icon

Poraďte kávovar

siimmii
13. jan 2015

ahojte prosim chcem kupit kavovar poradte nejaky co robi dobre kavy ,aj capucino,nie nejaky drahy cca 100€, viem ze drahsie su kvalitnejsie, no....Mali sme doma dolce gusto krups ale nezdala sa mi nejaka dobra kava ako obycajne ked si urobim dakujem

danieli
•
13. jan 2015

my sme mali aj dolce gusto aj bosch, ak mam porovnat gusto je lepsi, bosch robil kavu nenormalne dlho a nic moc, ak si vies urobit lepsiu sama, tak by som zbytocne neinvestovala do kavovarov, vyskusala si vsetky kapsule do gusta? maju milion kav a pri roznych kombinaciach mnozstva vody, sme si vzdy nasli to, co sme potrebovali, aj teraz mam plnu skrinu kapsul, nuz a ked chces kvalitu hop do kaviarne, tam mame stroj za 4000€ a ten robi kavicku 😀

bibistec
•
13. jan 2015

ja by som kapsulovy vobec neodporucala, stale je to z kapsuly cize stale rovnaka kava aj ked su rozne kapsule nie kazdemu chitia. A ten nahriaty plastovy obal - kapsula no neviem. Svokra ma dolce gusto a po par navstevach teda uz dakujem nie je to zaujimave. My mame klasicke presso a mozem donho dat hoci aku samozrejme pomletu kavu a tie si vyberam. Takze ja urcite nekapsulovy.

prasiatko30
•
13. jan 2015

My mame nesspreso a ja som v tom nevidela ziadnu gloriu kym som nezacala pit z nej kavu teraz sa musim krotit aby som si nerobila aj 3-4x za den kavu, nekupujem origos kapsule od nescafe ale miestni vyrobcovia sa uz naucili tobit kapsule a predavaju lacnejsie a nasla som uz dve znacky ktore mi nesmierne chutia a stoja asi tak polovici toho co tie original - original nespreso stoja /teda naposledy ked som pozerala/ 10 kapsul okolo 4€ a ja kupujem 10 za 2,95 a naposledy som nasla 20za 3,95€

natalka13
•
13. jan 2015

kapucko z kapsulovych je zo suseneho mlieka 😝 , jedine ze si urobis zvlast penu.
Jedina chutna kava je z nich nespresso.
A ano bud horuca voda ide cez hlinik alebo plast 😝

Ked kupis kapslovy, o chvilu preplatis na kave tolko,zeby si mala aj automata za 500E. Dobry delonghi mas od cca 350E. Tolko prerobis za rok na kave z kapsul.

Pri troch kavach denne das za kapsule cca 500E, to mas 8kg kavy, kilo kvalitnej naozaj kvalitnej kupis za 20,ale take Segafredo aj za 10E. Takze nech 200E a uz mas 300E + 100E cena kapsl.kavovaru=400E na automat.

Automat potrebuje viac starostlivosti,ale zasa dlhsie vydrzi a kavu mas stlaenim jedneho tlacitka. A ku kapslovemu este potrebujes penic mlieka,lebo ta pena z kapsul je hrozna.

prasiatko30
•
13. jan 2015

@natalka13 no jo ale ja somnikdy kavickarka nebola - pila som len nescafe instantnu inaksie mi vsetky tie prekvapkavane kavy alebo preso kavy doslova nechutia. A teraz si robim tieto - bez nejakeho napeneneho mlieka alebo slahacky len zohrejem mlieko a do toho dolejem kavu z nespresso a mne tak chuti ze sa mi uz teraz zbiehaju sliny😄😄😄

elenka4
•
13. jan 2015

My sme od syna dostali tiež dolce gusto a kávička z neho nám veľmi chutí. 100 ľudí 100 chutí 🙂

okulka_db
•
20. jún 2018
Používateľ okulka_db je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od okulka_db.

baby kapsulove si nekupujte, nie je to moc kvalitna kava a toho plastoveho odpadu z toho zbytocne :/ najlepsia je cerstvo namleta kava

chips_a
•
23. jún 2018
Používateľ chips_a je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od chips_a.

@okulka_db Súhlasím, za mňa už len jedine jura kávovar, automatický, sám ti pomelie čerstvú kávu....Nič nevonia krajšie ako naozaj čerstvá káva ráno

ibrunova
•
23. jún 2018

Philips Saeco XS

ivankamrva
•
25. dec 2022

@prasiatko30 a kde si ich kupila zie lacnejsie ? Pls

prasiatko30
•
27. dec 2022

@ivankamrva uz nekupujeme - kavovar som odstavila, nepacilo sa mi kolko odpadu zbytocneho sa pri tychto kapsulovych vytvara . Presli sme na taliansky kavovar - ten co sa do neho dava mleta kava - odpad na tyzden je asi desatina z toho co sme vytvarali pri kapsulach mozno aj menej. Nikdy viac kapsulovy kavovar