Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente
Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.
@aurora33 nevrav, že aj ty si ich volila prosím ťa!
@562012 prečo sa mame odsťahovať? Ja sa sťahovať nechcem, ja milujem slovensko, milujem svoju rodinu a nemám rada manipulatorov, klamarov a zlodejov. Smer a jemu podobní nicia slovensko už roky rokuce, okrádajú naše deti a našu budúcnosť. Nie nechcem to so slovenskom vzdat a dovoliť mafiánom aby ovládli slovensko a Slovákov, aj keď teda sa im to už roky rokuce darí. Už naša história nás učí, že Slováci verili a veria manipulátorom a zlu a predsa sme v nej mali osobnosti co slovensko milovali a nechceli aby ich zlo ovladlo.
Autorka, jedina hanba si ty😁
Nedela, pekny den, ludia na vyletoch s rodinami a ty na stranke o materstve, rodicovstve a menstruacnych problemoch siris zlo kvoli nejakemu prieskumu.
Ved si zalozte stranku modra nenavist a a tam si to piste. Ale vies dobre, ze okrem vas, zaplatenych trolov, by tam nik nechodil. Preto nas tu na mk musite znasilnovat politikou.
Ak by som sa teraz na ploche spytala, akej farby bazen mam kupit, hned budem vykazana na Modru strechu. Ale tie vase kuviky tu obsmrdat mozu, ze?😁
@iwesska aké kabelky....na plastiky sa jej všetci skladáme, však už je ponaťahovana jak koža na bubon.... a ten jej afektovany prejav, brrr.... asi tam dvíha ruku za to, aby nám tu vozili odpadky do obchodov, ktoré my tu potom jeme. Ale na to babky demokratky nemyslia, že tu potom máme rakovinu na každom rohu. Hlavne ze tu nie sú migranti, ale to ze je tu pomaly každý desiaty Slovák róm, to asi babkam nevadí..A že sa rómska otázka nerieši detto.. Ale migranti sú bubáci, ktorí sem v živote neprídu lebo nieto roboty ani pre Slováka nieto pre migranta, haló... A roboty nieto lebo nie su firmy. A firmy preto lebo niet diaľnice Bratislava Košice, haló. Asi babkam vyhovuje že niet co do huby, ze neni robota.
@barborachors babkam je to jedno, dostali 500 Eur , aj ked verim , ze dost ich pricetnych … vacsinou ich statisticky volia ludia 50 + s nizsim vzdelanim z chudobincov , ktorych oni maju hlboko v …
Ja sa na tieto voľby takto nepozerám, boli demokratické a každá krajina tam má zástupcov rôzných strán, som zvedavá či ČR nebude mať tam najviac z ANO,
Ja som skôr zvedavá, čo tí 6 europaslanci z Progresívneho Slovenska tam dobre urobia.
Nevadi, ze nebudeme mat na dochodky…
Nevadi, ze nebudu lekari, sestricky
Nevadi, ze nemocnice sa nam rosypaju…
Nevadi, ze skolstvo vyzera ako vyzera…
Nevadi, ze stale nemame dialnicu do Kosic…
Nevadi, ze si tu par ludi robi co chce…
Hlavne je, ze nebudeme podporovat buzerantov a
nebodaj spolocne hajzle…
Lebo to je to, na com predsa zalezi.
@sara07 jedno je program a druhé ich vyhlásenia. Pes má podľa nich vysoku uhlíkovú stopu. Vieš, ako takéto vyjadrenia môžu mat zásadný vplyv na to, že si ľudia ekologicky zmýšľajúci psa ne/zaobstaraju? Pritom to je presne tá skupina, ktorá práve vyprázdňuje utulky. Miesto toho, aby podporili kastraciu a kastracne programy, nie, oni idu úplne inou cestou a skončí to tak, že sa tu budú zas len utracat zdrave psy, ako to pozname vo svete a ako fungovali karantenne stanice na Slovensku. Už si treba uvedomiť, že Európa nespasí svet s emisiami a podme robit zákony pre Európanov, kým nás tu zaplavia cinske braky, ktoré sem putujú neekologickou dopravou a sú vyrábané za 1000x horších neekologických podmienok.
A celkom pravdepodobne PS pomohol Odor, ktorí ani nie je člen PS.
@dixitka Ja nechapem co tam robi vobec smer a benova, uz davno mala byt zahrabana kdesi v zahranici na dochodku okopavat okrasne ruze a venovat sa rodine a nie brat peniaze a nic nerobit a detto pri vsetkej ucte pani ostrihonova ma dve male deti a kdesi sa trepe do bruselu lebo jej uz je slovensko male
@562012 si čítala, počula, videla ako sa vyjadrujú Smeráci? Ako nadávajú od ich počiatkov novinárom a už sa ani neštítia zamedzovať slobode slova? Toto čo píšem ja, je veľmi slabý odvar oproti nim, ktorý vznikol rokmi frustrácie keď bezmocne musím pozerať na to, čo si tu dovoľujú.
Nie!!!!! 😂😂😂😂
@tramtada31 prosim ta ty si kde čitala o uhlikovej stope dáš mi link
ja som teda podrobne čítala návrh a ono sa tam rieši preprava, staženie množiarni atd ale rozhodnie nie tento blud čo píšeš poprosim link alebo čokovek kde sa píše o uhlikovej stope - ktoru máme každý - a eu zákonov
lebo zatial sa rieši pripravuje toto
Ak si ta ista osoba, co tu minule nahodila diskusiu s podtextom, ze volit bud PS alebo Smer (v diskusii sa dost presadzoval nazor, ze proeuropski volici maju volit len PS, lebo frakcie atd a ine sa neoplati) a teraz sa zamyslas nad pomerom mandatov, tak si mozes pogratulovat, ze niektori lahko ovplyvnitelni volili namiesto svojich stran fakt len PS. SAS a Demokratom chybalo malo a mali by po 1 mandate, cize i pomer za SR by bol viac EU ala EU stream. A takto sa strati takmer 10% hlasov proeuropskych volicov. Ale tak PS islo len o ego vyhrat, ved ked nevyhrali 2 z 3 subojov, snad neprehraju i ten treti (ved to mali i na bilbordoch). Ale ak su tie neoficialne vysledky pravdive, tak za aku cenu...
@petronelag tak si trošku pohladaj lebo ..
@qetka ale prosim ta … Toto nie su problemy slovenska … problemy slovenska su pride pochody , 4 druhy toaliet , medvede , par migrantov , ktori tu ani nechcu prist , muz v sukni
@taktotedanie no áno, ja by som tiež bola radšej, keby Smer konečne už skončil na smetisku dejín, ale žiaľ, majú na Slovensku stále veľkú podporu. Republika ale v parlamentných voľbách prepadla, tak u nich som nečakala, že získajú toľko percent a pôjdu robiť hanbu do europarlamentu… 🤦♀️
Pani Ostrihoňová ma ale netrápi, je to jej vec a má aj manžela, tak zrejme o deti bude postarané lepšie ako o mnohé iné 🙂
@oliolijanka však ty si tu tiež iba ak by si písala z vyletu alebo možno píšeš v spánku počas cestovania
a musíš reagovat nemusíš
však ich tu trolov a zvyšok nech sa dohaduju
j
@vlastnynazor ja mám v okolí práveže dosť ľudí, aj tu v súkromných skupinách ich bolo viac, ktorí práveže volili SAS alebo Demokratov práve preto, že PS bude mať hlasov dosť. Žiaľ, očividne im to aj tak nestačilo.
A ta už hanba je kde? ❓
Vsak tam mate tu vasu ostrihonku😅dopomohli ste jej k 15 000 € *60 mesiacov, pusti vam sem miliony migrackov na obohatenie, co furt lamentujete. 😡 (začiatok konca zo sajfom)
Ja zas nechapem toto utocenie ludi medzi sebou. Nerozumiem tomu! Su tie urazky a posmesky potrebne?
Mam kolegyne i kamosov a v politickych nazoroch sa lisime. Takze tieto temy vynechavame z nasich rozhovorov a mame super vztahy.
Respektujeme totiz, ze kazdy ma pravo na svoj nazor, politicku ci nabozensku orientaciu.
@ahhola aj vdaka mne 😍 lebo ja som ju volila 😁 boze uz prestante s tymi migrantami, kto by uz len tu chcel zit? Toto nie je pre nich zaslubena zem 😀😀😀 ale chapem, nie je problen, ze sa nam stat rozpada pred ocami a pod nohami, ze nam ukradne par vyvolenych aj posledne drobne a my nebudeme mat co zrat 😀 problem su buzeranti, transludia a migranti 😀😀😀 ach, slovac, ty si vlastny stat nezasluzis.
Vieš čo znamená demokracia?
Každý občan ktorý sa zúčastní volieb má právo si vybrať koho bude voliť. Je to jeho právo /rozhodnutie ktoré nemusí nikomu zdôvodnovať. Dokonca nemusí íst voliť vôbec aj na to má právo.
Zaujímavé že nevadia politici krajnej pravice či z Rakúska, Talianska, Francúzska či Nemecka. Ale taká Beňová už áno. Už to preháňate.
A to som v živote nevolila Smer, Hlas, Republiku či niečo podobné.
To že máš iný názor neznamená že je správny pre všetkých.
Som zvedava co tam smerohlas s republikou budu robit , ci sa vobec dostanu do nejakej Frakcie (ci ich volicov to nezaujima , resp asi tomu ani nerozumeju )
Blaha je rád, popri úplatkoch z Kremľa a tantiém za svoje brakové knihy pre boľševickú lúzu si prilepší o 10000 EUR mesačne. Bude mať teda dosť peňazí na bruselských gay prostitútov a koks.
Ale je dobre, že sa spolu s uslintaným Kaliňákom mladším dostali do EP, nebudú mať toľko priestoru a času na rôznych demonštráciách a TV debatách trepať sprostosti o Sorosovi, velebiť Putlera a urážať svojich názorových oponentov.
Napriek tomu Smer, Hlas a Republika a ich slaboduchí voliči sú hanbou Slovenska a bradavicou na tele spoločnosti.
@veronka1996 bohuzial podla mna toho casu bude dost , Tito poslanci incl Benova s republikou budu mat asi taky prinos ako Keby tam ani neboli , dokopy nic za tie Roky neurobili , ziadne Navrhy nic a tito pojdu tou istou Cestou
@tramtada31 ty kde si vzala to o tých psoch?

Krásne vyjadrovanie fakt...odpad spoločnosti sú presne také ako ty! Kľudne sa odsťahuj aj na koniec sveta a vezmi si sebou aj všetky ctené členky PS tu z koníka. Také odborníčky nikde na svete určite nemajú