim.Vidim situaciu inak ako vy,a ked vas citam a pisem sem,nie je to pre to,ze vas chcem zhodit.Mne je vas len luto,ste urcite dobre matky,dobre manzelky a nezasluzite si taketo zametanie so svojim JA.To je vsetko z mojej strany.

aduskatt
9. apr 2012

@omnia23 nastastie zatial neriesim taketo zametanie, ale je dobre, ak clovek vie, co sa moze stat

sue
10. apr 2012

@eaka úžasne si to vystihla.
@omnia23 ty si vliezlaa do postele s chlapom,čo ti povedal, že je ženatý a ani raz ste sa nebavili o jeho žene? 😲 teraz budem asi veľmi otvorená ja, ale to aj v reštaurácii vyjedáš prísediacim z taniera bez opýtania? 😕

omnia23
10. apr 2012

@sue nie nikdy sme sa o nej nebavili,co sme sa mali o nej bavit?Ja som sa nepytala na nu a on nehovoril.