Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
@maruska24 Maddy je nezvestna 4 roky uz ☹ ..ak teda myslis tu, co zmizla z hotelovej izby .....
ano tú. a nevyniesli ani žiaden verdikt? a rodičia akože v poho? 😕 ani mrtva, ani živá, ani unesená....... to čo už je.
ahojte ja to toez nechapem..jednak ze rodicia v krcme.. jednak ze ju nik nevidel suhlasim s vami ze pokial je dieta same treba treba zbystrit a ked nevidno rodicov zakrocit.....no ale kde len moze byt 😢
Smutné, čo tu píšete. 😔 Aj s tou Meddie ☹
"vraj" nasli telicko 😢 😢 😢 😢
hc- forum.. ale niektori ludia sa asi vyzivaju v tom, ze siria sproste informacie... 😠
čakám na správy o 17:00
ani mne to nejde načítať 😠
na hlohoveckom fóre písali, že našli tielko, nie telíčko
vyzerá to tak....ľudia prišli z roboty a chcú vedieť, čo je nové 😠 nevadí, správy o piatej to istia
hej aj ja som citala ze tielko-tricko
som zvedava na tie spravy co povedia...ci si to pre seba nenechaju az do 7..
ak už niečo vedia, tak polícia to oznámi a povedia to aj v správach už teraz o piatej...teda, myslím si.
mali by sme hlohovecké fórum pozvať sem, na koňa....nech sme v obraze
uz nabieha, ale prispevky nepribudaju
babulky, kde sa daju pozriet spravy co chodia na joj-ke o 5? dajte link, pls.... nestiham... finisujem v robote 😝
@zuzanocka asi na jojkarskej stranke www.joj.sk ako online vysielanie abo potom najdes v archive
toto je z fora "Práve to plukovník potvrdil.už majú telo" vraj to bude v správach o chvíľu ☹
hc-forum uplne padlo ☹
Takže nič nové ☹

ahojte...
prave davali v spravach to co tu uz bolo pisane...podla matky simonka padla do rieky..ale policia ani nepotvrdila, ani nevyvratila ☹ ☹ ☹ ☹
Je to hrozne...chuda malinke ☹ ...ja som hned povedala, ze je to nejaka podivnost a nezatulala sa...ak by aj ano, nasli by ju ....take male dieta by az tak daleko nezaslo .... ☹ ..urcite by niekde plakala a niekto by si ju vsimol.... 🤐 ☹