icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

katti77
2. okt 2013

@alzbeta58 aha, tak tebe sa ospravedlnujem 🙂, ale ak ty nie si milenka tak sa ta to vlastne ani nedotklo

arbi
20. okt 2013

ahojte, neviem či tu niekto príde, potešiť ma, ale práve dnes som s najväčšou pravdepodobnosťou ukončila 25-ročné manželstvo. Môj muž mi prosto ráno oznámil, že sa balí a že niekoho má a ja neviem čo s tým. Ešte som ani slzu neuronila, pretože som v šoku. Deti sú už skoro dospelé, takže zostali so mnou, to jediné ma hreje na srdci. Obávam sa, že takú hnusnú zradu už nikdy neprežriem.

anatalia77
20. okt 2013

@arbi neviem čo napísať,lebo je hrozné,že sa jedným šmahom muža zruší štvrť storočie...ako keby to bolo len tak,že už nechce byt,tak si kúpi dom.Nie je to tak jednoduché.Verím ti,že si ešte nevydala žiadnu emóciu,ja by som bola v šoku aj pár dní.Nuž treba len vydržať,možno mu len preplo,alebo ste sa hnusne pohádali...neviem poradiť,len sa drž

kveta
20. okt 2013

@arbi 1/ Pories si pristup k uctom, nehnutelnosti, zabran vybratiu uspor, aby si neostala bez majetku.
2/ Objednaj sa k psychoterapeutovi, pomoze Ti to rychlejsie sa z toho vyhrabat.
3/ Rozhodni sa, ci ides o manzela bojovat alebo kasles na to.
4/ Ak nie, zozen si knizku Ked odchadza partner od Doris Wolfovej. Najdes aj na nete.
5/ Da sa to prezit a da sa zazit aj uzasne veci po rozchode. Ver mi. Pred styrmi rokmi sa mi podobne zrutil svet. A bol to zaciatok najkrajsieho obdobia mojho zivota. Len som o tom vtedy nevedela. Drz sa.

arbi
21. okt 2013

@kveta Ďakujem ti za rady a za podporu. Ešte stále neplačem, ale mám hroznú zimnicu , skoro nemôžem trafiť na klávesnicu. Nemôžem nič prežrieť, len som sa donútila vypiť vodu a nespím. Ten psychoterapeut bude určite nutný. Rozmýšľam, že o muža bojovať nebudem, nech ide, keď si myslí, že inde mu bude lepšie. Ja len musím prekonať tie prvé hrozné dni a hľadám pomoc a úľavu. Chcem, aby čas letel, chcem aby už bolo o pol roka. Ešte raz ďakujem.

arbi
21. okt 2013

@anatalia77 Ďakujem ti za podporu, je to teraz pre mňa, akoby mi dal niekto vodu v púšti, ver mi. My sme sa s mužom nikdy vážne nehádali, myslela som si až do včerajšieho rána, že máme idylické manželstvo, nikdy mi nič nedal najavo. Včera som zistila, že som žila s úplným cudzincom. Ďakujem ti ešte raz za odpoveď.

angelika0123
8. dec 2013

Dobrý večer. Neviem či tu vlastne ešte niekto diskutuje v tejto téme ale narazila som náhodou a nedá mi nezareagovať. Všetko sa dá prežiť. Ak máš podporu u detí je to na nezaplatenie. Viem o čom hovorím. Som 26ty rok vydatá a po 25rokoch ma manžel podviedol a nie raz. Zoznámil sa so ženou o rok mladšou ako ja a zaľúbil sa ako kôň do kopy sena. Keď som podľa jeho správania na to prišla ani nezatĺkal. Povedal mi že spoznal ženu s ktorou si veľmi rozumie, vraj sú ale len priatelia nič viac a nevie sám čo chce . Ak chcem aby bol so mnou mám sa snažiť aby sa vedel rozhodnúť. Bolo to ako blesk z jasného neba. Samozrejme výčitky hádky plač všetkým som si prešla a bolo to peklo na zemi. Tento stav trval pol roka a vždy keď som sa pýtala ako na tom sme či počíta so mnou do ďalšieho života alebo sa chce rozviesť povedal že on rozvod nechce ale chce voľnosť a chce žiť. Pri mne sa dusí. Pracujem mimo domova takže som dosť často preč takže sme neboli spolu denno denne ale on potreboval víkendy vraj s kamarátmi. Trávil ich samozrejme s ňou. Po nejakom čase asi dva mesiace som vedela s kým sa stretáva a že si píšu na pokeci. Jeden večer kedy som sa vrátila nečakane domov a on nespal doma, nedvíhal telefón som sa tomu postavila čelom a povedala som mu že takto to už ďalej nejde. Povedal mi že rozvod nechce ale chce si robiť čo chce. Bola som zúfalá a hotová ale vyrovnávala som sa s tým, že od neho odídem ja. Vedeli už o tom aj synovia . Na pokeci som kontaktovala onu osobu a napísala som jej že jej gratulujem že sa jej to podarilo rozbiť a nech je s ním šťastná že ja odchádzam. Na to mi napísala ona že môj manžel chce odísť k nej a mne nechať byt . To bola posledná rana. Tak s ňou sa o tom dohodol že ma opustí a mne tvrdil že sa to snáď nejak utrasie. V ten deň som mu povedala aby si zbalil veci a odišiel. Odišiel. So sklopenými ušami a smutkom v očiach išiel za svojim snom. Po dvoch dňoch sa s prosíkom a slzami v očiach vrátil a prosil aby som mu odpustila. Ja sprostá som odpustila. Ale ako z románu alebo telenovely netrvalo ani týždeň a dotyčná sa muu vyhrážala samovraždou ak sa k nej nevráti. Plakal ako malý chlapec že nevie čo má robiť nevie ju dostať z hlavy a bojí sa o ňu. Tak som ho vyhodila definitívne. Komunikovali sme normálne ja som sa tvárila ako vyrovnaná žena dala som sa do hromady aj keď srdce bolelo a duša zomrela. Po dvoch týždňoch ma pozval na večeru a definitívne sa chcel vrátiť. Po dlhom rozhovore sme sa dohodli že urobíme hrubú čiaru a začneme znovu. Samozrejme nebolo to ľahké a trvalo alebo trvá ešte napätie či mi hovorí pravdu ale snažíme sa a on mi dokonca vyznáva lásku a tvrdí že ma miluje naozaj. Problém je jediný. Ona stále otravuje prosí otravuje s požičaním peňazí a on jej pomáha. Tvrdí že k nej nič necíti len jej chce pomôcť ako človeku ktorý nikoho nemá. Ja sa snažím veriť.Vždy mi povie keď tam ide , presviedča ma že naozaj nič a ja síce cítim krivdu ale presviedčam sa že nemôže byť predsa taký hajzel aby ma klamal. Neviem či ma niekto pochopí asi je to komplikované a kto to neprežil nepochopí. Ale možno niekomu pomôže aj takýto príbeh života a ja som si uľavila aspoň takto že som sa vyrozprávala. Je to v podstate trochu skrátené ale aktuálne.

helka2342
27. dec 2013

najhoršie vianoce v mojom živote,toto utrpenie a obrovsku bolest neprajem zažit nikomu,pred vianocami som našla krasny dar ktory však pod našim vianočnym stromom nebol...po dlhšom vypytovaní sa priznal že to bolo pre inu a nie pre mna,priznal sa že sa s niekym stretáva,kym ja ho doma čakám varim perem starám sa o jeho pohodlie aby sa so mnou dobre cítil,nehadam sa s ním ,staram sa o rodinku tak ako to ma byt hlavne o malého,a on ? zacvičí si ,napapá sa vypije s svoje prípravky na vymakane ttelíčko,,,miláčik ostrihaš ma? oholím ho on sa okúpe pekne sa oblečie takto to mam dbore? takto mi to pasuje? ešte vonavku a može sa íst......a mna namotava že vraj za zákazníkom ,koli praci ....a ja slepa a milujuca manželka čakám na neho doma kým ten smrad lozí za inou,,,,,KAžDY OSLAVUJE šTASTNE A VSELE SVIATKY V KRUHU SVOJEJ RODINY MAJU sa radi spoločne sa smeju a tešia ,cely FB je zasypany fotkami štastnych rodin,a ja 24 h trvajucim plačom pozeram na krasny blikajuci vianočny stromček a kladiem si otrepanu otazku,,PREčO ?,,chlapi su obyčajne prasce aj bez zamienky myslia na prasačiny,vtakom medzi nohami a nie srdcom,vačšina chlapou je bezcharakterna svina,ktory dokažu namiesto vdaky a lásky len ublížit tym ktory ich maju najradšej. čím viac niekoho milujete tym viac vas ma v paži,mame len 5 r maleho synčeka,ked to robi chlap po 20r žena to skusi so zatatymi zubami prepačit,ale takyto kratky vztach ...nepochopím to,a ked som ho trošku podozrievala,lebo ked niekoho naozaj milujete tak to vycítite,vtedy my vždy povedal,kto by ma chcel ? pozeral sa na mna a s úsmevom mi do očí klamal , narazit si štetku v rokoch dcery , zabudnut na rodinu dokaže len bezcitny slaboch a debil,nechapem na čo chce mat chlap rodinu ked chce pretahovat len čo uvidi niečo krajšie a my ženy mame trpiet koli ich sprostosti a ich uletom ...ale život je spravodlivy a som si istá že sa mu to vrati aj ked mne to nepomože nijak a možno sa mu to vrati aj dvojnasobne,,a to per troma tyždnami som čitala članky o podvedenych ženach a velmi my toho bolo luto aky maju osud tie žienky a čo prežívaju,ani vo sne by ma to nenapadlo že sa to stane aj mne,on napriek tomu že ma silne veriacu rodinu dokaže takto uboho ubližovat , myslela som si o nom že je tym poslednym človekom na zemi ktory by taketo niečo dokazal urobit,lasku ktoru som mu ja davala z čisteho srdca a mala ho rada je toto jeho odmena,prežite dovolenky ,tolko veci sme spolu zažili no na to všetko dokažem mysliet už len s bolestou.....neviem ako budem dalej žit,no tej bolesti by som sa chcela velmi rychlo zbavit,lebo ma privedie do hrobu po troch dnoch nedokažem jest ,spat a smiat sa....proste sa mi už nechce žit......

mamavera
27. dec 2013

@helka2342 je mi veľmi ľúto, čo prežívaš, tvoj hnev je oprávnený. K tým foto na facebooku - ber to s veľkou rezervou, viem o čom píšem. Moja spolužiačka tam mala pravidelne nádherné foto z dovoleniek - šťastná, usmiata rodinka a kto ju pozná bližšie, vie, že jej manžel roky žije dvojakým životom, ale ona mu to toleruje, lebo je podnikateľ, keď mu pomáha vytvárať pred jeho rodinou obraz šťastnej rodiny, tak ju zahŕňa prachmi, čo zase vyhovuje jej. Na tvoju situáciu si si dala čiastočne odpoveď sama - robíš všetko preto, aby mal tvoj manžel čo najväčšie pohodlie. Čo pre chod domácnosti a tvoje pohodlie robí okrem toho, že chodí do práce on? Je predčasné riešiť, či sa máš na neho vykašľať, či mu odpustiť, či on bude ochotný vzdať sa nového objektu svojho záujmu...musí to trošku vychladnúť. Ale jedno môžeš urobiť hneď. Začať si vážiť sama seba. KONIEC domácemu full servisu. Odteraz perieš, žehlíš, varíš LEN pre seba a pre syna. Odteraz ti je fuk, či sú vyblýskané okná, odteraz si na prvom mieste TY! Pozor, nie syn, ty. Prečo nie syn? Práve preto, lebo on ťa potrebuje. Nie plačúcu, zúfalú, ale vyrovnanú. Je pochopiteľné, že teraz plačeš, zúriš, je to normálna fáza. Nerob prosím ťa také hlúposti, že mu budeš naďalej milujúcou a starostlivou manželkou aby pochopil, že mu je doma s tebou najlepšie. Nepochopí, veď to mal doteraz, len to využíval a potešenie hľadal inde. Ak bude mať záujem s tebou ostať a ty budeš ochotná mu odpustiť a nikdy viac jeho úlet nepripomínať, daj mu časovú lehotu, do kedy si ochotná vrátiť váš život späť. A nastoľ nové pravidlá, hlavne si vytvor čas pre svoje záľuby, aby neostávalo toľko času jemu. Ak nie si ochotná žiť ďalej s pocitom, že ťa podrazil, on nie je ochotný sa novej lásky vzdať, nájdi dobrého právnika a konaj rýchlo, kým bude mať mladý pán ešte pocit viny (ak ho bude mať) a bude ochotný sa v tvoj prospech vzdať toho, nad čím by o pár týždňov rozmýšľal. Želám ti veľa veľa duševných síl. Drž sa.

edita56
Autor odpoveď zmazal
adri266
27. dec 2013

@angelika0123
@helka2342 zial, nevera je momentalne nieco, co takmer *patri* do kazdeho maznelstva. Uz nejaku dobu to ani nie je negativne brane v telke ci mediach. Ten a ten politik ma mladu milenku. A manzelka je ticho, ved co moze robit...zoberte si Clintona...kazdy Hillary potom tlieskal, s akou noblesou to dokazala zvladnut...ale nikto sa nezastavoval nad tym, co vlastne Clinton spravil, a s kolkymi dalsimi to spravil, a ze ako clovek, ktory by mal byt prikladom pre inych, sa spraval tak, ako sa spraval...Zial, nevera je v dnesnej dobe ako rakovina....je vsade a pride prave vtedy, ked ju necakate 😔 😔 😔

V prvom rade, kocky, ak mate niekoho, s kym to mozete prebrat, vyplakat sa na jeho, ci jej pleci, spravte to...dostante ten smutok, stres, sklamanie zo seba...po druhe, poriadne si premyslite, co teraz....rozchod, rozvod, odluka....prihlaste sa do manzelskej poradne, cez urad prace je to zdarma...ak planujete rozvod, navstivte pravnika a rieste financne zalezitosti...aby ste neboli prekvapene....dajte si urobit testy, pripadne ziadajte partnera, nech si da spravit testy na sex. prenosne choroby...

A posledna vec, kazdy vztah sa da zachranit, ak obaja chcu....a vsetko chce svoj cas. Drzim vam prsty.

helka2342
28. dec 2013

tak on by vraj chcel nadalej žit so mnou,ale zaroven mi povedal niečo príšerne,,proste som úchyl a potrebujem sa obzerat za peknymi ženami,,no a potom to dopadne takto ako to aj dopadlo že neostane pri pozeraní,nechapem zmyšlanie chlapov je to smutne že čo si myslia o svojich manželkach,všetko sa snažíte urobit aby bol doma čo najspokojneší no on si občas odbehne trošku si len užije a potom sa vratim domov kde ma čakaju ,ked sa to prevalí poviem prepáč a už si myslí že je všetko vporiadku,lenže to tak nefunguje,zranil ma a neprestáva to boliet....na druhej strane tvrdí že s nou nespal,no tá štanda mu poslala aj fotky na inmail,ktoré si samozrejme ten smrad od nej vypytal...

angelika0123
28. dec 2013

Neviem či som kompetentná radiť, keďže som si tým tiežprešla a som o dosť staršia, ale moja rada znie. Never tomu že s ňou nespal. Mne sa to snažil ten môj nahovárať trištvrte roka že je to len kamarátka, spriaznená duša a nič okrem rozhovorov spolu nemajú. A vždy keď som sa snažila od neho dostať odpoveď len nervózne a podráždene reagoval že ho nebaví moja nedôvera a podozrievanie a že ak budem takto stále vyzvedať a nedám mu dýchať tak to urobí naozaj. Po trištvrte roku sa mi aj tak sám priznal lebo už sa to nedalo ukecať na kamarátstvo a podobné kecy a vtedy vlastne vysvitlo že spali spolu už dávno. Ale o tom som už písala. Proste neverím na nevinné kamarátsvo medzi ženou a mužom ak sa stretávajú často a tajne. Teraz ľutuje všetko čo mi spravil a búcha si hlavu o múr, ale aj keď sa snažíme náš vzťah budovať ďalej nedôvera vo mne zostáva .Veľa vecí sme si vysvetlili a povedali otvorene a ja dúfam, že už ničím takým nebudem musieť prejsť. Odpustila som ale nezabúdam a bohužiaľ budem v strehu asi do konca života, lebo milé dámy aj keď v rokoch , ktoré si nevedia inak zariadiť život ako tým že si začnú so ženatým mužom sú na svete stále. Nedávam týmto vinu iba im. V prvom rade samozrejme chlap má vedieť čo robí. On je ten kto vie že je ženatý a že niekomu ublíži. Ona milenka len využíva situáciu a chce si pre seba uchmatnúť kúsok šťastia pre seba lebo inak to asi nevie. Ak má žena 44 rokov, dve manželstvá za sebou, protialkoholické liečenie a tri deti ktoré s ňou nemajú žiadny vzťah, ´dalšie dva alebo tri vzťahy so ženatými chlapmi ktoré jej nevyšli, môže byť pre mňa iba chudera, ktorá by potrebovala poriadnu lekciu od života takú akú dala mne. Nie, nehádžem kameňom, nie som bez viny. Iste som urobila viac chýb vo vzťahu aj ja. Nie som dokonalá a aby som povedala pravdu, necítila som len bolesť zo zrady ale vinila som samú seba, že som to dopustila a že som možno mala venovať viac času sebe a spoločným záujmom s manželom, ale ono sa to občas ozaj nedá byť stále krásna usmievavá a obetavá manželka matka milenka, Nie je to ospravedlnenie, len myšlienky čo by bolo keby... .

adri266
28. dec 2013

@helka2342 mozes mu podakovat za uprimnost. Teraz vies, na com si. Proste peknymi slovami o sebe povedal, ze je k*revnik 😖 😖 😖 ,nie uchyl.
Pozri, poriadne si premysli, aky zivot ste doteraz viedli, ci to stoji za to vas vztah zachranit. Radim tu poradnu, uvidis, velmi vam to prospeje, sikovny psycholog dokaze z ludi vytiahnut veci, ktore nikomu nepovedali, a mozno budes prekvapena, co sa o manzelovi dozvies.

@angelika0123 o to vacsi chudak Tvoj manzel, ze sa dal nachytat takou chuderou, nie??? Lebo pravdu povediac, neviem, co by ma sralo viac, ci zeby sa manzel zahadzoval s nejakou supermodelkou, ci nejakou skaredou 200 kg /bez urazky/ zenou, starsou od neho o 20 rokov...

angelika0123
28. dec 2013

@adri266 neviem či som správne pochopila, ale ona nie je staršia od neho , je dokonca mladšia o rok odo mňa. A postavu má super ale krásou neovplýva .. 🙂 aspoň nejaká škodoradosť. Ale možno si to myslela všeobecne a myslím si že je to absolútne jedno. Podvod je podvod. Len možno je rozdiel, že tej mladej by stačilo dať po papuli a dala by pokoj a človeku by sa uľavilo, ale skúsená žena je prešpekulovaná a vie ako na to aby znepríjemňovala život aj ďalej.

adri266
28. dec 2013

@angelika0123 to bolo len prirovnanie, narazala som na to protialkoholicke liecenie, viacere skrachovane vztahy,a td...

angelika0123
28. dec 2013

@adri266 jasné , ja som to potom tiež pochopila , ale je to proste chudera, či chudá či tlstá . Asi som hnusná, ale rada ju mať nebudem 😀 .

adri266
28. dec 2013

@angelika0123 to je dobre, ze sa na tom mozes zasmiat 🙂 Si na dobrej ceste

jeass
2. jan 2014

ahojte, takže zistila som, že mam doma (teda už nemám 🙂 chronického neverníka, s ktorým mám aj dieťa. Podviedol ma prvý krát pred 4 rokmi. Vtedy som tomu nedokázala veriť, celý svet sa mi zrujtil, nevedela som čo bude ďalej, bola som na MD, aj pracovala. Začala som sa venovať synovi, práci, veľmi som schudla a trápila som sa stále, ale nechcela som to nikdy nikomu priznať, po 1/2 roku ,, ten neverník,, prišiel a prosil o ďalšiu šancu, tak som si povedala, že si ju zaslúži, pretože istým spôsobom som to zapríčinila aj ja, tak sa začala opäť veľká láska 🙂, no ta trvala asi rok a prišla ďalšia nevera, podvázdal ma a potom to so mnou ukončil, a moje trápenie začalo znova, znova ta bolesť, po 3 mesiacoch ho ta ,,nová,, omrzela a opäť ma prosil o odpustenie a ja hlupa som mu opäť naletela, 23.12. keď môjho milého videli s inou, čo on popiera, no dnes sa mi to potvrdilo, keď mi jedna známa povedala, že ho videli pred 3 tyždňami s inou. A on stále zapiera a zapiera a skúša na mna opäť tie svoje klamstva. Takže 4x podvedená za 4 roky a to tvdí ešte dnes že ma miluje.... A ja som mu celý čas verila, že je to tak.

jeass
2. jan 2014

@helka2342 tvoj príbeh je podobný s mojím a ja prežvam to iste čo ty, tiež mam 5 ročného syna a neviem si predstaviť čo bude ďalej po všetkom čo som s nim prežila :(.......... ja som to zistila 23.12., tak si mala rovnaké sviatky ako ja. Neviem ako dlho to bude bolieť, viem iba to, že je chyba dávať ďalšiu šancu, chronický neverníci si ju nezaslužia.
Daj vedieť ako to ďalej prežívaš, a drž sa

trinastka
2. jan 2014

@jeass
@helka2342 Dievčence ,raz okúsil,privoňal....pôjde za tým znova. Zo začiatku som si neskutočne vyčítala,všetko prebrala na seba....a presne-nejedla , "nežila"....nevnímala malú. Troska bola zo mňa. No po čase musím uznať,že si teraz poviem,ako dobre sa stalo,že sme sa rozviedli.Bo s takým chruňom aký sa ukázal,by som sa v živote nedala dokopy. Žijem pre dcérku. Bolí to síce,tá predstava nekompletnej rodiny a všetko s tým súvisiace.No nestojí za to ,zaňho sa trápiť. Treba mať pri sebe niekoho -rodinu,známach, ktorí vás držia NAD. Som rada,že ich mám. Postupne to odznieva. Aj keď pomaličky,ale ide to. A verím v to,že to pôjde ešte lepšie, keď sa ja budem mať o koho opriet. A nie si naivne myslieť,že žijem v spokojnom manželskom živote. Držím nám palce 😉

jeass
3. jan 2014
jeass
3. jan 2014

@trinastka
Ahoj, po akom čase to môže prejsť, ta bolesť, to sklamanie?? Kedy pochopím, že on už tu nie je pre mňa, ale pre inú?? Ako mám postupovať so synom, mám mu ho dávať a stretávať sa s ním, alebo mu ho nemám dať a dúfať, že tak synovi neublížim, a raz mi nepovie že môžem ja za to že nemá otca. Ak mu ho dám, ako zvládnem to vedomie, že je tam jeho nová partnerka, ktorá mi chce vziať aj syna nie iba muža, ako zvláduť vedomie, že sú spolu všetci cez víkend??? ☹ Neviem čo bude ďalej, ako mam riešiť ďalšie veci okolo rozchodu. Dnes tu chce zasa prísť a hovoriť mi tie klamstvá, ja už sa nenechám v žiadnom prípade prehovoriť, ale neviem čo bude so synom. Ako ste riešili tuto situáciu s detmi vy? Vždy to máme my ženy horšie, nie neverníci, ale my ☹.

adri266
5. jan 2014

@jeass nuz, ta bolest moze trvat aj rok, dva ☹ kym sa z toho poriadne dostanes. Najlepsie by bolo, keby si skocila na poradnu cez Urad prace, tak je to zdarma, tam Ta daju dokopy 🙂
A v prvom rade, musis si uvedomit, ze ano, naozaj to chcem uz skoncit, dala som mu tolko sanci, kolko si zasluzil. A musis si za tym rozhodnutim stat. Zacni riesit pravnika, rozchod, rozvod, majetok, dieta do starostlivosti, atd.
Ak potrebujes plakat, brnkni naj kamoske a vyplac sa jej na pleci. A potom znovu zacni zit. Chod medzi ludi, a uzivaj si slobodu. A ver mi, ze ti spravni chlapi este nevymreli. A deti? Je to to iste, ako ked skonci manzelstvo kvoli alkoholu, drogam, atd. Ber to tak. Chces, aby Tvoje dieta malo taky vzor? Aby videlo, ze otec sa mu k**vi? A ze mama je zase nestastna? Ze to je normalne v rodine, ze tatko ma kamaratky? A co Ty? Chces, aby Ta niecim nakazil? Zober si to tak, ze to su nevery, o ktorych vies. KOlko ich bolo, o ktorych nevies?
Chod do temy rodinne problemy, a tam je viac takychto tem. Skus pocitat, co spravili zienky so svojim zivotom po nevere. Uvidis, zvladnes to aj bez neho. DRzim Ti prsty.

jeass
8. jan 2014

@adri266 ... ďakujem ti za radu, niektoré v tejto chvíli zneju dosť hrozne, myslím ten rok, dva ☹, ale stále je to lepšie ako som počula, že to môže trvať až polovicu času zo vzťahu, čo by bolo až 4 roky trápenia 🙂.
No čaká ma veľký boj. Dnes tu bol, vlastne práve teraz a tvrdí mi, že ma miluje, začal tu po mne ,,skákať,, hadzať sa po mne a bozkávať ma, zasa to isté, miluje ma, ak si niekoho najdem asi zomrie, či to je to čo chcem, že ak nebudem žiť s nim, nič už pre neho nemá zmysel. Riešili sme si nový dom, mali sme tam začať žiť a rozvíjať o dalšie prírastky náš nový dom, mali sme sa zobrať v Paríži a začať znova... a toľko plánov, toľko krásných vecí... povedala som mu nie, začína mi posielať fokty domu, projekty kúplení, kuchyne, aby som vybrala ako to budeme mať, a povedala som nie ďakujem už nechcem, ale on naliehá, sype si popol na hlavu a tvrdí že ma miluje, nadáva si , že si všetko pokazil sám....

adri266
9. jan 2014

@jeass samozrejme Ti vravi to, co chces pocut. Aj ked, su chlapi, ktori po prevaleni nevery povedia, ze sa spravi hruba ciara a koniec, oni sa k tomu uz vracat nebudu, a ked sa zena nevie s tym zmierit, tak je to jej chyba.
Na druhej strane, su vztahy, ktore prekonali neveru, a teraz je ten vztah ovela lepsi ako predtym. Aj to sa da, ak to obaja chcu.
Takze teraz je vsetko na Tebe, ci to pre Teba znamena definitivny koniec, ci len potrebujes chvilu cas zmierit sa s tym, a chces sa pokusit vas vztah obnovit.....s urcitymi podmienkami z Tvojej strany....ako navsteva poradne, atd.
Nie je to lahke, to je jasne...drzim Ti prsty pri Tvojom rozhodovani sa

kveta
9. jan 2014

@jeass Nestretavaj sa s nim. Tak sa z toho dostanes vyrazne rychlejsie. Skus aj psychoterapiu na urychlenie hojenia ran. Dva roky je privela. Ja som uz po prvom polroku nezaplakala.. Ale striktne som ho nevidala a budovala si vlastny zivot.

helka2342
2. feb 2014

@jeass ....je to na prt aj pre teba,už som kecala o tom s kadekym kamoškami psychologičkou neznamymi chlapmi cez FB...A prišla som na to že su to obyčajny debili,nemyslia na rodinu ale len na sex myslia si že su slobodny a občas si vraj potrebuju prestriedat,je to skurv.chlapsky pud,blbe filmi o podvedenych porno pokec sex zoznamky všetko je nahovno...a my čo si to nezaslužime a snažiš sa aby to klapalo si to najviac odskačeme....skurveny svet

helka2342
2. feb 2014

to sa tu nedajde nikto kto to skusil a povedal by že to funguje lepšie než pred tym,že manžel si uvedomil čo mohol stratit a že je všetko ok ? u mna je to nadalej zle stale sa k tomu vraciam aj ked som povedala že budem silna a serem na neho no nejde to ....nakoniecc som zistila že s tou ženskou ma podvadza viac než rok a pol vraj chcel len skusit ešte niečo ine že ma už pomaly40 tak reku nemal si si ma brat ...že chcel len prestriedat...ach bože,no a potom ziztila že ked sa mali rozist tak si rychlo narazil ešte jednu aby lepšie zabudol na tuto,on sa do nej totiž buchol ale šlo o prachy kuroval so ženskou ktora telo ponukala za prachy,vyhovovalo mu to hoci behal za nou do nitry prachy 30e na cestu 30e na hotel a 100e za sex,požičal tej kur...5000 e ktore postupne od neho vyvabila a slubila že to splati sexom.....som na prašky so všetkeho strašne som ho milovala a dala by život za neho všetko klapalo nič nam nechybalo keby niet jeho chorej hlave...psychologička povedala že to urobil preto lebo mu bolo vraj velmi doobre pri mne....smiešne .no mne zničil život darmo hovori že ma lubi a aj lubil a žže to už nigdy neurobi,že mi kupi auto.....neverim mu,bojim sa mu verit neviem to ani len odpustit,ked sa neho pozriem vidim štetky s ktorymi to
robil....no napriek tomu ho nedokažem vyhodit a čakam na nepochopitelny zazrak

kveta
2. feb 2014

@helka2342 Ahoj, pokial si dobre pamatam, tak tu bola len jedna taka babenka, co hovorila, ze im nevera zlepsila vztah a aj to bolo po jej nevere.. Ale mozem sa mylit.