icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@viestta zdravý rozum je aj názov jednej politickej strany😉

mircalla
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Odporucam ti - zacni u seba, prestan ficat na konspriracnych strankach, prestan sirit lzi, prestan likovat fotomontaze a zacni kriticky mysliet, Pretoze, jedine, co si tu previedla aj v inych diskusiach bolo toto. Tym by som tutu "diskusiu" s tebou ukoncila. Diskusia bola z tvojej strany o tom, ze Smer je naj ale neviem preco. Odmietas aj verit relevantnym datam, kto je volic Smeru. Odmietas vsetko.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@viestta ja sa ťa nepýtam, pretože ťa nechcem o ničom presviedčať, chápeš? máš svoj názor, maj si ho, našťastie máme ešte stále slobodné voľby, keď sa mi nepáči, čakám do volieb.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@mircalla a ty čo predvádzaš tu? sa zamysli. teda ak si toho schopná.

mircalla
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Podla mna argumenty, realne data a relevantne informacie. Kazdu jednu si poprela, ze to nie pravda, je to zmenipulovane atd.

autor
10. jún 2024

@zmrzlinka8 ale prosím ťa o čom tu píšeš? Slovník a jednanie tvojich politikov je hanba národa a dôvod, prečo vzniklo milión podobných diskusii tejto.

Odvolávanie Fica sa zvrhlo: VIDEO nadávky najhrubšieho zrna, k**va už prestaňte!

Nadávky Smeru na Čaputovú sú najhlbšie Ficovo dno

Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil.

Premiér Robert Fico dnes niektorých novinárov označil za „špinavé protislovenské prostitútky“ . Zdôraznil tiež, že si stojí za týmto výrazom. Okrem domácich médií informujú o dnešnom nadávaní novinárom aj svetové médiá .
Poslankyňa Európskeho parlamentu a spoluzakladateľka strany Smer-SD Monika Flašíková-Beňová je presvedčená o tom, že nadávať novinárom a novinárkam a urážať ich, nie je dostojné predsedu vlády v žiadnej slušnej krajine.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@mircalla a? musím s tebou súhlasiť??

mircalla
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Suhlasit so mnou nemusis. Tvdit, ze zem je plocha je uz ina vec. Myslim to obrazne, ale princip je rovnaky - neveris validnym datam

zmrzlinka8
10. jún 2024

autorka, veď samozrejme, ani som nečakala, že mi tu dáš niečo z iného zdroja, len tie vaše oblbováky. čo ti mám povedať, keď máš klapky na očiach.
polarizuješ spoločnosť, anonymná zbabelá autorka

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 "vy ste horšie než tí politici, tí si aspoň trochu musia kontrolovať ústa, ale vy tu na MK si myslíte, že môžete všetko."
To bola odpoveď na otázku, aby si pridala nejaké príklady tej zlej opozície? Či? 🤔 Nejako som sa v tých tvojich výkrikoch stratila 😅

autor
10. jún 2024

@zmrzlinka8 aké oblbováky??? Videa kde hrubo nadávajú a ponižujú národ, novinárov, hlavu štátu, politikov z iných strán- rozumej všetkých ktorí nejdú s nimi a s nimi ani nemôžu ísť všetci, na to nie sú zdroje.

mircalla
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Uz minule som ta ziadala, aby si dala nieco z ineho a tebou akceptovaneho zdroja, ktory dokazuje, ze Smer nevolia najma ludia s nizsim vzdelanim, dochodcovia a dedina. Kedze toto volas oblbovak, tak bud ta laskava a preukaz, ze to tak naozaj je a nie je to pravda. Kde je problem?
Ocakavam, ze teraz napises, ze ty mi nemas co dokazovat. Diskusia s tebou prebieha asi takto.
1. Nieco tvrdim a som schopna to dokazat aj datami, minule som poslala.
2. Ty tvrdis, ze to nie je pravda. Tvrdis sice, ze to nie je pravda, ale nie si schopna to vyvratit datami, napriek tomu, ze som ti dala prilezitost
3. nasledne skonstatujes, ze ty nemas co dokazovat.

kristiii
10. jún 2024

@mircalla ale ona tu nie je na to, aby nám tu niečo argumentovala. Ona má len svoj "názor". Čomu si nepochopila? 🤪

eludka
10. jún 2024

@kristiii niektori nerozlisuju, ze nazor nie je fakt 🙂

autor
10. jún 2024

@mircalla však jedná presne tak isto, ako jedná s nami strana, ktorú ona volí. Oni sa tiež nevybavujú, veď načo by niečo vysvetľovali nám poplatníkom krorí ich platíme? Vyhraj voľby a môžeš všetko je ich heslo.

kristiii
10. jún 2024

@eludka veď toto. Ja to poznám z práce. 90% ľudí má tieto svoje "názory", ktoré ale nevedia podložiť inak než verklíkovaním Fica a spol. Presne ako som spomenula Blanára zo včera, ten sa na jednotke strašne zosmiešnil. Najhoršie na tom je, že jeho fanúšikovia mu za to čo predviedol ešte určite tlieskali.

carolynka
10. jún 2024

Ja Si inak myslim, ze sme volicov Smerohlasu riesili uz dost, a je jasne, ze vascina nezmeni nazor na toho koho volit. Bud z toho maju osobny zisk, su indoktrinovani videjkami alebo volia zo zvyku.
Otazka je, ako maju opozicne strany ziskat dostatok volicov aby sa vobec dostali do parlamentu a aby boli pripadne schopne zlozit vladu. Ako oslovit nevoliacu cast volicov, lebo ich je velmi vela. Mne keby premier povie, ze ked sa ma ist do pekla, tak na bielom koni tak mi blikaju me vsetky vyhrazne svetla. Ale obrovskemu mnozstvu ludi to nevadi... Nerozumiem preco. Nezasluzime si lepsi pristup od premiera nez aby nas, podla jeho vlastnych slov, viedol do pekla???

zmrzlinka8
10. jún 2024

autorka, a málo je tých príkladov, kde to je opačne? už aj tu by sa našla slušná zbierka príkladov. ale do vlastných radov si ty nevidíš.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@kristiii mne sa nezdá, že sa Blanár zosmiešnil, naopak, hovoril kultivovane, ten druhý tam skákal

zmrzlinka8
10. jún 2024

@mircalla ja mám vieš kde tvoje žiadosti, žiadaj si svoje deti, dobre??? si myslíš, že ty si spasiteľka sveta alebo čo si ty vlastne?

sara07
10. jún 2024

@zmrzlinka8 skus toto napísať slušne, zvládneš to vôbec

zeldia
10. jún 2024

@carolynka ja si myslim že my sme veľmi “technicky” zalozene zoskupenie, každý tu chce niečo montovať a mať profesiu v “rukách” byt v službách (doktor právnik kadernicka) alebo vyrábať (inžinieri, pracovníci automobilky, murári…). Ako spoločnosť sa vysmievame z ľudí ktorí študujú dejiny, filozofiu sociológiu, a potom “svet” nikto nechápe lebo nám to nikto nevie vysvetliť. Vasecka by tiež mohol prestať nám tu všetkým nadávať a začať robit niečo k veci, aby sa spoločnosť zlepšila ale jediný sociológ v telke a ten nadáva, vyborny, je fakt.

viestta
10. jún 2024

@sara07 ked sa niekto dostane do argumentacnej nudze tak zacina byt neprijemny. V lepsom pripade sa dozvies, ze on nema povinnost dokladat svoje nazory faktami

zmrzlinka8
10. jún 2024

tak vám ešte raz zopakujem, prečo nevolím opozíciu. okrem hodnotových vecí aj presne pre to, čo tu predvádzate. ste neschopné rešpektu k druhému človeku a tolerancie iného názoru. ak má niekto iný názor, utopili by ste ho v lyžičke vody. chcete argumenty, aby ste ho mohli roztrhať ako besné psy. takýto prístup ja nikdy voliť nebudem, aj keby bol miliónkrát argumentačne podložený, je proste netolerantný a agresívny. neznášam nátlak a agresivitu

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 takže to o tých obetiach na Donbasse, ktoré mu Krupa citoval z vyhlásenia OSN a on si napriek tomu išiel svoje, že tam je iné číslo, ale keď ho vyzval, že sa mu ospravedlní, ak dá dôkaz, zostal ticho, presne tak ako to robíš ty, to bolo kultivované hej? (Chápem, že pre teba áno, keďže ty sa riadiš rovnakými pravidlami, čiže kecaj, ale neargumentuj).
Alebo keď moderátorka citovala Fica-rež a rubaj do krve po Šimečkovej kotrbe, tak otázka, to povedal Fico? Následné poskrabkanie brady, opretie sa o stoličku, zamyslenie a odpoveď úplne odveci...🤣🤣🤣. To bolo fakt kultivované. By ma zaujímalo ako by to zhodnotil niekto, kto vie čítať reč tela.

makaronka01
10. jún 2024

@zmrzlinka8 a pre toto volis smer... Tolerantného Fica... Dobre si pobavila 😂
Sa ani nečudujem ze že si to nechcela napísať 😂

zmrzlinka8
10. jún 2024

@sara07 s tebou som sa bavila teraz?

viestta
10. jún 2024

@zmrzlinka8 mam pre teba jedn radu: Ked sa nechces vystavovat nebezpeciu, ze by ta "mohli roztrhať ako besné psy" nezapajaj sa do diskusii. Budes mat od neprijemnych otazok pokoj. Je to taktika vladnej koalicie, nekomunikuje s "nepriatelskymi" mediami a krasne im to funguje. To je ich obraz tolerancii k inym nazorom, tak sa pouc od skusenych

zmrzlinka8
10. jún 2024

@makaronka01 sa nečudujem, že si nepochopila.

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 takže ľudí, ktorí si vedia svoje názory obhájiť a vyargumentovať, podložiť faktami, považuješ za netolerantnych a agresívnych? Kde som toto už počula? 🤔