.Poraďte mi aké vybrať meno pre dcérku🙏
...pozdravyjem vsetkych,som tu novy a potreboval by som od vas poradiť(...ako sa hovorí! viac hlàv,,viac kapusty").Zakratko sa nam narodi 3.dcerka ,a s manželkou pozeráme po dievčenských menach.Priezvisko bude mať Hlaváčová,tak aby to k tomu aj pasovalo.Prva sa vola Laura Emília(...druhe má po zosnulej svokre).Druha je Vanesa Ema(...to druhe je už len pre to aby sa neskor nehadali,ako baby!!!.No a to tretie este nevieme,ale tież by sme radi dodrżali dve mená.Každopadne nehladame dake exoticke a ,,super Americke mená".Takže ak máte dáky tip,budeme velmi vdačny😀😀.Dakujem a prajem pekny deň.
mám dve kamošky Lenka Hlavacova , Mirka Hlavacova
Agátka, Dorotka, Annamária, Lucia, Karolínka by mne pasovali k priezvisku
@radusko01 sranda ze pri 3 detoch, davate 6 mien, ja by som teda nevedela ako sa ktora vola, respektive, by som si to plietla. Mne sa pacia mena slovenske napr. - Hanka, Julka, Tatiana, Veronika. Z tych modernych sa mi paci jedine Linetka 🙂
Adelka 🙂
Naša dcéra sa volá Ráchel 🙂 Taká Mária-Ráchel Hlaváčová?
Viktória,žofia,Karolína,Kristína,
Ked uz ste dali obom dievcatam druhe mena na 'E', pokracovala by som v tejto tradicii i pri tretej, nech ich okrem priezviska spaja i dalsia vec ako sestry.
Evelin, Liliana, Bibiana,Sofia,Viktoria,Skarlet
Nasa je Lea Maria a druha je Ela...chceme doplnit tiez Maria 🙂
najkrajšie meno je DIANA 🙂 <3 <3 <3
Anna Elza Hlavacova.. 😉 Anna konci na a ako maju aj vase dcery na konci, je to klasicke, pouzivane meno.. Elza ma nemecky povod, je na E aby sa teda baby nehadali..
My mame Elisu (cita sa Eliza)...alebo som videla aj Elissa (cita sa Elisa) 🙂 Nezijeme vsak na SK.
@radusko01 Eliška 🙂
Poznám dievčatko, ktoré sa volá Liana Lucia. Ja mám doma Dianu.
Co hovorite na meno Sienna? Dcera Dana Dangla. Mne sa velmi paci.
Sofia Lisa
Mňa by zaujímalo, prečo dávajú ľudia deťom dve mená. Veď nakoniec aj tak používajú len jedno. Mne sa to zdá úplne zbytočné. Mne by sa páčilo Patrícia.
@radusko01 mne sa pacia Viktoria Vivien a Ivana

Alebo poznám aj Máriu Veroniku. 🙂