icon

Poznáte ľudí, ktorí zmenili názor na Matoviča alebo Progresívne Slovensko?

19. jan 2024

Mám pocit, že si niekto robí na koňovi kampaň 😂🙈👌. Drvivá väčšina týchto politických tém je založená voličom strany Progresívne Slovensko či Matoviča. Tak nech to tu máme aj z druhej strany. Otvorili sa niekomu oči či ani náhodou?

ukulela
21. jan 2024

Ps je v parlamente4 mesiace, navyse v opozicii. Povies mi, co napachali? Okrem toho, ze sa snazia zastavit ficovo ovladnutie sudov?

viestta
21. jan 2024

@maminaria Matovicov boj s mafiou skoncil ako jedna obrovska tragedia. Sice mal dobre umysly, ale to akym sposobom s nimi bojoval im nahnalo volicov. A na to teraz doplacame vsetci.

mell27
21. jan 2024

@andaluzia12 asi ťažko... Veľa mladých ľudí z môjho okolia volí Fica a pelerinu...😒😒

zara1357
21. jan 2024

Ja som nevolila ani jednu z týchto strán ktoré uvádzaš, ale jediné v čo dúfam, že sa OTVORIA OČI tým čo volili - SMER, SNS a HLAS.

kristiii
21. jan 2024

@maminaria nejde o obsah, ale keď zverejníš niečo napísané takto, nemôžeš očakávať veľkú dôveryhodnosť...ďalej sa mi to vážne znovu čítať nechcelo:

viera27
21. jan 2024

Ano. Matovica som nikdy nevolila - nelutujem. PS som nikdy nevolila - lutujem!

malena
23. jan 2024

@viera27 Matovič je síce blázon, ale aspoň zdvihol rodinné prídavky a daňový bonus, počas celej vlády mafiána Fica a spol boli na úrovni 20 eur a nebyť Matoviča boli tak doteraz, možno zvyýšené o cca 2 eurá. Budme radi za to.

janinah
23. jan 2024

@viera27 smer som nikdy nevolila.ani hlas ani SNS...a som na to hrdá.

miskaska
23. jan 2024

Volila som PS. Neľutujem.

maminaria
23. jan 2024

@viestta tak moment, boj s mafiou riešila NAKA, Matovič bol najskôr premiér a potom minister financií. Co urobil bolo, že nominoval ministra vnútra a ten policajtom nerozkazoval, koho majú dať do šuflíka a koho riešiť. A tí sa už nebáli riešiť aj väčšie ryby.

viestta
23. jan 2024

@maminaria Matovic sa rozhodol chodit s bubnom na zajace. Jeho vylety do stredomoria a vylepovanie ceduliek o statnom majetku SR na vrata boli tragikomedia. Ale, ano, OCTK dostali volnu ruku za jeho vlady a isli po smerackej mafii. Je velka skoda, ze sa postral o to, ze boli vyhlasene predcasne volby skor ako sa mnohe veci stihli dotiahnut do konca.

mijo53
23. jan 2024

@janinah šimečková nie je

maminaria
24. jan 2024

@viestta to sa postaral Sulik. Keby Sulik dal Hegerovi záruku, že keď Matovič demisiu podá, vládu nepovalí, Matovič by ju podal. Ale sám Sulík priznal a potvrdil to, ako Heger opísal tú situáciu a to, že Sulík vtedy povedal, že ešte len začne zjednávať a klásť ďalšie podmienky, aby vládu nepovalil. Teda, nedal Hegerovi žiadnu záruku, že vládu Hegera nepovalí. A to Matovič vyhodnotil, že by tu demisiu podal zbytočne.

viestta
24. jan 2024

@maminaria dobre, vsetci su blazni, len on je lietadlo. Posli cislo uctu, ja poslem dva centy na svatoziaru pre Matovica.

maminaria
24. jan 2024

@viestta no ja by som skôr uvítala argumenty, prečo Sulík mohol ísť na protest proti vlastnej vláde a žiadny lynč médií nenasledoval, prečo mohol volať po otvorení škôl a zložení rušok deťom v školách v čase, keď najviac ľudí umieralo, prečo chcel otvárať reštaurácie v čase, keď najviac ľudí umieralo. V Taliansku nesmeli ľudia ani na ulicu a Sulík tu podkopával každé jedno rozhodnutie konzilia odborníkov. A čuduj sa svete, médiá písali, že to Matovič je ten zlý proti vedcom, hoci on tých vedcov zvolal a vytvoril konzilium. Prečo Sulík bol proti zdaneniu ruskej ropy Slovnaftu, žeby preto, že je kamoš s Vilagim zo Slovnaftu? Prečo Sulík povedal, že sankcie proti Rusku sú blbosť a treba s nimi obchodovať? Žeby preto, lebo zakladateľ SaS Sabol si mesiac pred vojnou kupil v Rusku niekoľko fariem? Prečo sa toto nedočítate v Denniku N a Sme? Prečo to nedali vo večer.správach na Markíze?

maminaria
24. jan 2024

@markusrasford čo sú toto za hlúpe otázky. Matovič bol premiér a minister financií. SIS absolútne nespadala do jeho pôsobnosti a kompetencií. Ako mal vidieť, čo sa v nej deje? Mocenské zložky sa rozdelili medzi najväčšie strany a za tie si každá niesla svoju zodpovednosť. OĽaNo za ministerstvo vnútra SR a tajné vojenské spravodajstvo. Smerodina za SIS .

markusrasford
24. jan 2024

@maminaria musíš sa ty ešte veľmi veľa učiť. Riaditeľ SIS priamo spadá pod predsedu vlády. Nevadí že to nevieš len načo mudrujes?

viestta
24. jan 2024

@maminaria vies co, tu sa nikto vobec nemusel usilovat podkopavat Matovicovi nohy, on do zvladal samoobsluzne a bravurne. Uz len tym ako nebol schopny akohekolvek rozumneho dialogu s kymkolvek si podrazil ten rebrik na ktorom stal. A my vsetci sme na to doplatili, a co je najhorsie doplacame na to teraz a este budeme doplacat az do dalsich volieb a kto vie este dokedy... (nie, Sulik tiez nie je bez chyby ale s nim mlati prehnany pragmatizmus, na rozdiel od Matovica, s ktorym mlatia na striedacku ego a sebevstrednost)

maminaria
25. jan 2024

@viestta to sú všeobecné žvásty, že nebol schopný rozumného dialógu, opakujete titulky médií. Ako papagáj. Vždy mal racionálne argumenty a ten, kto bol vulgárny a útočný bol Sulík. Prišiel pred kamery a povedal: ja nebudem komentovať Matoviča , ja sa k tomu neznizim, nebudem útočiť a vzápätí povedal: veď to každý vie, že on má psychické problémy a je pacient. Tak keď toto nie je útok najhoršieho zrna ...tak potom čo? A toto robila celá Sas. JBCiganikova keď jej dal dôkazy o tom, ako robí pre Pentu predkladanim zákonov v jej prospech, tak mu povedala: daj si lieky Igor.
Takto ho dehonestovali, keď on normálne popísal co robia. A médiá napísali, že útočí on a nie SaS.

viestta
25. jan 2024

@maminaria Matovica nebolo treba dehonestovat. Na to nebolo treba media. Jeho dehonestovali jeho tlacovky, skutky a rozhodnutia. (len tak namatkovo: Nakup Sputniku, ockovacia loteria)
Na tu svatoziaru ti nemam centiky posielat?

mimka1402
25. jan 2024

Volila som Ps a som na to hrdá. Prečo? Nerobia všetko ideálne, ale nehanbim sa za ich prejav, nehanbim sa za to ako ľudia nás reprezentovali v EÚ, či len to ako vystupujú a aj svoje názory dokážu povedať slušne a bez primitívnych slov. Nemajú za sebou kauzy, keby mali, veru by ich koalícia hneď vytiahla...😀 Čo viac si priať? Ps reprezentuje myšlienky a postoj k slušnej politike, ktorú by som si priala vidieť viac.

markusrasford
25. jan 2024

@maminaria taká fakticka. Prečo Matovič za 3,5 roka padol z cca 26 percent na cca 8? Snáď nie kvôli Sulikovi ktorého cez rádio nazval idiotom? Snáď nie médiá ? A to že dnes tu máme Fica späť je viac ako isté že môže Matovič.

maminaria
25. jan 2024

@viestta nechápem ako ho Sputnik dehonestoval. Bola to výhodnejšia zmluva ako na Pfizer. Všetky neminute vakcíny sa odpredali naspäť a nič sme na tom neškodovali. Pfizer expiroval a vyhadzuje sa, kebo zmluvy EÚ boli nevýhodné. lM Chcel zachrániť aj tých ľudí, ktorí chceli ruskú vakcínu. Mal im povedať, nechcete západnú, nebudete mať žiadnu? A čo sa týka lotérie, stala 24mil. Ľudia v živom prenose dostávali info o očkovaní, prečo je dôležité a naviac takúto lotériu robili aj iné západné krajiny EÚ.

viestta
25. jan 2024

@maminaria ty mas pocit, ze jemu treba tu svatoziaru este za ziva namontovat. V poriadku, mas na to pravo. Pre mna je Matovic ako taky tragikomedia. Sice nie taka tragedia ako Fico a vsetky jeho ansable, ale tiez ma dost masla na hlave. Ako som vyssie pisala, boli chvile ked som ho lutoval, chvile ked som sa nestacila cudovat, ale na to aby som ho obhajovala, nedajboze velebila, ja osobne dovod nemam.

maminaria
26. jan 2024

@markusrasford ach, prieskumy na objednávku, ktoré Ti každý matematik vyvráti , ktoré dokazujú, že sú upravované na mieru...a manipulácia médiami. Titulky majú veľkú moc a potom ich tu všetci papagajuju

maminaria
26. jan 2024

@viestta haha, ja vždy len fakty a Ty len útoky
Nebudeš volič PS alebo SaS?😉

markusrasford
26. jan 2024

@maminaria aspoň si prečítaj čo píšem. Ty si veľmi mimo. Nepíšem o prieskumoch ale o voľbách. Žiaľ aj taký chodia autobusom ako ty...

viestta
26. jan 2024

@maminaria moja, keby si citala od zaciatku, nemusis sa tak hlupo pytat. A ty fakty nepochopis aj ked su napisane, tak naco zbytocne drat klavesnicu?

maminaria
27. jan 2024

@viestta tak s takým agresívnym človekom, čo iba uráža a nevie argumentovať inak končím diskusiu. Zbohom chudátko

maminaria
27. jan 2024

@markusrasford dobre ja viem, čo píšem. Prieskumy a titulky ľudí podkopali a v snahe stopnúť Fica uverili, že keď to hodia PS a nie OĽaNo, zastavia ho. Navyše prieskumy tvrdili, že budeme mimo parlamentu. Takže tí ľudia sa tým vo voľbách riadili. A vidím, že keď dochadzajú argumenty, tak či volič PS , Sas alebo SmeroHlas, všetci rovnako útočíte a dehonestujete človeka.