icon

Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.

Strana
z21
atrami
22. júl 2010

@mirka414 , dostane maximálne 2-5 rokov 😠 Čo to je!!!!! Ja by som jej všetko zrátala. Opustenie zverenej osoby+usmrtenie+marenie vyšetrovania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamutka
22. júl 2010

dufam, ze ju niekto v tej base utopi. pomaly! za vrazdu dietata by som davala trest smrti a to som bola volakedy proti takymto trestom...

atrami
22. júl 2010

@mamutka , nepomožeš si 😢

monika0001
22. júl 2010

keby som sa mala vyjadriť k tej dotyčnej tak by som sa asi dostala do pekla raz.... 😔

mamutka
22. júl 2010

ja neviem ako mozu za vrazdu dat takuto trestnu sadzbu. ja by som to poriesila inak - je dany nejaky priemerny vek akeho sa doziju muzi aj zeny. od toho by som odratala vek obete a ten rozdiel by si vrah musel odsediet! kolko ukradol zo zivota obeti on, tolko sa zoberie aj jemu.....a nech tam aj skape!

atrami
22. júl 2010

úmyselná, plánovaná vražda dieťaťa= doživotie.

mamutka
22. júl 2010

ved to, co sa deticiek tyka, tam by som bola za extremne riesenie, to nie je nijaka ucta k zivotu toto!

mirka414
22. júl 2010

otazka je ci sa do tej basy dostane 😒 😠 !este stale je na psychiatrii takze sa moze aj s toho vysekat..

atrami
22. júl 2010

Nemala by sa z toho vykrútiť. Kamerový záznam dokazuje, že to bolo plánované.

silvia123
22. júl 2010

Tých 5 rokov čo dnes povedali v televízii -no až ma zamrazilo -to akože za úkladnú vraždu tak málo??? A to prečo??? Čo je dieťa niečo menej ako dospelý??? To bola plánovaná vražda a ak sa jej dokáže, čo myslím že áno, tak minimálne 20 rokov by mala dostať, ja osobne by som jej dala aj doživotie, ale 5 rokov!!!! -to je veľmi málo!!! A keď ju dnes ukázali akú hysterku zo seba robila, bolo mi z nej zle!

penelope2066
22. júl 2010

No, ze 5 rokov ☹( Ak sa vobec do tek basy dostane. A este nebodaj jej za dobre spravanie nieco aj odpustia... Ja by som jej dala dozivotie v najhorsej skupine...

atrami
23. júl 2010

Je jedno koľko dostane- z basy sa živá nedostane!!!!

marianka79
23. júl 2010

ona sa už odsúdila sama ja verím že to ako sa správame v živote tak to sa nám aj vráti je to ako bumerang jej sa to vráti tak ako každému 😔 ..........ked sa dostane do vazenia...

mmart
4. aug 2010

Sorry že otváram túto tému zase, ale tento článok mi padol do očí:
http://krimi.cas.sk/clanok/175759/matka-utopene...

Sila, že?

weiya
4. aug 2010

@mmart veru sila... 😕 😕

mirka414
4. aug 2010

@mmart tiez som si to hned rano vsimla a hned pokazene rano 😠 😠 svina jedna ze podporu a vydavat sa.kamene na nu hadzat ked pojde mestom..juj aka som nahnevava.

atrami
4. aug 2010

no nemám slov 😲 .

lussy23
4. aug 2010

Strašné! Ani so mto nedočítala.

maca793
4. aug 2010

neverím tomu 😠 vraj že vydávať 🙄 mala ostať v base alebo aj horšie ale to tu nejdem písať normálne som nahnevaná na tento svet a štát že niečo takéto dovolí aby behalo po slobode vraj stíhať ju budú na slobode a dávky by som jej nedala vôbec nech ska... domyslite si sorry ale som z toho rozčúlená 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

raona
4. aug 2010

podľa mňa je tá ženská totálne na hlavu.. a smrť za smrť, žiadne rozmýšľanie či plánovala, neplánovala.. ..proste urobila to..

atrami
5. aug 2010

geniálna logika 😖 Muž ju nechce, tak rýchlo druhého. Pripadá mi akoby jej Simonka vadila v novom vzťahu 😠
Preboha čo ju nezavrú!!!! Že nemajú dokazy, svedkov? Čo takto marenie vyšetrovania.

bebebrumik
10. aug 2010

@mmart -normalne mi tento članok vyrazil dych!!! 😠 😠 😠

mirka414
13. okt 2010

neviete nieco nove?alebo sa uz zabudlo? 😖

mirka414
17. feb 2011

@penelope2066 ak sa nemylim tehotna do basy nemoze 😠 zasa bude mat vdaka dietatu peniaze 😒 ...

bebebrumik
17. feb 2011

...ach jaj-ano, aj ja som včera videla v správach reportaž - strašne-take ženy by nemali mať deti!!!

penelope2066
17. feb 2011

@mirka414 Som s toho zhnusena...Mali by ju sterilizovat 😠

Strana
z21