icon

Pôjdete voliť a koho?

22. feb 2020

Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.

lenkakravcova
23. feb 2020

@judar Nekazem ti. Len ma to zaujalo. Taky argument som ešte nepočula. 😶

lenkakravcova
23. feb 2020

@mery09 No krížik na saku... A najlepšie je ze mu žena ušla s muslimom. 😀 (je to paradox ak od takého dobrého kresťana žena utečie za tým zlým islamským národom) 😂

mery09
23. feb 2020

@weisovameggy4444 Ty nám nechceš vysvetlovať prečo ideš voliť Kotlebu. Ja viem aj prečo, lebo nemáš žiadny argument. Tá strana šíri iba nenávisť voči židom, cigánom, cudzincom. Spomeň si, kto posielal týchto ľudí do plynovej komory. A to sa Kotlebovci skrývajú za kresťanské hodnoty.

canis_lupus
23. feb 2020

Ešte sa rozhodujem medzi PS a OĽANO. Aj Kiska má dobrých kandidátov, ale jeho osobne veľmi nemusím, a to je podľa mňa aj problém pri všetkých stranách, že väčšinou ich lídrov ľudia nemusia 😝 Ale na kandidátke môžu mať fajn ľudí. Okrem kotlebovcov, tam je to celé zle 😂

ysseba
23. feb 2020

@weisovameggy4444 nie dakujem 😅 ja sledujem politicku situaciu stale, nie len pred volbami a nie len to co si kto napise do volebneho programu. Papier znesie vela a ked vtacika lapaju, pekne mi spievaju. To majme na pamati ked citame predvolebne sluby 👆 Takze mna absolutne nezaujima kto co hovori teraz pred volbami 🤷‍♀️

weisovameggy4444
23. feb 2020

@mery09 ked niekto povie svoj názor priamo na ľudí ktorý nie sú prospešný pre našu spoločnosť to nie je rozširovanie nenávisti ale holá pravda, prestaňte sa už všetci oháňať nejakými rasistickými rečami, plynovými kotlami a podobnými nezmyslami

canis_lupus
23. feb 2020

@mery09 presne 👏 veľká časť kotlebovských voličov ich volí kvôli "cigánskemu problému", ale majú oni na to nejaké konkrétne riešenie? Lebo zatiaľ nevidím, že by to nejako riešili. Napr. Kiska má na kandidátke starostu Spišského Hrhova, kde spolu normálne spolunažívajú Rómovia a bieli. A viem ešte o minimálne o jednej jeho kandidátke, čo sa venuje Rómom. Kde majú oni v strane takého človeka???

iva812
23. feb 2020

@nevludna potom, ale neplač, keď na vyšetrenie odborného lekára budeš čakať 7 mesiacov.

kvetinka75
23. feb 2020

OLANO

zuzzqa
23. feb 2020

@weisovameggy4444 plynové komory sú nezmysel?! Bola si niekedy v Osvienčime? Chod. Na čele ľudí ktorí nie sú prospešní pre našu spoločnosť si ty a tebe podobní.

nelca84
23. feb 2020

@weisovameggy4444 pomenovat vie kazdy, ale realne riesenia nema, nema ziaden program, ziadnych odbornikom, do diskusie o rozpoctu sa nikto z lsns nezapojil jedinou vetou... lebo oni nic nevedia!! Iba hulakat po namestiach, proste banda tupych hlav... nehovoriac o tom, ze nikto, kto ma aspon priemerne IQ sa s nimi bavit nebude

iva812
23. feb 2020

@oli18 Nie, nie je, pomýlila som sa, mal to byt Erik Balaz. Ďakujem. 🙂

weisovameggy4444
23. feb 2020

@zuzzqa to je minulosť a nie budúcnosť a prosim ta zdrž sa sprostých komentárov na moju osobu

zuzzqa
Odpoveď bola odstránená
weisovameggy4444
23. feb 2020

@zuzzqa ty si Psychicky narušená ked mi tu nadávaš za môj názor, toto je diskusia a nie nejaká súťaž kto koho viac urazí 😂😂😂

nevludna
23. feb 2020

@iva812 esteze su aj sukromni lekari;)

weisovameggy4444
23. feb 2020

@zuzzqa Aby som sa vrátila k téme... o týždeň sú voľby nech sa páči tam si prejav svoj názor a neurážaj zbytočne

zuzzqa
23. feb 2020

@weisovameggy4444 ale ved ten tvoj kotleba tiež nič nerobí len hulaka a uráža, tento spôsob komunikácie by to mal byť teda vlastný ;)

weisovameggy4444
23. feb 2020

@zuzzqa pravda veľa krát urazí

daisylucky
23. feb 2020

Voliť určite treba ísť a za mňa smer určite nie. My ideme voliť ps spolu, ale okrem nich sú podľa mňa voliteľni aj za ľudí, sas a KDH.

kotato92
Odpoveď bola odstránená
zalka
23. feb 2020

@daisylucky ja len, že ak som zbadala bilboard strany PS SPOLU tak som si pomyslela, že fašisti. Ako strašné čosi ... truban na nom a nápis mladá sila ( a mňa máta v mysli od vtedy len biela sila čo ked si pozrieš je čistý fašismuz ) ... ako príšerné čosi.
Fakt politici by mali zvažovať aké hesla podsúvajú ľudom.

daisylucky
23. feb 2020

@zalka no keď myslíš, ja sledujem politiku dlho a dosť podrobne a určite nie sú fašisti, ale práve naopak - obhajujú práva menšín. Fašisti sú kotlebovci. Ale to je môj názor, akceptujem, že niekto môže mať iný názor.

savoya
23. feb 2020

Ja budem volit Oľano a smer musi prehrat volby.

zalka
23. feb 2020

@daisylucky to nejde o názor, ide o to ako sa prezentujú. Vieš ako som sa preľakla ked som zbadala ten bilboard? Ako trošku súdnosti chýba fakt strašné heslo zvolil.
A mňa fakt napadlo, že ide o bilboard zaplatený Kotlebom, lebo u mna rezonovalo po prejazde autom okolo .. tá mladá sila a hola hlava trubana ... fakt strašné heslo, strašný bilboard.

kvetinka75
23. feb 2020

@nelca84 presne tak . Vedia len hulakat ale riesenia nenavrhnu. Ziadna odbornost. Kotleba bol zupanom v BB. Cista katastrofa. Keby bol dokazal ze je schopny nemam problem ho volit. Ale neukazal nic.

kvetinka75
23. feb 2020

@kotato92 av com?

kvetinka75
23. feb 2020

@belllinka ja tiez nechapem ako mozeniekto volit Harabina ale ked suhlasia s tym co ma za sebou v minulosti....... nech ho volia. Ale tiez si myslim ze ludia ked sa nezaujomaju o politiku potom nemaju ani informacie o politikoch a volia takychto. Ale kazdy ma pravo na svoj nazor.

daisylucky
23. feb 2020

@zalka mne to vôbec pri pohľade na ten billboard nenapadlo. Mne slovné spojenie mladá sila pripadá úplne normálne a Truban nemôže za to, že mu poriadne nerastú vlasy (veľa chlapov si radšej vyholi hlavu akoby mali mat plesinu). PS spolu organizujú protesty proti fasistom.

iva812
23. feb 2020

@nevludna ak volis pri povinných odvodoch do poisťovne nulovú spätnú väzbu, tak potom naozaj už nie je o com. 🙂