Používateľ modrykomik si z nás uťahuje
a toto je normalne?? utahovat si s nas urazat posmesky..... 13 rocne decko sedi za mobilom lebo mu ho maminka ako sme mi kupila a zverejnuju nas??? nahlasujte nech ich zmazu.... deti drble na instagrame modry komik
@modrykomik Ale veď mne je to úplne jedno. Nevadí mi, že si tu robíš reklamu. Kde inde by to bolo vhodnejšie?
A nemusíš demonštratívne odchádzať.
Mne osobne to, ale vtipne nepríde asi hlavne kvôli tomu zosmiesnovaniu. Ženy co dávajú také otázky nemôžu za svoje IQ. Niekedy sa na niektorých otázkach zasmejem, ale skôr tak sama pre seba a nedokázala by som tie baby urážať a teda aj tu ci na tom profile na instagrame tie baby ludia urážajú. Ved ony to myslia dobre, len teda nemôžu za to, mňa to skôr mrzí a mrzí ma aj to, ze ludia co si myslia, že majú vyššie IQ si nedokážu uvedomiť, že za inteligenciu človek nemôže.
@viestta ja sa tu veľmi do diskusií nezapájam, ale v tomto s komikom súhlasím 😉, ešte som snáď nečítala príspevok od teba, s ktorým som nesúhlasila a navyše máš prehľad o všetkom možnom
nevedela som o ňom, ale už viem 😂 idem čítať a verím, že si nezobudím dieťa😅
Jezis, dakujem za tuto temu. Nasla som si ho na IG, sa smejem jak blazon😂 uz nemusim ani chodit sem pre zsbavu, tam to mam vsetko pekne vyfiltrovane😄
Máš pravdu. Dávať na Instagram príspevky z MK... To je uplne nevhodné... Ja by som rovno knihu z toho spravila pekne v tlačenej verzii lebo tie hlody čo sem niektoré ženy píšu si zaslúžia pulty kníhkupectiev 🤣🤣🤣

Autorka, aj mne su tu viacere na smiech, skratka ked sa spravate (tym nemyslim konkretne len teba) ako hlupe jednoduche sliepocky a pisete horsie ako druhak na zakladke, tak preco vas tak uraza, ze na to ostatni poukazuju?
Len teda ja si o tom nerobim blog na instaci, na to nemam nervy ani cas, nakolko materialu je pozehnane :D