Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
som z BA mám zaujem
som z BA mám zaujem
@michaela_lm
@michaela_lm
@paralenkap
mám kitty vymením za Piggy
Ahojte,
potrebujeme: CHEEZZ, BUNNY, FROGGY
na vymenu mame: LOGGY, SHARKY, KITTIE, HIP-HIP, SNAKY, MOODY, GUINNY, PUFF-PUFF, PIGGY, ORBY, GIRY JOE, OGOR, PUFFY, CHOMPY, DOLFY, GLOO-GLOO, COW, FIDO
iba vymena 🙂
ponukame za 0,30€ + postovne 0,60€ :
Frankey 2x, Snaky, Fido, Frogy, Bunny, Chezz 2x, Puff-Puff 2x, Giry Joe
@nancyy my uz mame vsetko
ponukame stikeez viac ip
Ahojte. Má niekto za poštovné akúkoľvek figúrku Stikeez? Prípadne hlavne tieto: Frankey, Cheez, Orby, Igor, Sharky, Hip-hip, Froggy. Na výmenu by sme mali jedine Piggy. Ďakujeme. Napíšte do IP.
Ponukam fido,gloo-gloo,dolfy,hip-hip,igor,giry joe,papsy,frankey.
Potrebovali by sme snaky,cheezz,orby,kitie,bunny,sharky,ely
ponukame stikeez viac ip
@kaktusik007 mame dolfy,hip-hip a potrebujeme zajacika a ciernu rybu
@demartka neskoro...
kto ma na vymenu figurky v Ke alebo PO?
Trnava, chýba nám len korytnačka a hroch, na výmenu mame všeličo, len osobne
Ahojte, nemate nahodou niekto CHOMPY, MOODY, SHARKY, BUNNY, IGOR, LOGGY? uz len tieto nam chybaju. Neviete niekto kde v Košiciach sa da kupit este kufrik? navyse mame HIP-HIP, PAPSY, GIRY-JOE, GUINNY. Dakujem pekne.
Zostali nám tieto postavičky. FROGGY, HIP-HIP, CHOMPY, MOODY, SNAKY. Predám 0,50 €/ks + pošta /tak som aj ja kupovala/ . Len IP
Ahojte, nemá niekto na predaj album?
@demartka mam pre teba orby bunny a sharky
potrebujem hip hip gloo gloo a potom ešte potrebujem dolfy, fido, igor tak bud jedneho z nich pridaj k tym prvym dvom alebo ti doplatim za tie dve naviac
Ahojte. Chýba nám Igor a Chompy. Na výmenu máme Piggy, Kittie, Guinny. Píšte IP. Najlepšie by bolo, ak by mal niekto obe naraz pre nás. Ďakujeme.
ľudia,to ako sa s tými pidi figurkami deti hrajú? alebo čo s nimi? a treba mať z každého 1kus,aby bola komplet zbierka či viac? len ma to zaujíma.....

@michaela_lm