icon

Poznáte osobne ženu, ktorú manžel týral 20 rokov a pokúsil sa ju 3x zavraždiť?

8. aug 2025

Poznáte niekto osobne ženu, ktorej manžel ju týral 20 rokov a pokúsil sa ju 3x zavraždiť?

Strana
z2
mamutka
8. aug 2025

Autorka ty si naozaj mala napísať že hľadáš tu ženu z reportaze. Ja tv nepozerám a kopa iných ľudí to ma rovnako. No niekto môže poznať týraného človeka a chcel sa zapojiť. Zo zadania sa naozaj neda pochopiť že ide o niekoho z reportáže. Takto tu začínajú volania o pomoc - najskôr pár holých viet na otvorenie témy a potom z toho vyplynie, že samotná autorka je tyrana, nie nejaká známa a pod. Takže ľudia boli prirodzene zvedaví o čo ide a prečo ty nekonas ak o takej žene vieš a nejde o teba.

autor
8. aug 2025
@mamutka

Autorka ty si naozaj mala napísať že hľadáš tu ženu z reportaze. Ja tv nepozerám a kopa iných ľudí to ma rovnako. No niekto môže poznať týraného človeka a chcel sa zapojiť. Zo zadania sa naozaj neda pochopiť že ide o niekoho z reportáže. Takto tu začínajú volania o pomoc - najskôr pár holých viet na otvorenie témy a potom z toho vyplynie, že samotná autorka je tyrana, nie nejaká známa a pod. Takže ľudia boli prirodzene zvedaví o čo ide a prečo ty nekonas ak o takej žene vieš a nejde o teba.

@mamutka to je všetko v poriadku byt zvedavý... len si pozri ako začala byť pani nepríjemná.

autor
8. aug 2025
@mamutka

@mamutka proste hovno o mne vie ale bude ma nazývať pštrosom, ktorý sa tvári, že nič nevidí a nepočuje.

zuzanita1609
8. aug 2025
@anonym_autor

@mamutka proste hovno o mne vie ale bude ma nazývať pštrosom, ktorý sa tvári, že nič nevidí a nepočuje.

@anonym_autor sa upokoj,ak sa ťa toto vôbec netýka,nerozumiem. Ak poznáš osobu ktorá je týraná,máš to povedať orgánom činným v tesnom konaní,nie na koni,to je vše,či som ti povedala.

anna777115
8. aug 2025

Autorka, darmo sa rozčuľuješ, ale z toho úvodného príspevku, to každý pochopí že sa pýtaš na nejakú, nie konkrétnu osobu.

anonym_e9786f
8. aug 2025

Poznam suseda,co takto znicil zenu a ona sa na psychiatrii obesila,co je sila,lebo deti uz mali velke a kludne sa mohli rozviest a ona mohla zacat uplne inak a od znova ale bola tak znicena,ze sa jej uz zit nechcelo.A kazdy to vedel vo vchode a vsetcia drzali huby.

chrobak7
8. aug 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 mýliš sa, ja si viem chybu priznať. Napísala som to tak ako som chcela🙂

@anonym_autor Nevieš si priznať chybu. To by si napísala - áno, máte pravdu, v zadaní nie sú všetky informácie. Ale s tebou je to zbytočná debata. Budeš si omieľať svoje.

autor
8. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor Nevieš si priznať chybu. To by si napísala - áno, máte pravdu, v zadaní nie sú všetky informácie. Ale s tebou je to zbytočná debata. Budeš si omieľať svoje.

@chrobak7 vy chápete, že ten príspevok bol pre ľudí, ktorý tu ženu do frasa poznajú? Tí si to spojiť vedia.

chrobak7
8. aug 2025
@anonym_autor

@mamutka to je všetko v poriadku byt zvedavý... len si pozri ako začala byť pani nepríjemná.

@anonym_autor My si tu priznáme, že sme nepochopili otázku. Odpoveďou je, že nepoznáme tú ženu.

autor
8. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor My si tu priznáme, že sme nepochopili otázku. Odpoveďou je, že nepoznáme tú ženu.

@chrobak7 keď ste ju nepochopili, tak je zbytočné komentovať. Ale to by nebola Slováč aby nepchala rypak všade tam, kam netreba.

ejbyk
8. aug 2025

Úprimne ti napíšem (a asi sa ti to nebude páčiť) ak aj tú ženu vypátras a nájdeš...nepomáhaj jej...
Si dosť vzťahovavacna, nepriznás smiešny omyl...
Nemuseli by ste sa a tou pomocou "pochopiť"
Ale inak ti želám naozaj všetko dobré...

autor
8. aug 2025
@ejbyk

Úprimne ti napíšem (a asi sa ti to nebude páčiť) ak aj tú ženu vypátras a nájdeš...nepomáhaj jej...
Si dosť vzťahovavacna, nepriznás smiešny omyl...
Nemuseli by ste sa a tou pomocou "pochopiť"
Ale inak ti želám naozaj všetko dobré...

@ejbyk úprimne? Tvoj pohľad na mňa, mi je ukradnuty

anonym_aab8cc
8. aug 2025

@anonym_autor od takejto nepríjemnej osoby by som pomoc neprijala

rozculena
8. aug 2025

@anonym_autor
Poznáte osobne ženu, ktorú manžel týral 20 rokov a pokúsil sa ju 3x zavraždiť?
NIE

danica2711
8. aug 2025

@anonym_autor ty si napísala svoj výlev tak, ako si chcela a napísala si ho hlúpo, takže ho väčšina nepochopila. Následne si začala byť nepríjemná a nezdvorilá, až drzá. Poradím: nauč sa písať súvisle a zmysluplne a možno sa v odpovediach dozvieš viac než ti priniesol tento nezrozumiteľný guláš. A nebudeš musieť ani prejavovať svoje buranstvo

kiki68
8. aug 2025
@anonym_autor

@kiki68 nepoznám jej meno. Len ma to tak trápi. Začala som aj googlit, ten muž je totálne psycho. Ešte z väzenia plánuje ako ju zavrazdi a pojde sa udať.... ako verím, že spravodlivosť existuje

@anonym_autor to ho asi nepustia potom, nakolko zosnovanie ukladnej vrazdy je vazny zlocin. Nech Len pekne chlapec sedi

anonym_fd7387
8. aug 2025

Suhlasim s vacsinou diskutujucich. Pytala si sa, ci pozname zenu, ktoru tyral manzel… Ano, takych zien naozaj moze byt viac. Zle si sa vyjadrila, mala si hned napisat o co ide, ze myslis jednu konkretnu osobu.

autor
8. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor to ho asi nepustia potom, nakolko zosnovanie ukladnej vrazdy je vazny zlocin. Nech Len pekne chlapec sedi

@kiki68 bodaj by to tak aj naozaj bolo. Vieme ako je tu občas u nás. Myslela som, že ju tu niekto spozná, viem že sa niekde aj zjavila pred publikom a otvorene o tom rozprávala a povzbudzovala také, ženy aby sa nebáli spraviť ten krok a odísť.

autor
8. aug 2025
@anonym_fd7387

Suhlasim s vacsinou diskutujucich. Pytala si sa, ci pozname zenu, ktoru tyral manzel… Ano, takych zien naozaj moze byt viac. Zle si sa vyjadrila, mala si hned napisat o co ide, ze myslis jednu konkretnu osobu.

@anonym_fd7387 len škoda, že tu nejde o to co písali diskutujúci. Rieši sa tu len to ako som to napísala a aká som bola potom nepríjemná. Ale ja som sprvu komunikovala normálne, lenže pardon keď ma niekto ide nazývať pštros alebo ťapša tak to si vyprosim. Človek len skusa nájsť cestu ako pomôcť a zvrhne sa to tu takto, že mením príbeh a podobne veci. Áno toto ma nastartuje, keď mi sa niekto snaží povedať co vôbec nieje pravda. A to, že by par z vás neprijalo moju pomoc je na vás. Pekný večer ešte.

anonym_b50b89
8. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_fd7387 len škoda, že tu nejde o to co písali diskutujúci. Rieši sa tu len to ako som to napísala a aká som bola potom nepríjemná. Ale ja som sprvu komunikovala normálne, lenže pardon keď ma niekto ide nazývať pštros alebo ťapša tak to si vyprosim. Človek len skusa nájsť cestu ako pomôcť a zvrhne sa to tu takto, že mením príbeh a podobne veci. Áno toto ma nastartuje, keď mi sa niekto snaží povedať co vôbec nieje pravda. A to, že by par z vás neprijalo moju pomoc je na vás. Pekný večer ešte.

@anonym_autor ja s tebou suhlasim, aj som prispevok pochopila (hoci som reportaz nevidela, docvaklo mi, ze sa asi bude jednat o nejaky medializovany pripad)... ale tu si na MK,tu v platia pravidla dzungle sa mi zda, a kazdy zamer o dobry skutok bude po zasluhe potrestany 🤷‍♀️ nenechaj sa demotivovat prosim 🙏 je to od teba pekne ze sa snazis pomoct, bodajby bolo na svete takych ludi viac

betulinka1
8. aug 2025

@anonym_autor zavolaj na obec alebo MU odkial je. Alebo redaktorke co robila reportáž. Ze chces pomoct.

orisker
10. aug 2025

"Otázka, soudruzi, zněla zcela jasně. Poznáte osobne ženu, ktorú manžel týral 20 rokov a pokúsil sa ju 3x zavraždiť ?
Pak už nebyl čas zjišťovat kdo je kdo!"

sabina_00
Autor odpoveď zmazal
anonym_e7e28a
11. aug 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor najskôr pokecaj s ňou,či chce vôbec pomôcť, lebo su aj také prípady,že obeť radšej bude znášať , vyhovárať sa, bagatelizovať,hoc aj 20rokov všetko možné. Na koni je časté čítať, najväčší debil,ale "milujúci". Keď o tom vieš a dokonca pokus o vraždu,to akože na čo čakáš? Vieš,že je to tiež trestné,keď vieš??? 😡😡

@zuzanita1609 ukludni sa a neventiluj si nervy na cudzích ľuďoch. Keď niečomu nechápeš tak sa opýtaj a pochopíš a nie hneď píšeš bludy.

Strana
z2