Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
Taktiez nevnucujem...Len viem,co vravia muzi o svojich manzelkach,ked su s milenkami..A ak by ste to mile damy poculi a zelam vam aby sa vam nikdy nic take nestalo a aby vas muzi nikdy naozaj nikdy nepodvadzali,tak by ste si rozmysleli ci o takeho chlapa budete este stat.
shishaa ja robím v čisto mužskom kolektíve a viem čo hovoria muži o svojich manželkách aj o svojich milenkách.... 😉 a hovoria to mužom
tak ja súhlasím s borou to za eni ale viem,čo chcú baby povedať a nemyslím si,že by eni chceli nejako ublížiť.Niečo si prežili a vystríhajú pred tým aj ju,ale treba vedieť ,kedy stačí. 😉
eni- inak aj ja som troška popletená z tvojich príspevkov 😒
shiisshaa keby ti tvoj priateľ hovoril o manželke pekne,tak by si s ním nebola 🙄
no môžem s úplne vážne povedať, že keď sú chlapi medzi sebou nehovoria veľmi pekne o frajerkách..... tak ak klame o manaželke môže klamať tak isto o milenke.... ak ak klame manželke klame aj milenke..... 😀
Jasne zeny,mate pravdu🙂 😀
tak dohodnuté: ovca sa nažrala a aj vlk je celý,ide sa spať 🙂 Posledná zhasína 😀
ani,laila
aby ste neboli popletene s mojich príspevkou spresním to:
-syn sa teší keď mm nie je doma to je vtedy keď sme len my dvaja doma tak ako teraz
-manžel je so syna nervózny..ano nie je trpezlivý a niekedy mu na ňom vadia veci nad ktorými mi rozum zastáva
-ano majú pekný vsťah chodia spolu do kina, na ryby a robia spolu kopu iných činností pri ktorých syn na otca nedá dopust
eni,tak ono či Erik tak nerobí a nehovorí len kvôli tebe,aby ťa rozveselil a dal najavo,že ťa ma radšej
Eni,tak ja potom nerozumiem.Co vlastne chces riesit touto temou?Stale manzela len obhajujes a drzis sa toho, co,podla mojho nazoru,uz ani neexistuje.Je to nazor vyvodeny len z tvojho pisania.Ak ti nevadi ako sa zachoval k vlastnej rodine a ze si urobil dieta(!!!) s inou zenou, tak to nerozoberaj,nechaj to nech sa to vzerie niekam do vnutra a chodte dalej.
Shiishaa, ja viem, ze ty chces, aby sa Eni rozhodla pre rozchod....mozno by to aj bolo najlepsie...
ale co nevidis, ze Eni to nechce??!
to si prehliadla, ze pise, ze ho ma stale rada? hned ako som si to precitala, urobila som prrrrr a prestala
som ju povzbudzovat k radikalnemu rieseniu.
k niecomu takemu musi dospiet kazdy sam.
Ved vravim, ked ho ma stale rada tak nech sa v tom nerype a nerozobera to.Nech to necha odplavat,takto si sama sebe viac ublizuje.Ked to chce prechodit,nech to prechodi.Ale takto je to podla mna este horsie.Ale,kazdy si je sam strojcom svojho stastia.
Shiishaa, ved ano, aj ti davam za pravdu,ale......ty nechapes, ze ju to boli???? 😒
Prave preto by si nemala ublizovat este viac...
ahojte ja sa tiez snazim zabudnut na neveru svojho priatela,aj ked stej neveri sa narodilo dieta,byvame v jednom meste a denno denne stretavam tu flndru.zabudnut sa da no odpustit nikdy
k zakladatelke temy:
enilora (1 dieťa) - 24. máj 2009 o 13:48
Ahojte moj problém je o tom že 4roky mám priatela je nám spolu fajn...s manželom si nerozumieme stále sa hádame sme celkom rozdielny vo všetkom čo len existuje,hoci nepije,nefajčí ,zarába no ako manžel za vela nestojí nedá sa s ním o ničo porozprávať je akoby ešte stále decko všetko mu treba povedať 5x kým pochopí čo chcem,už mu hovorím len to najnutnešie .Nikdy sa ma pred ostatnými nezastal keď som to potrebovala a ani pred svokrou..hoci by som velmi rada bola spokojná verná manželka nedá sa to.Priatel je slobodný bezdetný a má moje dieťa rád hoci ho videl len na foto velmi mi rozumie a máme kopu spoločného.Možno sa pýtate prečo sa nerozvediem...no preto lebo manžela lutujem..presne tak on je dosť nesamostatný a neviem si predstaviť čo by robil sám nezveličujem on nie je schopný nič vybaviť aj jeho záležitosti boli vždy na mojich pleciach a mňa už nebaví mať akoby 2 deti.Aj ja chcem vo svojom partnerovi cítiť oporu..Čo s tým????
aj ked vidim, ze uz je to neaktualne... ale, nemozem spavat po nociach, tak surfujem 😎 a nedalo mi to... tak ona ma 4roky priatela a je jej s nim fajn, a stazuje sa ze aj manzel si nasiel priatelku 😀 😀
risskaa, verim ti ze ti je hrozne... aj ked ja to prislovie poznam opacne : odpustit sa da, ale nezabudnes nikdy 😉 ale ty mas dovod si to obratit 😉
klaudia, nevies ak to je.......vyznieva to inak, ale clovek musi do toho viac vidiet, aby pochopil........uz je to riadne neaktualne
Ahojte,ja som v ulohe milenky,moje manzelsto cca9rocne upada uz nejaky cas a manzel mal stale kamaratov,automaty a alkohol radsej ako rodinu(mame spolu dve deticky).Tak uz cca 2 roky mam vztah niekde inde,ktory sa vyvijal pomali a dost dlho-obaja sme boli prekvapeny,ze si tak rozumieme a nakoniec sa vsetko samo vivinulo...On je zenaty a ma male dieta a teraz ho mam i ja s nim,stale sa stretavame a ani jednomu to vo vztahu nevyslo a je to len horsie a horsie,da sa povedat,ze nase deti spolu vyrastaju a mi sa stretavame ako to len ide.Len uz dufam ze si svoje vztahy uz coskoro poriesime a uvidime ako to cele dopadne.Nieco nas roky navzajom pritahovalo a nakoniec sme obaja podlahli ani nevieme ako...Tym chcem povedat ze sa stava vsetko-Ludia sa lubia a pritom nemozu byt spolu,to boli... Som rada ,ze mozem sa zverit zo svojim tajomstom a uz ho v sebe nemusim tak dlho dusit,len ma neodsuzujte,viem ze to nieje spravne ale neviem to riesit inak ani ja ,ani on stale nas nieco k sebe taha.Ahojte. 😨
janinka - toto radsej ani necitam....ked sem niekto napise ze som jeho milenka a on ma male dieta a my chudaci nemozeme byt spolu
moj ex ma opustil v tehotenstve (planovanom) prave kvoli milenke....totalne mu preplo...a to bolo vymodlene a vytuzene dieta....takze viem ako to z tej druhej strany.....v tomto asi podporu u mna osobne nenajdes...vam obom je uplne jedno, co robite...hladite len na seba.
on si bezostysne podvadza zenu a dieta a ty sa staras len a len o seba. tolko moj nazor, pacit sa ti asi nebude.
no vidim, ze aj ty mas dieta...a on si pendluje medzi 2 detmi a rodinkami a tvari sa doma, ze vsetko je ok...uzasne fakt
Ja janinku trocha chapem. Niekedy sa proste stava, ze sa dvaja o seba potkynaju roky, su priatelmi, niekedy rodinnymi, a zrazu zistia, ze sa lubia, a ze to iskri. Hoci uz maju trebars kazdy svoju rodinu alebo partnera. Ludia sa lubia a pritom nemozu byt spolu. Pretoze rodina je prednejsia. Ci uz to s partnerom klape viac alebo menej. A nemusia spolu ani spavat, pretoze su rozumni alebo proste nechcu partnera podvadzat. Pretoze si uvedomuju, ze ked pridu city, rozum niekedy ostava stranou.... tak sa to snazia racionalne zvladnut, ako priatelia. Mozno je takychto pripadov viac, mozno to casom, pri velkych krizach aj tak skonci neverou, neviem. Chcem tym len povedat, ze srdcu niekedy ozaj nerozkazes, a nie kazda milenka musi byt zakonite k+++a, alebo hlupa mlada pipka. Viem si predstavit situaciu, v ktorej dvaja zadani dlhorocni priatelia prezivaju vaznu krizu svojho vlastneho vztahu, a pomaly si uvedomuju, ze ich vztah bol omyl, pripadne to proste po rokoch prestalo fungovat (ludia sa vyvijaju a mozno len kazdy nabral iny smer v zivote), a zaroven zistia, ze su si navzajom ako priatelia velmi blizki, a ze vlastne cele roky prehliadali to, ako by sa k sebe hodili, a ze to casom zacne proste iskrit a bum....
Ja to neviem pochopiť. Keby som ja "pokukovala" po nejakom chlapovi a on po mne a zistila by som, že je ženatý a nedajbože má aj malé detičky, tak by som urobila pekne-krásne čelom vzad a u mňa by skončil. 😠 Nedakázala by som nikomu rozbiť rodinu. 😒 A taký chlap, ktorý opustí manželku a malé deti nebude stáť za veľa. Asi by som sa potom bála, že to urobí aj mne. 😨
Atinka, nemusela by si to "zistit", celu dobu by si to vedela - chcela som nacrtnut pripad dlhorocnych priatelov, ked po rokoch obaja proste zistia, ze ich vztah sa pomaly ale iste vyvinul do lasky. A obaja s tym mozu bojovat, urobit ako hovoris celom vzad, bez toho aby sa medzi nimi nieco stalo, pretoze ani jeden z nich nechce nikomu rozbit rodinu alebo byt podvodnikom. Ale tie city tu proste ostanu, uz sa na seba nebudu moct pozerat tymi istymi ocami... a potom raz moze prist vacsia kriza... a uz je z nej milenka a z neho milenec a vsetci ich odsudzuju. Ono ale malokedy je vina len na jednej strane...
pivunka -Myslím, že takéto vzťahy sú trochu iná kategória.Áno, máš pravdu, môže sa to aj takto vyvinúť. Ja som však mala na mysli vzťahy typu, že sa stretnú dvaja neznámi a dajú sa dokopy. Väčšinou sú to mladšie, bezdetné ženy a "odlákajú" muža ich rodinám. Tak toto by som fakt nedokázala urobiť. ☹
zdravim a aj ked zvycajne prispievam pod inym nickom koli anonymite radsej takto:((takze ono nie vzdy milenky su tie najvacsie k...vy...tiez som mala vztah zo zenatym muzom priznavam....ALE..on bol TEN ktrory dobijal par rokov kym ma zlomil,on bol TEN ktory sa snazil o moju lasku az som nakoniec podlahla..ked sa zenil mal 18...ked sme sa spoznali tiez som mala 18 ale do mojich 21 r som ignorovala,az som sa namotala...a skoro 3 roky to bolo len o 1nom,ako ma miluje atd...dokonca ked sme sa stretli vsetci 3ja povedal svojej zene ze ma miluje ale snou ostava koli malemu..tiez som myslela ze sa ruti svet akceptovala,rozisla sa snim.. 😔 momentalne som vydata,32r zrela zena.milujem svojho manzela mame syna a uz by som nemenila
Môj názor na tieto veci je taký, že ťažko posudzovať a odsudzovať kohokoľvek. Neviem...no ja by som asi nevinila iba "milenku", čo "odláka" muža....to je najjednoduchšie... vždy na to treba dvoch. A ako "odlákať"? To je hlúposť. Mňa by mohol lákať kto chce, keď raz viem kam a ku komu patrím - neexistuje. A tak je to aj s chlapmi podľa mňa. Ak sa nechal "odlákať", vie prečo... Vždy toto všetko stojí na dvoch..... 😉
Čaute baby, všetky milenky či manželky. Som jedna z podvedených manželiek. Neviem čo narozprával manžel milenke o mne, ale určite to neboli pekné veci. Nepátrala som po milenke, hoci by som veľmi rada vedela o nej. Ale to asi každá manželka, by chcela poznať svoju súperku. Vždy sú na vine obaja. Niekto viac niekto menej. Mňa manžel podviedol po 25 rokoch manželstva. Znamenalo to pre mňa úplné rozvrátenie rodiny, sklamanie a bolesť, ktorú milenka nezažila. Tá s ním len sexovala, kupovala mu drahé parfémy, zaplatili si drahý podnájom, kde sa schádzali a klamali navzájom. Ani jeden ani druhý si nepovedali pravdu o tom ako ubližujú iným. Klapky na očiach a uživajme si. Rozprávajme si aký bol pre nás život bez korenia kým sme sa nepoznali. Neobviňujem len milenku, ale aj manžela. Ale chlapi sú slabosi a je im pohodlné doma mať fool servis a užívať si pomimo, ale milenka je poväčšine žena, ktorá je zaslepená, a nevie sa vžiť do postavenia manželky/ v prežívaní/. Stavia si "lásku" na bolesti inej. Šťastie si milenky nemôžete ukradnúť, to si musíte samé vybudovať. To nešťastie čo ste spôsobili rodinám vás dostane, vždy je to tak, či chceme či nie. A keď vám ženáč zatrúbi na odchod a rozchod, návrat k manželke, dajte mu pokoj a nebombardujte ho smskami ani prosbami. Už sa k vám nevráti a ak bude znova chcieť byť neverný už nie s vami.
Neviem co by som tak mohla povedat pripadne milenke mojho manzela. Ze co? Ze ho ma nechat na pokoji? On je nesvojpravny? S nim by som to riesila, lebo on ma zavazky voci nasmu dietatu aj mne, ale na diskusiu s nejakym jeho matracom by som sa neznizila. Ona mi nikdy nic neslubovala, partner ano, takze by so to riesila s nim. A mozno ani nie, lebo by mi asi z neho bolo na grc a nechcela by som ho spat.

bora - ja jej nic nevnucujem... pisala som svoju skusenost...je to jej zivot. a zelam eni, aby ju uz nikdy jej muz nepodviedol a bolo im spolu dobre a to myslim uprimne.
eni - a este nehnevaj sa, ale zaraza ma ako si tu pisala, ze manzel ma pekny vztah so synom a v druhej teme pises, ze manzel je z neho nervozny a syn na druhej strane, je rad, ze otec je prec a netesi sa na jeho navrat domov... tot moj skromny postreh