icon

Poslanci Smer-SD slávia úspech v Európskom parlamente

9. jún 2024

Poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) Monika Beňová (Smer-SD) sa teší nárastu hlasov i mandátov pre Smer. Ľuboš Blaha (Smer-SD) považuje výsledok Smeru za obrovský úspech. K zverejneným odhadom výsledkov sobotňajších (8. 6.) volieb do EP sa obaja vyjadrili na sociálnej sieti.
"Získali sme teda pravdepodobne päť mandátov z 15, čo je o dva viac ako vo voľbách v roku 2019," uviedla Beňová. Predpokladá, že prostredníctvom hlasov budú jej kolegami v europarlamente Blaha, Erik Kaliňák, Judita Laššáková a Katarína Roth Neveďalová.

makaronka01
10. jún 2024

@zmrzlinka8 v tom co si napísala nie je nič na pochopenie, prázdne slová... Nevolis ženy na MK ale politické stany ak si na to náhodou doteraz nevsimla. To co si volila nemá s hodnotami ktorymi sa tu prezentuje nič spolocne...

zmrzlinka8
10. jún 2024

@kristiii nie, len ten váš spôsob! a nepovažujem vaše argumenty za fakty. je mi ľúto

zmrzlinka8
10. jún 2024

@makaronka01 to sú prázdne slová iba pre teba, lebo tieto hodnoty tebe nič nehovoria. mne ano. si sa odhalila.

makaronka01
10. jún 2024

@zmrzlinka8 keby tie tie hodnoty niečo hovorili tak nemôžeš voliť smer, tak sa nehraj na niečo co nie si.... Toľko vulgarnosti co do politiky doniesol smer sa ešte nikomu nepodarilo...

zmrzlinka8
10. jún 2024

@makaronka01 jasné, toľko útokov vyprovokuje aj skalu.

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 toto je ten tvoj tolerantný a mierumilovný, neagresívny vzor áno? Dovolím si skopírovať, nechce sa mi toľko výrokov písať nanovo:

makaronka01
10. jún 2024

@zmrzlinka8 týmto akože ospravedlňuješ Ficove nechutne vyjadrenia? ... Ako prepáč, toto fakt nemôžeš myslieť vážne... Neviem kde sú tie tvoje hodnoty...

domininini
10. jún 2024

Perfektne 👏👏 ja som velmi spokojna teda az na to psko co vyhralo a ta verona hroza.. naopak som velmi rada za mazureka a liviu.. hovoria veci priamo, narovinu, nic nezatajuju vlastne vsetky spinavosti ukazu tak ako su..

zmrzlinka8
10. jún 2024

@makaronka01 a skandovať Fico je ko..t je úplne slušné, že? zaujímavé. Fico je mafián, zlodej, .... bolo to dokázané? nebolo. ale to je v pohode. Fico môže za smrť Kuciaka? tiez nie je dokázané, ale v pohode. Fico môže asi aj za to, že dneska prší

viestta
10. jún 2024

@zmrzlinka8 Fico moze hlavne za to akymi ludmi sa obklopil, ako on a jeho ludia riadia tuto krajinu. Keby v zivote nepovedal ani jedno z toho co bolo vyssie vymenovane moze hlavne za to, ako riadil a riadi tuto krajinu. To co robi, to co robia jeho ludia hovori o nom ovela viac ako to co mu vypadne z ust. A to co robi je ovela vacsia katastrofa ako jeho vulgarizmy. Staci len spomenut novelu Trestneho zakona a kazdemu je jasne, ze takto sa stat k prosperite nevedie. A este tvoje oblubene, druhy dochodkovy pilier. Kazdy ekonom sa chyta za hlavu za tie jeho zasahy, len ty mu to schvalujes. Lebo asi podla teba je normalne zostatnovat peniaze sporitelov, lebo vsak solidarita socialneho statu.

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 " jasné, toľko útokov vyprovokuje aj skalu".
Aha, ale keď Korčok po voľbách povedal, toto vám nezabudnem, tak ste ho za to išli zlynčovať. Ešte aj s atentátom to niektorí spájali.

makaronka01
10. jún 2024

@zmrzlinka8 neviem o tom ze by toto skandoval nejaký politik opozicie, ak áno, tak ma prosím oprav, ten politik by u mňa skončil...toto si moje hodnoty.

kristiii
10. jún 2024

@makaronka01 to už sme sa dopracovali k tomu, že to dáky raper, ktorého tuším ani nikto nepozná 🤣 kdesi vykrikoval

zmrzlinka8
10. jún 2024

@kristiii nie, bolo to na protestoch, je aj video, ako skandoval dav

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 takže to vravel nejaký politik?

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 pošli mi link prosím ťa, neviem ho nájsť.

zmrzlinka8
10. jún 2024

@kristiii už ho nenájdem

viestta
10. jún 2024

@zmrzlinka8 takze zas mame dvojity meter. Ked na protestoch dav skandoval, ze prezidentka je americka *** a vyprovokoval ho k tomu Blaha a Fico s kolektivom na tribune sa na tom rehotali, to nevadi. Ak dav skanduje, ze Fico je **** tak to uz v poriadku nie je. (sice neviem kde, ale ak by to aj bola pravda, tak tvoja objektivita je fakt interesantna)

carolynka
10. jún 2024

@zmrzlinka8 dav urcite neskandoval Fico je K***t, uz si prosim ta nevymyslaj. Na Korcokovom mitingu niekto z davu vykrikol nieco vulgarne a Korcok ho hned zastavil a povedal, ze toto nie, toto si on nezela

kristiii
10. jún 2024

@zmrzlinka8 nič iné som nečakala, nevadí 😉

kristiii
10. jún 2024

Inak keď už som spomenula toho Korčoka a odpovedí na moje už položené otázky sa tu očividne nedočkám 😅, nech nezakladam novú politickú diskusiu, keďže je tu na to veľa ľudí alergických, čo myslíte ako sa nakoniec rozhodne, čo sa politiky týka? Prípadne, aký krok by ste uvítali?

eva8
10. jún 2024

@sara07 republika pojde pravdepodobne do frakcie s AFD a podobne, mozno Le Penonej. Krajni extremisti beru vsetkych, aby boli vacsi. Mozno aj Smer (opacny extrem) tam zavita?

makaronka01
10. jún 2024

@kristiii presne nás týmto som uvažovala, čo by dokázalo poraziť toto co tu máme teraz... Mna osobne by potešilo keby Korcok založili vlastnú stranu... Pridaním sa k PS to nepomôže... Ta strana už má nálepku LGBT. Neoslovil by tým tých čo voliť neboli...

zmrzlinka8
10. jún 2024

@carolynka bolo tu na MK video.

viestta
10. jún 2024

@kristiii uprimne by som sa mu cudovala ak by vstupoval do politiky, obzvlast slovenskej. On to naozaj nepotrebuje. Ale ak by sa predsa len rozhodol do nej vstupit, mohol by byt prinosom.

kristiii
10. jún 2024

@makaronka01 tiež rozmýšľam presne tak isto. Za mňa je škoda aj, že Odor sa onalepkoval PSkom. Mohli spolu niečo vymyslieť. Presne pre tých, ktorí nemajú koho voliť.
@viestta tak on sám vravel, že má záujem vstúpiť do politiky, či som blbo počúvala? 🙈

eva8
10. jún 2024

@domininini liviu? Ktoru?

carolynka
10. jún 2024

@zmrzlinka8 nebudem sa s tebou hadat. Keby take video existovalo, bolo by iste rychle dohladatelne a bol by z neho skandal tak ako bol skandal z toho video, kde Smeraci skandovali o prezidentke ze je k***a.

eva8
10. jún 2024

@zmrzlinka8 na MK bolo video akoze stand-up Komika. Co na toho komika vravi ministerka kultury?

zmrzlinka8
10. jún 2024

@carolynka skúsim neskôr nájsť.