Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente
Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.
@zuzulka558 Ja viem, ze sa nehadas. Nevies o politike nic, nezaujima ta to, tym padom je ti buducnost krajiny lahostajna. To su tvoje slova. Neviem, ci to je prednost....
@mircalla sledujem ale nevolim, nik si ma nezískal ze mu verím pekne reči asi toľko k tomu, a len tak krúžkovat nepôjdem,, ešteže vieš o mne viac ako ja sama o sebe,, mam rada takých ľudí čo sa moc zaujímajú o druhých
@mircalla pozri niekto vôli smer lebo si myslí že bude lepšie, voli PS mysli si ze bude lepšie, vôli Republiku mysli si ze bude lepšie atď atď každý voli stranu lebo bude lepšie a nie už hádam horšie 🤨 nepresvedcis toho a toho koho voliť, ved mate demokraciu co vám vadia druhý koho volia
@miskakyska presne alebo nejdeš voliť nemáš koho tak najradšej by ta dali pod zem alebo som mala voliť podľa nich,, tiež si myslím to co ty,, fanatizmus diagnoza,, ja to tu už ani nepozriem, strašne ako kvôli voľbám sa idú ľudia pozabijatnlebo nevolis podľa toho alebo oneho
@zuzulka558 Nezaujimam sa o teba, ale nechval sa svojou lahostajnostou a nevedomostou. Tiez mi inak nikto nevyhovuje, ale aspon mi je uplne jasne, co nie. A viem, ze ked volit nepojdem, tak tomu mam sancu nejako zabranit. Vzdy radsej volit, co mu uplne nevyhovuje, ako nechat vyhrat, co mi nevyhovuje vobec.
@mircalla nechvalim ale nebudem klamať ze som bola a opeknovat sa nech som ta pekná tu,, ja na rovinu pravdu co sa tu budeme na čo hrať
Smer klame a to je to najhoršie. Každá diktatúra aj fašizmus aj kimunizmus začínali populizmom.
@zuzulka558 Tvrdis, ze sledujes. Podla mna kazdy, co sleduje nejaky nazor musi mat minimalne v tom, co nechce. Ty si prisla povedat, ze nazor nemas. Take tie reci vsetci tam idu pre peniazie su typicke prave pre ignorantov. Neviem preco vobec komentujes v politickej teme, ked si vlastne ignorant. Dokonca nemas ani zakladne nastavanie, kam sa ma tato krajina uberat, ci chceme ist cestou populizmu a medzinarodnej izolacie alebo nie. WHO hlasovanie je napriklad cesta izolacie
Zase nepreháňajte 😂
@mircalla
@zuzulka558 ja nechodím na protesty Smeru, ale rešpektujem právo každého na politický názor aj iný ako mám ja. ak niekedy reagujem emotivnejsie, tak je to iba reakcia na invektívy, pretože voliči opozície, múdri a rozhľadení to ľudia, nie sú schopní tolerancie a rešpektu, ale niet divu, keďže sa učia od svojich politikov.
pýtam sa ale, keďže politici sú akí sú, prečo musíme my byť tak prízemní a tiež si tu nadávať?
@mircalla podciarkujem , boli statistiky na TA3 alebo JOJ prezentovane od prieskumnych acentur - cim vyssi vek a cim chudobnejsi region -> volic smeru
@viestta ty si asi nepocula pasku - “vyhraj volby mozes vsetko “ , alebo tarabu : my ! Sme vyhrali volby , alebo sutaja : vy nerespektujete vysledky demokratickych volieb ?! … Toto verklikuju dookola 🙄
@jednoduchomaria89 štatistiky, no záleží kto ich robil asi. ale nemôžeš zovseobecnovat, poznám okolo seba ľudí, voličov Smeru a sú aj VŠ aj z väčšieho mesta aj v produktívnom veku takže nie je to vaša výsada. vy nie ste múdri, iba premúdretí, trošku rozdiel.
Mrzi ma to KDH !! (Nevolila som ich , ale myslela som , ze konzervativny Slovak mohol ) tesim sa z vysledku sns
@veklipo čiastočne s tebou súhlasím ohľadom šetrenia na dôchodok napr do etf fondov ale liberálne hodnoty nepovažujem za pokrok ale ničenie. Pozri ako to vyzerá so svetom a mladezou ich by som nevolila. Z migrantov strach nemam nevadia mi ti co chcú ku nám pracovat a su slušní a ti ini utekajú aj tak do Nemecka a západnej Európy
@zmrzlinka8 "pretože voliči opozície, múdri a rozhľadení to ľudia, nie sú schopní tolerancie a rešpektu, ale niet divu, keďže sa učia od svojich politikov."
A čože sme sa naučili od tých svojich politikov? Daj nejaké príklady tej zlej opozície. Potom to porovnáme s nenávistnými a nerešpektujúcimi vyjadreniami súčasnej vlády. Však tí sa tam nerešpektujú ani navzájom. Viď koaličná dohoda, krásny aktuálny príklad 🤣
@zmrzlinka8 Mna fascinuje ako agresivni, vulgarni a ozrati ucastnici protestiv Smeru pisu o respekte. ja si dam niekedy tu namahu a obcas si precitam komenty pod statusmi Fica. Same vulgarizmy, vyhrazky, konspiracie. O akej slusnosti sa tu bavime? Jedine, ze Vas argumentacne vzdy dame dole, nuz nazyvaj to nadradenost
@zmrzlinka8 mala si sancu nas, volicov opozicie dat argumentacne dole, mohla si vyargumentovat na nazornych prikladoch, preco je vlada Smeru to lepsie co nas mohlo postihnut. Zial, argumenty sme si precitat, zas len vata o tom, ako vas, volicov koalicie davame dole, lebo... Vsak ked idem obranovat nieco, cokolvek, tak dam argument, podporim svoje trvrdenie faktami. A nie si sama, co nejak nevie (nechce? nemoze?) to, ze Smer je to najlepsie co mame dolozit faktami, relevantnymi faktami.
@zmrzlinka8 Opat budem konkretna. Ked boli tie vyhrazky bombami skolam, drviva vacsina volicov Smerohlasu bez akychkolvek dokazov ci logiky konspirovala, ze to robi PS. Ved si precitaj nazory pod statusmi Fica, Estoka atd.....Objektivita ti vobec nic nehovori? To je podla teba co? Sirenie nenavisti, absolutne nepodlozene obvinenia?
Ked bol atentat na Fica tie fejkove fotomontaze, ze Simecka na jednej fotke s atentatnikom, to bolo co?????
blaha, uhrik, mazurek a ich 10tisicove platy a vysvetluj detom , ze sa musia dobre ucit a byt slusne ...
Ja nie som ľavicový volič preto mi tam vadia progresivci a Smer aj druhý Smer. Nechápem, kde sa berú voliči Smeru. Republiku nemusím. Škoda, že to takto dopadlo. Smutné.
@mircalla ja neviem o tom, žeby som bola ako volič koalície agresívna, vulgárna a ožratá, síce nechodím na protesty, ani nie som nevzdelaná, ani na dôchodku, ani z dediny, tak ja neviem, asi ti nie všetko zapadá do štatistík.
a že nás vraj dávate argumentačne dole? To je tvoja hra, nie moja, ja na vašu hru nepristupujem a nemienim sa obhajovať.
Proti ľudskej hlúposti a obmedzenosti sa bojovať nedá, na to som už prišla dávno.
Môžem ti tu dať aj tisíc argumentov, tvoje oči sa aj tak neotvoria, dáš mi tisíc protiargumentov, ktoré zase neberiem ja, tak načo budem mrhať energiou, mám aj inú prácu, ako sedieť celý deň na MK a tu zvádzať nejaký argumentačný boj, ktorý ty po mne chceš a o ktorý ja nestojím.
Uvedomte si jedno, KAŽDÝ môže mať politický názor, aký chce. a nemusí mať taký, ako vy, ani keď sa postavíte na hlavu. Ani si ho nemusí pred vami nijak dokazovať. sSvet sa netočí len okolo vašich prianí. Keď toto pochopíte, môžeme sa baviť ďalej.
@viestta veď ja nechcem, aby si si myslela, že Smer je to najlepšie, čo máme.
ja ťa nechám si myslieť čo chceš . to je rozdiel medzi nami. ja ťa rešpektujem. ja z teba nerobím debila a nedávam ťa dolu pre tvoje politické presvedčenie.. dokážeš to aj ty?
@zmrzlinka8 ai ja ta nedavam dolu, ak povazujes to, ze sa ta pytam za to, ze ta davam dolu, tak s tym ja nic nanarobim...
@zmrzlinka8 Ale ved si to nemusis vztahovat na seba. Samozrejme, ze nebudes argumentovat, pretoze nemas cim. Ja som ti sem dala uplne relavantne a konkretne agrumenty, ty opat len vseobecne kecy.
Najlepsie je napisat, ze sa neda bojovat proti hluposti a obmedzenosti a zaroven nebyt schopna argumentovat.
Rovnako ako ty mas politicky nazor, mame ho aj my. Uplne rovnako sa navazas do nasho nazoru, ako my do tvojho. Problem je jediny, nevies si ho obhajit. Nevies vyvratit nic z toho, co som napisala vyssie, pretoze je to skratka fakt.
@kristiii vy ste horšie než tí politici, tí si aspoň trochu musia kontrolovať ústa, ale vy tu na MK si myslíte, že môžete všetko.

@mircalla ja sa tu nehadam,, ty si moc aktívna, jedna ma iný názor druhá iný zas a čo teraz, vy sa tu zabíjate skoro a anonymná téma,, pekný deň nech vás tu neporazi,, keď to človek sleduje voľby sú na to aby asi ľudí ešte viac rozhadali a nie spojili 😬