Pohreb po výbere mandlí
☹ včera o 14,00 pochovávali v Komárne rodičia svoju 7 ročnú prváčku Vikinku po výbere mandlí . Som z toho nesmierne smutná , obzvlášť preto,lebo to bolo dieťa a preto , lebo výber mandlí by už mali robiť lekári zo zavretými očami. Sestra bola na pohrebe, veru musela ísť von ,lebo jej prišlo zle. Bola to spolužiačka jej dcérky. Dôvod je zatiaľ neznámy, hoci kolujú rôzne fámy ,neviem či ich sem môžem písať, ale bolo to ZDRAVÉ a veselé dievčatko .Neviem si predstaviť,ako môže dojsť k takejto tragédií. Bolo a malo to byť ich jediné dieťa. Otecko toho dievčatka , dostal po tom infarkt . Ale prežil. Veď pochovať svoje dieťa na deň detí -namiesto ísť s ňou do parku -Myslím že nás to bolí všetkých, čo o tom vieme. Nebo ráno plakalo pre ňu.
to je strašné ☹ keďže som človek z oper.sály,tak ja si viem predstaviť čo všetko sa môže stať aj pri jednoduchej operácii 😒 každá operácia a každá celková anestézia je riziko 😒 a vôbec nemusí ísť o chybu zdravotníkov,aj keď toto asi každého hneď napadne ☹ rodičia sa príčinu dozvedia,čo im ale dieťa nevráti 😒 modlím sa za ňu,v nebi pribudol jeden anjelik ☹
tak ja pevne verím ze rodicia sa budu z nemocnicou sudit a vyzhraju to uz koli tomu dietatku ze to nenechaju tak aby sa to ututlalo je to strasne uprimnu sustrast poznam taktiez obdobny pripad pohreb je v pondelok taktiez sa jednalo o rutinnu operaciu starsej pani nuz niekedy rutinnA OPERACIA koncí pohrebom ☹ obrovska tragedia
@janinah ,áno, ak vidíš do toho,vieš čo všetko sa môže stať ,ale keď ide o zdravé malé dieťa, človek by chcel hneď obviniť lekára. Možno máš pravdu ,ale to dievčatko údajne vykrvácalo. No ešte nie je konečná verzia potvrdená od mamičky. Ona to už ale určite vie.Len sme sa zatiaľ nechceli pýtať ,má toho dosť. ☹ ale nech je to hocičo, ako vravíš ,nikdy im to dcérku nevráti. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@halienka zatiaľ je tá verzia oficiálna, že vykrvácala . Ale z KN ju brali hneď do BA ,lebo už počas operácie nastali problémy. Ale zatiaľ presne nevieme, ale určite to bude niekedy v správach,lebo to má aj reportérka. Tých verzií bolo ale viac. Ktorá bude pravdivá, uvidíme. Ja sama mám 2 deti a......., je to hrozne smutné čo sa stalo... ☹
@katecameron Ano,matka je rozhodnutá bojovať a nenechať to ututlať . Bolo to veselé a úplne zdravé divčatko , ktoré sa tešilo ešte aj zo slnka . Dúfam,že sa dopátrajú pravdy !!!
@erika71 tak jej prajem vela vela síl aby to dotiahla dokonca lebo v tomto poondiatom state sa pravdy len tak nedovolas ale treba bojovat este raz veeeeeeeela veeeeela síl
ahoj,v októbri písali, že lekári spochybili hneď dvakrát ☹ . Vraj predoperačné vyšetrenie bolo robené 3 mesiace pred zákrokom 😒 a druhá chyba vraj bola že neskoro a nedostatočne reagovali na vzniknuté komplikácie 😠 . Okrem trestu im hrozila pokuta 10 000 eur . Nemocnica chybu brala na vedomie ale konkrétne sa nevyjadrili k veci. Odvtedy som o tom nepočula , že čo je verdikt. Podľa mňa je to na súde, lebo rodičia boli rozhodnutí to riešiť súdnou cestou. A to potom ešte chvíľu asi potrvá.

@erika71 bože to je hrozné ☹ ☹ ☹ nevieš čo sa stalo? Aj my máme jedinú dcérku, asi by som sa zbláznila... ☹