icon
mamartinka
autor
26. júl 2011

Ahojte baby.Pozerala som teraz program a je tam napisane ze od 01.08 ma zasa chodit namiesto susedov co teraz chodia 4 svadby.Neviete niektora o tom nic?Ci to budu opakovat alebo davat nove casti?

mamartinka
autor
20. sep 2011

Ahojte.Pozera niekto?

januska191
20. sep 2011

no uz som cakala, kedy niekto prispeje.... ja to samozrejme sledujem.... co hovoris na prvu cast?

januska191
20. sep 2011

mne sa ta vcerajsia svadba moooc pacila.... myslim si, ze niektore kritiky neboli na mieste.. podla mna mala naozaj peknu svadbu

januska191
20. sep 2011

inac ta zahoracka, akoze to jej vyjadrovanie je otrasne.. keby nepovedali odkial je, tak na to v zivote nepridem.. to co je za dialekt???? ale kritikou teda nesetri, som zvedava aka bude jej dnesna svadba

mirka907
20. sep 2011

@januska191 aj mne sa ta vcerajsia svadba pacila...ta zahoracka ma pekne stve a najviac sa mi rata ta blondina...uvidime co za svadbu bude mat ona

ani3012
20. sep 2011

@mirka907 @januska191 poznám tých dvoch z videnia 🙄 aj mne sa včerajšia svadba veľmi páčila,..... Ľudka je prostoreká,vôbec sa mi nepáči.....

nicky655
20. sep 2011

@ani3012 prostoreka je slaby vyraz 😠 inak by som to nazvala.ale dnes som sa dobre nasmiala s tym uvodom v kostole 😀
ale co sa tyka rozpoctu,no neskutocne!!!preco pekne,musi podla nich znamenat neskutocne drahe? ta co minule vyhrala mala najlacnejsiu svadbu a v pohode.
dnes to pekne povedala jedna z nich.-hlucna svadba,hlucny rozvod-tak nejako-presne nepamatam 😀

januska191
22. sep 2011

inac tam nejde ani o svadbu ako o sympatiach... tak blondinka davala tu Pavlu vcera pekne dole.... a ani nemala na to dovod.. oni si davaju body podla sympatii... ale ide to dole vodou.. prva najlepsie, druha dobra vcera nic moc, no uvidime dnes...

zuzkalenka
22. sep 2011

jéééj som rada že som našla diskusiu o tomto programe. Pridám môj skromný názor 😀 Tak tá prvá svadba vyzeralo to super veľa žrádla zábava tiež dobrá a ten obrad sa celkom dal. Len ja osobne by som za svabdu toľko peňazí nedala veď to je neskutočne veľa. Tá druhá záhoraci sú super aj keď im to v kostole nevyšlo potom to už bolo dobre 😉 no a táto tretia tam sa mi páčilo akurát tie hry to som ešte ani nevidela bolo to super. A dnes sa teším na tu blondínku vyzerá že si rada uhne (vypije) tak dúfam že sa tam neožere 😀 😀 😀 😀

lenka3007
22. sep 2011

Mne sa pacila ta Paulina, ta tretia svadba, bolo to mile a urobili si to podla seba, ja keby mam urobit svadbu este raz (co dufam nenastane) tak podobne... Ta prva svadba bola pekna, ale velmi velmi vela ludi, ja som mala 30 ludi a mala som co robit, aby som sa s kazdym aspon chvilu pobavila... Ta druha bola tiez super...no uvidime dnes cim prekvapi blondinka
@zuzkalenka dobry postreh s blondinou, ale tak hadam sa bude drzat 😀 😀 😀

zuzkalenka
22. sep 2011

@lenka3007 no a keď nie tak sa aspoň pobavíme 😀 😀 😀

lenka3007
22. sep 2011

@zuzkalenka tak ja sa bavim už teraz, ale uprimne si myslim, že ta prva svadba nech bola akokolvek draha, tak sa mi zdala aj taka nalinajkovana...teraz toto, potom toto... My sme mali tiez naplanovane a aj tak vsetko nakoniec vypalilo inak... A pritom bola srandy, vsetci sme sa bavili a nikomu nic neprekazalo....

zuzkalenka
22. sep 2011

@lenka3007 máš pravdu bola taká ako píšeš že nalinajkovana...
ja si myslím že svadby treba plánovať ( veď inak sa to ani nedá) ale ešte som nezažila svadbu kde by všetko vyšlo na 100%

a to je na tom to naj.... podľa mna 😀

ani3012
22. sep 2011

@zuzkalenka 😀 😀 😀

ani3012
22. sep 2011

tiež som zvedavá na dnešnú svadbu...ale keď si to tak zoberieš,každá svadba mala niečo do seba 😉

zuzkalenka
22. sep 2011

no to čo za konár má namiesto kytice???
tak to som ešte nevidela 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkalenka
22. sep 2011

uvidíme aká bude zábava...... 😵

lenka3007
22. sep 2011

@zuzkalenka a ja som akurat len tak preletela okolo TV a som myslela, že to ma zviazane žemle na hamburger 😀 😀 😀 no ale nudna svadba, podla mna vyhra ta prva...

zuzkalenka
22. sep 2011

@lenka3007 aj ja si myslím že to vyhrá tá prvá
no ale uznaj taká kytica ozaj ako žemle 😀 😀 😀

zuzkalenka
23. sep 2011

no pozerajte aj dnes dúfam že aj mne sa podarí. Idem k rodičom tak v nedeľu si prečitam čo ste popísali.
Pekný deň prajem a ešte krajší výkend vraj má byť pekne tak si ho užite 😀

januska191
23. sep 2011

no tak ta Ludka, keby mi prisla na svadbu v takych satach, tak ju poslem prezliect sa. vsak som sa bala, ze jej kazdu chvilku vypadnu... svadba vcera riadna nuda, no myslim, ze aj nevesta sa citila trosku trapne, ale podla ukazok sa pekne rozsupnu dievcata... ako keby sli same na didzinu a takto sa tam po sebe valaju a cmukaju, je to ich vec, ale na SVADBE???? no ten zenich nebude moc nadseny ked to uvidi... no som zvedava, ktora to vyhra... mohla by aj ta paulina....

lenka3007
23. sep 2011

@januska191 tiež si myslim, že ta Pavlina by mala vyhrať... No a tie šaty tiež mas pravdu... Ale na druhej strane, ten unos bolo asi jedine vzruso na svadbe, od nej som cakala najviac a bolo to najmenej... Mne sa pacila Pavlinina svadba, bola tam sranda, hry a bolo to pekne.. Nikto netvrdi, že svadba ma mat take iste prvky ako pred 30 rokmi.. my sme mali teraz cez leto svadbu a tiez som prudko oponovala voci 90% zvykom...

mita9
23. sep 2011

@petusska ake am priezvisko ta lydia?

petusska
23. sep 2011

@mita9 vobec netusim 😖

lenka3007
23. sep 2011

Dnes som videla aj koniec vcerajsej casti, mam pocit, že nie len nevesta ale aj ženich bol dobre chyteny, sa tam isiel biť mam pocit... no každopadne, dnes to bude asik pecka...
Ozaj a od buduceho tyzdna budu dalsie casti? ako casto to davaju? sranda je to 🙂)))

lenka3007
23. sep 2011

Marí sa mi, alebo ta posledna nevesta v 4 svadby povedala, že aj tak sa raz rozvede? to kto sa može vydavať s takouto myšlienkou?

nicky655
23. sep 2011

@lenka3007 prosim vas,kto to nakoniec vyhral?

monikka22
23. sep 2011

@nicky655 prva svadba 😉