Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?
Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?
@miriam11 inak chceme aby svet išiel dopredu a aby sa nám otvárali iné možnosti a potom mame problém už s realitou? Zas si uvedom, ze vývoj a posun životnej úrovne niečo stojí. Nastastie mame tento svet taky veľký a tak veľa možností, ze si ludia môžu vybrať aj nižšiu životnú úroveň. Uvedom si, ze nikto ta nenúti aby si si kúpila elektromobil, však to nie je povinnosť, môžeš jazdiť na aute aké máš alebo nemusíš jazdit na žiadnom aute. To ze sa na nejaké veci tlači, je preto, ze to ľudia chcú, máš slobodu ak sa to tebe nepáči nemusíš si to kúpiť.
No aj by im niečo preukázali, ved poslancov tam majú obvinených už dosť, práve preto sa Fico snaží co najrýchlejšie zrušiť špeciálnu prokuratúru a zmeniť trestný zákon.
A prečo nemáme asi diaľnice? Kto vládol a sľuboval diaľnice? Co tunel višňove? Ci dialnica okolo Ružomberku? Ako Fico skončil v opozícii, tak sa naraz práce posunuli. Postavilo sa oveľa viac ako za jeho 12 rokov.
A za ďalšie vyťahujem tu elektroauta, ktoré nie sú teraz absolútne nás problém. Ako si povedala, mame problém, že nemáme dokončené ani len hlúpe diaľnice. Ved ta úroveň, ktorá bola počas vlády Fica je katastrofálna. Neschopnosť jeho vlády niečo pre Slovákov urobiť je zarážajúca.
@deti95060810 anno, mas pravdu, pre mna to priehrstie pre tento rok je 16e. Mas mi co zavidiet 😝
@petronelag áno 70 pohlaví, to je najväčší problém ludi, ktorí ako vravíš žijú tak, ze im treba pomôcť. A sranda je, že to nikde taka vec v programe ani nebola.
@chodec15 oni si myslia, že pri Rusku by bolo lepšie, lebo sami vedia že tento štát nemá šancu zarábať sám na seba. Budeme vyvážať zapredancom bryndzové halušky, naše národne menu, a urobíme tým asi dieru do sveta. Každý kto volil napr. PS sa má okamžite odsťahovať, pritom nevidím dôvod, my žijeme v členskom štáte EÚ ktorej sme (tí rozumnejší) vďační. Tak skôr oni by teda mali odísť z tohto nechutného zapredaného západného sveta na ten vytúžený východ. 1000% že by dezole scéna skončila, lebo z Ruska by len ťažko kritizovali popri šichte 16 hod z 24 aby mohli doniesť chleba domov do zemlianky.
@beataxxx dôchodcami nepohrdam, mrzí ma, ak to tak vyznelo.
A autorka, ja som tiež bola zaskočená keď som videla, koľko mladých ľudí volilo Fica, pretože on údajne narobí zmeny a poriadky.
@fajnova už zasa provokujes
Ten psycho Matovic a spol toho naozaj urobili viac než dosť, že?
Rýchlo kvaseni progresivci? Jeden väčší odborník ako druhý.
@xckaretxxx no aj hej, pozri aké sú rodičovské príspevky, materská dovolenka, aj dôchodci dostali.. ja nevravím že Matovič nie je psycho a že neurobili veľa chýb, ale jeho vláda dokázala oveľa viac ako tá Ficova. Alebo sa mýlim ? Čo urobil Fico pre štát, okrem káuz ktoré by som písala do rána aby boli všetky ?
A matovic nevytvoril ministerstvo pre Remisovu?
@xckaretxxx mne stačí, že sa rozviazali ruky polície a obviňovali sa konečne ludia a niektorí už sedia v base.
Áno poznám... Ja nechápem kvôli čomu tu ťaháte politiku a ešte k tomu anonym...
Toto je MK... A nie nový čas,Topky atd.. tam to môžte kľudne riešiť a nie medzi mamičkami...
A prečo píšeš anonymne
@kika2565 Vieš, nie všetky mamičky baví diskutovať len o tom, akú konzistenciu má mať stolica dieťaťa a či jedna čiarka na teste predsa len nie sú dve... nik ťa nenútil prispieť do tejto témy, dokonca si si ju nemusela ani len otvárať (tak ako si ja neotváram vyššie zmienenŕ diskusie).
@xckaretxxx a videla si pripravovanú novelu Trestného zákona, Trestného poriadku a k nim dôvodovú správu? Ja áno, a malo by to byť povinné čítanie všetkým Ficovoličom
@annelise17 zbytocne davat citat novelu, treba konkretne priklady.
Podme si zosumarizovat co tato vlada za par mesiacov, chce pre bezneho cloveka urobit:
1. Ukradnu mi auto ? Zlodej dostane podmienku.
2. Okradnu babku o 10 000 eur? Zlodej dostane podmienku.
3. Zoberu si na teba uver v banke v hodnote 30 000? Zlodej dostane podmienku.
4. Niekto sa ti vlame do domu, alebo ho zapali, zhori ti do tla? Pachatel pojde na 6 mesiacov do vazenia.
5. Politik dostane uplatok v hodnote 500 000 eur? Ak mu na to pridu pojde maximalne na 3 roky do vazenia.
6. Tvoje 10 rocne dieta 3x po sebe ukradne horalku? Ako matka pojdes do vazenia.
Toto moze byt nova realita na Slovensku. Raj pre kriminalnikov, peklo pre bezneho obcana. Sirte konkretne priklady medzi volicov Fica, co realne ludom hrozi, ak nechaju tuto vladu presadit zmeny, ktore planuju.
Ani obe moje babky neveria jeho zvastom, nikdy ho nevolili a ani nebudu... 🙂 aspon ze tak
(To len reagujem k tvojmu komentu este na 1. strane, ze nepoznas ziadneho dochodcu, ktory nemusi Fica a spol. 👻)
@paradajkova ešte by som doplnila :
1. Majetok získaný napríklad z legalizácie výnosov trestnej činnosti, detskej prostitúcie, distribucie drog ? Súd môže udeliť trest prepadnutia majetku, pôvodne musel, teraz už len môže.
2. Domáce väzenie po 1/3 trestu, po novom aj pre recidivistov po 2/3
3. Nechceme veľa väzňov vo väzniciach, takže sme logicky zaviedli nové trestné činy
4. Výrazne zníženie trestných sadzieb pre korupčné trestné činy
5, zvýšenie škody - začíname pri malej škode, takže už nie 266,1€, ale 700€. Takže po novom ak niekomu ukradnú bicykel spred obchodu, musí mať hodnotu aspoň 700€, inak sa nebavíme o trestnom čine.
A príkladov by bolo ešte veľa, len zbytočne plytvať slová, lebo sa stavím že Ficovoliči budú milovať Fica aj tak viac.
@abdn16 ktovie, ci ten semafor nezramoval s tym, ze postavi dalsi stlp🤣🤣
@walentina7 ludia chceli aj hitlera, tak co proti nemu brojii ci ako? Fakt ludia milujú Fica aj keď im priamo do tváre pluje. Ved to ani Mečiar takto okato nerobil, fico ten si o vás voličoch Fica myslí, že ste úplní idioti.
A kazde rano sa pozrie do zrkadla a smeje sa na nich stylom...zase mi ti idioti na to skocili...ale som dobry....
@zeldia len na slovensku vela volicov s doktoratom z Oxfordu nenajdes, tych co maju 3 triedy ludovej je tu kopec. A vysledky volieb su toho obrazom.
PS sa ale spravalo akoby na tych co maju 3 triedy ludovej vobec nezalezalo a preto aj tak dopadlo. Volby totiz nie su o najlepsom programe ale o ziskani najviac hlasov.
Zacne tu bujniet podhubie spekulantov a zlodejov. Ved sa im prakticky nic nestane. Ludia to pochopia az neskoro, ako pri Drukos vynos, az ked pridu o peniaze. Zrejme je stat natolko vytunelovany, ze uz treba brat ludom. Uz to tu raz bolo... Nehovorim o nasich spoluobcanoch, ktori si uz mozu ist zadarmo nakupovat, ved ani tr. cin nespachaju. Toto je riesenie problemov tohto statu? Znizit trestne sadzby za ekonomicku kriminalitu? Tomuto fakt ludia tlieskaju? "Humanizacii" trestania kriminalnikov? Pri nasom kolabujucom zdravotnictve, kde bez znamosti nevybavi clovek nic a katastrofalne nastavenom skolstve, ktore vychovava ludi neschopnych samostatne premyslat? Zivotnom prostredi, ktore sa nam chysta pod zadkom vyrubat najvacsie slov. bohatstvo? Uz ani potrestat ich za to nebude mozne.. Akoze mne je zle, len zapnem tv fakt...