Ako posielať balíčky poštou v roku 2023?
Chcela by som sa spytat ,aku mate teraz skusenost s postou? Beru vam stale male balicky zabalene v igelitke (tricka,nohavice) ako listove zasielky alebo uz je stym problem .
Dakujem za vase skusenosti ,este som v novom roku neposielala a ked som chcela teraz kupovat nieco, tak mi pani napisala ze uz iba ako balik za 3,50 € akceptuju na poste.
@ankapuska79 Balík za 3,50 nie je,to asi myslela doporučený list. Najlacnejší balík je za 3,90 na poštu.
Zoberú ti aj zabalené v igelitke,ale musí to byť tak naplocho,že výška bude max. 3 cm.
Majú u nás nato také formy, musí to cez ňu prejsť...
Sice asi 35. diskusia na tuto temu od 1.1. ale nevadi 🙂 nie uz neberu, resp. ak je hrubka nad 3 cm, uz to nie je list
@ankapuska79 je to tak, žiaľbohu,už hrubšie ako 3 CM berú všetko ako balík za 3,90 ,minule mi merala malý hrubší balíček 🙆
@ankapuska79 Odporúčam použiť EPH balík na poštu do 1 kg stojí 3,10 a do 500g môžeš poslať aj ako doporučený list s EPH za 3 Eurá
@ankapuska79 ja som v era posielala prvy krat 2tenke tricka po synovi nemalo to ani 30 *20 na hrubku cez 2cm nechcela mi to vziat obycajne vraj nevojde do schranky. Pekne zabalene na lezato ako obalka rovnomerne. Zavolala veducu ta prisla polozila ho na stojato ked som povedala ze aku ma hrubku buchla po nom a povedala ze uz ma cez 3cm.
@ankapuska79 moja skusenost z poslednych dni... predala som gate tu cez MK klasika zabalila som ich ako zvycajne a sla na postu, vedela som ze je drahsie postovne ale o rozmeroch este nie, tam mi to postarka povedala, ako dost ma to nahnevalo ale neriesila som to s nou lebo ona za to nemoze tak som jej vravela ze to prebalim teda a pridem druhy den. Zabalila som podla rozmerov, pridem na postu a ona mi vravi ze len dokumenty sa mozu takto posielat, ako mala som vsetky rozmery splnene ale kedze citila ze tam niesu papiere ale nieco ine-oblecenie tak mi ukazala papiet A4ku kde bolo napisane ze len dokumenty a ziadny tovar sa nesmie posielat. Akoze je to moja sukromna vec co posielam ich do toho vobec nic nie je. Rozmery a vahu splnam a hotovo ale nie... na Slovensku uz ma malo co vie prekvapit ale toto ma dostalo teda... tak namiesto toho som to poslala packetou a teraz vlastne riesim akou formou budem posielat baliky, kedze predavam vela veci aj do 5 eur a malokto si myslim, ze si este moze prihodit postovne za 3.50 eur.. 😏