Posúva sa Modrý koník do modernej doby?
Naozaj funguje , posúva sa modrý koník do "neznámeho" , moderného? vďaka hnevu,osočovaniu,sliedeniu a témam, ktoré zbytočne rozdúchavanú vášne? Neverím,že všetky témy sú "troll",ale zasa keď niekto potrebuje pomôcť ,treba rozlišovať! Či ťa modrý koník,mal už dávno osedlať a ustrážiť?
Ste bohové, takže nie som alkoholicka,keď vypijem pohár,dva červeného Merlotu? 🤭😁 Ale nie pri pohode ,ale pri ťažkých vreciach...
@zuzanita1609 pockaj ake tazke vrecia? 😀
@zuzanita1609 pokial nie si na smrt chora, tak aj chlapa este stale mozes najst, aj deti mat. Su tu zeny, co si zufali a v priebehu roka sa ich zivot k lepsiemu obratil.
@zara1996 to nebude pri tazkych vreciach, ale veciach.
@zuzanita1609 pozriiii. Kazdy jeden problem ma riesenie a hlavu hore 😊 a nie, niesi alkoholička ak si občas das aj pri tazkych veciach/vreciach 😀 ja som napríklad nedavno prekonala rakovinu, teda aspon uz nemam nádor a aj liečbu mam uz za sebou. Ono vies, kazdy ma nejake problemy, niekto vacsie, niekto mensie ale vzdy na vsetko existuje nádej, riesenie. Mozno nie hned. Takze hlava hore.
@moonlight1210 určite...budem môjho chlapa naťahovať z každej strany...preto som dnes opitá,ospravednujem sa,no určite som nikomu neublížia,veď ja sa iba smejem ,🤭😁😆🤣,aj tu...
@zara1996
@zuzanita1609 pridavam sa do klubu alkacov 🥃😂 však už to tu aj odznelo, v jednej téme, že všetci sú tu alkoholici. Dokonca aj takí, ktorí vôbec nepiju 😂😂
@bessie12 ďakujem, pomáhate mi, všetky 😢🤗
@zuzanita1609 @bessie12 viem kto - @lakebabe by sa mala 😀😀 a nečakat s tym do zajtra
@zuzanita1609 snažím sa byť pozitívna, aj keď s mojou maminou to vyzerá veľmi zle 😭 Je to veľmi ťažké pre mňa, ale ... treba myslieť pozitívne 😞
@bessie12 prajem tvojej mamine čo najviac síl ❤️❤️❤️.
@zara1996 bude v poriadku,neboj, všetko bude tak,ako má byť 🤗❤️
@zuzanita1609 ďakujem 😞 najradšej by som sa opila, ale zajtra idem ju pozrieť a vlastne aj preto som ostala dlhšie na Slovensku. Som tu pre nu nech sa deje čokoľvek.
@zara1996
@zuzanita1609 ♥️ tak teda na zdravie 🥂
@bessie12 opi sa moja,so mnou dnes 🤗. Dnes je dobrá noc,(,aj keď bude pršať). Veľa síl všetkým,čo to naozaj potrebujú ❤️❤️❤️.
@zuzanita1609 doma nemám nič na spanie / podporu spánku. Mam pocit, ze ani nezaspím 😞
@zara1996 ja zatiaľ len prvý. Môjmu mužovi sa to nepáči, ale chápe moju situáciu. Tiez ostáva so mnou na Slovensku. Ja mam voľno až do odvolania.
@lakebabe ďakujem ♥️
A vedeli ste,že sme v tejto téme,v tejto hodine ,najuprimnejsie,a dokonca najludskejšie a najviac opité? 😆 ĎAKUJEM BABY, zajtra ťažko 🤗. Dnes som sa urvala 😊.
@zuzanita1609 hoci sa to niektorým páčiť nebude, ale občas je to potrebné. Proste sa odreagovať, vypiť si ..
@bessie12 🤗
@zuzanita1609 na to, ze si tu zaregistrovana pred par dnami, nejak vela o konikovi vies. Ci?

@lakebabe vynahradím mu to inak 😀 ale ináč ja uz o tejto hodine veľakrát spim 😀😀 ale dnes zrazu otvorena fľaša sampusu o pol 10. Tento modrý konik ma na mna zly vplyv 😅😅