Podvod na bazoši
Ahojte chcela by som Vas aspon takto upozornit na podvodnicku na ktoru som natrafila nedavno predavala cestovnu postielku kedze slo o 25 e n.a. policii nevedia s tym nic urobit peniaze dostala na ucet
SK6202000000001353700373 aspon takto cislo uctu ostatne ma vsetko falosne pripadne akby sa niekto nasiel kto posielaltiez na tento ucet nech pise. . .
@janulienka245 prosim tych ktori boli podvedeny pod tymto cislom uctu aby sa mi ozvali
@janulienka245 banka ti isto nevrati... banka vyzve za poplatok 15 eur korý ty zaplatis druhu banku aby vyzvall a podvodníka nech vrati peniaze. A ten nevrati a anioi teb banka. jedine co mozes urobit, vziat mailovu komunikaciu a ist podat trestne na obvodne odelenie PZ v tvojom meste... ja uz som tým presla, ak chces napísem ti . Inak podvodnicka má viacero uctov v roznych bankach a takto klame... takze moze to byt ta ista, aelbo ich moze byt aj viac
baby ozvite sa kto bol okradnutý a poslal peniaze na c.u. podvodnika SK 26 1111 0000 4380 4018 , je to v rieseni
Dievcata chcela by som vas upozornit na jednu podvodnicku z bazosa. Kupovala som original hru na ps4,na dobierku mi to poslala a po otvoreni som zistila,ze tam je obycajne cd. Je z Michaloviec, vola sa Nikola Majerova, Uzhorodska 22, Michalovce. Email: lorias111@gmail.com . Dajte si na nu pozor. Bolo to 18,- eur a peniaze uz neuvidim.
Pridavam moju skúsenosť,prvykrat sa mi stalo,mila pani z Detvy na pohlad...mail jancekovaevka predava knihy,potom sa uz neozve.po volani na tc sa tvári,ze o nicom nevie,pozor na ňu,nič od nej nekupujte.

@tomi16 tak pre zatial som bola v banke...uvidim co to spravi...ak mi nevrati peniaze tak banka poskytne udaje aby som mohla podat tresne oznamenie....ale urcite to tak nenecham...teraz som si uz viac ako ista, ze to ta osoba nespravila prvykrat...