Pôjdete voliť a koho?
Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.
Zaujímavé. Ja mam koho voliť, posledných trojo volieb volím rovnakú stranu a som s jej prácou spokojná. Zo zásady nevolim zlodejskych socanov (a je mi fuk, či sa volajú Smer alebo PS), nackov a neminam hlas na strany, ktoré sa do parlamentu nemajú šancu dostať.
@larovnik 😨 Pokial bol zupanom neurobil poriadok s nikym, preco si myslite ze teraz by to bolo ine?
@weisovameggy4444 Príde ti normálne a slušne keď člen tej tvojej obľúbenej strany hádže kamene do ženy s deťmi? (konkrétne muslimky - len pre šatku,,, do panny Márie by si to asi tiež dovolili ak by dnes žila 😢). A k tomu manžel tej ženy pracuje (žiaden parazit) , ničím im nikdy neublížili..! Nemal na to ten politik právo, ani štátne a ani morálne.
Takýchto volis. Hanba
Velmi ma prekvapuje, kolko ludi vidi v Kotlebovi spasitela a zachrancu slovenskeho naroda. Zopar takych sme uz mali, skoncili vsetci rovnako. Ich cielom nebola pomoc a riesenia pre republiku ale moc a peniaze. U Kotlebu to nie je inac. Preto tie silne reci, ten slovnik - parazity sem, parazity tam. Fakt sme ako narod hlupe ovce, pretoze potrebujeme niekoho kto pride a bude trieskat po stole a nadavat, vtedy si povieme, to je chlap. Romska otazka je problem, Kotleba ju nevyriesi. Alebo tu budeme mat zasa pracovne tabory? To je riesenie. Som z vychodu Slovenska, v dedine mame osadu, takze komantare, ze neviem, co to je si nechajte pre seba...
@larovnik Určite ťa tých pár Ukrajincov 🇺🇦 znásilni... 😂 Na Slovensko tak ci tak nikto okrem Srbov a Ukrajincov nechodí. Sa preber žena. Nie sme Nemecko. Volis nacka, ktorý ide len po plate a teplom miestecku. Volis niekoho kto podnecuje iných k nenávisti. Svojim hlasom máš podiel na zle ktoré bude páchať. Bud si toho vedomá.
@larovnik AKO spravia poriadok s menšinami? Úplne seriózne sa pýtam. Ideš ich voliť, predpokladám ze máš nastudivany volebný program aj to, čo sa svoje pôsobenie už urobili. Ja sa priznám ze neviem o Jedinom riešení, ktoré navrhli, jedine majú plnú hubu reči. Preto ma zaujíma reálne AKÝM Spôsobom chcú tento problém vyriešiť?!
Volit urcite ideme, manzel je uz rozhodnuty (olano), ja este uplne nie (zvazujem aj olano aj sme rodina). Programy som si presla, este si "lustrujem" kandidatov, kedze chcem aj "kruzkovat". Nie vzdy sa stotoznujem s uplne vsetkym, ale snazim sa na to pozriet aj v nejakom sirsom kontexte, ze co moze nastat po volbach, ake su mozne koalicie, co by slo/neslo presadit. A vcelku by sa hodila krystalova gula 😁 ci to bude/nebude dobre, uvidime. Volbami to len zacina
@evamarek77 Chmelara ,aj keď počúvam dookola, že nemá šancu. Mal by, keby ľudia chodili voliť nie na základe reklám a veľkých sľubov. To, čo prezentuje, je síce príliš ideálne, ale ten zvyšok, to je tragédia. V normálnom svete ti ľudia by sedeli v base, a nie dôchodkyniam ruky bozkávali.
...keby idem volit tak volim kotlebu avsak nejdem...naposledy som ho volila avsak nie preto ze by ma zaujimalo co sa okolo neho deje...niesom ani jeho fanusicka vlastne ani neviem co ktory z nich ma v programe...proste by som volila cisto z rozmaru -je mi to jedno aj ked niektori to beru ako pomstu tomuto statu za to ako sa to tu slubom za slubom dosralo...
@judar
Pomstu tomuto štátu? To ma teda zarazilo. Uvedomujes si ze aj ty si súčasťou štátu? 😶
@weisovameggy4444 nepoznam nikoho kto ide volit kotlebu, tak sa ta chcem popytat 😅 cim ta presvedcil? Ja sice mam v hlave upratane koho idem volit, ale predstavme si, ze nie. Co by si mi povedal aby si ma presvedcila, ze mam dat hlas kotlebovcom?
@ysseba autorka sa pýta koho ideme voliť, odpovedala som a tým to končí 😂 ja nepotrebujem nikomu nič vysvetľovať a nieto ho ešte presviedčať
@ysseba ja v okolí takých ľudí mám a viem Ti odpovedať - že zastaví “imigrantov”, odmietne Istanbulský dohovor (aj keď ho nikto z jeho voličov nečítal), ochráni rodiny pred menšinami, nedovolí znásilňovať naše dcéry a podobné zvásty.
@weisovameggy4444 aha, ok, prepac- ani neviem preco som sa ta to spytala, však na to neexistuje jeden rozumny argument 😅 neviem co som cakala. Staci sa pozret na jeho “krompace lopaty” aka to bola fraška 🤨
Vau celkom pekna diskusia sa tu vznikla.Dakujem za typz,este si co to prestudujem.
@korra stykal sa a kamaratil sa s ludmi ktori preukazatelne boli clenmi mafie .. ktori boli aj odsudeni, pripadne zavrazdeni konkurencnymi skupinami .. detto kristufkova ktora rovno zila a spavala od teenagerkeho veku s clenmi mafie .. tazko najdes v politike osoby ktore su tak ocivicne prepojene s mafiou .. fico a spol to uz maju osetrene trosku elegantnejsie, oni uz sli vo vyssej lige, co im teda ani trochu neubera na vine, akurat mierny esteticky
Kolara? Steinhubelovho (mafianovho) startera ? to ako vazne? Toho co platil Zsuzsovej opravy jej mercedesu?
@larovnik Kotleba sluboval, že urobí poriadok s "menšinami" už keď bol v komunálnej politike ako predseda Banskobystrického samosprávneho kraja. A čo urobil ? Nič. Útoky na podpriemerných a často aj dementných rómov sú normálne ? To ich plánuje všetkých poslať do plynovej komory , alebo ako ich chce zmeniť ? Kotlebovci šíria iba strach a nenávisť. Nemaj obavy, všetci migranti, ktorí idú za lepším zo Slovenska zutekali. A keď má Kotleba na klope saka krížík ako veľký kresťan, tak by sa tak mal aj správať, kde je láska k blížnemu. A najväščia úbohosť je útočiť na cudzincov. To je vizitka nás mierumilovných Slovákov ?

Harabin, alebo Kolar.
A ten kto volí SMER to asi už nemá v hlave pokope, veď Fico sa vie len vyťahovať, a keď ničí dosere, schováva sa ako malé decko, to je chlap...,.,