Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?
Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?
@valeria_h zabudla som ta označiť v príspevku, tak napíšem ešte raz.
Pozri tvrdíš, ze nás západ ovláda, ze nás manipuluje a všetko vlastní a potom veríš tomu, ze dovolí nejakej krajine rozkradnut miliardy? Ved to potom si myslíš o nás všetkých, ze sme úplní idioti, keď nás dokáže usa, tak ľahko ovládať a Ukrajinci sú veľmi múdri, keď ich nedokážu.
Áno zastávam sa ich, ale nie kvôli tomu, ze si myslím, ze su dokonalý národ ci nás vzor. Oni sú len obyčajná krajina s vlastnými problémami, ktorá bola napadnutá inou krajinou. A budem ich podporovať vo vojne proti Rusku, lebo si uvedomujem, ze keď bojujú oni, nemusíme my. A tak isto si nemyslím, ze rusko je zlo. Len v Rusku sú vlastne problémy, ta krajina má veľmi nízke sebavedomie a veľké komplexy, práve preto žijú vojnou.
@fajnova 1. Všetci sú si vedomí toho, že UA nemôže vstúpiť do NATO, kým trvá vojnový konflikt. A nikto príčetný toto neprezentuje tak, že UA patrí do NATO teraz okamžite. Hovorí sa o budúcnosti.
2. UA pred začiatkom vojny deklarovala snahu zapojiť sa do západných štruktúr a začala so západom spolupracovať na reformách. UA bola skorumpovaná čierna diere - rovnako ako sme boli ešte nedávno aj my, takže trocha sebareflexie by od Slovákov nezaškodilo. Rovnako ako sme sa kedysi rozhodli my, sa rozhodli aj Ukrajinci - len majú tú smolu, že ich napadli Rusi. Komédia je, že kým vojna preberie asi aj posledných Ukrajincov z východného sna, tak Slováci sa rútia do náručia silného Ruska ako mladá, naivná a mierne retardovaná milenka.
@fajnova a tebe nevadi, ze ak mikulcovi dokazu vinu, tak dostane 6mesiacov a pohodka? Nevadi ti, ze ked sa skratia premlcacie doby, tak ak niekto dalsi z olano zobral uplatok a prideme na to o 3 roky, tak ho nebudu ani vysetrovat? Podobne starosta, ked vezme uplatky a pride na to jeho nastupca, uz bude neskoro? Skutok sa nestal? Ved Smer nikdy nevysetroval ani kauzy Dzurindovej vlady. A teraz ide chranit kazdeho kriminalnika na Slovensku.
Ja som velky odporca Smeru a teda velmi sa mylis, ak si myslis, ze zatvaram oci pred kauzami inych politikov. Prave naopak, ja zastavam nazor, ze vsetci politici sa musia kontrolovat, bez ohladu na to, ci som ich volic ci nie. A PRETO som razne proti tomu, aby sa u nas znizovali tresty za ekonomicke trestne ciny a obzvlast znizovali premlcacie doby.
@valeria_h v tejto diskusii si to nepovedala priamo, ale v iných diskusiách je to vždy o tom, ze nám niekto niečo chce nanutit a podobne. Keďže nie si nová, sledujem ta už dlhšie. Možno sa mýlim a myslíš to úplne inak, ak áno ospravedlnujem sa ti.
Ale toto sú fakt veci ako som vravela, ktoré nechcem riešiť, toto sú veci o akých sa môžeme baviť inokedy, keď nebudeme mat reálnu hrozbu Fica. Ano nechám sa niekedy uniesť, ale nechcem sa tu hádať o tom, ziadna ukrajina, ziadne lgbti, ziadne potraty, lebo to su vsetko veci, ktore nas zbytocne rozdeľujú, musime potlacit svoje ine nazory nie nieco, dnes to nie je pre nás absolútne dôležité, dnes máme reálnu hrozbu v podobe Fica, Fica, ktorý kradne nás štát.
@valeria_h taka ista diera ako slovensko. Ci o co sme lepsi? No daj... Ty nadclovek. Od teba zrejme lepsej niet. Ked sa tak povysujes nad druhy narod. Byt tolko rokov pod ruskou bagandzou, tak kde sme.. len nech zacne tomu vrahovi svk poklonkovat, potom si to mozes overit na vlastnej kozi.
@fajnova a predstav si, ze to myslim vazne. Lepsie ako mat hranicu s ruskom. Svk tym padom cierna diera. Vkuse ohrozene hranice. Alebo este mozno by nas putin vzal pod ochranne kridla. To su vyhliadky. Ci myslis, ze NATO zbrane a NATOM cviceni vojaci patria rusku? Podla mna ty nevidis, ake dosledky by to malo.
Choďte sa radšej pripravovať na vojnu, veď už to všade píšu, nikto nechce mier, všetci chcú vojnu. A mám divný pocit, že aj bude.
@valeria_h aj keď bol hitler kazdy chcel mier, preto nás obetovali hitlerovi a vojna aj tak bola pre celý svet.
História sa opakuje - najprv tvrdenia, ako menšina v nejakom štáte trpí a je prenasledovaná, preto ju "domovský" štát musí zachrániť. Samozrejme, útoku predchádzajú klamstvá o tom, že stačí obetovať len malý kus sveta a bude mier, lebo agresor vojnu nechystá. (hoci roky cielene zbrojí s cieľom rozširovať svoju ríšu). Domáca aj vonkajšia propaganda, klamstvá, vyhrážky, nakoniec prepnutie štátnej ekonomiky na totálnu vojnu. Ustupovanie agresorovi viedlo k svetovej vojne. A ak budeme ustupovať aj dnes, dokonca ospravedlňovať agresora, dopadne to rovnako. Ale ako vidíme, ľudia sú buď neznalí histórie, alebo nepoučiteľne naivní - "vybrali si hanbu a budú mať vojnu".
@evelyn246246 úplne s tebou súhlasím. A to som tiež SMER nevolila.
Čo myslíte koľko podpisov musí mať petícia za odstúpenie šimkovičovej.aby táto osoba konečne sa spratala do mysacej politickej diery ? 166 676 a stále pribúdajú a jej to je zjavné malo a ešte vymýšľa.ze to podpisujú nereálne osoby...
Kto nevie o akej petícii je reč.nechsapaci
https://www.peticie.com/otvorena_vyzva_na_odstu...
@janinah ja si zase myslím, že bez tej kultúry, ktorú posledné roky predvádzajú naši ,,umelci,, by sme aj prežili.
@ibatanecnica aký národ.taki umelci.taka kultúra..stačí pozrieť kto vystupuje v plných sálach na ficovych estradach.pre koho ešte stále tv vyrába farmu a podobne skvosty.ake hodnotné filmy nám ponúka Cinemax...
Šimkovičová je tak nepodstatná figúrka v tej mafiánskej hre, že môže byť veľmi ľahko odídená len preto, aby to prekrylo nejakú inú kauzu.
@janinah aj za tie stupídne reality show a úžasné seriály v TV môže Fico?
@ibatanecnica nie.za to môže národ.ktoremu takéto primitívne zábavy stačia...a že taký národ zvolí Fica je tiež dôsledok jeho ( národa) hlbokého intelektu...( Ak cítiš iróniu.citis správne)
@janinah tak sa potom nečudujme že nám ,,vládne,,. A ja sa ani nečudujem, veď koľko ľudí žije TV - tými primitívnosťami.

@jana_eyre_2 prosím ťa, ešte raz si prečítaj, čo som napísala, lebo nie ja ale ty posobis smiešne. Nechce sa mi to opakovať jak malému decku.