Poradíte opatrovateľku v Pezinku?
Prosim mamicky, nepoznate v Pezinku niekoho velmi zodpovedneho, kto by mi postrazil 2 deti? Je to len vynimocny stav, napriklad pri predvianocnych nakupoch, ked potrebujem ist k lekarovi a podobne.
@ani3012 ved asi si do toho zaratali aj strazenie v detstve...nie je to len seriozna prax....ja som myslela, ze je to prax az po skonceni adekvatneho vzdelania.... studujem to, su to vlastne inzeraty, kde si kazdy napise, co uzna za vhodne.. neda sa mi dostat do doucovania, musim sa zaregistovat?
@filipal mne to ide v pohode..... http://www.domelia.sk/poskytovanie-sluzby/douco...
@miminkacik no vidis , u nas sotji MHD 50 centov...a hovorim u studentkach..ja akoze sa nevzynam kolko kto za co bere prachy ale som dala priklad ze viem aspon o 2 co u nas rpobili za 1 euro...pravud povediac, ja by som tiez nerobila 😀 😀
baby, dakujem za rady, mrkla som aj tu stranku www.domelia.sk , stale vaham, a ak sa rozhodnem, tak urcite najprv stravim s tou zenou, ci slecnou par hodin spolu s detmi.
@lvka obavam sa, ze keby som Ti k Alankovi pribalila este mojich dvoch certikov, tak by si uz v zivote nechcela mat druhe dietatko 😀 Aj ich "zivost" ma doteraz odradila od ich zverenia do "cudzich" ruk, zatial varovali babky, ale kedze su obe pracovne dost vytazene, a ja nechcem otravovat, tak hladam nieco ine.
Co sa tyka 5 € / hodina, pokial je to kvalitne vyuzity cas, cize sa s nimi opatrovatelka naozaj hra a snazi sa im vyplnit cas, tak je to o.k., pokial len "sedi" a cita si knihu, je to vela, aj ked moje deti, by jej to urcite nedovolili 😎
tak ja som z BA, mam zivnost a opatrujem deticky profesionalne, individualne v rodinach...na hodinu dostavam 4e pri 1 dietati a 5e pri 2 detoch (a mam aj 2 bratov, doslova diablikov, ale nevypytam od ich mamy 10e len preto, ze kricia v jednom kuse, biju sa a aj ked si povieme, co robit smieme a co nie a preco, o 10 minut sme v rovnakom stave)...a poviem vam, ze vela rodin, co sa mi ozvalo, tak aj v BA mali problem s touto cenou...pritom pre mna je to praca, ktora ma zivi a zaroven ju robim zodpovedne a rada, lebo ma bavi...a tiez suhlasim s tym, ze niektore mamicky si akoby neuvedomuju, ze zveruju tej opatrovatelke to najcennejsie co maju...za upratovanie domacnosti su ochotne bez problemov zaplatit 5e/h a za opatrenie ich dietata je 4e vela (stale hovorim o cenach v BA)...aka je to zodpovednost upratat byt? ak upratovacka zabudne umyt vanu, tak nanajvys ju na to upozornia...ale ak ja "zabudnem" na dieta a ono mi vylezie na gauc a nestastne spadne a ublizi si, tak co potom? a na agentury by som tiez velmi nespoliehala, pokial si neviem overit referencie aj priamo o agenture...viem, akym sposobom som sa dostala do 1 rodiny ja a jedine stastie agentury bolo len to, ze boli so mnou najviac spokojni (agentura ma nasla cez moj inzerat, spravila so mnou polhodkove interview, predstavili ma rodine a bolo...na stranke maju uvedene, ze vsetky opatrovatelky su overene a maju opatrovatelsky kurz a kurz prvej pomoci (ja som nic z toho nemala)...a za tuto jednorazovu sluzbu zaplatila ta rodina 660e!)...
@kathynka asi je to tym, ze upratovacka pride upratat raz za tyzden na tri hodiny a dieta mas kazdy den 8 hodin. Preto sa im to zda vela. Ak je to praca, ktora ta zivi, tak chapem, ze potrebujes z niecoho zit a nemozes opatrovat za par centov, ale bohuzial, len malokto si moze dovolit za opatrovanie vysoliť cely mesacny prijem. To nie je o tom, ze by sa rodicia mali rozhodovat ci lepsie to, alebo ono...Proste nie kazdy na to ma..
@kathynka nehnevaj sa na mna, ale porovnavas absolutne neporovnatelne... Moje hladisko je taketo...prilezitostne mi mladsiu opatri starsia dcera a nemusim jej za to davat 4 e za hodinu. Upratovacka mi domov nechodi, lebo to zatial zvladam sama. Ale ak zacnem pracovat a stihat nebudem, tak si upratovacku zavolam a dat jej za mesiac 30 eur je sice dost, ale zvladnem to.. Kazdy kalkuluje ako vie, ak ty nie si spokojna s tym, ze to mas ako zivnost, otvor si vlastnu agenturu, alebo chod robit uplne nieco ine..
@sisaha klud prosim ta...ja si na nic nestazujem...ja som reagovala hlavne na to, ze niekto je tu z BA a vravi, ze minimalne sa tu plati 5e, lebo proste hlavne mesto...a vobec to nie je pravda...narodila som sa tu, zijem tu a viem, ake su tu pomery a nie kazdy zaraba tisice, takze mi je jasne, ze nemoze investovat do opatrovatelky cely svoj plat...keby to tak bolo, tak by som robila v 1 rodine a nie v 4 naraz...
takze mi prosim ta nepis, ze odsudzujem a podobne...
Baby, chem sa opýtať nepoznate neakú staršiu pani na opatrovanie 3 roč. syna. ide o opatrovanie 6x cez den v čase od 5,30-7hod a poptom od 17 do 20hod. a 6x cez noc od 17.30 do 7 hod. dakujem za info a ponuku, velmi by mi to pomohlo
Ahojte- hladam obcasnu pomoc- domacnost + dohlad k 6 rocnej dcerke dakujem
Cafte,
Nie som aktivny clen tohoto fora. Potrebujem najst seriozneho cloveka (pani) co by nam prisla na 2-3 hodiny denne cez pracovny tyzden navarit zdravy obed, pripadne pomoct okolo domacnosti. Byvame v Pezinku v rodinnom dome a teraz, s malym dietatom, mame trosku menej casu.
Dobrý deň hľadám opatrovateľku pre 2,5 ročné dievčatko podľa potreby v Pezinku. Ponúkam 2 eurá za hodinu staršiu pani na dôchodku alebo mamičku s približne rovnako starým dieťatkom
@denisaha Dobry den,podarilo sa Vam niekoho zohnat?
Ahojte.. Poprosila bi som o pomoc.. Mam chlapceka prvaka a ja pracujem rano od 6:00 cize skola je od 07:00h potrebovala bi som kazde rano abi ho niekto previezol od domu do skoli je to 10minut na pešo.. Pekne vam dakujem ak vjete niekoho piste..
@gazadaniela som z Pezinka
Milé mamičky, ponúkam Vám opatrovanie detičiek ( Pezinok a okolie ). S opatrovaním mám bohaté skúsenosti. Moje deti sú už veľké a samostatné, takže som časovo flexibilná. Nakoľko mám rodinný dom, deti môžem postrážiť aj u mňa doma. V prípade záujmu Vám poskytnem viac informácií v súkromnej správe. Ponúkam aj možnosť vyzdvihnutia vašich detí zo školy alebo škôlky, odvedenie na krúžky aj vyzdvihnutie z krúžkov, urobenie si domácich úloh a starostlivosť až do príchodu rodičov. Rozvoz viem zabezpečiť vlastným autom.
Dobry den.
Hladam opatrovatelku ku synovi max 5e/hod plus strava.. Modra
Dakujem

@filipal tak ja som tiež opatrovala môjho bratranca,tuším od 13 rokov,ale to bolo len na 2-3 hodinky a na celú noc som ich dostala keď som mala 16