icon

Podvod na bazoši

lusy2011
15. mar 2017

Ahojte chcela by som Vas aspon takto upozornit na podvodnicku na ktoru som natrafila nedavno predavala cestovnu postielku kedze slo o 25 e n.a. policii nevedia s tym nic urobit peniaze dostala na ucet
SK6202000000001353700373 aspon takto cislo uctu ostatne ma vsetko falosne pripadne akby sa niekto nasiel kto posielaltiez na tento ucet nech pise. . .

jitu2
30. jún 2018

podobna aktualna skusenost
SK3431000000003470196101

tomi16
5. sep 2018

@lusy2011 POZOR PODVODNIK NA BAZOSI NADALEJ URADUJE.. NECHAVA SI POSIELAT PENIAZE NA ROZNE CISLA UCTU. VYSTUPUJE POD ROZNYMI MENAMI , MAILOVE SCHRANKY RUSI... VELA ZIEN NALETELO.. VELMI DOBRE ZAROBI , KED SA TAKTO NECHAVAME NACHYTAT, Pise napr. z adries : tropikal@centrum.sk
katkamatka@centrum.sk
havak@centrum.sk
perena@centrum.sk
prudaja@centrum.sk
basloka@centrum.sk
losian@centrum.sk
peklina@centrum.sk
kladafa@centrum.sk
sosola@centrum.sk
momela@centrum.sk
takaca@centrum.sk
aedajte sa nachytat, nikomu neposielajte peniaze do predu na ucet... Je podane trestne oznamenie od viacerích ludi..

tomi16
5. sep 2018

@kubkovamama trestne oznamenie som podala, a tiez viacero zien, s ktorými som komunikovala... malo by sa to nazbierat a malo by to ako hromadne trestne znamenie, pokial to eviduje policia v databaze. Nad 266 eur ho mozu hajzla riesit.

tomi16
5. sep 2018

@jitu2 Budem na tohto hajzlika upozornovat nadalej:
POZOR PODVODNIK NA BAZOSI NADALEJ URADUJE.. NECHAVA SI POSIELAT PENIAZE NA ROZNE CISLA UCTU. VYSTUPUJE POD ROZNYMI MENAMI , MAILOVE SCHRANKY RUSI... VELA ZIEN NALETELO.. VELMI DOBRE ZAROBI , KED SA TAKTO NECHAVAME NACHYTAT, Pise napr. z adries : tropikal@centrum.sk
katkamatka@centrum.sk
havak@centrum.sk
perena@centrum.sk
prudaja@centrum.sk
basloka@centrum.sk
losian@centrum.sk
peklina@centrum.sk
kladafa@centrum.sk
sosola@centrum.sk
momela@centrum.sk
takaca@centrum.sk
Nedajte sa zienky nachytat, nikomu neposielajte peniaze dopredu na ucet... zda sa ze sa smeje do ksichtu a inkasuje pekne peniaze... Je podane trestne oznamenie od viacerích ludi .... je to na trestny cin, no ci policia koná " ?

tomi16
5. sep 2018

@luckaxy to je stale ten isty... patram a podla vyjadreni viacerích oklamaních zien ma rovnaku komunikaciu. Vacsinou ma adresu zriadenu na Centrum.sk

weronickaxx
5. sep 2018

Aj ja som podala trestne oznamenie za 50€

pravnyporadca
Autor odpoveď zmazal
pravnyporadca
Autor odpoveď zmazal
mircalla
19. sep 2018

Treba upozornit admina bazosu, reaguju dost rychlo

tomi16
19. sep 2018

@mircalla lenze on si aj na bazosi meni mena a telefonne cisla. Aj ty si mala s nim mailovu komunikaciu z @centrum?

mircalla
19. sep 2018

@tomi16 Nie nemala

pravnyporadca
20. sep 2018

@mircalla
@tomi16
Ma niekto odtiaľ s tym Tiborom Hirkom skúsenosť ?

tomi16
20. sep 2018

@zuzicka1205 pozri kolko zien bolo klamaných v teme "Okradnutí na bazoši "

tomi16
20. sep 2018

@ermi6 ako ti to dopadlo? vyriesilo sa nieco? vratila ti peniaze? alebo ju políca nasla?

tomi16
20. sep 2018

@adka0830 uz niekto pisal nejakej televizii ?

tomi16
21. sep 2018

@nika2212 Super.... mozno to nie je tá co oklama mna ale aspon male zadost ucinenie.. isto ich beha viac po svete ... a okrada ludi ale aspon jednu vypatrali.. v tom clanku sa pise o konzuole,.. aj mne ju chcela predat, no ci to je ona neviem.
ale tesim sa
dakujem

mary_63
2. okt 2018

Ludia, prosim vas o pomoc
Tiez ma okradli na bazosi a nie o malu ciastku (1020€) - 3 mobilne telefony
Pani sa predstavila ako Lukacova, a ze pracuje pre alzu. Predavala telefony, ktore vraj boli urcene pre zamestnancov ale oni si ich neprebrali tak ich teraz rozpredavaju. Poslala ma do Martina do Alzy, kde mi ich vraj daju. Samozrejme pred prichodom som jej volala, telefon uz mala vypnuty, tak som uz zacala tusit ze je to podvod.
Bol to ucet cislo SK0611000000002934484554
Nema niekto skusenost s touto podvodnickou ?
V diskusiach som nasla, vraj pyta od ludi kody na bazosi a potom si na nich zaklada inzeraty. Cize aj identitu ma pokažde inu.

Ak vie niekto nieco viac o nej prosim kontaktujte ma. Dakujem

tomi16
15. okt 2018

@mary_63 cod podat trestne na policiu , okamzite, uved komunikaciu telefon a podla cisla uctu musia ihned kontaktovat banku, ktora spravuje jej ucet.

tomi16
15. okt 2018

@tomi16 a tiez upozorni administratora bazosa. nech ti dohlada kontakty na zaklade inzeratu ktorý mas od nej

mary_63
15. okt 2018

@tomi16 na policii som bola aj v banke, vraj nemaju kompetencie "zamrazit" tie peniaze. A kedze to bolo z Tatra banky do tatra banky tak transakcia prebehla ihned.
Podala som ziadost na vratenie penazi, ale to pochybujem že vrátia.
Policia zatial ani nic nezistila ani nemám ani pocit zeby nieco pre to robila. Takze asi tak :/

tomi16
16. okt 2018

@mary_63 no mozu vratit len na zaklade ak ich dotycna vrati.. oni ju do 7 dni vyzvu.. . Zaplatis 15 eur za ziadost ci nie ? &ale cho podat normalne trestne , Banka musi dat meno policii, urguj to , pytaj sa.. na to

tomi16
9. jan 2019

Ahojte, je tu este nejaka obed podvodnika na bazosi z Popradu, alebo okolia Popradu ? policia ho vypatrala, aj obvinila..no potebujem zistit este niekho koho okradli, kto ste poslali peniaze na ucet a tovar nepriesiel... a ide to na súd. Ozvite sa mi prosim do spravy

dopolbokaodrata
9. jan 2019

Baby ako to tu čítam, normalne nechápem tú vašu dovercivost. Alebo je to naivita, hlúposť, neviem posúdiť, ale každopádne keď máte 200-300€ na nejakú použitú vec to už neprihodite 10e na cestu a nejdete si po to osobne, hlavne ak je to drahá vec ktorú si treba pozrieť? Ja keď som tak kupovala, našla som si to v okolí kde si to bolo možné prevziať. Keď som predávala taktiež som umožnila len osobný odber aby si to človek prišiel pozrieť, vyskúšať. A bolo to oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie ako poslať prachy cudziemu človeku a dúfať ze vám pošle tovar. Naposledy som sa popalila na bazosi nedávno, dala som si to poslať poštou a bolo to 6e na ktoré síce nie som odkázaná, ale tak ma baba dožrala že som ich dostala naspäť lebo si nenechám skákať po hlave. Skúste nabudúce zapojiť zdravý sedliacky rozum a nebudete musieť riešiť takéto nepríjemnosti.

tomi16
10. jan 2019

@dopolbokaodrata mas uplnu pravdu. Dovercivost, pretoze asi viacere tak zmýslame, ze ak ja nikomu nic zle tak verim ze ani mne.. ale uz su viacere ponaucene ! Mna mrzi ze sa dali niektore zienky okradnut o fakt riadne sumy... a preto vystriham pred platením vopred.

janulienka245
5. mar 2019

Ahojte, píšem v prípade že bol minuly týždeň ešte niekto okradnuty na bazosi...osoba predávala stokke doplnky a kabelku...pridávam jej čislo učtu a email vikislamkova2104@gmail.com SK26 1111 0000 0015 4380 4018....tipujem, že niesom jediná, ktorú okradla

tomi16
5. mar 2019

@janulienka245 podaj trestne.. podvodník je v setrení. Este do 1.4. mozu ludia podávať trestne... ja som bola vyzvaná z Okresného uradu - pristupkového.

brhlovic
Autor odpoveď zmazal
janulienka245
7. mar 2019

@tomi16 ale ja som bola zjavne podvedena inou osobou ako vy....

tomi16
7. mar 2019

@janulienka245 to je možne, myslim, že ich bude viac takých , čo príšli na to ako obtiahnúť . Skús kontaktovať administratora gmailu, ten by ti mohool napísať kto je zaregistrovaný pod týmto mailom , prípadne ho upozorni , že zneuziva gmailovu adresu z ktorej kontaktuje a okrada.. mozno sa tým nieco rozbehne. Ja som rozbehla..