Používateľ modrykomik si z nás uťahuje
a toto je normalne?? utahovat si s nas urazat posmesky..... 13 rocne decko sedi za mobilom lebo mu ho maminka ako sme mi kupila a zverejnuju nas??? nahlasujte nech ich zmazu.... deti drble na instagrame modry komik
🤣🤣🤣 A čuduješ sa?
Btw, aj ty sa tam zachviľu nájdeš 🤣 ale vzhľadom na to ako ťa to rozčuľuje tipujem, že už si sa našla
Ako veľmi musí byť človek, v tomto prípade chlap- dospelý zúfalý, že si založí účet na MK kde robí screeny príspevkov, aby ich mohol postovať na IG?
Ty budeš určite jedna z tých,ktorých príspevky tam boli zverejnené. A keď už píšeš taký prispevok,skontroluj si gramatiku.
to nie je 13 rocne decko.
asi sa snazi vtipne reagovat bez konkurencie🤣😂 preto nereaguje sem, ale na IG, kde mu nikto neoponuje. one man show 😀
Ja chodím na MK a sledujem aj tento profil na instagrame. Nehnevajte sa, ale tie ženy si za to môžu. Niekedy, čo tu čítam za skvosty, krútim hlavou. Veď neberte sa tak vážne, ženské.
Ja sa necudujem. Ved tu je tolko kvalitneho materialu.😅😅😁😁🤣. Tak stupidne otazky a debaty neuvidite nikde inde, len na MK. Denne je tu niekolko desiatok otazok ako z pomocnej skoly. Tiez sa s manzelom dusim smiechom, ked to tu citam.
uz to tu dnes bolo riesene - a vyjadrim sa rovnako, ziadnym sposobom ma to neuraza, kedze mam zdravy rozum a google a nepotrebujem zakladat temy, pri ktorych si pomyslim, ze s IQ nasho naroda to ide do kytek
@rebekamarcusko ak máš instagram, kukni si profil modrykomik.... Su tam screeny toho naj z modrej kobylky aj s peknymi a trefnymi popismi 🤣 ja to tam milujem 🤣
@maca1984 myslis rovnako zufaly ako zena, ktora je schopna prehnat fotku tehotenskeho testu 13timi roznymi filtrami a aj tak ten test nie je pozitivny? pripadne zena, ktora sa spyta, ci sa babatku v brusku nieco stane, lebo si v noci zabudla gumicku na ruke? ja sama to vecer citam manzelovi, ze toto snad nie je mozne 🤷♀️
ďakujem za inšpiráciu. o modromkomikovi som vôbec netušila, ale práve som stravíla hodinu takým uprimným smiechom, ako už dávno nie.
A ci sa ma to nejako dotýka a uráža? vobec nie... veľmi ma to baví.
Tie co sa tam dostali su tam vlastnou zasluhou,niekedy take otazky ako Maugli z pralesa,pri tom staci pouzit zdravy rozum
Hahaha veľmi dobre . Musím sa zasmiať . Chlapec tu je od marca a kukaj koľko toho nazbieral .
😂🤦🏼♀️
@modrykomik
Nie len on , ale celé Česko a Slovensko si z nás uťahuje😂 a teda ja som mu tiež prispela screenshotom takže určite nesedi celé dni na MK aby hľadal primitívne diskusie
No mate divny zmysel pre humor vsetci, dnes som vsetky prispevky presla, ale teda za brucho som sa nechytala...niekedy su dobre komenty pri nejakej teme, tam sa da dobre zasmiať, ale nie pri kazdej teme samozrejme
@modrykomik Úvodný príspevok "anonymnej autorky" o 17:58 a Tvoja odpoveď, už aj napísaná a zverejnená o 18:01. To je ozaj blesková reakcia. Žeby náhoda?
@modrykomik Áno, mne to je veľmi divné. Proste to je prirýchlo. Nabudúce trošku počkaj, bude to vyzerať dôveryhodnejšie. 😉