icon

Pohodlné topánky k šatám

lienka175
1. apr 2023

Prosím o radu, pracujem ako učiteľka, často chodím do práce v šatách, sukni a nutne k tomu potrebujem topánky. Problém ale je, že po vážnej chorobe mám poškodenú citlivosť v pravej nohe a navyše sa mi chodidlo začína vykrivovať. Z toho dôvodu potrebujem topánky s hrubšou, ale mäkkou podrážkou, aby sa prispôsobila chodidlu, ale zároveň tlmila nárazy... keď stúpim na akýkoľvek kamienok, idem od bolesti vyskočiť z kože. Pri teniskách som objavila skechers s pamäťovou penou a tie sú fajn, ale čo pri spoločenských topánkach? Už som bezradná

ninusa221
•
1. apr 2023

@lienka175 skús pozrieť mokasiny.

siimonella
•
1. apr 2023

@lienka175 podľa mňa niečo ako baleríny s hrubsou podrážkou, býva aj penová vystelka

melanta
•
1. apr 2023

Skús pozrieť značku Rieker. To je podľa mňa taká zdravotnícka značka topánok.

uglybetty1234
•
1. apr 2023

Ortopwdicke vlozky do topanok?

janinah
•
1. apr 2023

Pozri v zdrav.potrebách,určite nájdeš niečo vhodné,nie su tam len biele šupky pre sestričky

prasiatko30
•
1. apr 2023

V dnesnej dobe? - tenisky, akekolvek, take aby ti dobre sadli a pripadnedat donich vlozky urobene na mieru. Nikto sa nebude pozastavovat nad tym, ze preco mas tenisky ku satam ked to trochu sklbis tak to bude pekna kombinacia

buberova
•
1. apr 2023

@prasiatko30 ten druhý obrázok je podľa mňa poriadne odveci. Akoby 3 úplne rozdielne outfity dané do jedného.

Tiež som spokojná s rieker antistress ale neviem či to bude pre teba dosť mäkké

prasiatko30
•
1. apr 2023

@buberova vtip je v tom, ze ked to vies nosit tak je to super skombinovane. Ale na to treba odvahu aby si vedela taky outfit obhajit😉

jaskolka
•
1. apr 2023

Ja nosím Rieker topánky, aj elegantne sú veľmi pohodlné, mäkké, príjemné. Tenisky k sukni a šatám su podľa mňa úplná hrôza, pokazí to celý dojem, a môže to byť neviem ako super skombinované, pre mňa je to katastrofa.

oslo1
•
1. apr 2023

Za mna styl Mary Jane. Ja mam tieto, alebo I'm podobne, kupovane minuly rok.
https://www.clarks.co.uk/c/Hope-Henley/p/26137185

buberova
•
1. apr 2023

@prasiatko30 a tá pani na obrázku to vie nosiť a je to super skombinované? Ja ti nevím Karle, asi som už stará

srferreira
•
1. apr 2023

Kludne aj tenisky. Ja som so naposledy taketo kupila. Su ako papucky. A aj v blede take mam.

prasiatko30
•
1. apr 2023

@buberova mne sa ti to omnoho viac paci ked chodia aj 50+ mladistvo oblecene a smrncovne ako ked chodia v kostymoch tip angela merkel. Btw vobec nebolo cielom mojho prispevku diskutovat ci outfit tejto influencerky sa paci alebo nepaci ale poukazat na to ze v dnesnej dobe aj vyslovene elegantne/fiesta kusky sa daju nosit s teniskami a vlastne pouzivat ich ako kazdodenne pracovne kusky - proste ten kod sukna/saty automaticky lodicky/cizmy je uz davno pasé

anicka176
•
1. apr 2023

Kvalitné mokasíny, espadrilky na platforme

dagmarovita
•
1. apr 2023

@buberova veru vobec jej neladia

lienka175
autor
•
1. apr 2023

Ďakujem za všetky rady, tenisky si môžem dať k šatám bežné do práce, ale k elegantným šatám do maturitnej komisie určite nie. Idem pozrieť ten Rieker

roja01
•
1. apr 2023

V lekarnach casto maju vystavenu pohodlnu obuv. Prave dnes som pozerala. Vo vnutri sa mozu nosit sandale prave z tychto, na pohodlnu obuv specializovanych predajni.

stanulienkat
•
1. apr 2023

@prasiatko30 ta babka v tom outfite s teniskami- je dosť nevkusné.

simca06022011
•
1. apr 2023

Ecco Bella... rôzne farby, podobne mam v čiernom už 12 rokov, nesmrteľné a perfektne na problémy s nohami. Treba skúsiť. Tenisky pri problémoch s chodidlami ja napr.vobec nemôžem, to na chvíľu, na šport, nie na cely deň.
S sú aj Echo vložky "ortopedické"makkucke kožené. Ako ceny majú dost... ale vydržia. Jedine tie "chlpate" koze, farbené atď nemám dobre skúsenosti.

lienka175
autor
•
1. apr 2023

idem tieto skúsiť

mk1111111111
•
1. apr 2023

Kozeneboticky.cz
skus, biele perforovane kozene baleriny sa volaju, neviem prodat link. Pekne, k satam idealne, nmozno maju aj nejake ine modely

mk1111111111
•
1. apr 2023

Aj znacka Tamaris ma take

kp7333
•
1. apr 2023

Rieker alebo Bata comfit mava pohodlne baleriny aj na hrubsej podrazke.

zuzkapap
•
1. apr 2023

Rieker ma ozaj super pohodlnu obuv ja si na to potrpim, moje nohy neznesu nič tvrde 😅 akože veľa sú aj škaredé modely také pre staré babky, ale nájdu sa tam aj moderné kusky 😁

sofia1
•
5. jún 2024

@srferreira prosím.aka to je značka?