icon

Pomáhajú vám vaši rodičia finančne?

20. aug 2023
Strana
z3
wishes
20. aug 2023

nie

petamich
20. aug 2023

nie

viera
20. aug 2023

nie

mamina7070
20. aug 2023

nie nevidim ani dovod na to

gejb
20. aug 2023

Ano, nie však pravidelne

noemi155
20. aug 2023

Toto je podľa mna najväčšia chyba rodičov,keď podporujú finančne deti
Nikdy sa nenaučia sami žiť a hospodáriť a vazit si peniaze a čo nadobudnú….
Ja som za takého praktiky vôbec neni.
Finančne nás nepodporujú ani moji rodičia ani svokrovci

andreakotesova
20. aug 2023

Sem-tam "niečo" dajú 😊

oriesocek
20. aug 2023

Nie, vsetci súrodenci pracujeme, aj naši manželia. Ak na niečo nemáme, tak nekúpime, nejdeme na dovolenku.

valeria_h
20. aug 2023

Nie. Ale mama keď je v meste a vidí nejakú peknú kabelku, topánky, tričko tak mi kúpi ako darček.

amelia89
20. aug 2023

Nie.
Ale manzelovi a jeho bratovi dali na hypoteku 30 000€. Som za to vdacna lebo inak by nam trvalo este 2-3 roky kym by sme to dosetrili a ceny bytov vzrastli 2- nasobne, aj uroky. Takze sme to stihli vdaka nim.

rachel36a
20. aug 2023

Nie, nevidim dovod.. naopak pomahala som mame financne ja, ked bola chora a lieky ju stali cez 100€ mesacne.,

tahomi
20. aug 2023

Nie, naopak, ja pomaham im.

basulaak
20. aug 2023

Ano, pomohli velmi.

maca1984
20. aug 2023

Nie.
Teda ak nepočítam, že k meninám-narodeninám dostaneme s mužom od mojej maminy a svokrovcov €.
Ale to sa bavíme o 50-100 € (samozrejme poteší,lebo si kúpime čo my chceme a nedostaneme "haraburdy" ktoré by sme nevyužili)
Skôr naopak..
Pomáhame mojej mame my, lebo...

paradajkova
20. aug 2023

Nasi pravidelne ponukaju pomoc, ale snazim sa ich vzdy od toho odhovorit. Ked sme kupili byt, mama mi poslala natajnasa niekolko tisic na ucet, ze na zariadenie. Povedala som jej, ze sice si to vazim, ale nemozem to prijat. Ze tie peniaze nepotrebujeme a poslala som naspat.

buberova
20. aug 2023

Občas mi kúpi niečo praktické. Ale preto, že chce, nie preto, že to potrebujeme k nášmu bežnému fungovaniu

hopsadobrandejsa
20. aug 2023

Uz je to skor naopak....

Je to na baze dobrovolnosti, vzdy im ale vravim, ze nemusia. Vzdy sa snazia niecim prilozit ruku k dielu co ocenujem, ale nechcem aby si zbytocne robili starosti.

Na uctoch sa extremne nespoludielaju a tak je to dobre pretoze maju viac pre seba na vylety s vnucatami 🙂.

deti95060810
20. aug 2023

už nie... ale pomáhali neskutočne...

danielahamar
20. aug 2023

z mužovej strany vôbec a z mojej, iba ked ozaj potrebujeme, tak si požičiam, ale poctivo vrátim, to hovoríme o väčších veciach, nie o veciach z rozmaru a stalo sa to možno 3x za 21r.

guudy
20. aug 2023

Nie, my pomahame im…obom stranam.

simsalabim
20. aug 2023

Nie. Ale otec sa vzdal dedicstva v prospech nas 3 deti, ked zomrela mama.

olimuc
20. aug 2023

Nie, maly dostane k narodeninam €. Platim energie + net/ telefon za mamu .. tak ked sa stretneme tak sa necham raz do mesiaca pozvat na kavu/ zmrzlinu.

melanta
20. aug 2023

Nie, práve naopak, rodičom aj svokrovcom pomáhame každý mesiac k dôchodku pár stovkami a dovolenkou.

ropucha6
20. aug 2023

Nie…prave naopak. Ale bratovi stale mama pomaha.

sense
20. aug 2023

Nie, ale viem ze keby sa dostanem núdze tak by mi určite v rámci možností pomohla.

majlo1234
20. aug 2023

Teraz nie, ale ked som bola zacinajuca pracujuca, dali mi prachy na depozit a prvy najom, a tiez mi prispeli na kupu nehnutelnosti. Momentalne to nepotrebujem, ale citim, ze mam v nich “zachrannu siet” a ak by sa hocico stalo, mozem ich poprosit o pomoc. A urcite sa tak zije lepsie, ako v pripade, ze nikoho takeho clovek nema

nana8989
20. aug 2023

Nie, bolo by mi to vrcholne trápne aby ma v mojom veku dotovali rodičia. Samozrejme keď nám chcú urobiť radosť alebo niečo kúpiť deťom tak áno. Alebo keď ide mamina do obchodu alebo lekárne a zrovna niečo potrebujem tak mi to kúpi a peniaze nikdy nechce, ale platí to aj opačne. Vždy keď idem na nákup tak im volám ci niečo nepotrebujú a keď hej tak kúpim.. Takéto drobnosti áno, ale že by nás každý mesiac dotovali nejakou sumou, tak to v žiadnom prípade...

hindakus
20. aug 2023

Tak sa mi vidí, že diskusia len potvrdzuje, ako neradi sa ludia k podpore rodičov priznávajú. Nie nie nie... a pritom nehnutelnost od rodičov každý druhý..

kitycat
20. aug 2023

Nie, skor naopak

thereisabear
20. aug 2023

Áno, nepravidelne.

Strana
z3