Povahové vlastnosti mužov
Mňa by zaujímalo, v čom ženy vnímajú také najväčšie povahové odlišnosti mužov oproti ženám na základe skúseností s nimi, ktoré povahové vlastnosti považujú u mužov za také negatívne a ktoré za pozitívne. Respektíve, v čom by sa muži mohli zlepšiť?
@samulet ja by som to zakončila tak, že žena potrebuje muža a muž zasa ženu, potrebujeme sa navzájom, aj keď by sme jeden druhého niekedy prizabili 🙂, proste to tak je, nech si hovorí kto chce, čo chce...príroda, čo robí, robí dobre, aj keď sa nám to nemusí vždy páčiť. ( a ozaj - vidíš, ako žena musím mať posledné slovo, tak mi ho nechaj...prosíííím 🙂 ).
@libawet Tak nechám, ale debata sa mi páči, tak nemusí ešte skončiť alebo?🙂, to je veru fakt príroda aké telo mužom, ženám nadelila, de facto aj akú dušu mužom a ženám nadelila, tak je to všetko asi také, aké to má byť a možno tie zlé veci čo vidíme na druhom pohlaví, je dobré povedať a to druhé pohlavie sa to môže do istej miery pokúsiť zmeniť🙂
Mne sa nepáči ak žena povie, nechcela by som byť mužom, ale teda ak má syna, manžela či otca, tak je to také divné, ak má takúto filozofiu. Alebo zase muž povie, nechcel by som byť ženou, ale tiež ak má dcéru, mamu, manželku, tiež je to divné, takáto filozofia. Ja to vnímam tak, že som muž a som rád mužom, ak by som bol ženou, som rád ženou, ale nikdy by som netvrdil, nechcel by som byť ženou, lebo ženy....Podľa mňa by sa muž mal snažiť pochopiť ženu a žena muža, aspoň tam, kde sa to dá, určite sa to v niečom dá. Je jasné, že ako muž neviem, aké je to mať ženské prsia, aké je to chodiť vo vysokých topánkach, sukniach, mať dlhé gelové nechty, nosiť dvojdielne plavky, aké je to mať dieťa, rodiť a veľa iného, ale nejako to aspoň ako muž môžem, akože v mysli precítiť, aké to asi je🙂

@libawet Ja som zase muž a nepochopil som, prečo tam píšeš aj to ďalšie, ale už rozumiem s plnou vážnosťou, určite si ženy vážim a nie som ten, ktorý by sa z niečoho na žene smial, hoci niektoré ženy zvyknú sa z niečoho na mužoch smiať alebo aj muži na ženách. Aj túto debatu celú som vnímal ako možnosť, prezentovať niečo o mužoch a ženách, tie rozdiely a podobne, ale nie tak, aby sme sa tu vadili a posmievali v niečom opačnému pohlaviu.