Posúva sa Modrý koník do modernej doby?
Naozaj funguje , posúva sa modrý koník do "neznámeho" , moderného? vďaka hnevu,osočovaniu,sliedeniu a témam, ktoré zbytočne rozdúchavanú vášne? Neverím,že všetky témy sú "troll",ale zasa keď niekto potrebuje pomôcť ,treba rozlišovať! Či ťa modrý koník,mal už dávno osedlať a ustrážiť?
@simona20201309
no keď čítam poslednú dobu svoje komentáre, tiez by som myslela ze popíjam 😂 A to môj super telefón mi prepisuje co uzná za vhodne a nie vždy si to všimneme. Minule mi napísalo namiesto na kontrolu- koncert trol! 😁
Ženy, žienky slečny
...celé toto bolo len preto aby ste sa nehádali, na nedávali si, ľudia sú k s sebe naozaj zli. To že som pila,ma neovplyvní,aby sa mali ľudia radi a rešpektovali. Som zúfalá preto, pretože neviem ovplyvniť veci(moje),nie preto,že potrebujem ovplyvňovať. Koník nakoniec je fajn
😊
@zuzanita1609 jejha tak si zazila 5 minut svojej slavy a pozornosti na mk. Musis byt asi dost zufala. Skus nabuduce bez alkoholu a radsej sa chod prejst.viac to precisti hlavu ako tieto hlaholikarske frazy.
@victoriab veď o tom píšem,som zúfalá,tak kopni!
@zuzanita1609 už som dávno stratila ilúzie čo sa týka mk, pred ístým časom tu tak zvolili moju susedu z detstva že to bolelo aj čítať, hlavne tak že veci o ktorých písala sa mi odohrávali rovno pred očami
@zuzanita1609 nie si sama kto je tu zúfalý, ale nemám potrebu riešiť kto sa ako správa na koni 🤦♀️ a tých problémov sa teraz strašne veľa nahromadilo. Kvoli tomu som si musela nečakane predĺžiť dovolenku. Vlastne to ani nie je dovolenka len psychické utrpenie, pretože sa stalo niečo co už neviem bohužiaľ ovplyvniť.
Ak tie problémy do roka ako tak vyriešim, tak môžem byť rada 🙄
@bessie12 dá sa to vyriešiť dáko,ja som v .ici už pár mesiacov. Len som slušná, milá a zhovadim sa radšej sama...
A zúfalá 😉
@zuzanita1609 a z čoho si v .... už pár mesiacov??
Môj problém sa len tak lahko nevyrieši. Bohužiaľ.
Keď tak citam tuto diskusiu idem si naliať aj ja 😀normalne som chut dostala
@bessie12 ani ten môj. By sa musel stať zázrak,preto utekám do Nevady... snáď sa dožijeme 🥺.
@zuzanita1609 ide niekomu o zivot ?? V mojej rodine bohužiaľ ano. A je to tá najbližšia osoba. Preto som tu aj ostala dlhšie. A ten druhy problém sa časom vyrieši. Len je to beh na dlhú trať.
@lakebabe veď ja sa zabávam stále,ale... alkohol , teda víno vie ukázať...vo víne pravda 😆
@zuzanita1609 😄 vyskúšam
Ale aspoň sa nik neuráža a bavíte sa 😁
Zajtra sobota a ja budem čistiť rany...kiez by som bola opitá viac. Mám 39 rokov ,bez detí a mala by som ... riešiť iné veci.
@zuzanita1609 no, tak keď sa takto "zhovadujes" (to som použila Tvoje slová) aj v skutočnom živote, keď sa takto prezentujes, tak sa nečuduj, ze si tam, kde si.
@nika23t 😉 robím to naschvál?!
Tvrdé nie,musím byt6 ori6 zmysloch, vypila som ,teda dala som si z Merlotu , sladké, červené .

Ale píše sa a bavíte sa...🤭