Potrebujete k životu kamarátky?
29. aug 2022
Potrebujete kamarátky k životu?
ano
Ano aj nie...
Sklamali ? Aaaano,,poslala som taku toxicku kamosku do prdele..mam aj dobre kamosky ale ja ako introvert si vystacim s malom 😀
Nie…teraz už nie…v minulosti som tým dost trpela, pretože som sa velmi páčila chalanom, tak medzi dievčatami som obľúbená nebola a velmi som túžila aspoň po jednej spriaznenej duši☹️Rokmi som sa s tým naučila žiť, teraz už je to lepsie, známych mám veľa, ale takých skutočných priateliek ani jednu☹️

Jasné, ale tak ja mám dve segry a to sú mi najlepšie kamarátky, poznáme sa od malička, takže viem aj v akých prípadoch od nich hrozí sklamanie 😄. Ale súper je, že sa stretávame fakt často, takže viem sa im vykecať do sýta. A potom mám ešte jednu najsamsuper kamošku ešte zo strednej (máme po 40tke), takže dovolím si tvrdiť, že aj tu plus mínus viem jej pozitíva a negatíva 🤭. No a potom ešte "najčerstvejšie" kamošky sú tie, s ktorými som zdieľala zážitky s deťmi, ale tiež už to je cez 10 rokov, niektoré sú spoľahlivejšie, iné menej, ale rozumieme si dobre podľa mňa. Ja viem že pre ne nie som stredobod vesmíru, že majú svoje radosti a starosti a nejak extra už nie je priestor na "sklamanie sa" 🤷🤷🤷. Som rada, že sa raz za mesiac spolu dostaneme na pivo, v rôznych zostavách (kto aktuálne môže, je nás dokopy 8 😁). Takže tak, vlastne som práve zistila, že mám celkom dosť príjemných ľudí okolo seba😄. No, späť k otázke, prežila by som to aj bez nich, určite hej, ale v podstate mi rozhovory a stretnutia s nimi spríjemňujú život, takže dobrovoľne sa ich vzdávať nebudem.