icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

ejmi25
2. apr 2014

Tvoj sa uvedomil môj nie.trápi ma to koli malej stále som dúfala že prúde a povie prepáč niečo a nič žije si svoj slobodný život je to Skoro Dva mesiace čo spolu nuesme.boli to vždy keď sa pozriem na malú ako sa učí chodiť a s radosťou sa zannou ponáhľa plačem pri každom jej pohľade ako mohol???

anatalia77
2. apr 2014

@adka2123 drzim palce,aj ja mam podobny pribeh/akurat jeho milenka bola "mamicka/,a tiez sa chytil prvej zamienky,aby sa mi votrel naspat do zivota.
Uvidim ako to bude,u nas sa to zacne naostro v septembri,dovtedy nech si uziva maminku 😀
Ja idem podat vypoved v auguste/pracujem mimo domov/. Ja vlastne davam sancu aj sebe.

anatalia77
2. apr 2014

@ejmi25 my sme spolu neboli 2 roky,rozviedli sme sa...neviem co sa uvas stalo,ale zivot je nevyspytatelny..

adka2123
2. apr 2014

@ejmi25 unás trvalo odlúčenie 3a pol mesiaca,a tiež som to prežívala rovnako,3mes.som nič nespala ani s práš.na spanie,ale teraz je ok všetko,drž sa,už len kvôli malej,držím ti palce

ejmi25
2. apr 2014

Ďakujem normálne večer ľahnem a zistím že som vlastne ani nejedla.v noci nespim bože nech to už prejde:'(

ejmi25
3. apr 2014

Práve som sa dozvedela že je s nou už od doby keď som bola tehotná vtedy som bbola na rizikovým tak chlapec evidentne nevydržal.Ako mohol byť taký h a stále to ťahajú moj

adka2123
3. apr 2014

To poznám,ja som za 3mes.zhodila 11kíl,nemohla som jesť ani piť,po celý ten čas som mala hnačky z nervov.
Nechcela by som to opäť prežiť,vieš u mňa keď ma prešla zlosť a nastala bolesť zo sklamania,najviac ma bolelo to,že to bolo s takými . . . čo nestoja človeku ani zato,aby si do nich nohy obtrel.Všetci známy sa mi čudovali,ako to zvládam a ten môj prístup?!Totiž keď som odišla vzala som si len syna a šaty,nechcela som si vziať nič čo by mi ho pripomínalo.Ale syn bol a je náš,nie len môj,a svojho otca zbožňoval.Nikdy som mu nič zlé na adresu otca nepovedala,dokonca sme si ho chudáčika podávali sem a tam,lebo do MŠ chodil v dedine,kde sme bývali s manželom.Museli sme to poriešiť,a tiež vtedajšie splátky a tak. . .Netvrdím,že to bolo ľahké,ale zvládli sme to a poučili sa,myslím obaja.Toho času som každému vravela,že on nieje zlý človek,len si našiel zlých kamarátov,ktorí ho neustále provokovali,a väčšina ľudí,ktorí ho bližšie poznajú,tiež zdieľali môj názor.Nikdy mi ani jedno zlé alebo škaredé slovo nepovedal,dokonca sa mu musím poďakovať,že ma neraz odniesol po práci domov,teda k rodičom,lebo po záverečnej už žiaden autobus nešiel,ale to len vtedy,keď mi niesol domov malého,ale ani tak nemusel.Keď som sa ho raz spýtala či tej to nebude vadiť,odpoveď bola:,,no pekne by sme vyzerali,ty si moja manželka,nie?Ak sa to niekomu nepáči,nech ide odkiaľ prišiel

adka2123
3. apr 2014

Najhoršie bolo pre mňa vtedy to,že každý deň v práci som stretla ju alebo jeho,a to za pohľadov zákazníkov,čo sledo vali každý moment,gesto.Trhalo mi srdce,keď som mala syna u seba,a videla som,že ju priviezol do práce naším autom.Ale čo už,čo sa stalo už sa neodstane.Aj všetko zlé je na niečo dobré,lebo takto si aj on uvedomil,že keď sa prestal nechať využívať šéfom a kamarátmi,začali ho ohovárať a zhadzovať,oe sa do očí dvojzmyselnými poznámkami vysmievať,ale dôležitejšie je to čo chcem janie čo chcú oni,a môj drahý prišiel na to,že tak ako na začiatku,keď ešte nič nemal,a mohol rátať len somnou,aj toho času to tak bolo.Ja som chcela a držala sa toho,že po toľkých rokoch spolu,sa vieme rozprávať ako dvaja civilizovaní ľudia,chvála Bohu tiež mal ten názor.No,ale zato tá nevera stále bolí,neprejde deň,aby som si nato nespomenula,ale stojí to zato.Teda aspoň mne.priala by som všetkým,aby sa ich problémy vyriešili ako tie naše,ale nezabudnite,vzniknutý problém treba riešiť,nie len nad ním lamentovať,no chcieť to musia dvaja nie iba jeden

kveta
4. apr 2014

@adka2123 Ty mu stale doverujes a lubis ho z celeho srdca?

adka2123
6. apr 2014

@kveta presne tak,hociako som sa tomu bránila,keď som odneho vtedy odišla,ale srdcu rozkázať nevieš.Teraz vie ,že všetky skutky majú následky,a ešte raz to okúsiť nechce.Chopil sa druhej šance,robí všetko preo,aby sme nato zabudli,je s nami doma,nikde bez nás nechodí . . .a ja som teraz tiež rada,že som nepočúvala iních ľudí,ale to čo mi šepkalo moje srdce,ale znovu tvrdím: to som ja,netvrdím,že sa takto zmeniť a oľutovať svoje činy dokáže každý.Druhú šancu dostal,lebo som videla,že fakt všeko oľutoval,a netáral do vetra,v opačnom prípade,by som ho poslala k vode.

cyculienka
5. jún 2014

Mile damy...Rada by som sa podelila o svoj pribeh s Vami a bola by som velmi rada akby mi zopar z Vas odpovedalo a dalo mi par rad do zivota nakolko som zacala citat toto forum a vidim ze su tu skusene zeny. Som mlada holka bezdetna ktora si presla uz mnohymi situaciami medzi dvomi ludmi. Momentalne som ja tou milenkou. Aby ste vedeli ako som sa k tomu dostala poviem Vam v skratke cim som si presla. Par rokou do zadu som odisla so Slovenska s cistou hlavou a stretla som tam muza ktory sa stal mojim priatelom. Boli sme spolu 2 roky a tie dva roky pri nom mi velmi otvorili oci o muzoch. Hned od zaciatku ma podvadzal so svojou byvalou a vobec sa netajil tym. Vedela by som napisat knihu co som za tie dva roky pri nom zazila. Bola som v kontakte s nou v kontakte raz sme bojovali potom sme boli 'najlepsie kamaratky' a opat boj ale nebudem pisat ake to bolo hrozne. Proste nebola som schopna ho opustit. Byvaly priatel pred tymto panom ma tiez podvadzal ale o tom som sa dozvedela az po rozchode takze to tak nebolelo. Od tohto muza som odisla tiez v zamilovanosti na kraji svojich sil kedy sa kamaratky na mna nevedeli uz pozerat. Isli sme, da sa povedat na 6 mesacnu dovolenku, s kamoskami kedy mi bolo velmi zle ale kazdy den som sa uistovala ze to bude uz len lepsie a lepsie. Aj sa tak stalo. Jedneho dna som si uvedomila ze sa citim opat fajn bez toho aby som koli nemu plakala. Ani nie po mesiaci na to kedy som sa uz citila skvele som stretla muza s ktorym sme si velmi zacali rozumiet. Nebola to laska na prvy pohlad. Bol mi akymsi sposobom sympaticky mali sme si co povedat smiali sme sa spolu spolocne zaujmi ale bol zenaty. Vedela som to len sme spolu komunikovali o vselicom. Jedneho vecera ked sa sme oslavovali s kamoskami tam bol aj on a zopar inych ludi. Popijalo sa a nejakym sposobom sa to stalo. Hoc mi vravel ze ma rad svoju rodinu hoc manzelku nelubi ale chce byt pri svojej 9 rocnej dcere a nic nechce viac so mnou. Ale mna alkohol premohol a povedala som mu: 'Ja zamilovat sa do teba? nie co si.' Zviedla som ho. Ani nebol sex prve vecery ten prisiel neskor len uzivanie si pritomnosti toho druheho v objati a rozpravani sa po veceroch a len lezani v posteli. Ani nevieme ako velmi ale velmi sme sa do seba zalubili. Taky pocit som v zivote nezazila a to som bola uz niekolko krat zblaznena a zalubena velmi hlboko. Ak toto sa da zazit len raz za zivot tak o to nechcem prist. Problem vsetky viete. Jeho manzelka o nas nevie. Je to rok co sme spolu a je to silnejsie a silnejsie kazdym dnom kazdym telefonatom ci sms spravou. No ja som velmi citliva tak ako on. Videla som ho v stavoch kedy viem ze mi neklame a mysli to so mnou uprimne. Nechce o mna prist ale na druhej strane nevie opustit rodinu pretoze jeho manzelka mu neublizuje. Nefunguje im to v manzelstve ale su spolu koli malej. Co si myslim ze nieje dovod na to byt s niekym. Viem ze je to pre mna lahsie a mnohe ma za to odsudite ale pokial to vysvetlite tomu dietatu ze ocko sice odchadza z domu ale ockom stale zostava a vzdy sa starat bude co on sa bude to viem isto tak by to nemusel byt az taky problem ved moze mat dalsich surodencov s ktorymi si moze rozumiet.Stravila som nejaky cas s jeho dcerou a velmi si ma oblubila.Napriklad aj jeho zena ma sancu si najst noveho partnera a byt stastna a rodina ich dcere moze rozrast a vsetci mozu byt stastnejsi. Nie zit v manzelstve len koli malej. Aj tak to zacne vidiet a citit velmi velmi skoro ze medzi jej rodicmi to nefunguje. Viem znie to tak zvlastne co pisem az sebecky. Ale na druhej strane zase rozmyslam ze ja nechcem byt ten dovod na rozvod. Ja nechcem aby mi to opat zivot vratil i ked si myslim ze po tom co som ja uz zazila v predchadzajucich vztahoch ma zivot len trapi. Neviem preco. Mnohe pisete ze nerob druhemu to co nechces aby robili tebe ale mne zivot len naklada. Dlhe dlhe roky. A ked stretnem konecne take normalne stastie s ktorym si rozumies normalne nie bezhlavo tak mi opat zivot brani byt stastna. Pisem sem preto lebo uz to nezvladam a neviem co robit. Momentalne som sa na neho nahnevala ze stale sa nevieme nikam pohnut a nerozpravam sa s nim. Mna pustit nechce a nieje schopny vyriesit doma situaciu. Tak Vas prosim damy dajte mi nejaku skusenu radu co robit ak vam zivot ukaze to dobre ale zaroven vam to nemoze dat na 100%. Ja nechcem uz cakat ja nie som ten typ a nechcem rozbijat rodinu nikomu. Dakujem pekny den vsetkym.

ice8
Odpoveď bola odstránená
macamac
5. jún 2014

@cyculienka keď nechceš čakať, lebo nie si ten typ a zároveň nechceš rozbíjať rodinu, tak jediné riešenie je nechať ho tak. možno, keď to ukončíš, jemu odľahne a po čase si narazí inú, alebo mu docvakne a rozhýbe sa - smerom k tebe.

áno, to čo píšeš, znie veľmi sebecky. veľmi.
a vidno, že vôbec nevieš, ako by to prežívalo jeho dieťa. jasné, ono má byť už tak dospelé, aby pochopilo, že ocko síce odchádza, ale bude sa starať 😖 pochop, že takéhoto uvažovania 9 ročné dieťa nie je schopné. a určite by to nerozdýchalo v pohode 😒

ja neviem, to dnes slobodné baby ste až také nemožné ( nechcem napísať škaredé, blbé, neschopné,...) že nemáte na iné, len stále riešiť ženatých? raz pochopte, že ony majú svoju lásku - svoju rodinu, potomkov. ak sú takí hroooozne nešťastní, nech to ukončia a s čistým štítom si začnú nový život, do ktorého môže prísť nová láska.
a nie paralelne s "nešťastným manželstvom" si narazia babu, nahodia psie oči a tá naivka im to uverí. alibisticky sa schovávajú za svoje deti a bla bla.... no komu je lepšie? on má všetko a ty nič, len pár chvíľ s ním a čakanie. čakanie na zázrak, ktorý sa v mnohých prípadoch nekoná.

ach dievča, chce to trochu sebareflexie a viac sebaúcty
nemáš na viac?

cyculienka
6. jún 2014

D

cyculienka
6. jún 2014

@macamac Dobre rano, podstata je ta ze on na mna nehadzal psie oci ako pises on pouziva tak logicke uvazovanie co sa mna tyka az to nechapem....vzdy je ku mne uprimny, nikdy mi nedava motuzy pod nos ako sa ide rozviest ani sex so mnou nechce mat len chce ma mat pri sebe byt so mnou v kontakte, rozpravat sa starat sa o mna nechce ma stratit a caka kym jeho zena si uvedomi ze im to nefunguje nechce ju ranit...on je typ cloveka taky ten spravnak chlap len sa mu stalo so mnou ze sa zamiloval hrozne moc...neviem co robit...asi som divna

svetluska82
6. jún 2014

@cyculienka no podla mna ked sa nerozhybal k rozvodu za rok, tak to asi nebude tak skoro, mozno ani nikdy. Poznam jeden taky par, kde muz podvadza svoju zenu, a on caka kedy budu deti dospele, že potom bude riesit rozvod 😠 . Nechapem, ani preco by sa tvoj mladenec rozvadzal, ked doma ma full servis a pri Tebe sa citi ako este stael zdatny samec. 😒 Sorry za vyraz, ale viem ze v case zamilovanosti to musi byt hrozne delit sa o zenateho chlapa. Uz si sa ho pytala ci sa planuej rozviest? Alebo ci svoju buducnost vidi s TEbou? Lebo ta dcera je podla mna totalna vyhovorka.

adri266
6. jún 2014

@cyculienka a staci ti, ze je uprimny k Tebe, ale k manzelke nie? Tak ako potom mozes vediet, zek TEbe je tiez uprimny? co ked svoju manzelku miluje, a ty naveky budes len taka bokovka, vyhodenie si z kopytak, dokazanie si, ze este ma na mlade pipky? A keby sa nahodou stalo, ze sa predsa len rozvedie, date sa do kopy, kde mas istotu, ze nespravi to iste tebe, co spravil terajsej manzelke? Kde mas istotu, ze on je ten pravy? myslis, ze ho to bude takisto bavit, aj ked uz nebudes zakazane ovocie?

Asi som to prehnala s tymi otazkami 😀 😀 😀

grettka
6. jún 2014

@cyculienka
zacni sa konecne k muzom spravat tak, ako chces, aby sa k tebe spravali muzi.
Tu spolahlivo funguje rovnica - co vlozis, to sa ti vrati. Prestan byt zavisla na zadanych. Pusti ho k vode. Takeho muza by som nechcela, hrozi riziko, ze sa to zopakuje, podvadza jednu, bude aj druhu.

cyculienka
7. jún 2014

@svetluska82 ,
Dakujem za nazory. Ano planuje sa rozviest a chce zit so mnou vie ze to doma nefunguje, zena mu sice neublizuje netyra ale nerozumeju si , odcudzili sa. Obaja o tom vedia a su spolu len koli malej. Poznam tu rodinu. Nema doma full servis, ani nema kluce od ich domu od urciteho casu ich jej nechal a nechce ich on zobrat naspat. My nemame sexualny hriesny vztah my si rozumieme po tej psychickej stranke velmi dobre. Nepotrebujeme orgie. Len sa doplname vo veciach ktore on predtym so svojou zenou nezazil ani ja vo svojich dlhorocnych vztahoch. Velmi je to komplikovane ani jedna so zien co som tu citala nema zazitu kvazy podobnu situaciu. Len sa mi nezdalo dost fer ked vsetky rozpravate ako sa to vrati v zivote to zle ale ja mam pocit ze mne len to zle sa stava a ked uz stretnem niekoho s kym si rozumiem skoro bez slov a mame rovnake nazory na vsetko tak mi to ten zivot opat nedovoluje. Tak kde je ta spravodlivost o ktorej vsetky hovorite?
@adri266 Aj tebe dakujem za nazor ale nemyslim si ze je to tak ako pises. Je sice neuprimny ku svojej zene ze miluje druhu ale robi to preto a snazi sa to pomalymi krokmi naviezt k rozvodu koli tomu aby jej neublizil. Je tazke opisat tuto situaciu. Vsetci co ho poznaju a co ja poznam vela ludi ho respektuju ako skveleho humanitneho cloveka s dobrym srdcom. A su to ludia ktory ho poznaju dlhe dlhe roky. Kde mam istotu ze je ten pravy?Na tuto otazku neexistuje ziadna univerzalna odpoved ale myslim si ze kazda ktora zazila to co zazivam ja s nim to co sa naozaj neda opisat je to co ma byt medzi dvomi ludmi a co ta moze aj nemusi v zivote stretnut. Obaja sme racionalne zalozeny, len ten cas kedy sme sa stretli nebol vhodny pre nas bud este alebo uz. Nikdy nevies.
@grettka Dakujem tymto sa riadim cely zivot ale ten zivot mi len prinasa takych muzov ktory si mna nezasluzili. Ja som sa vzdy oddala a co som za to v minulosti dostavala? Len rany pod pas. Ani nie som zavisla na zadanych tento pan je moj prvy v zivote zadany. Cely zivot som sa tomu branila vzdy som od nich davala ruky prec az som bola neprijemna.
Mam taku otazku na vas vsetky. Co je to podvadzanie? Rozumenie si s nikym alebo samotny sex?Dakujem

adri266
7. jún 2014

@cyculienka 😀 😀 😀 ano, v podstate to nie je nevera, kvoli tomu, ze sa lubite, a on sa chce rozviest, ale manzelku /ci TEba?/ oblbuje tym, ze ju nechce zranit. Akoze, ci jej to povie teraz, ci pred rokom, ci o rok, bude zranena rovnako, to po 1,. PO 2., ak to medzi nimi fakt nefunguje, nechapem, preco berie na nu ohlady, zamyslela si sa nad tym?
TAkze sa pozri spatne na svoje vztahy, ked TA Tvoji chlapi podvadzali. Vlastne nie, to tiez nebola nevera, lebo ich milenky im dali to, co Ty si im nedala, doplnali sa, takze nechapem, ako to, ze si sa citila zranena a ze TA to stvalo

A posledna vec, ja chapem, ze sa ludia casom odcudzia, ze si nemaju po case co povedat, atd. Ale nechapem, ako jeden podla TEba super chlap dokaze robit to, co robi Teba aj svojej rodine. TAk nie je super. A tiez nechapem Teba, ktora bola v pozicii podvedenej, ze robis to iste Ty inej zene. Je to Tvoja pomsta? Neviem.
pises, ze ziadna ina tu nie je v pozicii, v akej si Ty 😀 😀 😀 Vies, kolko takych zien je? co su milenkami dovtedy, kym muza nedonutia k rozvodu, a potom da kopaky aj im?
Ale nie, mozno u Teba to bude ine.

A uz fakt posledna vec 😀 😀 😀 Maloktory chlap podvadza kvoli tomu,z e mu chybaju orgie. JE to pre ten pocit zakazaneho, je to preto, ze doma su same povinnosti, a Ty ho polutujes, chudaka, ofukujes, mozes sa mu venovat, lebo nemas 2 deti, byt dom ci zahradu, nemusis varit, pisat domace, atd. Takze, ano, je to nevera, co robite 🙂

mamulka211
22. jún 2014

@mata25 uf Matka, ako citam o tebe tak ta obdivujem, si silna zena, lebo ja nieco chytit od muza asi mu to neodpustim.Hlavne, ked uz, aspon podla fotky usudzujem, ze si starsia, takze deti by si uz mala mat zabezpecene a ak si aj ty zabezpecena, neviem...ja by som mu uz sancu nedala

mamulka211
22. jún 2014

@cyculienka : Zlom sa neda dosiahnut dobro

miskap2111
22. jún 2014

@cyculienka nejdem ťa odsudzovať, ani ti dávať lekciu z morálky, ani apelovať na tvoje svedomie, ani ľutovať
jeho ženu a pod... Nečítala som všetky príspevky, ale poviem ti jedno - ten chlap sa nerozvedie a vo svojej podstate s ním strácaš čas. Podľa toho, ako si opísala situáciu, je jasné, že nejde o človeka, ktorý pojde "hlava- nehlava". Záleží mu na tom, aby nikomu neublížil, ale to sa jednoducho nedá. Jeho žena, pokiaľ jej o vašom vzťahu nepovie, alebo si sama niekoho nenájde, tak sa ho len tak jednoducho nevzdá- ak už pre nič iné, tak pre to dieťa. Ak raz budeš matkou, tak to rýchlo pochopíš. Ženy, ktoré majú dieťa, neodídu od mužov len preto, lebo si nerozumejú, alebo že ich vzťah vychladol. Takže ak on čaká na to, že ona "pochopí, že už to medzi nimi neklape", tak sa ešte načakáš. Si pripravená na tie roky? Na roky, kedy on bude tráviť Vianoce s rodinou a ty budeš sama, na dni, kedy bude s nimi na dovolenke, na dni, kedy sa od teba bude ponáhľať k rodine a bude to možno čoraz častejšie a častejšie? Prvý rok v takomto trojuholníku je zvyčajne pre milencov "selanka". Ale už to bude len horšie. Ver mi. Zaľúbenie prejde a zostane len holá realita. Rozíď sa ním a nájdi si takého, ktorý sa nebude o svoje srdce a seba s nikým iným deliť, len s tebou.

cyculienka
23. jún 2014

@miskap2111....dakujem uvedomujem si to coraz castejsie...tiez si to myslim uz a je to asi to jedine co mi zostava ak sa nechcem trapit...i ked on chce byt so mnou v kontakte lebo dufa ze to jeho zena ukonci noja sa budem snazit byt co najmenej a snazit sa zit svoj zivot bez neho...boli to bude boliet ale inak sa neda a ja si nechcem stavat stastie na nestasti inej osoby...este raz dakujem moc

adri266
23. jún 2014

@cyculienka on dufa, ze to jeho zena ukonci...

idem grcat... 🙄 🙄 🙄 on je co, nesvojpravny??? Ak Ta lubi, preco to neukonci on? A Ty mu stale veris?

miskap2111
23. jún 2014

@cyculienka áno bude to bolieť , a veľmi, ale po čase prebolí.. A ešte ti poradím - po rozchode nezostávaj s ním v kontakte- to by ťa bolelo ešte viac. On sa samozrejme bude ďalej o teba pokúšať, ale stále sa dostanete k tomu istému bodu, kde ste aj teraz. Treba to naozaj riešiť radikálne. Budem držať palce, aby si si našla toho pravého čo najskôr!

gabika32
8. júl 2014

Milé dámy,aj ja by som sa s Vami rada podelila o jeden príbeh.Mala som vzťah so ženatým mužom skoro dva roky.Na začiatku mi samozrejme tvrdil,že jeho manželstvo je nefunkčné,že žije so ženou ako brat so sestrou.Dieťa mi tiež zatajil,povedal mi to až po nejakej dobe s ospravedlnením,že sa bál mi to povedať,aby o mňa neprišiel.Keďže som bola zamilovaná,odpustila som mu to.Samozrejme,že som mu nebránila sa s ním stretávať.Po nejakej dobe sa odsťahoval od manželky a prenajal si menší byt.V tej dobe nám bolo spolu krásne,užívali sme si všetky voľné chvíle spolu.Po čase mi povedal,že sa už stretol s právničkou a podal žiadosť o rozvod.Ja som mu verila a nezaujímala som sa moc o to.Zdalo sa mi,že to trvá už dlho,ale stále ma uisťoval,že sa nevedia dohodnúť o starostlivosti o malom.Začali sme zháňať pozemok na stavanie,plánovali sme spolu budúcnosť.Asi pred mesiacom mi môj milý zatelefonoval,že je koniec a vracia sa späť k manželke.A ešte na mňa pritvrdil,že to nemám ďalej rozprávať,že sme boli spolu.A viete čo som spravila?Napísala som jeho manželke email,kde som jej napísala celú pravdu.Samozrejme,že ona o ničom ani netušila,dokonca môj ex jej celú dobu ako bol so mnou tvrdil,že ja mu stále vypisujem,otravujem a on mi neodpisuje.A o rozvod vôbec ani nepodal,ako mi tvrdil.S jeho manželkou sme boli potom určitú dobu v kontakte,obe vieme aké svinstvá si navymýšľal.A potom tie správy,čo mi od neho chodili typu ty sviňa,špina...a pod.Nakoniec som bola rada,že som to jeho manželke napísala,lebo spočiatku som mala výčitky...Aký máte názor na to vy?A moja rada,NIKDY SI NEZAČINAŤ SO ŽENATÝM.

macamac
18. júl 2014

@gabika32 aký mám názor?
najprv by ma zaujímalo, či ich manželstvo po prevalení sa jeho nevery aj naďalej trvá
môj názor - je mi ľúto jeho ženy, ktorá je v tom celom nevinne a zrejme si to odtrpela najviac 😒
niekedy premýšľam, či je lepšie zostať v naivnej nevedomosti ( čo oko nevidí, to srdce nebolí) a žiť si život ako "jednoducho Mária", alebo dozvedieť sa pravdu a riešiť to
ono je to iné, ak sú vo vzťahu deti....je jasné,že podľa svetskej pravdy je dobre prísť na to, že žijem s neverníkom, klamárom, ..... ale neviem, či je to VŽDY správne a hlavne spôsobom, akým sa to dozvedela dotyčná manželka...viac by som ocenila, keby sa jej priznal sám

len neviem, čo to prinieslo tebe, že si všetku tú špinu a to veľké tajomstvo prezradila jeho žene
chcela si sa mu pomstiť?
a uľavilo sa ti?
aké máš pocity?
výhry, či prehry?

maria1989
18. júl 2014

@macamac škoda sa už stala 😖 chudák manželka

gabika32
18. júl 2014

@macamac Manželstvo ďalej netrvá.S jeho manželkou som stále v kontakte.Napísala mi,že je rada,že sa to dozvedela.Zistili sme,ako nás obe neuveriteľne klamal,strápňoval jednu pred druhou.
Nemám pocit ani výhry,ani prehry.Kvôli takému človeku sa naozaj neoplatí trápiť.Len škoda,že sme s jeho manželkou na to neprišli už skôr...