Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente
Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.
@sara07 Som zvedava, ako budu oslavovat, ked im siahne na 2. pilier. Ale zase volici Fica su vacsinou bud chudobni, nezamestnani, pripadne dochodcovia, takze ich to az tak netrapi. I ked urcite sa najdu aj taki, co maju daco zhodnotene v 2. pilieri a nenechali to v dlhopisovych fondoch , ked im to tam Fico v roku 2013 nasilu presunul. Ale mozno im ani to vadit nebude
Este sa mi pacia tie reci o stvavej opozicii. Som si spomenula, ale protesty a cirkusy robil Fico. Na meetingoch same vulgarizmy, sami ozrani, skandaduci dav podporovany Blahom, ze prezidentka je k...a s Monikou Benovou (udajne damou z Bruselu?) na tribune, agresivne babky zvazane zo vsetkych dedin, blokovali tu v Bratislave dopravu a napadali ludi
@mircalla tak proste vacsina su prave tii “ menej vzdelani ludia, starsi ludia a vidiek” a? Treba zmenit volebne pravo - iby vysokoskolaci, do 60 rokov a oba obycatelia miest?? Kazdy volic mal moznost, nie kazdy vyuzil - mozno tych treba trestat?? Ale ti co mohli a vyuzili tak proste rozhodli 🤷♀️opakujem - nie som volic smeru ale som realista a proste vacsina rozhodla
Blaha sa rád počúva, miluje prednášať, poučovať a konečne bude môcť svoje idey predávať aj iným komunisticky a rusofilsky zmýšľajúcim EU- poslancom, takže jeho útočiskom budú bruselské parlamentné kaviarne, kde bude svoje múdrosti šíriť medzi jeho podobnými súdruhmi. Aspoň ho nebudeme tak často vidieť v našich správach-
- jediné pozitívum. Zato tu ostáva zatrpknutý a tým pádom nebezpečný Danko spolu so svojimi parťákmi. A dúfam, že ani večne vyrehotaný "Ken" Kaliňák už nebude tak viditeľný, nemôžem sa na neho ani pozerať ani ho počúvať.
@stormie predvolebne programy a realita su dve rozne veci. Ale to co stvara prave tato vlada, pooprav ma ak sa mylim, ze niekto to robil este horsie a s vacsou drzostou, tak to nema u nas obdoby. Myslism si, ze aj Meciarizmus bol este slaby odvar. Vtedy sa islo bez hanby az za hranu zakona (Remias, privatizacia, podsvetie infiltrovane v policii...) ale take veci ako sa deju teraz a este odobrene parlamentnou vacsinou sa vtedy niediali.
Vieš, drahý anonym, ja sa skôr obavám toho, ako polarizuješ… nie som volič Fica, ani volič PS…ale tak nenávistne písané komenty, ako tu predsúvaš, nerobia dobrotu… radšej viac čítaj…keď už nie knihy, tak vety po sebe samej… niekedy sa budeš diviť nielen nad obsahom, ale i formou…
@mircalla zato ty sa zaskvievaš všade inde. neviem ako si na to prišla, že mne sa páčia fotomontáže a konšpiračné stránky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 😀
@mircalla hmmm prepáč ale už musím, keďže niekto je tu trochu mimo, takže podla teba "volici Fica su vacsinou buď chudobni, nezamestnani, pripadne dochodcovia,...",
podotýkam mýliš sa,
ale ak by som mala súdiť podľa teba, tak voliči opozičných strán sú arogantní, nemajú súdnosť, sebestrední povýšeneckí netolerantní jedinci, .... a to som veľmi volila slová a párkrát vymazala nepublikovateľné.
https://www.instagram.com/reel/C6E20MgteBq/?igs...
Tuto Fedor vysvetluje ako vznikol Smer. A vyjadruje sa aj k ich cielovej skupine volicov.
@mircalla hlavne, ze ty máš zhodnotené v 2.pilieri to, čo si zobrala ostatným zo spoločného v sociálnej poisťovni, moja.
@stormie však nikto nerieši že vyhrali podla pravidiel
skôr sa divím že maju potrebu ohybat iné férové pravidla ked su tak top , transparetnost
to popisuješ ako keby pelegriny mal aboslutne čistu kampan aj cely smer sns mali uplne všetko transparetne čisté , uplne až priehladne, všetko v sulade všetko sedi
nevytahalovala by som platné pravidla, ohli si ich dostatočne
majetky a nehnutelnosti plne vo vyške prijmov danovom priznaní ..
@zmrzlinka8 Prosim ta, chod si pozriet radsej nejake konspiracne videa, daj mi like a nemudruj.
Na to su statistiky, kto su volici Smeru, takze to nie je "podla mna".
ad 2. Ja nemam 2. pilier.
Este nieco?
@zmrzlinka8 A kedze ti tu niekto dal link ako vznikol Smer a kto je ich cielova skupina tak sup ti ho dam este raz https://www.instagram.com/reel/C6E20MgteBq/?igs...
@zmrzlinka8 A pre objektivnost bz som ti mozno mala poslat aj par videi z protestov Smeru, ale vsak tie poznas, ci?
Ja som nebola ale muž bol koho volil ani neviem nemal v pláne ísť a ani ma nezaujíma kto koho volil, každého rozhodnutie každý má iný názor 🙂 aj tak tam idú všetci pre peniaze nie pre nás 🤪 žiaden politik ani strana nestojí zato aby sme boli my ako ľudia na seba zlí, urážali sa a nadávali si,,,
@zmrzlinka8 Len pre tvoju info. Vdaka Ficovi vacsina ludi nebude mat ani taky dochodok, aky by mali, keby si vobec nesporili.
@zuzulka558 Tato lahostajnost, ktoru predvadzas je praveze velmi nespravna. Hovorit, ze mi to jedno nie je ok.
@mircalla ľahostajnosť ze som nebola to beriem ano, ale ponizovat sa a hádať sa to kto koho volil to je nepochopiteľná diagnóza,nemôže každý voliť rovnako
@mircalla áno je mi to jedno kto koho volil každý má svoj a iný názor, rešpektujem každého lebo každý sme iný, už tu bola téma raz manžel volil inak zmenila som naňho názor ako mam pokračovať v manželstve ci ako to tu bolo 😅😅😅😅😅
@zuzulka558 Tak nemas sa preto hadat, kedze je ti buducnost tvojej krajiny ukradnuta a nemas ani prehlad. Sladka nevedomost z teba lepsieho cloveka nerobi. To uz mi je sympatickejsi ten, co voli, koho ja nemusim, ale aspon ma nazor

@stormie ano boli zvolení , ale to ich neopravnuje aby sa chovali a robili zákony ako potrebujú , majú ich robit pre všetkých nie komplet ..
nie zakažeme, prikažeme, a očkavala by som od vitaza volieb - myslím komlet - aj iny slovník a vystupovanie , nie ako z 5 cenovej
férové potrestanie napr danko a nehoda atd