Poznáte ľudí, ktorí zmenili názor na Matoviča alebo Progresívne Slovensko?
Mám pocit, že si niekto robí na koňovi kampaň 😂🙈👌. Drvivá väčšina týchto politických tém je založená voličom strany Progresívne Slovensko či Matoviča. Tak nech to tu máme aj z druhej strany. Otvorili sa niekomu oči či ani náhodou?
Ak sa objavil otlak, je dôležité, aby ste ranu vysušili a vydezinfikovali. Otlak sa potom musí prirodzene zahojiť, no môžete mu k tomu dopomôcť napríklad:
· Hydrokoloidnými náplasťami: sú špeciálne určené na otlaky. Jednak ich prekryjú, aby sa do rany nedostali žiadne nečistoty, a zároveň vďaka obsahu prospešných látok priaznivo pôsobia na ich hojenie.
· Hojivými masťami, zmäkčujúcimi gélmi alebo olejmi na otlaky.
Z domácich receptov sa odporúča pripraviť si odvar z repíka, ktorým si otlak budete pravidelne oplachovať. Vzniknutý pľuzgier v žiadnom prípade neprepichujte. Je potrebné, aby ste počas doby hojenia nosili voľnú a priedušnú obuv, a aby ste na otlak nijakým spôsobom nevytvárali ďalší tlak.
Opytam sa naopak:Poznate ludi, ktorym sa otvotili oci a banuju, ze volili smer a sns? Ze pochopili ze su to zlodeji a potrebuju ldn dostat z basy nasich ludi?
@benit dezolátna lúza nemá čím myslieť a teda ani nemôžu pochopiť, čo vykonali na Slovensku a pre Slovensko tym, že volili vrahozlodejov. Presne títo istí ľudia budú kvikotať o 20 rokov, keď nebudú mať dôchodky, štát bude rozkradnutý a všetci zlodeji zo smeru budú z basy vonku.
Voliči PS. SAS a KDH stoja za demokraciou.za našim príslušenstvom k Európe.za zdravým rozumom a proti putinovskym mocenským ambíciám.orbanovskej antieuropskej politike.nastupeniu mafiánskej chobotnice.rozkradnaniu štátu.nafukanym hlupákom typu šimečkova a estok.ktori sa dostali k moci a nemajú na to v žiadnom prípade nijaké predpoklady okrem slepej poslušnosti svojmu vodcovi.
Som volič KDH a vôbec to neľutujem.Som hrdá na našu opozíciu.
@benit nie, nepochopili, ja keď čítam tie velebiace nechutne vulgárne komentáre, presne od voličov smeru, SNS, to sa ti až rozum pozastaví beľmo... A tak si vždy len poviem, mali by sme mať viac psychiatrických oddelení a lôžok. Rozkliknes danú vulgárnu osobu a tam tetuska vo veku 🫣🫣🫣
Možno ma niekto opraví konkrétnym príkladom, najlepšie aj so zdrojom info, ale neviem o tom, že by PS spravili niečo inak ako povedali.. svoje názory a ciele komunikovali vždy jasne a kto ich volil preto, lebo sa s nimi stotožňuje, teraz nie je prekvapený a nemá prečo otvárať oči
Čo presne majú títo ľudia ľutovať autorka? Prosím aspoň jednu vec, čo také hrozné od volieb tieto dve strany vyparatili, že voliči majú oľutovať svoju voľbu?
Ja oči otváram na to ako niekto môže voliť sucasnu koalíciu a byť spokojný. Sa mi až rozum zastavuje ako niekto môže obhajovať FaDaP. Buď im to nedoťukava alebo nemá čo doťukavať lebo inak sa to vysvetliť nedá.
A čo konkrétne nám malo otvoriť oči? To že PS organizuje protesty proti tejto mafii, čo si tu prišla robiť poriadky pre svojich ľudí ? Tak to hej, otvorilo.
Zatiaľ čo smer, sns sa nám smejú do ksichtov akí sme zadubení národ
Matovičova vláda mala smolu že sa dostala k moci v čase pandémie. Kto vie ako by fungoval počas kovidu Smerohlas, prípadne ako by sa Matovičovci chovali keby kovid nebol.. Ale už je to všetko len na úrovni "čo keby....." musí prejsť ešte niekoľko rokov, aby pomrela generácia voliaca Smerohlas a potom bude hádam lepšie....
poznam volicov Olano v 2020, ktori si uznali chybu a volili PS v 2023.
Ojojoj mám silný pocit že debata sa nevyvíja podľa autorkinych predstav...
@lizatko1009 čudujem sa, že pozná ä

Ja som si uvedomil že nech je v politike ktokoľvek, vždy bude sledovať svoje ciele.
@janinah musela by prísť nostres, thinna, lucinka a spol
Poznam dost vela ludi, ktori volili v 2020 Matovica a potom zistili, ze je blazon a lutovali to. Ludi, ktori volili PS a olutovali to, nepoznam. Ja som PS nevolila, ale nemyslim si, ze by ludia, ktori ich volili, mali co lutovat.
@janai1 sloväni ä poznaju. Aj ked ho casto davaju aj tam, kde by byt nemuselo. Nastastie, tu sa pam trafil spravne 🙂
@benit málokto si to prizná. Ešte ich budú aj obhajovať. Viď, čo spravil Danko a ako bagatelizuju tento zločin, za ktorý by mal odstúpiť dobrovoľne a sam.
Bože zasa tu niekto chce vyvolať hádky. Každého vec koho volil. TY voľ čo chceš TY každý nech volí podľa seba.
Ps nie, matovica ano
Nepoznám ľudí ktorý by ľutovali koho volili či už volili Smer, PS, Hlas, SaS....aj keď teda ja sa do takýchto diskusií zámerne nepúšťam. Zastávam názor že je každého osobná vec koho a prečo volí. Vždy sa nájdu ľudia ktorý budú viac spokojný alebo menej spokojný s výsledkom volieb.
Poznám ľudí ktorý po vláde Matoviča zhodnotili že to nebolo dobré a budú sa v týchto voľbách (čo boli) rozhodovať inak.
volila som PS, nelutujem, nemam dovod
@tamitamitami tak spoznaj.. Minule voľby som volila matovica a síce som ľutovala, že som na letela na jeho prejav nelutovala som len, že som chcela zmenu.. Ale matovica odvtedy ako sa ukázal, že sa s ním nedá zjavne spolupracovať a ide si svoje už nevolim ani nikdy nebudem. No za tie 3 roky musím uznať, že aj keď mali extrémne ťažké podmienky s covidom a vojnou tak sa najviac podporili rodiny s deťmi. Ved sa pozrite ako sa zdvihli pridavky, príspevky ci rodicak. Za smeru to boli len centy
A co je zle na ps? 🤷♀️ lebo ja neviem.
@basulaak lebo sa ľudia ohanaju len lgbt, ale presne tej vzorke zrazu ani homosexuál prezident by nevadil, hlavne je, aby bol potkanov kamoš.
A ty komu prihrávaš anonym de facko? Mafiánom?

Tak Matovicovci už mali XY príležitosti kedy sa im mohli otvoriť oči. Ale PS pri koryte ešte neboli, ich voliči nemali zatial možnost vidieť ich štýl vládnutia ani nakoľko a ci vôbec by splnili predvolebne sľuby. Jediní ktorí môžu už ľutovať, sú smeraci a teda vyššie spomenuti matelkovci.