Postupy slovenskej policie
Ahojte, pred par dnami som sa pýtala, či nahlásiť susedov za nedodržiavanie karantény, keďže sa im vrátila domov dcéra z Rakúskeho lyžiarskeho strediska Ischgl, kde pracuje. Takmer všetky ste mi radili nech ich nahlásim. Dlho som váhala a nakoniec som ich nahlásila. Boli tam policajti v utorok (v pondelok som danú rodinu upozornila, že by mali dodržiavať karanténu. Odpoveďou mi bolo, že oni môžu kašľať celú karanténu, že to sa takto nedá, že musia si nakúpiť). Po ich návšteve daná rodina stále nedodržiavala karanténu. V piatok som teda volala na políciu opäť, aby som sa opýtala, ako to doriešili. A co oni urobili? Prišli k tej rodine a porozprávali im kto ich nahlásil, ktorý deň a o koľkej. Daný pan mi prišiel búchať na dvere a začal sa mi vyhrážať. Vraj si mam začať dávať na seba pozor! Stačí mi. A nakoniec som zistila, že on je bývalý policajt. Kkt obyčajný. Len tak mimochodom, ich dcéra tu už nie je. Po utorkovej návšteve polície ju ukryli niekde mimo bytu. A teraz sa tvária, že tu ani nebola. Ale bola. Prišla cez víkend, to viem na 100 percent. Takže vidíte, neoplatí sa chrániť svoju rodinu ani ostatných ľudí, lebo nakoniec policajti zverejnia vašu osobne údaje, čím vystavili nebezpečenstvu mňa. Keby sme nemali na rukách naše 10 mes. dieťa pri jeho "návšteve", tak by nas asi aj fyzicky napadol. Nemal od toho ďaleko. Som zhnusena z tohto všetkého.
@panelacikova mne sa nezdá, ale ok

@mondolina rozumiem. Ďakujem