icon

Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?

18. jan 2024

Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?

ika11123
19. jan 2024

Bože môj ešte aj tu politika :( tu by sa mali rozoberať iné témy a nie takéto :( máte xxx iných skupín na FB kde to môžte dať len nie prosím na modrý koník človek tu príde a všade tá politika aspoň tú dajte pokoj !!

autor
19. jan 2024

@erikavesela najsmutnejšie je, že toto vidia aj ľudia vo svete, sledujú kroky Fica, vidia aké veci mu dovolíme, lebo on už ani neskrýva svoje umysly. A co si o nás musí to zahraničie myslieť? Ked mame aj nejakých Slovákov, ktorí nám v zahraničí robia dobre meno a ukazuju ze Slováci majú čo svetu dat a potom im obraz o Slovensku zničia samotní Slováci na Slovensku, však o nás si musia myslieť, že sme nejaká krajina 3. sveta. Chceme patriť k vyspelým krajinám a potom tu obmedzime tresty za korupciu, vykradneme 2. Pilier a na dôležité miesta doladíme úplných blbcov.

oli18
19. jan 2024

Este sa chcem vratit k dochodcom. A to, ze ma stve, ze v kazdej podobnej diskusii niektore zabrdate do dochodkov . A pritom mnohe o tejto problematike neviete
vobec nic. Len okrajovo zapocujete, ze sa zase idu zvysovat dochodky a to uz je dovod, aby ste boli nasrate a pri prvej prilezitosti ste to napadali. Aku vy mate uctu k starobe, k mozolom vasich matiek a otcov, ak ste schopne toto kritizovat? Vari mladym stat nezvysuje rozne davky?
Dalo by sa polemizovat, ale napisem len to oblikatne, ze karma je zdarma. Aj vy budete dochodkyne a budete sa citit rovnako, ak na vase dochodky budu mladi poukazovat. A pritom 90 % mojej generacie si na dochodok odpracovala dlhe roky, lebo vtedy pracovat bola povinnost, co sa o vasej generacii povedat neda.

zeldia
19. jan 2024

@tykat to máš úplnú pravdu, bohužiaľ. Ja si aj koli tomu myslim že je ok keď je PS tersz v opozícii. Su silná opozícia a naučia sa napríklad aj to čo si napísala. Už ale urobili dvakrat rovnakú chybu. Prvkrat si neviem prečo a ako Truban vypočítal že všetci su v IT. Oni ho asi aj volili ale koľko ich je - 0,05%

janinah
19. jan 2024

@ika11123 smola.nedame pokoj ...je totiž veľa ľudí.ktori si myslia.ze je to teraz tak dôležita vec .že patrí dokonca aj na MK...
Ale prispievať do politických diskusií nikto nemusí.dokonca ich nemusí ani otvárať.nazvy diskusii sú jasné

vroni
19. jan 2024

@tykat, na druhej strane sa tým doktoratom z Oxfordu poniektorí oháňajú tak, ako by ho mal aj každý radový člen PS. Že je niekto vzdelaný a inteligentný ešte neznamená, že je dobrý politik (v zmysle, vie, ako viesť štát k prosperite). V Európe sa konečne dvíha vlna (oprávnenej) kritiky voči týmto progresívnym ekokecalkom, len my sme tu s PS objavili Ameriku a ideme sa zmysit, že sme jedného ľavicového populistu nenahradli inym ľavicovým populistom. Vôbec nespochybňujem, že je Simecka inteligentný. O to menej mu dôverujem, že naozaj verí, že tie idealistické žvásty majú niečo spoločné s realitou.

autor
19. jan 2024

@ika11123 kým aj ficovolici nepochopia co im Fico chce spraviť tak by politika mala byť všade. Ved toto nie je možné, aby ludia neriešili. Ludia co volia Fica vedia, že čo Fico robí je zle a preto zvolili postoj nepočujem a nevidim. Lenze to im nemôžeme dovoliť, musia to vidieť musia o tom počuť.

kika2565
19. jan 2024

@ika11123 ja som tiež napísala,že to tu nepatrí ,ale bohužiaľ. Hneď sa do mňa pustili ,že to nemusím otvárať a podobné veci...

janinah
19. jan 2024

@kika2565 ale zjavne to tu stále chodíš čítať...akože načo.ak ťa to irituje?

autor
19. jan 2024

@oli18 nikomu by to nevadilo, keby sa dôchodky zvyšovali inak, teraz idu rozkradnut 2. Pilier co maju byt v tomto hlupom systeme nase dochodky. Už sa tu roky rieši, ze treba zmeniť systém dôchodkov, lebo to ako to mame teraz je neudrzatelne. Napriklad ps to chcelo riešiť, v programe to mali. Žiadne hlúpe pridávanie príspevkov len aby boli, ale systémové zmeny v dôchodkoch.

kika2565
19. jan 2024

@janinahnie nechodím len mi to vyskočilo v správach. A buďte taká láskava a dajte mi pokoj...
Ďakujem

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
19. jan 2024

@vroni pochybujeme o človeku, ktorý ešte ani neukázal ci na to má? Fakt nechápem prečo Slováci predbiehajú. Riešime nejaké veci, ktoré ani nemusia byť a strasime tu tým. A vec, ktorú mame a reálne nás ohrozuje ignorujeme. Toto je to problém nevidím a neriešim, ale riešiť všetko iné okolo aj to co problém nie je riešim. Vid modry konik, žena tu napíše, že ma problém, lebo jej muž nedal darček k sviatku a neskôr zistíme, že jej chlap je blbec, ktorý jej vulgárne nadava, má milenky a nedáva jej peniaze, ale darček je problém. Nás Fico reálne okráda a mení trestný zákon a Slovákom vadí, že niekde niekto hovoril o registrovanom partnerstve.

carolynka
19. jan 2024

@fajnova
To, ze za studium sa na Oxforde plati neznamena, ze titul je kupeny. Plati sa za studium, nie za titul, a tvoj "pes"by tiez musel splnit iste kriteria, aby Sa tam dostal. Zo zahranicnych prihlasok beru len cca 9% prihlasenych. https://ischoolconnect.com/blog/how-to-get-admi...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
19. jan 2024

@miriam11 a prečo sa k nám niekto chová ako k druhej triede? Ved keby sme si uvedomovali svoju dôležitosť a neničili naše dedičstvo, dokázali by nas vnímať aj iné krajiny. Samozrejme, ze slovensko nie je na tieto zmeny pripravené a ani nebude, ved roky tu riešil financie, zdravotníctvo a celý stat Fico, nedokázal vybudovať nič, jedine automobilky, rozkradnut Tatry papalasom ci rozkradnut miliardy eurofondov. A teraz pokračuje zmenou trestného zákona a okradnúť budúcich dôchodcov.

carolynka
19. jan 2024

Len nerozumiem ze volicom koalicie nie je podozrive, ze jeden z prvych! krokov koalicie je zmena trestneho zakona. Nie zasadna reforma skolstva, podpora zdravotnictva, oni musia zmenit trestne pravo o korupcii. Preco na tom Ficovi a Pellegrinimu tak zalezi?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
janinah
19. jan 2024

@carolynka a keď si pozrieš programy koal.stran .s ktorými išli do volieb nie je tam nič o tom.co teraz stvárajú...ale na to sa ich ich voliči nepýtajú ani náhodou...

carolynka
19. jan 2024

@ika11123
Politiku mozeme prestat riesit ked tu budu vladnut ludia, ktori maju zaujem diskutovat s opoziciou, pracovat ako tim a nie vladnut stylom absolutnej monarchie a tahat nas smerom Madarsko, Rusko, Turecko, a Severna Korea (diktatury)

janinah
19. jan 2024

@zahrajzlato takému sa nečudujem...tam asi IQ ďalej nepusti....ale ing.z mojej rodiny 55 r. s vlastnou firmou a ficovolic.rusofil.antivaxer...ked príde na túto tému debata.tak sa mi rozum zastavuje....ale som ticho.s blaznami len podobrotky😜

autor
19. jan 2024

@miriam11 bat sa môžeš, keď to reálne bude. Kým to reálne nie je je to len zbytočný strach. Ja sa bojím jazdit na aute, lebo co ak budem mat nehodu, tak teraz budem radšej sedieť doma, lebo však co ak by som náhodou havarovala. Hlupe uvažovanie, ktoré ničí môj život, ale tak aspoň nebudem mat nehodu.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
anonymous87
19. jan 2024

Autor moj ocino ma 70 rokov a mamina 66 a nikdy fica nevolili. Volili obaja PS (aj v predchadzajucich volbach). Moj otec chodi aj na terajsie protesty. Je zdeseny, co sa to deje (to len na margo toho, ze nepoznas dochodcu co nevili smer)

ivana11155
19. jan 2024

nie, svokor si toto nikdy neuvedomi. Stale bude velebit Fica a Rusov. Napr. moji rodicia 70tnici volili PS a ani svokra Fica nevolila. T.z. ani zdaleka nie vsetci dochodci volia Fica, ale vo veku 45+ poznam ludi ktori ho volia a su spokojni, pretoze sa im nepaci, ze Matelko len pridaval rodinam s malymi detmi, davka tu, davka tam a tou loteriou to zabil uplne.

kristiii
19. jan 2024

@miriam11 nie, nebudú sa k nám vždy chovať ako k druhej triede, pri Ficovi budeme radi, ak sa k nám budú chovať aspoň ako k tretej triede.
K otázke, nie nepoznám nikoho, kto by ľutoval, že volil Smer. Ale poznám pár ľudí, ktorí ľutujú, že volili Pelleho, lebo vedeli, že vyhrá Fico a dúfali, že Pelle ho bude držať trochu na uzde, čo sa samozrejme nestalo.

erikavesela
19. jan 2024

@oli18 my dochodok mat "nebudeme", hoci ho platime a teda odvody sa s tym, co ste mali vy porovnat nedaju...navyse...mladsie generacie, nebudu mat ani kde byvat...co sa o dnesnych dochodcoch povedat neda...

autor
19. jan 2024

@ivana11155 ja mam male deti, dávky od matovica nam finančne pomohli, ale nevadilo by mi, ak by som sa ich mala vzdať, pre bezpečnosť a budúcnosť mojich detí. Ja milujem slovensko a chcem aby ho milovali aj moje deti a chcem aby v budúcnosti vedeli, že som urobila všetko pre to co som mohla, aby som pre nich slovensko zachránila.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená