Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
dufam, ze ju niekto v tej base utopi. pomaly! za vrazdu dietata by som davala trest smrti a to som bola volakedy proti takymto trestom...
keby som sa mala vyjadriť k tej dotyčnej tak by som sa asi dostala do pekla raz.... 😔
ja neviem ako mozu za vrazdu dat takuto trestnu sadzbu. ja by som to poriesila inak - je dany nejaky priemerny vek akeho sa doziju muzi aj zeny. od toho by som odratala vek obete a ten rozdiel by si vrah musel odsediet! kolko ukradol zo zivota obeti on, tolko sa zoberie aj jemu.....a nech tam aj skape!
ved to, co sa deticiek tyka, tam by som bola za extremne riesenie, to nie je nijaka ucta k zivotu toto!
otazka je ci sa do tej basy dostane 😒 😠 !este stale je na psychiatrii takze sa moze aj s toho vysekat..
Tých 5 rokov čo dnes povedali v televízii -no až ma zamrazilo -to akože za úkladnú vraždu tak málo??? A to prečo??? Čo je dieťa niečo menej ako dospelý??? To bola plánovaná vražda a ak sa jej dokáže, čo myslím že áno, tak minimálne 20 rokov by mala dostať, ja osobne by som jej dala aj doživotie, ale 5 rokov!!!! -to je veľmi málo!!! A keď ju dnes ukázali akú hysterku zo seba robila, bolo mi z nej zle!
No, ze 5 rokov ☹( Ak sa vobec do tek basy dostane. A este nebodaj jej za dobre spravanie nieco aj odpustia... Ja by som jej dala dozivotie v najhorsej skupine...
ona sa už odsúdila sama ja verím že to ako sa správame v živote tak to sa nám aj vráti je to ako bumerang jej sa to vráti tak ako každému 😔 ..........ked sa dostane do vazenia...
Sorry že otváram túto tému zase, ale tento článok mi padol do očí:
http://krimi.cas.sk/clanok/175759/matka-utopene...
Sila, že?
neverím tomu 😠 vraj že vydávať 🙄 mala ostať v base alebo aj horšie ale to tu nejdem písať normálne som nahnevaná na tento svet a štát že niečo takéto dovolí aby behalo po slobode vraj stíhať ju budú na slobode a dávky by som jej nedala vôbec nech ska... domyslite si sorry ale som z toho rozčúlená 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
podľa mňa je tá ženská totálne na hlavu.. a smrť za smrť, žiadne rozmýšľanie či plánovala, neplánovala.. ..proste urobila to..
geniálna logika 😖 Muž ju nechce, tak rýchlo druhého. Pripadá mi akoby jej Simonka vadila v novom vzťahu 😠
Preboha čo ju nezavrú!!!! Že nemajú dokazy, svedkov? Čo takto marenie vyšetrovania.
@penelope2066 ak sa nemylim tehotna do basy nemoze 😠 zasa bude mat vdaka dietatu peniaze 😒 ...
...ach jaj-ano, aj ja som včera videla v správach reportaž - strašne-take ženy by nemali mať deti!!!

http://www.aktuality.sk/clanok/168685/vysetrova...